-
-
Γνωριζει καποιος αν η Χ1 xline advanced facelift εχει gps η πρεπει να μπει extra?Μου κανει περιεργο στα 38000 να μην εχει.
-
Γνωριζει καποιος αν η Χ1 xline advanced facelift εχει gps η πρεπει να μπει extra?Μου κανει περιεργο στα 38000 να μην εχει.
Δεν εχει αλλα μολις εβγαλαν ενα παρομοιο πακετο στην ιδια τιμη που εχει. Χανεις καποιο εξοπλισμο απο το xLine Advanced αλλα σου δινει GPS με την 8.8 οθονη και Apple car play.
-
Κριμα γιατί πήγα το είδα σήμερα και μου άρεσε πολύ. Το θεωρούσα στάνταρ σε ενα τέτοιο αμάξι και με αυτή την τιμή όπως και πολλά αλλά που ειδα τελικα πως δεν τα εχει.Με βλέπω να καταλήγω αλλού
-
Κριμα γιατί πήγα το είδα σήμερα και μου άρεσε πολύ. Το θεωρούσα στάνταρ σε ενα τέτοιο αμάξι και με αυτή την τιμή όπως και πολλά αλλά που ειδα τελικα πως δεν τα εχει.Με βλέπω να καταλήγω αλλού
Αφου ειπαμε οτι υπαρχει εκδοση με ναβι και καρ πλει. Πηγαινε δες τον εξοπλισμο πρωτα και μετα αποφασιζεις
-
Εαν θές εξοπλισμό σε BMW θα πρέπει να πληρώσεις....νόμος! Αλλιώς θα κάνεις παραχωρήσεις.
-
Connected Advanced λέγεται το πακέτο.
-
Μετά από καιρό ένα νομίζω πιο χρηστικό πακέτο της Χ1 από το οποιο δεν λείπει τίποτα ουσιας.
Το νέο πακέτο connected advanced σε σχεση με το xline advanced βασίζεται στην εκδοση advantage αρα δεν έχει καθόλου χρώμια μέσα ή έξω, πλην των ασημι τριμς εσωτερικά στο ταμπλω (στη θέση των απαράδεκτων black panel γυαλιστερων της xline)., ενώ έχει υφασμα στα καθίσματα και στα πλαινά των πορτών. Ράγες και πλαίσια μαύρα, ενώ λειπουν και οι προβολείς ομίχλης (ευτυχως λογω της νέας μάσκας αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι αν δεν ψάξεις)...Κατά τα λοιπα έχει φουλ λεντ παντου (και φλας και στοπ και όπισθεν), πακέτο φωτισμού μεσα (με τα 6 χρώματα ατμοσφαιρικού φωτισμού), 8,8 touch screen με navi, κουμπί idrive φωτιζόμενο και extended πινακα οργάνων σε συνδυασμό με black panel όργανα.
Φαρδύτερα καθίσματα, usb 3,1 για τους πίσω επιβάτες usb στο υποβραχιόνιο, μεταλλικό χρώμα, πακέτο αποθηκευτικών χωρών, 18αρες με τη ζάντα 566 και κανονικά ελαστικά με κιτ επισκευής ...πακέτο καθρεπτών (δηλαδη αναδιπλουμενοι με υποβοήθηση του δεξιού για στάθμευση) διζωνικό κλίμα με αεραγωγους για τους πίσω, ηλεκτρική πόρτα αποσκευών κλπ….Οσα λειπουν σε σχέση με την xline advanced δεν είναι κατά τη γνώμη μου ουσίας αλλά εικόνας (μισή δερματινη/μισό ύφασμα στα καθίσματα και δερματινη στα πλαϊνά των πορτών, χρωμια στις ραγες, στα πλαίσια παραθύρων και στα μαρσπιέ, χρωμε σποιλερ στο πλαι). Μόνη ισως έλλειψη ουσιας τα φώτα ομίχλης που στην xline είναι πλέον led.
Αντίθετα η xline έχει τα γυαλιστερά τριμς στο ταμπλω που κανεις κατοχος δεν έχει συμπαθήσει και της λείπει ο εκτεταμενος πινακας οργάνων και ο μεγαλος φωτιζομενος μοχλος που συνοδεύει το Navi/car play πακέτο της connected.
Επιφυλάσσομαι μιας και δεν το συγκράτησα ότι η xline έχει παραπάνω (στην lci πια) και κάποια επένδυση δερματινης σε κομμάτια του ταμπλω.Με το νέο αυτό πακέτο νομίζω ότι καλύπτονται πια όλες οι βασικες ελλείψεις ουσιας.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι κάτοχος x1 20i m pack.
Τα συμπεράσματα μου για το αυτοκίνητο είναι ανάμεικτα. Χτυπάει πολύ στο δρόμο, λόγω run flat brigestone s001 και 19ρας ζάντας. Θα τα αλλάξω μεθαύριο σε michelin pilot sport 4 συμβατικά, μήπως και γίνει πιο άνετο. Οκ, πολύ όμορφο αυτοκίνητο αλλά θεωρώ τεχνολογικά πίσω. (Διορθώθηκαν μερικα στο 2019, αλλά έχουμε το 2016 εδώ). Δεν υπάρχει apple car play, μόνο μία θύρα usb, θα μπορούσε να χε κάμερα 360, και μερικά άλλα που ίσως μου διαφεύγουν τώρα.
Επίσης νομίζω οτι το αυτοκίνητο δεν έχει άνετα καθίσματα, είναι στενά και σκληρά. Μου αρέσει πολύ η οδηγική του συμπεριφορά γενικά, το εσωτερικό του, ( αν και θα μπορούσαν να αποφύγουν πολλά πλαστικά) το ηχοσύστημα harman kardon.
Ποιά η γνώμη σας γενικά?
Καλές γιορτές
-
Καλησπέρα σε όλους,
Τα συμπεράσματα μου για το αυτοκίνητο είναι ανάμεικτα. Χτυπάει πολύ στο δρόμο, λόγω run flat brigestone s001 και 19ρας ζάντας. Θα τα αλλάξω μεθαύριο σε michelin pilot sport 4 συμβατικά, μήπως και γίνει πιο άνετο. Οκ, πολύ όμορφο αυτοκίνητο αλλά θεωρώ τεχνολογικά πίσω. (Διορθώθηκαν μερικα στο 2019, αλλά έχουμε το 2016 εδώ). Δεν υπάρχει apple car play, μόνο μία θύρα usb, θα μπορούσε να χε κάμερα 360, και μερικά άλλα που ίσως μου διαφεύγουν τώρα.
Επίσης νομίζω οτι το αυτοκίνητο δεν έχει άνετα καθίσματα, είναι στενά και σκληρά. Μου αρέσει πολύ η οδηγική του συμπεριφορά γενικά, το εσωτερικό του, ( αν και θα μπορούσαν να αποφύγουν πολλά πλαστικά) το ηχοσύστημα harman kardon.
Ποιά η γνώμη σας γενικά?
Καλές γιορτές
Τα καθισματα στο πλατος ρυθμιζοντε ηλεκτρικα? Δεν εχεις ανοιξει τα side bolsters?
Για το Car Play δεν το εδινε το 2016. Αγορασε το 2019 και θα το παρεις. Η τεχνολογια του δουλευει καλα αλλα περνεις περισσοτερα σε VAG/FORD etc.
-
Tassos_santo wrote:
Καλησπέρα σε όλους,
Ποιά η γνώμη σας γενικά?
Καλές γιορτές
Τα καθισματα στο πλατος ρυθμιζοντε ηλεκτρικα? Δεν εχεις ανοιξει τα side bolsters?
Για το Car Play δεν το εδινε το 2016. Αγορασε το 2019 και θα το παρεις. Η τεχνολογια του δουλευει καλα αλλα περνεις περισσοτερα σε VAG/FORD etc.
Ναι ναι ρυθμίζονται απο ενα κουμπί στο πλάι. Τα χω ανοίξει όσο παει αλλα δεν. Και γενικα πολυ σκληρά καθίσματα...
ε κατά τα αλλα καλα...ελπίζω απο μεθαύριο καλύτερα με τα αλλα λάστιχα..
-
Καλησπέρα σε όλους,
Ποιά η γνώμη σας γενικά?
Καλές γιορτές
Έχω το αυτόματο 20d xdrive αλλά με 17άρες ζάντες εδώ και 4 χρόνια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Είχα τα bridgestone potenza μέχρι πριν λίγους μήνες και το αμάξι είχε απίστευτο κράτημα στον δρόμο, αλλά όντως κοπανούσε κατά τη γνώμη μου. Άλλαξα σε pirelli και έχει μαλακώσει πολύ, αλλά έχασα την αίσθηση καρτ που είχε το αμάξι και έχω ξενερώσει λιγάκι. Αν μπορούσα να πάω τον χρόνο πίσω θα ξανάβαζα bridgestone και μάλλον εκεί θα γυρίσω όταν ξαναλλάξω.
Το εσωτερικό της Χ1 προφανώς χωλαίνει από σχεδίαση (προφανώς και το 3008 και το νέο Q3 είναι πιο όμορφα...) αλλά ποιοτικά - σε υλικά εννοώ - είναι καλύτερο από κάθε άλλο της κατηγορίας του (και έχω μπει στα περισσότερα...). Τα καθίσματά του είναι μέτρια (τα έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν...) και πρέπει να πάρεις τα ακριβά της bmw για να δεις φως. Από εκεί και πέρα σε οδηγική απόλαυση το αμάξι στην κατηγορία του είναι στην κορυφή (ιδίως το 4κίνητο και 2λιτρο με τα 190 άλογα που έχουμε και οι δύο μας), έχει κορυφαίο αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο και ποιότητα κύλισης, σπορ στήσιμο και κράτημα εξαιρετικά.
Θα είχα γράψει ήδη review 4ετίας, αλλά το τρενάρω γιατί έχω προγραμματίσει αύξηση του...κοπαδιού τέλος του μήνα και θέλω να συμπεριλάβω και το tuning στο review
-
Θα είχα γράψει ήδη review 4ετίας, αλλά το τρενάρω γιατί έχω προγραμματίσει αύξηση του...κοπαδιού τέλος του μήνα και θέλω να συμπεριλάβω και το tuning στο review
Να τα πολλαπλασιάσεις τα χρόνια με τη Χ1 σου Βασίλη και με το καλό να ανέβεις και εσύ στα 230 σχεδόν αλογα φτάνοντας τα επιπεδα του 25d!
Θα το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!!!
Οταν με το καλό κατέβεις Αθήνα πέρνα και από την xenonlights για ένα τυπικό έλεγχο δεσμης και ρυθμίσεων των led που έχεις βάλει και σκέψου μηπως βάλεις και στοπ και φλας για ακόμα πιο καθαρό και δυνατό φως!
-
Καλησπέρα σε όλους,
Ποιά η γνώμη σας γενικά?
Καλές γιορτές
Φοβερό setup έχεις Τάσο!
Δυστυχως συνδεσμότητα κλπ την εποχή που αγόρασες ουτε οι άλλες εταιρίες έδιναν. Τώρα πλέον δίνει και η BMW και μάλιστα σε άψογη υλοποίηση!
Μπορείς όμως να βάλεις μια android aftermarket οθόνη με όλα τα καλούδια ενός πλήρους tablet και άριστη συμβίωση με το μαμά συστημα (που επισης αναβαθμίζεται σε ευρεία οθονη και αποκτάε split screen κλπ) και να αναβαθμίσεις και αισθητικά το εσωτερικό της Χ1 σου!
Και εδώ έχουμε αναφέρει αρκετά πράγματα αλλά και στις πλουσιες σελιδες του ειδικού Χ1 forum υπάρχουν όλες οι πληροφορίες .
Εννοείται οτι με απλά ελαστικά θα δεις μεγάλη διαφορά σε ηχο κύλισης και ανεση! Τα runflat δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τα συμβατικά!
-
Να κάνω άλλη μια ερώτηση ρε παιδιά? Έκανα αναβάθμιση σε χάρτες κτλ, όλα καλά. Τί άλλη αναβάθμιση μπορεί να πάρει το αμάξι να αλλάξει το template σε wide, ή στο επόμενο idrive system όπως έχει η έκδοση 2016 αλλά λίγο νεότερες?
Εν τω μεταξύ, το πολύ ωραίο του αυτοκινήτου μου, είναι το χρώμα estoril blue το οποίο το έχω περάσει nanoceramic - ceramic pro, και γυαλίζει πιο πολύ απο καινούριο. Αλλά δε ξέρω πως ανεβάζει φώτο εδώ να σας το δείξω
-
Δεν μπορει να πάρει κάτι αλλο ή να αλλαξεις έκδοση idrive...
Με την android οθόνη πάντως μπορείς να κάνεις όμορφα πράγματα
-
Εν τω μεταξύ, το πολύ ωραίο του αυτοκινήτου μου, είναι το χρώμα estoril blue
Μακράν το καλύτερο χρώμα σε BMW και ο μοναδικός λόγος για να αγοράσεις το M-Pack!!
-
The_Emperor wrote:
Να τα πολλαπλασιάσεις τα χρόνια με τη Χ1 σου Βασίλη και με το καλό να ανέβεις και εσύ στα 230 σχεδόν αλογα φτάνοντας τα επιπεδα του 25d!
Θα το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!!!
Οταν με το καλό κατέβεις Αθήνα πέρνα και από την xenonlights για ένα τυπικό έλεγχο δεσμης και ρυθμίσεων των led που έχεις βάλει και σκέψου μηπως βάλεις και στοπ και φλας για ακόμα πιο καθαρό και δυνατό φως!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Ήδη παίρνεις και εσύ...αυτό που σου αξίζει με βάση τις...επιλογές σου!!
-
-
Aπό 46.300 η plug-in X1 xDrive25e στην Ελλάδα:
https://www.drive.gr/news/agora/poso-kostizei-i-bmw-x1-xdrive25e-stin-ellada
BMW X1 2016