-
Οτι ειπα ειναι καλοπροαιρετα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Οτι ειπα ειναι καλοπροαιρετα...σωστός... το διόρθωσα άν είδες.
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Οτι ειπα ειναι καλοπροαιρετα
...σωστός... το διόρθωσα άν είδες.
Μπραβο ρε μπιλι
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Οτι ειπα ειναι καλοπροαιρεταΔεν λέω το αντίθετο! Αλλά νομίζω ότι δεν μπαίνουν όλοι οι κλέφτες στο φόρουμ ούτε είναι το πιο εύκολο μόνο από εδώ να ταυτοποιήσουν πρόσωπα και πράγματα.
Ή πρόθεση ασφαλώς καλή!!
-
...δυστυχώς πλέον πρέπει να φυλάμε τα ρούχα μας να μή μείνουμε ξεβράκωτοι...
Γενικώς απο παντού. -
Αν θελουν να σε βρουν δεν ειναι δυσκολο. Βασικο να υπαρχει αξιοπιστη ασφαλεια κλοπης αν και γενικα χανεις σε αυτην την περιπτωση.
-
Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας..Χ1 2017 πλέον.
Νομίζω πως η μόνη διαφορά με το μοντέλο του 16 είναι το parktronic μπρος-πίσω που είναι στάνταρντ πλέον.
Επίσης, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το σύστημα ήχου. Το harman δεν το φτάνουμε ,προσωπικά τουλάχιστον, από το Στάνταρντ είστε ευχαριστημένοι; -
παντως για το συναγερμο στην F30 που πηρα καινουργια εβαλα μετα γιατι ηθελα το κραδασμικο, που δεν εχει ο εργοστασιακος. Το εβαλα στην αντιπροσωπια και δεν κανανε και κανενα σπουδαιο λυσιμο, εντωμεταξυ ταιριαζε απολύτως και στις φυσες
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας..Χ1 2017 πλέον.
Νομίζω πως η μόνη διαφορά με το μοντέλο του 16 είναι το parktronic μπρος-πίσω που είναι στάνταρντ πλέον.
Επίσης, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το σύστημα ήχου. Το harman δεν το φτάνουμε ,προσωπικά τουλάχιστον, από το Στάνταρντ είστε ευχαριστημένοι;Εγώ και ως λίιιγο 'μουσικός' θα γράψω ούτε κρύο ούτε ζέστη...
...Αξιοπρεπές... -
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει πολύ ωραίο ήχο... Βασικά δε με εντυπωσίασε ούτε απο μπάσα, ούτε απο την αίσθηση του καθαρού ήχου και της ''στερεοφωνικής''. Πιστεύω όμως οτι απλά αλλάζοντας τα ηχεία, ή έστω κάποια απο αυτά, η εικόνα θα αλλάξει ριζικά. Ας πεί και κάποιος που να ξέρει απο ήχο, χωρίς να δώσει όμως συμβουλές τύπου βάλε ενισχυτές και πέρνα καλώδια και ράβε ξήλωνε. Προσιτές λύσεις υπάρχουν για να το διορθώσουμε?
-
Έκανα το λάθος σε πρόσφατη βόλτα με Χ1 και full accesories αντιπροσωπείας, να 'ξεχαστώ' και να μην ακούσω για κανα πεντάλεπτο τα Harman Kardon, σε συνδυασμό με τα τραγούδια και την μουσική που έχω στο iphone με συνδρομή apple music..
Πάντως στο ΜΙΝΙ που έχω με το πακέτο Harman Kardon η ακουστική είναι.αξαιπέραστη.Κι εγω είμαι 'μουσικός' τύπος και δεν μπορώ να φανταστώ μεγάλα ταξίδια με μέτριο ήχο. Ίσως μια αλλαγή ηχείων-tweeter που ανέφερε ο Vasillis να βελτίωνε την κατάσταση.
Υπάρχει κανείς που έχει κάνει κάτι σχετικό? -
Υπάρχει και η μέση λύση του BMW Hi-Fi με €367 αντί για €998 του ΗΚ, το οποίο βελτιώνει αρκετά τον μέτριο ήχο του στάνταρ ηχοσυστήματος σε αξιοπρεπή επίπεδα. Το έχω βάλει στην 116 μου και το είχα και στο Μινι.
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει πολύ ωραίο ήχο... Βασικά δε με εντυπωσίασε ούτε απο μπάσα, ούτε απο την αίσθηση του καθαρού ήχου και της ''στερεοφωνικής''. Πιστεύω όμως οτι απλά αλλάζοντας τα ηχεία, ή έστω κάποια απο αυτά, η εικόνα θα αλλάξει ριζικά. Ας πεί και κάποιος που να ξέρει απο ήχο, χωρίς να δώσει όμως συμβουλές τύπου βάλε ενισχυτές και πέρνα καλώδια και ράβε ξήλωνε. Προσιτές λύσεις υπάρχουν για να το διορθώσουμε?Από καθαρότητα ήχου δεν χωλαινει. Από μπάσα κ ένταση σίγουρα δεν συγκρίνεται με άλλες ανώτερες λύσεις. Από ένα σημείο και μετά ρόλο παίζει κ ή χρήση που κάνεις. Εάν π.χ. ακούς σπάνια μουσική στο αμάξι δεν επενδύεις εκεί. Εάν κάνεις διαρκώς ταξίδια μεγάλα κ θέλεις να ακούς μουσική τότε αξίζει!
d_am με το 'μουσικός' εννοούσα ότι ασχολούμαι ο ίδιος με τη μουσική αν κ ερασιτεχνικά... Έτσι δίνω αρκετή σημασία στη λεπτομέρεια του ήχου, ενώ αρκετές φορές οι εβδομαδιαίες μου επαρχιακές διαδρομές αποτελούν κ ευκαιρία για 'πρόβα'
-
Πάντως επειδή χρόνια ασχολούμαι με τον ήχο η HK ποτέ δεν θεώρησα πως έχει κάποιο ιδιαίτερο ηχητικό hi-end αποτύπωμα. Μάλιστα το πλείστον των υλοποιήσεων της αφορούν μικρά βαλάντια για οικιακά ηχοσυστήματα όπως και η JBL στα ηχεία. Αντίθετα στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν λίγα πολύ καλά ονόματα που είναι αναφοράς και που ξεφεύγουν κατά πολύ από τον μέσο όρο. Για παράδειγμα αναφέρω την Focal της οποίας τα ηχεία χαρακτηρίζονται για τον περιγραφικό τους ήχο, άριστες μεσαίες, πολύ χαμηλό και ελεγχόμενο μπάσο. Στα ενισχυτικά ας μη μπούμε γιατί απαιτούνται χιλιάρικα... για να αλλάξει κάποιος επίπεδο και από το απλό hi-fi του αυτοκινήτου να ανέβει σε hi-end. Υπόψη πως δεν αναφέρομαι σε συστήματα γκαγκουρων που βασικό μέλημα είναι οι υψηλές εντάσεις και το clubing εντός αυτοκινήτου... Πάντως 1000 ευρώ για ηχοσύστημα της HK δεν θα έδινα με τίποτε.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πάντως επειδή χρόνια ασχολούμαι με τον ήχο η HK ποτέ δεν θεώρησα πως έχει κάποιο ιδιαίτερο ηχητικό hi-end αποτύπωμα. Μάλιστα το πλείστον των υλοποιήσεων της αφορούν μικρά βαλάντια για οικιακά ηχοσυστήματα όπως και η JBL στα ηχεία. Αντίθετα στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν λίγα πολύ καλά ονόματα που είναι αναφοράς και που ξεφεύγουν κατά πολύ από τον μέσο όρο. Για παράδειγμα αναφέρω την Focal της οποίας τα ηχεία χαρακτηρίζονται για τον περιγραφικό τους ήχο, άριστες μεσαίες, πολύ χαμηλό και ελεγχόμενο μπάσο. Στα ενισχυτικά ας μη μπούμε γιατί απαιτούνται χιλιάρικα... για να αλλάξει κάποιος επίπεδο και από το απλό hi-fi του αυτοκινήτου να ανέβει σε hi-end. Υπόψη πως δεν αναφέρομαι σε συστήματα γκαγκουρων που βασικό μέλημα είναι οι υψηλές εντάσεις και το clubing εντός αυτοκινήτου... Πάντως 1000 ευρώ για ηχοσύστημα της HK δεν θα έδινα με τίποτε.Πολύ σωστές παρατηρήσεις και από κάποιον που είναι βαθύς γνώστης του θέματος!
Να προσθέσω ότι ακόμη και το είδος της μουσικής που ακούει κάποιος πρέπει να συνδυάζεται από συστήματα ήχου που τον υπηρετούν καλύτερα. Άλλο να ακούς rap, άλλο jazz, άλλο rock, άλλο κλασική μουσική.
Εντούτοις, μετά τίθεται το ερώτημα σε ποιο βαθμό περιμένεις να ακούσεις μουσική με τόσο ποιοτικό ήχο μέσα σε ένα αυτοκίνητο και πόσα χρήματα είσαι πρόθυμος να επενδύσεις γι' αυτό; Η απάντηση είναι προφανώς υποκειμενική και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Το πού επιλέγει να επενδύσει κάποιος τα χρήματά του δεν μπορεί να ορίζεται από κανόνες. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το πόσα χρήματα θέλει να δώσει για αμάξι... -
Φίλε Βασίλη να κάνω έναν παραλληλισμό - πλεονασμό. H x1 στα δικά μου μάτια είναι ένα ασφαλές εισιτήριο στον χώρο των hi-end οχημάτων, ειδικά δε η δική σου με τα 200 αλόγατα. Και ελεγχόμενο μπάσο και πολύ χαμηλό διαθέτει - οδική συμπεριφορά και ενεργητική ασφάλεια αλλά και ποιότητα - άνεση που σε ένα hi-end ηχοσύστημα μεταφράζεται σε πλούσιες αρμονικές μεσαίες και θωριά αναφοράς όπως και ένα hi - end ηχοσύστημα που διαθέτει άριστη περιγραφή και σωστή τοποθέτηση των μουσικών οργάνων και δρώμενων στο χώρο. Για το λόγο αυτό το πρόσφατο απόκτημα της samsung ακούγεται στα αυτιά μου μόνο ως παραφωνία... Σε ένα άλλο όχημα μια χαρά θα τα δεχόμουν τα HK.
-
Αγαπητέ duster συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..
Δεν αξίζει επ ουδενί το χιλιάρικο για τα ΗΚ. Όσον αφορά τα Focal έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την απόδοσή τους. -
Οσα λετε ειναι σωστα! Ξεκινας και τςλειωνεις με την ασφαλεια! Οτι και να κανεις αν το βαλουν στο ματι το εχασες! Σημερα αυριο μεθαυριο θα βρεθει τροπος να στο παρουν! Οποτε το εχεις ελεγχομενο οσο μπορεις το ασφαλιζεις και αν για καη σου τυχη σου τυχει περνεις αποζημιωση! Για μενα ειναι οπου φτανει η τσεπη σου! Αν εχεις δανειστει απο 10 και χρωστας παντου για να παρεις ενα καλο αμαξι εισαι αξιος της μοιρας σου! Περιουσια στο δρομο ειναι! Αλλα στην ελλαδα ακομα και της κρισης αυτα συμβαινουν! Δεν μιλαω καν για ποιο πριν! Εβγαινες στο δρομο και νομιζες οτι ολοι ειναι πλουσιοι! Κρινοντας απο το αμαξι!
-
https://youtu.be/1i81yhlJC60
Αμερικανια στη παρουσίαση του χ1, τούμπανο το αμάξι... άραγε στη τιμή περιλαμβάνεται και η Allison ?Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
https://youtu.be/1i81yhlJC60
Αμερικανια στη παρουσίαση του χ1, τούμπανο το αμάξι... άραγε στη τιμή περιλαμβάνεται και η Allison ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Κ τουμπανο κ πάει κ τον κώλο του...!
BMW X1 2016