-
Εγω ειχα απο ολα. Το δερμα ειναι το καλυτερο γιαυτο και το πληρωνεις. Και φαινεται ωραιο και καθαριζεται ευκολα και το αισθανεσαι ωραιο οταν καθεσαι πανω. Σε τμηματα που δεν τα αγγιζεις (πλαγια, πισω καθισματων πχ και πορτες, κεντρικη κονσολα) δερματινη ειναι μια χαρα, καλυτερα απο υφασμα. Υφασμα ειναι ποιο σπορτιφ και νεανικο αλλα ειδικα για οικονενεια με παιδια δεν κανει.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχω κάνει και εγώ παρόμοια δοκιμή με κλασσικό σπιτικό θερμόμετρο στις δυο 3αρες που είχαμε παρκαρισμένες έξω από το σπίτι μας. Μαύρη η δικιά μου, ασημένια του πατέρα μου. 12οC διαφορά θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Από την άλλη, στα δικά μου γκρί δερμάτινα καθίσματα μπορούσες να κάτσεις, στα μαύρα δερμάτινα του πατέρα μου με τίποτα...καιγόσουνα!Εξαιρετικές παρατηρήσεις!
Ίδιο δέρμα όμως τα δύο αυτοκίνητα; Μήπως το ένα είχε διαφορετική επεξεργασία; Επίσης έπαιζαν τίποτα μεμβράνες στα τζάμια σε κάποιο από τα δύο; Αθερμικό παρμπρίζ;Εγω ειχα απο ολα. Το δερμα ειναι το καλυτερο γιαυτο και το πληρωνεις.
Κι εγώ. Μόνο αλκαντάρα δεν είχα. Σαν το ύφασμα δεν έχει στο ελληνικό καλοκαίρι και μάλιστα προτιμώ το βελούδο που είχα στο F!
-
Exω αλκανταρα τωρα. Σπορτιφ ειναι να δουμε για μελλον. Παντως συνθετικο ειναι και κοστιζει 1/10 απο δερμα.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
...και τι εχετε οι περισσότεροι στα αυτοκινητα σας,εγω μεχρι τωρα ειχα μόνο υφασμα.Σε 2 είχα δέρμα, σε 1 είχα ύφασμα-δέρμα και στα υπόλοιπα 5 ύφασμα. Το δέρμα είναι πιο όμορφο και καθαρίζει πολύ εύκολα (και συνήθως - ειδικά σε γερμανικά αυτοκίνητα - προσφέρεται σε πολύ περισσότερα χρώματα από το ύφασμα)....και εκεί σταματάνε τα θετικά του για εμένα! Είναι κρύο τον χειμώνα, ζεστό το καλοκαίρι, ιδρώνεις πανεύκολα και γλιστράει σε σβέλτη οδήγηση (ή σε συνεχόμενες στροφές).
Θα έβαζα ξανά δέρμα σε αυτοκίνητό μου, μόνο εάν είχε αεριζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα. Η αλήθεια είναι ότι με το παιδί βολεύει αρκετά, αλλά προσωπικά το βρίσκω τόσο άβολο που προτιμώ να κάνω βιολογικό καθαρισμό 1 φορά τον χρόνο στο ύφασμα, παρά την καθημερινή 'ταλαιπωρία' (για εμένα) του δέρματος.
Εξαιρετικές παρατηρήσεις!
Ίδιο δέρμα όμως τα δύο αυτοκίνητα; Μήπως το ένα είχε διαφορετική επεξεργασία; Επίσης έπαιζαν τίποτα μεμβράνες στα τζάμια σε κάποιο από τα δύο; Αθερμικό παρμπρίζ;Η ασημένια (του πατέρα μου) με μαύρα δερμάτινα καθίσματα, η μαύρη (δικιά μου) με γκρί δερμάτινα καθίσματα. Επίσης, η δικιά μου είχε το παρμπρίζ με την πράσινη σκίαση στο επάνω μέρος (δεν ξέρω εάν ήταν αθερμικό, νομίζω πως όχι). Μεμβράνες δεν είχε κανένα αυτοκίνητο.
-
Πάλι πρώτη
(μετά το QQ )- Qashqai : 2159 (186)
2. X1: 1190 (145) - GLA: 1140 (90)
- Kuga: 897 (109)
- Tiguan: 890 (67)
- Vitara: 886 (102)
- C-HR: 835 (65)
- 2008: 793 (86)
- Q2: 691 (88)
- Renegade: 653 (24)
- 3008: 537 (44)
- Duster: 508 (54)
13: Mokka: 443 (24) - SX4: 419 (35)
- Q3: 365 (24)
- C4 Cactus: 365 (36)
- GL-Series: 290 (24)
- 500X: 279 (39)
- Captur: 257 (30)
- Tucson: 206 (33)
- Countryman (NEW): 202 (29)
- Juke: 176 (8)
- Kodiaq: 178 (26)
- HRV: 163 (12)
- Ecosport: 145 (3)
- Sportage: 158 (20)
- XC60: 155 (26)
- XC90: 127 (7)
- CRV: 113 (16)
- Crossland X: 110 (30)
- JIMNY: 102 (8)
- Ateca: 100 (8)
- X-Trail: 99 (37)
- Kadjar: 92 (7)
- RAV4: 85 (6)
- X3: 80 (6)
- X5: 72 (8)
- Q5: 65 (10)
- Compass: 59 (33)
- Tivoli: 44 (0)
- X4: 43 (1)
- Evoque: 40 (3)
- Range Rover: 35 (1)
- X6: 31 (1)
- Wrangler: 29
- ASX: 29 (10)
- Grandland X: 28 (26)
- Macan: 28 (0)
- Stonic: 22 (22)
- F-Pace: 21 (1)
- NX-Series: 19 (2)
- Stelvio: 19 (2)
Πηγές:
http://x1gr.boards.net/post/2135
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... 10-seg.pdf - Qashqai : 2159 (186)
-
Το πουλάω...το κάρο!!
Ππφφφ -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το πουλάω...το κάρο!!
ΠπφφφΜια χαρά πουλάει φίλε! Ούτε τόσο ώστε να βλέπεις ένα σε κάθε γωνία ούτε τόσο λίγο ώστε να μην βρίσκεις ανταλλακτικά και υποστήριξη
-
από Fanis75 » 09 Νοέμ 2017 08:13
giatros έγραψε:
Fanis75 έγραψε:
Μπλέ μεταλλικό....μακράν το καλύτερο χρώμα στην Χ1 για εμένα!
και εσωτερικό μαύρο;Όχι, δεν ταιριάζει καθόλου (για εμένα) το μαύρο εσωτερικό. Θέλει ανοιχτόχρωμο - μπεζ είναι το καλύτερο ή ανοιχτό καφέ.
Με εσωτερικό συνθετικό δέρμα Canberra Beige το δικό μου
{πως ανεβάζουμε φωτο?}
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
από Fanis75 » 09 Νοέμ 2017 08:13
giatros έγραψε:
Fanis75 έγραψε:
Μπλέ μεταλλικό....μακράν το καλύτερο χρώμα στην Χ1 για εμένα!
και εσωτερικό μαύρο;Όχι, δεν ταιριάζει καθόλου (για εμένα) το μαύρο εσωτερικό. Θέλει ανοιχτόχρωμο - μπεζ είναι το καλύτερο ή ανοιχτό καφέ.
Με εσωτερικό συνθετικό δέρμα Canberra Beige το δικό μου
{πως ανεβάζουμε φωτο?}
Φωτό καλύτερα μέσω Tapatalk !
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μια χαρά πουλάει φίλε! Ούτε τόσο ώστε να βλέπεις ένα σε κάθε γωνία ούτε τόσο λίγο ώστε να μην βρίσκεις ανταλλακτικά και υποστήριξη
Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω Στέφανε! Υπάρχει περιπτπωση να μην εχει υποστήριξη και ανταλλακτικά η bmw? Δηλαδή η Μ4 που πουλάει 10 αυτοκίνητα τον χρόνο, έχει θέμα με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών;
Οσο για το «ενα σε καθε γωνια» μην το λες...εγω πλεον βλεπω κυριολεκτικα ενα σε καθε γωνία και πραγματικά χαίρομαι για ειναι πανέμορφη και εξαιρετικό αυτοκίνητο!! Στην γειτονία μου εχει 4-5 παρκαρισμένες σε ακτίνα 2 τετραγώνων.
-
Μια χαρά πουλάει φίλε! Ούτε τόσο ώστε να βλέπεις ένα σε κάθε γωνία ούτε τόσο λίγο ώστε να μην βρίσκεις ανταλλακτικά και υποστήριξη
Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω Στέφανε! Υπάρχει περιπτπωση να μην εχει υποστήριξη και ανταλλακτικά η bmw? Δηλαδή η Μ4 που πουλάει 10 αυτοκίνητα τον χρόνο, έχει θέμα με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών;
Οσο για το «ενα σε καθε γωνια» μην το λες...εγω πλεον βλεπω κυριολεκτικα ενα σε καθε γωνία και πραγματικά χαίρομαι για ειναι πανέμορφη και εξαιρετικό αυτοκίνητο!! Στην γειτονία μου εχει 4-5 παρκαρισμένες σε ακτίνα 2 τετραγώνων.
Στείλε τους στο forum!!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Στείλε τους στο forum!!Καλημέρα αγορίνα!
-
Στείλε τους στο forum!!
Καλημέρα αγορίνα!
Καλημέρα! Βγήκε ήλιος!! Θα είναι!!
-
Δεν είναι μόνο τα επισημα ανταλλακτικά φίλε Φανη αλλά και τυχόν μεταχειρισμένα, τυχόν τροπετα, αξεσουάρ σε καλύτερες τιμές λόγω πωλήσεων, εμπορικότητα.
Έχοντας πάντα εμπορικά αμάξια το έχω εκτιμήσει αυτό. Καλά και τα σπάνια πουλιά αλλά άλλο πράγμα να έχεις αμάξι που κυκλοφορεί (εκτος αν σε νοιάζει το κλειδί που γράφει και η γνωστή τρολαρα του φορουμ [emoji41]) -
Ο συνδυασμός που έλεγα χθες, mediterranean blue - canberra beige. Με την πρώτη λιακάδα (και πιθανό πλύσιμο) θα βάλω και καλύτερες φωτογραφίες.
-
Ο συνδυασμός που έλεγα χθες, mediterranean blue - canberra beige. Με την πρώτη λιακάδα (και πιθανό πλύσιμο) θα βάλω και καλύτερες φωτογραφίες.Ειναι πανεμορφο,καλορίζικο !!!!
-
Μ αρέσει το μπλε και ο συνδυασμός εσωτερικα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ο συνδυασμός που έλεγα χθες, mediterranean blue - canberra beige. Με την πρώτη λιακάδα (και πιθανό πλύσιμο) θα βάλω και καλύτερες φωτογραφίες.
Ειναι πανεμορφο,καλορίζικο !!!!
Aυτο το μπλε θα προτεινα και εγω.
-
Πράγματι πανέμορφο το μπλε...και σχετικά σπάνιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο συνδυασμός που έλεγα χθες, mediterranean blue - canberra beige. Με την πρώτη λιακάδα (και πιθανό πλύσιμο) θα βάλω και καλύτερες φωτογραφίες.Μακράν το πιο ωραίο χρώμα για την Χ1 (μετά στο Estoril Blau) και ο καλύτερος συνδυασμός με εσωτερικό χρώμα!! Εύγε!!
BMW X1 2016