-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έλεγχος car wash από τις γυναίκες της οικογένειας...Να σου ζήσουν ρε Μπίλ!
Μπράβο! Απο τις πιο όμορφες φωτο εδω μέσα! 3 κουκλιά σε 1 φωτό! -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Έλεγχος car wash από τις γυναίκες της οικογένειας...
Να σου ζήσουν ρε Μπίλ!
Μπράβο! Απο τις πιο όμορφες φωτο εδω μέσα! 3 κουκλιά σε 1 φωτό!Δευτερωνω ! [emoji106][emoji106]
Να χαίρεσαι την οικογένεια και το αμάξι Βασίλη. Αναμένουμε αναλυτικότερα και περισσότερα στο γνωστό στέκι ! [emoji41] -
Ευχαριστώ κ ανταποδίδω!!
Ελπίζω να τα πούμε κ από κοντά αν είσαστε Αθήνα καθόλου τον Αύγουστο! -
Έλεγχος car wash από τις γυναίκες της οικογένειας...Ωραιος!!!
-
-
Αποτέλεσμα επιθεώρησης Βασίλη;;; Να χαίρεσαι τις κούκλες σου (τις τρεις που βλέπουμε αλλά και την τέταρτη που δεν φαίνεται, χωρίς παρεξήγηση έτσι;)
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Έλεγχος car wash από τις γυναίκες της οικογένειας...
Να τις χαίρεσαι Βασίλη!
Πάντως φαίνονται σκεφτικές…
Λες να μην περάσεις την επιθεώρηση? -
Emperor,να χαίρεσαι τις τρεις γυναίκες σου και το λευκό κορίτσι σου!
-
Έλεγχος car wash από τις γυναίκες της οικογένειας...Μπραβο Βασιλη. Πολυ χαιρομαι για σενα
-
Από μικρό κ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!
Μόλις τελείωσα έψαχναν για 'βρωμίτσες' κ μου έδειχναν κάθε ίχνος που έβρισκαν!! Χαχα!Αυτές τις μέρες έλειπε κ η μαμά τους για δουλειά κ όσο κ να τις απασχόλησα κ να τις βολτάρησα κ εγώ κ όσο κ να μην γκρίνιαξαν είναι δεδομένο πως τους έλειπε η μαμά τους! Από χθες όμως είμαστε όλοι μαζί Χαλκιδική κ είναι στην τρελή χαρά κ για τη μαμά κ για τη θάλασσα!
ΥΓ: Τα τρία κορίτσια μου είναι η ομορφιά της ζωής μου!
Η...'μπέμπα' είναι απλά ευχαρίστηση αλλά κ εργαλείο. Με 4 ενήλικες, τις δύο μικρές κ με γεμάτο πορτ παγκάζ κ με ταχύτητες 160-180 κάναμε χθες Γιάννενα - Θεσ/νίκη 2 ώρες κ μετά άλλη μια ώρα - με κίνηση αρκετή - έως Γερακινή...
Πάντως απίστευτα εκνευριστικό αυτό που κάνουν οι θεσ/νικείς - το κάνουν κ οι Αθηναίοι - το να κάθονται όλοι αριστερά κ να πηγαίνουν με 100... -
Γερακινη ειχα μεινει σε ενα αθλιο ξενοδοχειο αλλα κατ αλλα ειναι αναμεσα στα 2 πρωτα ποδια για να επιλεγεις που θα πας
-
Πάντως απίστευτα εκνευριστικό αυτό που κάνουν οι θεσ/νικείς - το κάνουν κ οι Αθηναίοι - το να κάθονται όλοι αριστερά κ να πηγαίνουν με 100...Το πρόβλημα Βασίλη μου είναι ότι στις πόλεις οδηγεί κάθε καρυδιάς καρύδι, σε αντίθεση με τις Εθνικές όπου συνήθως είναι πιο έμπειροι οδηγοί καθώς ταξιδεύουν συχνά (όσοι είναι άπειροι φοβούνται να κάνουν και μεγάλα ταξίδια). Βάλε τώρα και τον όγκο των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις και έδεσε το γλυκό. Πάντως σε γενικές γραμμές η κυκλοφορία είναι πιο γρήγορη στις μεγάλες παρά στις μικρές πόλεις. Οι Αθηναίοι είναι πιο γρήγοροι από τους Θεσσαλονικείς (όταν κατεβαίνω Αθήνα βρίσκω την υγειά μου) και ούτω καθεξής. Οι πιο αργοί είναι φυσικά στα χωριά/νησιά. Είναι ικανοί να σταματήσουν στη μέση του δρόμου για να πιάσουν κουβέντα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως απίστευτα εκνευριστικό αυτό που κάνουν οι θεσ/νικείς - το κάνουν κ οι Αθηναίοι - το να κάθονται όλοι αριστερά κ να πηγαίνουν με 100...
Το πρόβλημα Βασίλη μου είναι ότι στις πόλεις οδηγεί κάθε καρυδιάς καρύδι, σε αντίθεση με τις Εθνικές όπου συνήθως είναι πιο έμπειροι οδηγοί καθώς ταξιδεύουν συχνά (όσοι είναι άπειροι φοβούνται να κάνουν και μεγάλα ταξίδια). Βάλε τώρα και τον όγκο των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις και έδεσε το γλυκό. Πάντως σε γενικές γραμμές η κυκλοφορία είναι πιο γρήγορη στις μεγάλες παρά στις μικρές πόλεις. Οι Αθηναίοι είναι πιο γρήγοροι από τους Θεσσαλονικείς (όταν κατεβαίνω Αθήνα βρίσκω την υγειά μου) και ούτω καθεξής. Οι πιο αργοί είναι φυσικά στα χωριά/νησιά. Είναι ικανοί να σταματήσουν στη μέση του δρόμου για να πιάσουν κουβέντα!
Σωστά τα λες αλλά να προσθέσω ότι αυτή η οδηγική συμπεριφορά αντικατόπτριζει και το στρες, τους ρυθμούς ζωής, τα τσιτωμενα νεύρα και την ένταση που χτυπάει κόκκινο στους Αθηναίους και μειώνεται σε Θεσσαλονίκη και κυρίως σε επαρχία , νησιά, χωριά κλπ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ε λογικό είναι. Όταν έχεις να κάνεις 30 χλμ για να φτάσεις σε μια δουλειά δεν χαζολογάς στον δρόμο. Προσωπικά κάνω 35 χλμ για να πάω και 35 για να γυρίσω κάθε μέρα και φυσικά μου σπάνε τα νεύρα οι βλάκες που αρμενίζουν με 80 στην Εθνική θαρρείς και βγήκαν βόλτα με το ιστιοφόρο τους...
-
Ε λογικό είναι. Όταν έχεις να κάνεις 30 χλμ για να φτάσεις σε μια δουλειά δεν χαζολογάς στον δρόμο. Προσωπικά κάνω 35 χλμ για να πάω και 35 για να γυρίσω κάθε μέρα και φυσικά μου σπάνε τα νεύρα οι βλάκες που αρμενίζουν με 80 στην Εθνική θαρρείς και βγήκαν βόλτα με το ιστιοφόρο τους...Χαχαχα εσύ ήθελες εμένα μπροστά σου...θα τράβαγες ότι περισσεύει μέχρι να το ξεριζώσεις από τα νεύρα σου (μαλλιά, βυζγιά κτλ.).
-
Ξέρεις τι θα έλεγα, έτσι; Δες και μια κουλομαρία που θέλει και Alfa Romeo. Αν τον έβλεπαν οι Ιταλοί που την έφτιαξαν για να γκαζώνει και να στρίβει, θα του την έπαιρναν πίσω!
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Γερακινη ειχα μεινει σε ενα αθλιο ξενοδοχειο αλλα κατ αλλα ειναι αναμεσα στα 2 πρωτα ποδια για να επιλεγεις που θα παςΝίκο για παιδιά είναι καλά. Εμείς έχουμε συγγενείς πολύ κοντινούς που μας φιλοξενούν εδώ. Εγώ προτιμώ παραλίες σαν Καβουρότρυπες, Καρύδι, Άρμενιστής, δλδ με βράχια μέσα στο βυθό ώστε να έχει ενδιαφέρον ο βυθός όσο κολυμπάς, αλλά τώρα αναγκαστικά πάμε σε παραλίες για 'άμαχο πληθυσμό' χαχα!
-
Πάντως απίστευτα εκνευριστικό αυτό που κάνουν οι θεσ/νικείς - το κάνουν κ οι Αθηναίοι - το να κάθονται όλοι αριστερά κ να πηγαίνουν με 100...
Το πρόβλημα Βασίλη μου είναι ότι στις πόλεις οδηγεί κάθε καρυδιάς καρύδι, σε αντίθεση με τις Εθνικές όπου συνήθως είναι πιο έμπειροι οδηγοί καθώς ταξιδεύουν συχνά (όσοι είναι άπειροι φοβούνται να κάνουν και μεγάλα ταξίδια). Βάλε τώρα και τον όγκο των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις και έδεσε το γλυκό. Πάντως σε γενικές γραμμές η κυκλοφορία είναι πιο γρήγορη στις μεγάλες παρά στις μικρές πόλεις. Οι Αθηναίοι είναι πιο γρήγοροι από τους Θεσσαλονικείς (όταν κατεβαίνω Αθήνα βρίσκω την υγειά μου) και ούτω καθεξής. Οι πιο αργοί είναι φυσικά στα χωριά/νησιά. Είναι ικανοί να σταματήσουν στη μέση του δρόμου για να πιάσουν κουβέντα!
Δεν έχεις άδικο σε αυτό! Στην επαρχία βλέπεις άλλα απίστευτα! Αλλά με τις λωρίδες είναι απαραίτητο να γίνεται ό,τι κ στο εξωτερικό: κάθε λωρίδα να έχει συγκεκριμένη ταχύτητα!
Να προσθέσω πάντως πως με τις ταχύτητες που έγραψα, με 4 ενήλικες κ με δυο μικρά μέσα κ με air condition σε μεγάλο μέρος της διαδρομής (όχι συνέχεια γιατί ενοχλεί την πεθερά μου στο αναπνευστικό) η κατανάλωση στην Χ1 έμεινε καρφωμένη στο 6,5. Μου φαινεται εξαιρετική επίδοση για δίλιτρο κ φορτωμένο αμάξι!
-
Γερακινη ειχα μεινει σε ενα αθλιο ξενοδοχειο αλλα κατ αλλα ειναι αναμεσα στα 2 πρωτα ποδια για να επιλεγεις που θα πας
Νίκο για παιδιά είναι καλά. Εμείς έχουμε συγγενείς πολύ κοντινούς που μας φιλοξενούν εδώ. Εγώ προτιμώ παραλίες σαν Καβουρότρυπες, Καρύδι, Άρμενιστής, δλδ με βράχια μέσα στο βυθό ώστε να έχει ενδιαφέρον ο βυθός όσο κολυμπάς, αλλά τώρα αναγκαστικά πάμε σε παραλίες για 'άμαχο πληθυσμό' χαχα!
Εμεις ειχαμε παει σαν ζευγαρι. Δε ξεραμε απο Χαλκιδικη μιας και ειμασταν απο Αθηνα. Καπου στο 2ο ποδι ειχες κατι καλες αλλα εμεις προτιμουσαμε την αμμο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Νίκο για παιδιά είναι καλά. Εμείς έχουμε συγγενείς πολύ κοντινούς που μας φιλοξενούν εδώ. Εγώ προτιμώ παραλίες σαν Καβουρότρυπες, Καρύδι, Άρμενιστής, δλδ με βράχια μέσα στο βυθό ώστε να έχει ενδιαφέρον ο βυθός όσο κολυμπάς, αλλά τώρα αναγκαστικά πάμε σε παραλίες για 'άμαχο πληθυσμό' χαχα!
Εμεις ειχαμε παει σαν ζευγαρι. Δε ξεραμε απο Χαλκιδικη μιας και ειμασταν απο Αθηνα. Καπου στο 2ο ποδι ειχες κατι καλες αλλα εμεις προτιμουσαμε την αμμο
Χαλκιδική έρχομαι κάθε χρόνο τα τελευταία 6-7 χρόνια. Πάντα δεύτερο πόδι αν κ έχω γυρίσει κ όλο το πρώτο.
Άμμο έχει γενικά παντού, Καβουρότρυπες έχει αρκετά βράχια κ στην παραλία, αλλά επίπεδα ώστε να κάθεσαι πάνω τους. Από τις πιο αγαπημένες μου περιοχές για μπάνιο η Σιθωνία μαζί με νότια Μάνη κ τη 'δική μας' Πέρδικα- Σύβοτα. Όποιος ψάχνει παραλίες μικρές κ άγριες, με βυθό γεμάτο ψάρια, θαλάσσια χλωρίδα κτλ. αυτές οι περιοχές είναι από τις πιο όμορφες στην ηπειρωτική Ελλάδα πιστεύω!
BMW X1 2016