-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Καλημέρα!
Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στο γραφείο, εμπνεύστηκα απο τον ουρανό και είπα να 'ανεβάσω' καμιά φωτογραφία έτσι για να..ομορφύνει κι άλλο το post της Χ1.Επίσης, συμφωνώ με τον Emperor τα μωρομάντηλα κάνουν θαύματα!
Δεν έχω ιδέα τι υγρό βάζουνε μέσα, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικάΥπέροχες οι φωτό ειδικά η τρίτη ! Να χαίρεσαι την αμαξάρα σου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το τιμόνι, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά τέτοια αίσθηση -στο άγγιγμα του δέρματος εννοώ- δεν έχω ξανα νιώσει στα χέρια μου.
Ενώ το 'απλό' δέρμα που έχουν τα τιμόνια της BMW είναι πολύ μέτριο (για παράδειγμα του Kuga είναι πολύ ανώτερο σε αίσθηση και ποιότητα) και απαράδεκτο για το όνομα της BMW, το δέρμα στα τιμόνια //Μ (το οποίο είναι Nappa leather) είναι ό,τι καλύτερο (μaζί με το Lavalina leather της Alpina το οποίο είναι ακόμα καλύτερο!).
Στην Ζ4 το πρώτο πράγμα που έκανα όταν την αγόρασα ήταν να αλλάξω το τιμόνι με το αντίστοιχο της //Μ. Τότε η BMW ήθελε €1.400 μαζί με την τοποθέτηση ... το πήρα από το ebay €350 και το έβαλα μόνος μου (μαζί με τα paddles).
Φάνη έχεις απόλυτο δίκιο για τα δερμάτινα τιμονια της bmw. Πράγματι τα Μ αξίζουν και σε ποιότητα και σε αίσθηση. Και μιας και λέμε για πριμιουμ κατασκευές και υλικά 'από το πάνω ράφι' που λένε, να θυμίσω κάτι αστοχίες στα τιμόνια της Χ3, χ5 και της σειράς 3 (σειρας Ε όχι f) αν θυμάμαι καλά όπου ξέφτιζε το υλικό στo εσωτερικό της στεφάνης και εμφανιζόταν το λευκό από κάτω. Απαίσιο για αμάξια πανάκριβα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
d_am, όμορφη η Χ1 σου και πολύ καλλιτεχνικές φώτο! Συγχαρητήρια δις!
-
panormus772 & spyrosK, ευχαριστώ πολύ!
Και για εσάς, ότι καλύτερο -
napet1, για δες κι εδώ: https://www.spotawheel.gr/buy/bmw/used-2015-bmw-x1/484
Αυτό το radio layout που φαίνεται στην 28η Photo από το link υπάρχει στο μενού?
-
Ναι στην αναζήτησή σταθμού !
Καλή τιμούλα μου φαίνεται αν και δεν θα πρέπει να του κόστισε πολύ παραπάνω από όσο το δίνει. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλή τιμούλα μου φαίνεται αν και δεν θα πρέπει να του κόστισε πολύ παραπάνω από όσο το δίνει.Σωστά, απλά 'εκμεταλλεύεται' την μεγάλη αύξηση των τιμών.
Ααα και επίσης η τιμή αυτή περιλαμβάνει και τα €950 κέρδος της εταιρείας.
-
Είναι αυτό που έλεγε ο Emperor, ότι αν πουλούσε σήμερα την δική του θα είχε κέρδος.
Αν και δεν μου φαίνεται διατεθειμένος να την αποχωριστεί -
Καλή τιμούλα μου φαίνεται αν και δεν θα πρέπει να του κόστισε πολύ παραπάνω από όσο το δίνει.
Σωστά, απλά 'εκμεταλλεύεται' την μεγάλη αύξηση των τιμών.
Αν το αμαξι δεν ειχε καποιο ατύχημα φαινεται καλη ευκαιρια. Η τιμη λογικα βασιζεται στην τιμη του καινουριου.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είναι αυτό που έλεγε ο Emperor, ότι αν πουλούσε σήμερα την δική του θα είχε κέρδος.
Αν και δεν μου φαίνεται διατεθειμένος να την αποχωριστείΣχήμα λόγου ήταν περισσότερο...όλα τα αμάξια χάνουν την αξία τους από τη στιγμή που φεύγεις από την αντιπροσωπία...
Το θέμα είναι να έχουμε κάνει καλή επιλογή, τα αμάξια να καλύπτουν τις ανάγκες μας, να μας ικανοποιούν και να είναι όσο γίνεται αξιόπιστα για να τα κρατάμε αρκετά χρόνια. Οι συχνές αλλαγές πιστεύω ότι συνεπάγονται χασούρα για τον αγοραστή καινούριου αυτοκινήτου.Πάντως, axel12p έχεις δίκιο ότι μέχρι τώρα δεν έχω καμιά διάθεση να αποχωριστώ τη μπέμπα μου
-
Καλή τιμούλα μου φαίνεται αν και δεν θα πρέπει να του κόστισε πολύ παραπάνω από όσο το δίνει.
Σωστά, απλά 'εκμεταλλεύεται' την μεγάλη αύξηση των τιμών.
Αρα αν τον έβρισκες τον ιδιώτη απο κοντά και του την έπαιρνες απευθείας θα ήταν ακόμα καλύτερο το deal!
Βασικά το σαλόνι δεν μου αρέσει και δεν βλέπω να έχει πακέτο φωτισμού (έχει και ένα γδάρσιμο πίσω δεξιά)! -
Mπράβο για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που είδα πιο πρίν!
Άμα είναι μάστορας ο φωτογράφος και έχει και εργαλείο που του δίνει έμπνευση, τί να λέμε!!!...Εγώ πάλι χθές το πρωί έπεσα σε κίνηση στην Εθνική στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλα η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα μιας και τράβαγα φωτογραφίες περήφανος για την επιλογή μας! ...δώστε βάση κυρίως στη θέα απο μπροστά μου...
-
Και εγώ όπου δω Χ1 κοιτάω σαν 'βλαχάκι' (να δω μοντέλο, πως δείχνει το α ή το β χρώμα, τι έξτρα έχει) και η πλάκα είναι ότι αν με αντιλαμβάνονται θα ρίχνουν πολύ γέλιο με την πάρτη μου καθώς καθημερινά κυκλοφορώ με το 108 και κοιτάζω σαν 'λιγουρης'
-
Vasilis Constructor >...δώστε βάση κυρίως στη θέα απο μπροστά μου...
Εδώ κολάει το 'είμαστε πολύ αλλά..σκόρπιοι'!
Συμπληρώσαμε το πρωτα 1000 χλμ και συνεχίζουμε.. -
Ποτέ πρόλαβες βρε και έκανες 1000 χλμ ; (η φωτό είναι από τη σήραγγα στην Κατερίνη; )
Παντως και εσυ και ο Βασίλης βαλτοι ειστε και μου μόστραρετε το navi συνέχεια και μου βάζετε ιδέες !!!
Δεν θέλω να μου βάλουν χέρι σε καινούργιο αμάξι γαμωτο αλλά δεν θα με χάλαγε το navi! -
Χαχα..το αμάξι είναι..γεννημένο για ταξίδια! Ελπίζω να καταφέρω να κάνω δεύτερη φορά το Αλπικό όνειρο με το Χ1 (Ιταλία-Ελβετία-Αυστρία).
Κάποτε το είχα κάνει μόνος με μια ΧΤΖ 750 Super Tenere. Τώρα πλέον θα γίνει οικογενειακώς και με την γερμανίδα στον δρόμο!
Για το Navi δεν νομίζω πως πρέπει να σε φοβίζει κάτι. Αν πας σε εξουσιοδοτημένο δεν θα έχεις κανένα θέμα. Θα περιμένεις όμως κανα τρίωρο για να το παραλάβεις. Τουλάχιστον εγω στην BMW Λάρισας τόσο περίμενα. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Τοποθέτηση, προγραμματισμός με την τελευταία έκδοση χαρτών κλπ. -
Μολις ειδα στο site της bmw οτι η προσφορα πηρε παραταση μεχρι 28 Απριλιου.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ελπιζω να προλαβω την ταξινομηση.........
-
Η προσφορά ήταν για ετοιμοπαράδοτα αμάξια. Να έχουν άραγε μείνει κομμάτια ; για νέες παραγγελίες δεν νομίζω να ισχύει !
-
Η προσφορα ´ισχυεγια ταξινομησεις αυτοκινητων μεχρι τελος μαρτιου και τωρα αναφερει οτι θα ισχυει μεχρι τελος απριλιου.
BMW X1 2016