-
Στη φόρμουλα 1 είναι διπλού συμπλέκτη μάλλον. Τα σειριακά που λένε είναι το ίδιο ή άλλη κατηγορία;
-
Όχι, στην F1 είναι σειριακά και αλλάζουν χωρίς συμπλέκτη. Ο χειροκίνητος συμπλέκτης τους είναι μόνο για την εκκίνηση.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Στη φόρμουλα 1 είναι διπλού συμπλέκτη μάλλον. Τα σειριακά που λένε είναι το ίδιο ή άλλη κατηγορία;Καμία σχέση τα σειριακά με τα διπλο-σύμπλεκτα...ούτε σε λειτουργία ούτε σε κόστος.
-
Και πάλι υπάρχουν τα πραγματικά σειριακά (όπως στα αγωνιστικά και στις μοτοσυκλέτες) και τα ημιαυτόματα, που είναι κανονικά κιβώτια σε σχήμα Η, με αυτόματο έλεγχο των αλλαγών και του συμπλέκτη. Η διαφορά είναι ότι στα πραγματικά σειριακά δεν μπορείς να πηδήξεις κάποια σχέση, πρέπει τις αλλάξεις όλες με την σειρά γιατί το ένα γρανάζι είναι μετά το άλλο.
-
Αυτό εννοούσα Αλέξανδρε...τα σειριακά είναι αυτά που αναφέρεις (μοτοσυκλέτες και αγωνιστικά), τα αυτοματοποιημένα χειροκίνητα (ημιαυτόματα) δεν είναι σειριακά (τουλάχιστον τεχνικά) όπως λές. Τελείως άλλο σύστημα γραναζιών.
-
Κατάλαβα. Για αυτό ίσως τα λένε σειριακά, γιατί δεν μπορείς να πηδήξεις ταχύτητα και τις παίρνεις με τη σειρά. Thnx
-
Καλησπέρα παιδιά, έχει κάνει κάποιος αντικατάσταση της οθόνης των πληροφοριών με άλλη μεγαλύτερη ?
-
Πολλοι προτιμουν τα γαλλικα πολλοι τα γερμανικα κι αλλοι τα γιαπωνεζικα. Δεν καταλαβαινω γιατι παλι πρεπει να μπει ταμπελα σ εναν ανθρωπο για την επιλογη του!!! Αντε ολοι ψυχολογοι εγιναν....
Λες και σ υλικα αγαθα γενικως δεν ψωνιζουμε ποτέ με βαση (και) τη μαρκα αλλα μονο με βαση τα specs.....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην αρχή δεν άρεσε το χρηματοδοτικό, μας κοροϊδεύει γιατι δήθεν δε λεει ποσο τελευταίας δόσης. Μετα δε μας άρεσε ο κινητήρας, αργος-τρικύλινδρος, μαθαίνουμε οτι πέρνει 30 άλογα με 2150 με εγγύηση Bmw. Μετα δεν μας αρέσουν οι χώροι για το αν ειναι 520-540-560 το πορτ μπαγκάζ. αφού τα λύνουμε ολα τα αλλα, εχουμε και αλλο θεμα:ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ-ΜΠΡΕΛΟΚ. Λοιπόν για να μην φαίνεται το κλειδί εχω λύση, την παραγγέλνεις την x1 με σύστημα άνετης πρόσβασης:έτσι πλησιάζεις με το κλειδί κρυμμένο να μην το δει ο κόσμος, τραβάς χειρολαβή και ανοίγει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μιλάω για βενζίνη. Δε μου αρέσουν τα ντίζελ. Επίσης το μπρελόκ δε παίζει ρόλο. Παίζει ρόλο όταν στα ίδια λεφτά που θα δώσεις θα πας για το ένα κλικ καλύτερο. Όλα τα αμαξια που αναφέρατε τα είδα από κοντά. Και με τα έξτρα που έβαζα έβγαιναν πάνω κάτω στα ίδια. Δίλιτρο δεν ήθελα καθόλου όπως ανέφερα και πιο πριν. Όπως είπε και ένα φίλος κια το Q3 δυνατό. Ίσως είχε τη καλύτερη θέση οδήγησης. Αλλά από χώρους δεν άξιζε τα λεφτά του. Και σε λίγους μήνες θα βγει το καινούργιο. Το 3008 στην έκδοση GT ξεκίναγε από 45000. Για αμάξι που δε θεωρείτε premium τα 45 τα θεωρώ υπερβολή. Και ξαναλέω. Το vfm μέχρι 25 είναι το Hyundai. Επομένως όταν σχεδόν τα suv είναι κοντά στα 30 και η bmw στο έδινε τη περίοδο που το πήρα εγώ 33,5 και όλα τα αμαξια με τα ίδια έξτρα πιστεύω ότι τα γερμανικά κερδίζουν..
-
33.5 ή 42.5 το πηρες;
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
33.5 ή 42.5 το πηρες;Τους εχεις μπερδέψει. Άλλος πήρε φουλ έξτρα με 42. Ξέρω και εγώ περίπτωση από το Χ1 φόρουμ παιδιού που τη φόρτωσε παπάδες πάνω και βγήκε καπου εκεί. Νομίζω και ο giatros από εδώ την έφτασε ακόμα παραπάνω, αλλά έβαλε όλον τον κατάλογο.
Στα 33,5 έπαιζε η xline 1500 αυτόματη πριν λίγο καιρό. Τώρα ανέβηκε πάλι στα 35-36.
Ο εξοπλισμός στο πακέτο αυτό είναι πληρέστατος πλην ναβι που βάζεις (σε 10αρα android) είτε με δικη σου παραγγελία από έξω με 500 ευρώ είτε από εδώ (και μέσω αντιπροσωπείας πια) στα 1000 ευρώ. -
Εγώ πάντως περισσότερο κόμπλεξ κατωτερότητας βλέπω ότι έχουν αυτοί που δεν έχουν Το Κλειδί παρά ότι την έχουν ψωνίσει αυτοί που το έχουν.
-
Ο χρήστης gous84 έγραψε:
Μιλάω για βενζίνη. Δε μου αρέσουν τα ντίζελ. Επίσης το μπρελόκ δε παίζει ρόλο. Το 3008 στην έκδοση GT ξεκίναγε από 45000. Για αμάξι που δε θεωρείτε premium τα 45 τα θεωρώ υπερβολή. Και ξαναλέω. Το vfm μέχρι 25 είναι το Hyundai. Επομένως όταν σχεδόν τα suv είναι κοντά στα 30 και η bmw στο έδινε τη περίοδο που το πήρα εγώ 33,5 και όλα τα αμαξια με τα ίδια έξτρα πιστεύω ότι τα γερμανικά κερδίζουν..Τελικά πόσο το πήρες; Είδες που τελικά όλη η κουβέντα γίνεται για το δήθεν πριμιουμ που δεν είναι το πεζω ; Και επαναλαμβάνω το gt που λες ότι ξεκινά από 45 ακούγεται σα να είναι μια bmw με χερούλια! Η εκδοση gt είναι η κορυφαία του 3008 ! Το εννοείς ξεκινα;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εγώ πάντως περισσότερο κόμπλεξ κατωτερότητας βλέπω ότι έχουν αυτοί που δεν έχουν Το Κλειδί παρά ότι την έχουν ψωνίσει αυτοί που το έχουν.Επειδή την κουβέντα με την επιλογή του φίλου και τα περί μπρελόκ εγώ την ξεκίνησα και προφανώς απευθύνεσαι και σε εμένα θα σε πληροφορήσω ότι προ δεκαετίας είχα την δυνατότητα να αγοράσω εύκολα ένα από τα περιβόητα μπρελόκ ανωτεροτητας αλλά προτιμησα τα 40+ χιλιάρικα να τα δώσω στο ταπεινό σηματακι της Μάζντα. Ξέρεις πόσοι 'ανώτεροι' γνωστοι μου χλεύαζαν την επιλογή μου καλά με 40 χιλιάρικα εσυ Μάζντα πηγές και πήρες;!!!! οπότε μην βάζεις τόσο εύκολα την ταμπέλα όσα δεν φτάνει η αλεπού....
-
Μισό. Για να τα ξεκαθαρίσουμε. 33,5 ήταν η προσφορά κι εγώ το αγόρασα 42,5 με σχεδόν όλο τον κατάλογο εκτός από το,Navi που μπορώ να το βάλω φθηνότερα από τα λεφτά που ζητάγανε. Επίσης το Peugeot είναι δίλιτρο. Άρα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Εγώ μιλάω για 1500 κυβικά με τα συγκεκριμένα έξτρα που θέλω. Τα αμαξια τα έψαχνα σχεδόν 8 μήνες μέχρι να αποφασίσω. Επίσης για το Mazda ήμουν υπέρ αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα καινούργια. Να υποθέσω είχες κάποιο CX μοντέλο; Και το Volvo xc40 είδα αλλά είχε διπλά τέλη κυκλοφορίας.
-
Ναι το cx7. Toτε με αυτά τα λεφτά έπαιρνα Χ3 . Αλλά το Μάζντα είχε απείρως καλύτερο κινητήρα εμφάνιση σχεδιασμό εξοπλισμο σε αυτά τα λεφτά αξιοπιστια και πάει λέγοντας
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγώ πάντως περισσότερο κόμπλεξ κατωτερότητας βλέπω ότι έχουν αυτοί που δεν έχουν Το Κλειδί παρά ότι την έχουν ψωνίσει αυτοί που το έχουν.
Επειδή την κουβέντα με την επιλογή του φίλου και τα περί μπρελόκ εγώ την ξεκίνησα και προφανώς απευθύνεσαι και σε εμένα θα σε πληροφορήσω ότι προ δεκαετίας είχα την δυνατότητα να αγοράσω εύκολα ένα από τα περιβόητα μπρελόκ ανωτεροτητας αλλά προτιμησα τα 40+ χιλιάρικα να τα δώσω στο ταπεινό σηματακι της Μάζντα. Ξέρεις πόσοι 'ανώτεροι' γνωστοι μου χλεύαζαν την επιλογή μου καλά με 40 χιλιάρικα εσυ Μάζντα πηγές και πήρες;!!!! οπότε μην βάζεις τόσο εύκολα την ταμπέλα όσα δεν φτάνει η αλεπού....
Και καλά έκανες για μένα που πήρες Mazda αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κομπλεξικό να αρχίσεις να την λες στους γνωστούς που πήραν merc και bmw ότι το αυτοκίνητο τους δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και το διάλεξαν για το κλειδί.
-
Έγραψα εγώ πουθενά ότι το τα bmw δεν είναι τπτ σπουδαίο; Ίσα ίσα έγραψα bmw=performance.
-
Σε εκείνη τη περίοδο κι εγώ το Mazda θα διάλεγα. Το είχα οδηγήσει. Πολύ καλό. Σήμερα όμως θα πήγαινα σε X3 κι όχι στο Mazda. Γτ η καινούργια διαθέτει όλα αυτά που είπες οτι είχε το Mazda. Τώρα αν άργησαν η bmw και η merc να βγάλουν αξιοπιστία αμαξια είναι άλλο θέμα.
BMW X1 2016