-
Το έγραψα σε εισαγωγικά όποτε νομίζω ήμουν σαφής [emoji6]
-
Ελπίζω όλοι να απολαύσατε το υλικό απο τη Χ1 μου όσο και εγώ! Το αμάξι αυτό, όπως και όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα, είναι εργαλείο. Το αγοράζουμε για κάποιο λόγο. Και είναι αμαρτία να το έχουμε και να μήν το χρησιμοποιούμε σε όλο το φάσμα των χρήσεων που υπάρχουν. Ακόμα και η προσωπική ευχαρίστηση είναι σημαντική. Να το πηγαίνουμε δηλ σε μέρη που τα 'απλά' αυτοκίνητα δεν πηγαίνουν.
Εγώ πάντως προσπαθώ να τη χαίρομαι τη γερμανιδούλα μου όσο πιο πολύ και όσο πιο συχνά μπορώ. Σέβομαι και όσους την προσέχουν πολύ, όπως ο φίλος μου ο Στέφανος, αλλα εγώ τη βλέπω σαν ένα εργαλείο με ψυχή, εργαλείο δουλειάς, βόλτας, απόλαυσης, κύρους, ασφάλειας, τεχνολογίας, επιδόσεων (όσες και άν είναι αυτές), κλπ.
Έχει πάντως πολύ καλή απόσταση απο το έδαφος, και τη χάρηκα ιδιαιτέρως στο παραπάνω ταξίδι. Εντυπωσιάστηκα σε πολλά σημεία που νόμιζα οτι θα βρώ απο κάτω. -
Να ρωτησω την αποψη σας σχετικά με την χρηματοδοτηση balloon της BMW. Για καποιον που θελει να αλλαζει σε μια 4ετια το αυτοκινητο του και μπορει να δωσει την προκαταβολη και να δινει 'μικρες' δοσεις μηνιαια για την χρηση του αυτοκινητου ειναι οκ? Βλέπω πως η τελική δοση μπορει να αναχρηματοδοτηθει ή να χρησιμοποιηθει για προκαταβολή για το επόμενο αυτοκινητο... σωστα ή κατι δεν κατάλαβα?
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Να ρωτησω την αποψη σας σχετικά με την χρηματοδοτηση balloon της BMW. Για καποιον που θελει να αλλαζει σε μια 4ετια το αυτοκινητο του και μπορει να δωσει την προκαταβολη και να δινει 'μικρες' δοσεις μηνιαια για την χρηση του αυτοκινητου ειναι οκ? Βλέπω πως η τελική δοση μπορει να αναχρηματοδοτηθει ή να χρησιμοποιηθει για προκαταβολή για το επόμενο αυτοκινητο... σωστα ή κατι δεν κατάλαβα?Έτσι ακριβώς. Όπως μου είπαν εμένα όταν πήγα για την Χ1, αυτό το πρόγραμμα 'συμφέρει' ειδικά αυτούς που θέλουν να αλλάζουν αυτοκίνητο συχνά (κάθε 4-5 χρόνια). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν το πληρώνεις -και μάλιστα πιο ακριβά- αλλά δεν έχεις να μπλέκεις με αγορές, πωλήσεις, πάρε-δώσε, πότε/αν/ποιος/πως. Η τελική δόση μπορεί είτε να πληρωθεί cash, μπαμ και κάτω, είτε να επαναχρηματοδοτηθεί (ως κανονικό δάνειο), είτε να προσθαφαιρέσουν τη διαφορά από την υπολειπόμενη αξία και το υπόλοιπο να χρησιμοποιηθεί ως προκαταβολή για το επόμενο.
Έχε υπόψη σου ότι σχεδόν όλοι οι αντιπρόσωποι αναλαμβάνουν να -προσπαθήσουν να- το πουλήσουν πιο ακριβά από όσο βγαίνει η υπολειπόμενη αξία βάσει του προγράμματος, οπότε να κερδίσεις και κάτι παραπάνω στη διαφορά με την αξία του καινούριου.
Αν μάλιστα μπορείς να το περάσεις σε κάποια εταιρεία ως έξοδα, τότε θα σου βγει και φθηνότερο
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Να ρωτησω την αποψη σας σχετικά με την χρηματοδοτηση balloon της BMW. Για καποιον που θελει να αλλαζει σε μια 4ετια το αυτοκινητο του και μπορει να δωσει την προκαταβολη και να δινει 'μικρες' δοσεις μηνιαια για την χρηση του αυτοκινητου ειναι οκ? Βλέπω πως η τελική δοση μπορει να αναχρηματοδοτηθει ή να χρησιμοποιηθει για προκαταβολή για το επόμενο αυτοκινητο... σωστα ή κατι δεν κατάλαβα?Εάν θές να αλλάζει αυτοκίνητο συχνά, σαφώς και αξίζει γιατί δεν ασχολείσαι με τίποτα! Το πληρώνεις βέβαια αυτό, αλλά είναι προσωπικό του καθενός εάν αξίζει.
ΥΓ: Έχε υπόψιν σου ότι μπορεί να σε συμφέρει και η μακροχρόνια ενοικίαση (το παρέχει ο Σπανός) εάν θες να αλλάζεις συχνά αυτοκίνητο. Το έκαναν όλοι οι αθλητές που αγόραζαν //Μ, γιατί τους έβγαινε αρκετά φτηνότερα.
-
Σας ευχαρισρω πολυ!
-
-
Πολύ όμορφες φωτογραφίες! Ίσως θα έπρεπε τα δύο μαύρα να τα βάλετε στο κέντρο και από 3 σε κάθε πλευρά. Καλές διαδρομές σε όλους.
-
Απίστευτη πίτα! Πανέμορφα αυτοκίνητα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή χρονιά και καλά χιλιόμετρα σε όλους με υγεία!
-
Μπράβο! Να χαίρεστε τις αμαξαρες σας.
Ερώτηση : βλέπω διαστάσεις χ1 χ2. Καλά είναι πιο μακρύ το χ1? 4.43 το 1 4.36 το 2? Δλδ το 2 είναι πιο μικρό; -
Ναι ειναι πιο σπορ η Χ2 και εχει πιο μαζεμένες διαστάσεις.
-
Μάλιστα. Φανταζόμουν ότι μεταξύ του 4.43 & 4.71 του 3 θα χωρούσε το 2 αλλά τελικά κινήθηκαν διαφορετικά. Αν και πιστεύω ότι η διάσταση 4.30 ως 4.39 είναι η ιδανική διάσταση για all in one αμάξι. Δεν στέρησε σε χώρους δεν βγάζεις πρόβλημα στο πάρκινγκ.
-
Το βασικότερο είναι η υπέροχη παρέα που έχει δημιουργηθεί! Εξαιρετικά παιδιά μιας και είχα τη χαρά να γνωρισω κάποιους από κοντά τα χριστουγεννα!
Θα έλεγα ότι το αμάξι είναι απλά η αφορμή για να βρίσκονται κ να συζητούν επί παντός επιστητού καλοί φίλοι περνώντας πραγματικά υπέροχα! -
Και του χρόνου με υγεία,κύριοι...όπως σωστά λέει και ο χαζομπαμπάς από πάνω, τα αυτοκίνητα είναι απλά μια αφορμή για ωραίες συναντήσεις με κουβεντούλα και φαγητό..βασικά για βραστά λαχανικά και ρυζογκοφρέτες
-
Το ασπρο χρωμα κυριαρχει απ΄ οτι φαινεται!!! Τελειες φωτο! Καλη χρονια.
-
Μερικές αποριουλες προς κατόχους και μη.
Βλέπω στο car αγγελίες από αντιπροσωπείες με λίγα χιλιόμετρα....υποθέτω ότι είναι αυτοκίνητα td,σωςτά? Ποιά η διαφορά της 'απλής' έκδοσης με την advance? Έχει κανένας εικόνα τιμών για την 1,5 diesel? -
Αμάξια αντικατάστασης, στελεχών, test drive. Προσωπικά δεν θα αγόραζα γιατί δεν έχουν κάνει στρώσιμο. Είτε τεστ είτε αντικατάστασης τα αμάξια αυτά σκίζονται από το πρώτο χιλιόμετρο. Μόνο από ιδιώτη αν βρεις κανένα που θέλει να πάει σε παραπάνω κυβικά ή έχει ανάγκη.
Οι κυριες εκδόσεις είναι η advantage που είναι η βασική ας πούμε και η πιο πάνω xline (και xline advanced αν έχει αυτόματο).
Παραγωγές από κάποιο μήνα και μετά έχουν διάφορες στα σπεκς και πρέπει να ελέγχεις και τις λεπτομέρειες και πριν τυχόν αποφασίσεις να τσεκάρεις με το vin ακριβή σπεκς και ημερομηνία παραγωγής.
Η xline έχει επιπλέον της advantage μεταλλικό, σαλόνι από δερματινη, πακέτο φωτισμού, εξωτερικά διακοσμητικά και χρωμια, 18 άρες ζάντες, αναδιπλούμενους καθρέπτες. -
Μα τα καινούργια αυτοκίνητα δεν θέλουν στρώσιμο...έτσι δεν λένε σε όλες τις αντιπροσωπείες?
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ότι είδα καποια X1 που είχαν το κατάμαυρο τιμόνι και καποια αλλά που είχαν ένθετα χρωμίου και τα έλεγαν και advance. Προφανώς έχει να κάνει με τα specs που ανέφερες....πόσο να έχει καινούργια άραγε.... -
Για καινούριο θα πρέπει να ρωτήσεις στον έμπορο επί προσωπικού, γίνονται διάφορες εκπτώσεις συγκριτικά με τον κατάλογο. Το xline τον πρώτο καιρό 2015-16 (νομίζω μέχρι το καλοκαίρι) είχε λιγότερα πράγματα, όπως φώτα led, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών, κλπ. Οπότε θέλει τσεκάρισμα με το vin για να είσαι σίγουρος. Κι εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός για αυτά τα αυτοκίνητα, συνήθως δεν τους έχουν φερθεί... με το γάντι.
Αυτά έλεγε ο κατάλογος το 2015.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BMW X1 2016