-
Ρε ο καθένα κάνει ότι θέλει αρκεί να μην σας ζητάει δανεικά....Πάντως από τα premium suv είναι πολύ Καλη λύση,ένα κλικ ήθελε για να είναι τέλειο..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αλέξανδρε εχεις δίκιο! Δεν είναι προφανώς super car η Χ1. Απλά ένα καλό και ποιοτικό αυτοκίνητο, άνετο, που πάει καλά στο δρόμο, στρίβει ωραία και έχει κάποιος τη δυνατότητα να το πάρει και σε φθηνή έκδοση και σε ακριβότερες.
Ειδικότερα είναι όμως αυτοκίνητο και όχι tablet ή fashion statement και στα βασικά πράγματα δεν κάνει εκπτώσεις.
Όπως έχω ξαναπεί άλλωστε, ότι πληρώσεις παίρνεις. Άλλοι βάζουν χάνδρες για να πουλήσουν άλλοι βάζουν ψεύτικη μούρη, η Χ1 ειδικά για το που ανέκαθεν ήταν η μάρκα και αυτά που δίνει είναι ίσως και vfm πέρα από καλό αυτοκίνητο. Ειλικρινά παντως θεωρώ βλακώδες να τσακωνόμαστε σαν τα παιδάκια εδώ μέσα για τα σίδερα και τος λαμαρίνες.Στέφανε συγνώμη αλλά με αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδωμέσα, αποκομίζει κανείς την εντύπωση ότι η Χ1 πάει καλύτερα και είναι πιο απολαυστικό στη γρήγορη οδήγηση από Megane RS (λογικό άλλωστε, αφού το Ρενώ έχει ημιάκαμπτο ).
Δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι ένα καλό αυτοκίνητο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ, η οποία θυμίζω ότι είναι αυτή των SUV/Crossover που σημαίνει ότι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ τίθενται περιορισμοί για το πόσο καλό μπορεί να είναι στην άσφαλτο, αλλά μέχρι εκεί.VFM η BMW ποτέ δεν ήταν και μάλλον ποτέ δε θα γίνει. Απεναντίας, είναι πασίγνωστο ότι ένα μέρος της τιμής των BMW και γενικά των πρίμιουμ εταιρειών (με διακυμάνσεις ανάλογα το μοντέλο) πάει στο σήμα και στο μάρκετινγκ.
-
Για να γυρίσουμε στο test moose
Φαίνεται οτι η κατανομή βάρους είναι αυτή που καταδικάζει την χ1 εδώ.(καθώς μιλάμε για μοντέλο με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.
Η πιο ζυγισμένη bmw 225xe iperformance (με περισσότερο βάρος στο πίσω άξονα) τα πηγαίνει καλά ,,,78
Youtube VideoΌχι όμως τόσο καλά όσο το κορυφαίο 308
Youtube VideoΦυσιολογικά το 3008 (βασισμένο στο 308) κερδίζει κατά κράτος την Χ1 με μπροστινή κίνηση στο test αυτό. Θα ειχε ενδιαφέρον να βλέπαμε και την τετρακίνητη χ1. Θα στοιχημάτιζα η χ20d θα είχε ίδια επίδοση με την 225χe (78).
στην καθημερινότητα δεν θα βρούμε εύκολα συνθήκες να προσωμοιάζουν το test moose. O ευκαιριακός οδηγός όμως εύκολα καταλαβαίνει οτι η χ1 και το kuga ακούνε καλύτερα στην συνηθισμένες συνθήκες οδήγησης και επίσης ευκολα καταλαβαίνεις οτι το 3008 είναι το πιο κοφτερό από όλα στους ελιγμούς.
(dis Για να μην με αρχίσουν στις γκρίνιες, δεν έχω ουτε χ1, ούτε kuga ούτε 3008 και οι εντυπώσεις μου είναι απο δοκιμές σε αυτοκίνητα φίλων).
ΥΓ.. Στέφανε είναι τουλάχιστον άκομψο σε ένα φιλόξενο φορουμ όπως αυτό εδώ να διαφημίζεις άλλο ανταγωνιστικό. Και είναι περισσότερο άκομψο να χαρακτηρίζεις και τους συνομιλήτες σου εδώ για μια διαφωνία που μπορεί να έχετε.
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Φαντάζομαι οτι ΟΛΟΙ συμφωνούμε στο οτι ο αριθμός πωλήσεων ενός αυτοκινήτου, ΔΕΝ σημαίνει οτι είναι και ΚΑΛΟ αυτοκίνητο! Είναι δεκάδες οι λόγοι που κάποιο αυτοκίνητο ή μάρκα γενικά κάνει μεγάλες πωλήσεις. Και η πολιτική της εταιρείας είναι το κύριο κρητήριο. Οι προσφορές κλπ. Αλλιώς θα έλεγαν όλοι οτι πχ το qq είναι καλύτερο απο τη GLA! Επειδή όμως εδώ μέσα γράφουμε για τη Χ1, όσο και να σας χαλάει κάποιους σάλιαγκες, απλά να ξέρετε οτι η BMW X1 είναι το καλύτερο και vfm premium suv και sav, και με τα υπόλοιπα premium θα πρέπει να συγκρίνεται. Όχι με πολυδιαφημισμένα κουβαδάκια. Με premium. Απλά τα πράγματα. Μιλάμε για μια εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης, και κάποιες χιλιάδες Έλληνες αποφάσισαν να πάρουν επιτέλους ΚΑΛΟ και ακριβούτσικο αυτοκίνητο. Ακριβούτσικο, αλλα το απόλυτο vfm premium εδώ και κάποια χρόνια. Επίσης να τονίσω οτι άν η Χ1 δεν ήταν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ με κεφαλαία γράμματα, δεν θα μαζεύονταν εδω μέσα όλοι αυτοί οι wannabe premium και οι κράζεις-θαυμάζεις που λέει και ο Iceman.No 5, ουχι σαννέλ...
https://www.theclever.com/15-large-cars-for-guys-with-small-packages/ -
Ενδιαφέρον ...
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Επειδή όμως εδώ μέσα γράφουμε για τη Χ1, όσο και να σας χαλάει κάποιους σάλιαγκες, απλά να ξέρετε οτι η BMW X1 είναι το καλύτερο και vfm premium suv και savΜισο λεπτο να το σημειωσω στο τεφτερι μου μη το ξεχασω...
Επίσης να τονίσω οτι άν η Χ1 δεν ήταν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ με κεφαλαία γράμματα, δεν θα μαζεύονταν εδω μέσα όλοι αυτοί οι wannabe premium και οι κράζεις-θαυμάζεις που λέει και ο Iceman.
Σκεψου δλδ τι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ειναι το 3008 που μαζευεστε ολοι οι κατοχοι απο day one στο θεμα του
Η φαση με το ποστ του Κονστρακτορα μου θυμιζει κατι υδραυλικους και μπογιατζηδες μεσα '90s που αλλαξαν τα dacia 1210 και lada 2105 με accent mk1 και almera mk1 και νομισαν οτι γ@μουν το συμπαν
Εγινε και vfm τωρα η X1 τι να πει και το kuga δλδ.. Premium και ξε-premium, μ αυτα που γραφουν ορισμενοι,κανουν μαγκα τον criuser!
Υ.Γ.
Αυτος που πρωτοεγραψε για τους σαλιγκαρους να του θυμισουμε οτι χεζοταν πανω του οταν πηγαινε να οδηγησει Alfa 147 των 120 ατιθασων ιππων Ειναι αυτο που λεμε ''λαμπαδα το εργαλειο'' μιας που μπλεξατε και λαμπαδες.. ''Σου φευγει απ τα χερια το 147''
Youtube Video -
Υπερβολές δεν χρειάζονται από κανέναν. Ακόμη και αυτός που έχει δίκιο το χάνει με τη χρήση τους (για τον φίλο Βασίλη αυτό το τελευταίο). Vfm η Χ1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Το αμάξι δεν κρινεται από ενα τεστ οπου ο ανθρώπινος παραγοντας παίζει καθοριστικό ρόλο. Συγκριτικά τεστ μεταξυ Χ1 και του ανταγωνισμού εχουν γίνει πολλά οπως και με το 3008 και έχουμε παραθέσει και βιντεακια εδω μέσα με τα αποτέλεσματα. Θυμιζω τη σύγκριση της κορυφαίας έκδοσης του 3008 με την Χ1 με τον κινητήρα 20d.
Αλλά και πέρα από αυτό θα επανέλθω σε αυτό που εγραψα πριν από όλα: πιαστε τιμόνι και συγκρίνετε μοντέλα στην πράξη! -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Στέφανε συγνώμη αλλά με αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδωμέσα, αποκομίζει κανείς την εντύπωση ότι η Χ1 πάει καλύτερα και είναι πιο απολαυστικό στη γρήγορη οδήγηση από Megane RS (λογικό άλλωστε, αφού το Ρενώ έχει ημιάκαμπτο ).
Δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι ένα καλό αυτοκίνητο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ, η οποία θυμίζω ότι είναι αυτή των SUV/Crossover που σημαίνει ότι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ τίθενται περιορισμοί για το πόσο καλό μπορεί να είναι στην άσφαλτο, αλλά μέχρι εκεί.
VFM η BMW ποτέ δεν ήταν και μάλλον ποτέ δε θα γίνει. Απεναντίας, είναι πασίγνωστο ότι ένα μέρος της τιμής των BMW και γενικά των πρίμιουμ εταιρειών (με διακυμάνσεις ανάλογα το μοντέλο) πάει στο σήμα και στο μάρκετινγκ.Δεν εχω κάνει εγώ ποτέ τετοιες συγκρίσεις.
Εγώ ανέκαθεν μικρά και suv είχα και όταν οδήγησα την Χ1 ελεγα 'τι οδηγούσα Θεέ μου τόσα χρονια'..
Για τετοιο όχημα είναι κατά γενική ομολογία στο πάνω άκρο
Βέβαια αν δεις σε όλο το φορουμ το βάρος πεφτει στα suv ....αλλωστε μονοπωλούν σχεδον το αγοραστικό κοινό τα τελευταία χρόνια, οποτε πολλά πράγματα γενικεύονται επειδή διαβάζουμε πρακτικά μόνο για τέτοια αμάξια! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στέφανε συγνώμη αλλά με αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εδωμέσα, αποκομίζει κανείς την εντύπωση ότι η Χ1 πάει καλύτερα και είναι πιο απολαυστικό στη γρήγορη οδήγηση από Megane RS (λογικό άλλωστε, αφού το Ρενώ έχει ημιάκαμπτο ).
Δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι ένα καλό αυτοκίνητο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ, η οποία θυμίζω ότι είναι αυτή των SUV/Crossover που σημαίνει ότι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ τίθενται περιορισμοί για το πόσο καλό μπορεί να είναι στην άσφαλτο, αλλά μέχρι εκεί.
VFM η BMW ποτέ δεν ήταν και μάλλον ποτέ δε θα γίνει. Απεναντίας, είναι πασίγνωστο ότι ένα μέρος της τιμής των BMW και γενικά των πρίμιουμ εταιρειών (με διακυμάνσεις ανάλογα το μοντέλο) πάει στο σήμα και στο μάρκετινγκ.Δεν εχω κάνει εγώ ποτέ τετοιες συγκρίσεις.
Εγώ ανέκαθεν μικρά και suv είχα και όταν οδήγησα την Χ1 ελεγα 'τι οδηγούσα Θεέ μου τόσα χρονια'..
Για τετοιο όχημα είναι κατά γενική ομολογία στο πάνω άκρο
Βέβαια αν δεις σε όλο το φορουμ το βάρος πεφτει στα suv ....αλλωστε μονοπωλούν σχεδον το αγοραστικό κοινό τα τελευταία χρόνια, οποτε πολλά πράγματα γενικεύονται επειδή διαβάζουμε πρακτικά μόνο για τέτοια αμάξια!Αν θυμάμαι καλά είχες ή τελοσπάντων είχες οδηγήσει για ένα διάστημα και μια Alfa 147.
Θεωρείς ότι η οδηγική διαφορά τους με την X1 είναι στο επίπεδο 'τι οδηγούσα Θεέ μου τόσα χρονια' (υπέρ της X1);
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
ΥΓ.. Στέφανε είναι τουλάχιστον άκομψο σε ένα φιλόξενο φορουμ όπως αυτό εδώ να διαφημίζεις άλλο ανταγωνιστικό. Και είναι περισσότερο άκομψο να χαρακτηρίζεις και τους συνομιλήτες σου εδώ για μια διαφωνία που μπορεί να έχετε.
Ρε συ Γιώργο σοβαρά τώρα είναι δυνατό ένα απολύτως ειδικό φορουμ (για ένα μολις και δη το τρέχον μοντέλο) να είναι ανταγωνιστικό εναντι ενός γενικού ; Επιτηδες τα γράφετε; τι έχουμε να χωρίσουμε ;
Τιμούμε πάντα τη 'μάνα' 4Τ φορουμ, ενημερώνουμε για όσα μπορούμε, έχουμε δε κανει και τόσες συναντήσεις με τη συμμετοχή παιδιών από εδώ μέσα και προσφατα και με μέλος της ΔΟ και λες τέτοιο πράγμα;
Ή υπάρχει περίπτωση εδώ που μπαίνει ο κάθε ασχετος στα θέματα του ενος και του άλλου αυτοκινήτου και επαναλαμβάνει
τα κολλήματα του (ο ένας με τα χαμηλά, ο άλλος με τα κλειδιά, ο τρίτος με τα τριξίματα κοκ) να γίνει σοβαρή κουβέντα μεταξύ ιδιοκτητων για τεχνικά θέματα; Ολα τα θέματα ένας χυλός πάνε να γίνουν που γράφουμε τα ίδια και τα ίδια (και βάζω και τον ευατό μεσα σε αυτό), αλλά όχι οτι χαρακτηρίζω κανέναν επειδή διαφωνώ... χαρακτηρίζω επειδή αυτά που γραφονται για χαρακτηρισμό είναι) -
Αν θυμάμαι καλά είχες ή τελοσπάντων είχες οδηγήσει για ένα διάστημα και μια Alfa 147.
Θεωρείς ότι η οδηγική διαφορά τους με την X1 είναι στο επίπεδο 'τι οδηγούσα Θεέ μου τόσα χρονια' (υπέρ της X1);Ειχα οδηγήσει την 147 του αδελφου μου η οποία είχε όμως κάποια θέματα με τα λάστιχα, τον άξονα κατι τελωσπάντων και ετρεμε ολόκληρη, οπότε ναι δεν ενθουσιαστηκα αλλά φοβήθηκα μάλλον, αλλά δεν ήταν επαρκές ή σωστό το δειγμα! Αυτά τα έχουμε διευκρινισει και με τον realzeus δημοσιως, οπότε μην θυμάστε επιλεκτικά (αυτό όχι για εσένα αλλά για άλλη αναφορά από άλλον)
Οπως ομως εχω πει εγώ δεν κάνω συγκρίσεις με χαμηλά γιατι τελευταία κύρια (c segment και πάνω) χαμηλα που οδήγησα σε ταξίδι ήταν η κορόλλα και το mondeo του 2003 του πατέρα μου που ΟΚ μόνο το ford ήταν αξιόλογο αλλά και αυτό είχε ύψος για την εποχή του ... αλλά το πάτημα και την αίσθηση σε καμπές και στροφές της Χ1 δεν τις πλησιάζει.... -
Αν θυμάμαι καλά είχες ή τελοσπάντων είχες οδηγήσει για ένα διάστημα και μια Alfa 147.
Θεωρείς ότι η οδηγική διαφορά τους με την X1 είναι στο επίπεδο 'τι οδηγούσα Θεέ μου τόσα χρονια' (υπέρ της X1);Δε μπορει αγορι μου να το καταλαβει. Και δε μπορει γιατι δεν ειναι σε θεση ν αντιληφθει πως παταει και στριβει ενα αμαξι. Δε κατεχει τοσα απο φυσικη και μηχανολογια. Δε τον κρινω, αλλα δε μπορω να διαβαζω ως ειδημονες ανθρωπους που δεν νιωθουν. Δε μπορεις να ξερεις επειδη απλα κατεχεις ως κτημα κατι. Ενα αμαξι με μακφερσον να του δωσεις και ενα με διπλα ψαλιδια εμπρος, οδηγωντας δε μπορει να σου πει ποιο ειναι ποιο. Απλα μεταφραζει την οποια τεχνητη σιγουρια σου δινει ενα φαρδυ ζαντολαστιχο και την αισθηση οτι γ@μ@ς και δερνεις (το χει δηλωσει...) επειδη εισαι ψηλα ως σιγουρια και κρατημα. Κρατημα εχει το αμαξι αλλα οχι για τους λογους που νομιζει. Αν δε πιεσεις, δε στριψεις, δε βαλεις το esp να βαρεσει υπερωρια, δε μαζεψες και κανα κωλο στα νιατα σου δε μπορεις να καταλαβεις τις μικροδιαφορες και λεπτομερειες. Πρεπει να δεις λεπτομερεις, μικροκουνηματα στις υψηλες, πως διαβαζει τα κατσαρα, πως κουναει το πισω πανω σε ανωμαλιες σε καμπες με πολλα και ενα καρο λεπτομερειες για να καταλαβεις στ αληθεια τι δουλεια εχουν κανει αυτοι οι οποιοι επρεπε να χουν ασχοληθει μ ενα αυτοκινητο. Και μετα φταινε τα κλειδια, τα χαμηλα,τα σαλιγκαρια, η κοκκινοσκουφιτσα, ο κακος λυκος και ο κακος νονος.
το mondeo του 2003 του πατέρα μου που ΟΚ μόνο το ford ήταν αξιόλογο αλλά και αυτό είχε ύψος για την εποχή του ...
Δλδ το βλεπεις οτι μεσα του πιστευει οτι το ψηλο αμαξι ειναι καλυτερο επειδη ειναι ψηλο. Παρανοια. Σας ξεφευγουν.
edit ορθογραφικο.
-
Νονέ, αλήθεια, είσαι πάνω από 16 ετών ;
-
Σε φωτογραφησα ε? Αθελα μου!
-
Βασικά κάτι χειρότερο, δεν ξέρω καν τι είναι τα μακ φερσον και τα διπλά ψαλίδια !
Αλλά ο τρόπος σου είναι είτε απαράδεκτος είτε στη δικαιολογημένη περίοδο της εφηβείας .
-
Ο τροπος μου ειναι γνωστος 10 χρονια τωρα. Το political correctness ειναι γι αυτους που δε ξερουν ποιοι ειναι. Και προσωπικα προτιμω τους αληθινους ανθρωπους ειτε διαδικτυακους ειτε πραγματικους. Και μεταξυ μας τη βρισκετε ορισμενοι μ εμενα γιατι γραφω αυτα που θελατε αλλα δε το κανετε.
-
Χρήστο αστο, Μυρίζει μπαρούτι και δεν υπάρχει λόγος. Πολλήνη από 2004 στο φόρουμ και δεν ξέρεις τις διαφορές; Πραγματικά εντυπωσιακό.
-
Η απογευματινή κοντρίτσα ξεκίνησε γιατί μια Μαρία Αντουανέττα , νομίζει ότι απευθύνεται σε μουζίκους που δεν έχουν ψωμί και τους λέει να φάνε παντεσπάνι .
Μόνο που τελικά ο μουζίκος ήταν αυτή...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η απογευματινή κοντρίτσα ξεκίνησε γιατί μια Μαρία Αντουανέττα , νομίζει ότι απευθύνεται σε μουζίκους που δεν έχουν ψωμί και τους λέει να φάνε παντεσπάνι .Μόνο που τελικά ο μουζίκος ήταν αυτή...
χαχαχαχαχα!!! Bre criuser πόσο λάδι έχεις στο κελάρι;
-
Εχω μερικές δεκάδες στρέμματα με ελιές και πληρώνω και πολύ ΕΝΦΙΑ ρε γαμώτο....
BMW X1 2016