-
@dpf: Εντύπωση μου κάνει αυτό που λές, γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να πετύχεις το χρώμα, εφόσον φυσικά αγοράσεις το χρώμα από την BMW με τον κωδικό χρώματος. Προφανώς ο βαφέας θα πρέπει να ξέρει την δουλειά του, αλλά αυτό το θεωρώ εκ των ουκ άνευ σε εξουσιοδοτημένη μονάδα.
@Vasilis Constructor: ΜΠΡΑΒΟ!!! Μην το φοβάσαι το αυτοκίνητο...έκανες πολύ καλά που πήγες με την Χ1. Φωτογραφίες τέλειες.
-
@Fanis75: Δυστυχώς έτσι είναι. Χθες ασχολήθηκαν πάλι 4-5 άτομα και ξαναέφτιαξαν καμιά 10αριά δοκιμαστικά πάνελ για να πετύχουν καλύτερα τον τόνο μια που δεν τα κατάφεραν με τον ψηφιακό φασματογράφο στην Αθήνα. Το χρώμα με βάση τον κωδικό και την συνταγή του φασματογράφου που ανέλυσε το παλιό φτερό βγαίνει μετά το βάψιμο πιο ανοικτό (αδιανόητο, πιο ανοικτό άσπρο!). Απ' ότι μου είπαν δεν πωλείται χρώμα από την BMW αλλά υπάρχουν πιστοποιημένοι προμηθευτές (π.χ. Sikkens).
@The_Emperor: Ενημέρωσα την αντιπροσωπεία για τον Κατσιούλη και μου ζήτησαν αν είναι δυνατό να δουν φωτογραφίες. Μήπως θα μπορούσες να στείλεις με κάποιο τρόπο φωτογραφίες στις οποίες να φαίνονται η βαμμένη πόρτα μεταξύ της άβαφης πόρτας και του άβαφου πίσω μέρους κάθετα, υπό μικρή γωνία π.χ. 30 μοίρες από πάνω και από το πλάι; Σου στέλνω PM με το email μου αν προτιμάς να μην τις αναρτήσεις.
Θα ενημερώσω για την έκβαση. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις!
-
Να σου στείλω αλλά το αμάξι είναι λερωμένο από τις βροχές και το χώμα που έχει ρίξει εδώ και μέρες και δεν προβλέπω να βρίσκω χρόνο να το πλύνω πριν από το ΜΕΘεπόμενο ΣΚ. Με ωράριο 7.30 το πρωί έως 9-10 το βράδυ καθημερινά και διαγωνίσματα (είμαι φιλόλογος...) και οικογενειακές υποχρεώσεις το ΣΚ ούτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων δεν προλαβαίνω να το πάω! Εκτός αν δεν σε πειράζει να στο φωτογραφίσω βρώμικο, αλλά τότε δεν ξέρω τι θα φαίνεται...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Να σου στείλω αλλά το αμάξι είναι λερωμένο από τις βροχές και το χώμα που έχει ρίξει εδώ και μέρες και δεν προβλέπω να βρίσκω χρόνο να το πλύνω πριν από το ΜΕΘεπόμενο ΣΚ. Με ωράριο 7.30 το πρωί έως 9-10 το βράδυ καθημερινά και διαγωνίσματα (είμαι φιλόλογος...) και οικογενειακές υποχρεώσεις το ΣΚ ούτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων δεν προλαβαίνω να το πάω! Εκτός αν δεν σε πειράζει να στο φωτογραφίσω βρώμικο, αλλά τότε δεν ξέρω τι θα φαίνεται...Σε καταλαβαίνω. Αν δεν σου κάνει κόπο βγάλε όπως είναι βρώμικο, ίσως διακρίνεται κάτι με zoom. Ούτως ή άλλως η διαφορά στο χρώμα σ' εμένα είναι μεγάλη.
*Off topic: Κι εγώ όταν το είχα στα χέρια μου (...) το έπλενα σε συγκεκριμένο πλυντήριο (στο χέρι με αυτόματο ξέπλυμα χωρίς επαφή) σε συνδυασμό με την επίσκεψη στο super market για τα ψώνια του 15ήμερου. Κρίση ή εργασιομανία θα το κρίνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος! *
-
Ο χρήστης dpf έγραψε:
Να σου στείλω αλλά το αμάξι είναι λερωμένο από τις βροχές και το χώμα που έχει ρίξει εδώ και μέρες και δεν προβλέπω να βρίσκω χρόνο να το πλύνω πριν από το ΜΕΘεπόμενο ΣΚ. Με ωράριο 7.30 το πρωί έως 9-10 το βράδυ καθημερινά και διαγωνίσματα (είμαι φιλόλογος...) και οικογενειακές υποχρεώσεις το ΣΚ ούτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων δεν προλαβαίνω να το πάω! Εκτός αν δεν σε πειράζει να στο φωτογραφίσω βρώμικο, αλλά τότε δεν ξέρω τι θα φαίνεται...
Σε καταλαβαίνω. Αν δεν σου κάνει κόπο βγάλε όπως είναι βρώμικο, ίσως διακρίνεται κάτι με zoom. Ούτως ή άλλως η διαφορά στο χρώμα σ' εμένα είναι μεγάλη.
*Off topic: Κι εγώ όταν το είχα στα χέρια μου (...) το έπλενα σε συγκεκριμένο πλυντήριο (στο χέρι με αυτόματο ξέπλυμα χωρίς επαφή) σε συνδυασμό με την επίσκεψη στο super market για τα ψώνια του 15ήμερου. Κρίση ή εργασιομανία θα το κρίνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος! *
Οκ θα σου στείλω αργότερα!
Στο πλυντήριο κάνουν 45 λεπτά με μια ώρα να το καθαρίσουν! Εγώ προσπαθώ να το συνδυάσω με καμιά παιδική χαρά εκεί κοντά, ώστε να απασχολούνται οι κόρες μου ώσπου να τελειώσουν... -
Στο BMW.gr configuration με τιμές...Εμπρός για δοκιμή (για μας που περιμένουμε και είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη)
-
dpf βρήκες τελικά λύση;
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Στο BMW.gr configuration με τιμές...Εμπρός για δοκιμή (για μας που περιμένουμε και είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη)Έχω ειχα βρει κάτι καλές προσφορές σε Alpine White που μου άρεσε
Xline με πανοραμική οροφή και αρκετά καλούδια από 36000 , για αγορά Δεκέμβρη 33000+
Advantage + Travel pack + αρκετά καλούδια (καθρέπτες , cd, φωτισμός etc) από 33600 --> 31500Καλές τιμές για BMW
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Στο BMW.gr configuration με τιμές...Εμπρός για δοκιμή (για μας που περιμένουμε και είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη)
Έχω ειχα βρει κάτι καλές προσφορές σε Alpine White που μου άρεσε
Xline με πανοραμική οροφή και αρκετά καλούδια από 36000 , για αγορά Δεκέμβρη 33000+
Advantage + Travel pack + αρκετά καλούδια (καθρέπτες , cd, φωτισμός etc) από 33600 --> 31500Καλές τιμές για BMW
ποιος κινητήρας;
-
ποιος κινητήρας;
Λογικά sDrive 18i με αυτόματο.
-
Σίγουρα στον μικρό βενζινοκινητήρα ανανφέρεται ο george1977. Υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο 'προσφορά' απο την Bmw Λάρισας 39 χιλιάρικα για το αμάξι με M pack.
Εγω απο την άλλη θέλω το diesel οπότε... -
Μάλλον για το sDrive 18i χωρίς αυτόματο, μιλάει ο φίλος. Εκτός και εάν μιλάει για μτχ
-
Χαθήκαμε!!! Έχουμε πέσει με τα μούτρα σε μελομακάρονα κλπ και δε γράφουμε??? χχαχαααχαα!!!
Ερώτηση / Παρατήρηση... Παρακολουθούσα εδώ και μέρες την πίεση ελαστικών της Χ1 μέσω του μενού στην οθόνη. Το είχα ρυθμίσει σε bar αλλα μετά απο το ταξίδι στις λάσπες και τα κατσάβραχα του χωριού μου, το άλλαξα σε psi για πιο μεγάλη λεπτομέρια στην ακριβή πίεση. Όσο λοιπόν τα παρακολουθούσα, παρατήρησα στο μενού ενδείξεις sport οδήγησης, πίεση ελαστικών, οτι ο τροχός του οδηγού , δηλ μπροστά αριστερά, ενώ έχει την ίδια ακριβώς πίεση με τους άλλους 3, έχει συστηματικά λίγο μεγαλύτερη θερμοκρασία. Είμαι 85 κιλά και μάλλον το ζορίζω το ελαστικό !!!
Φαντάζομαι οτι άν το δοκιμάσετε και εσείς το ίδιο θα δείτε. Απλά μου έκανε εντύπωση.
Για κάντε ενα check και εσείς να μου πείτε!
Υ.Γ. Στα Γιάννενα χιόνισε???? Βόρεια Ελλάδα έχουμε κανέναν να οδήγησε σε χιόνια??? Γιατι τα χιόνια περιέχουν Χ1 !ΧΙ - ΟΝΙΑ...
-
Δεν το έχω δοκιμάσει! Θα το δω και θα σου πω...Απίθανο να 'ζορίζεται' ένα ελαστικό από άνθρωπο 85 κιλά...
Χιόνια στα βουνά έχουν πέσει ελάχιστα. Κάτω να μην έρθουν! Έχω δυσάρεστη εμπειρία με χιόνι - μικρό τρακάρισμα - και μια φοβία μου έχει μείνει ομολογώ...
-
https://s29.postimg.org/9896eeb7r/15595 ... 7187_o.jpg
Γιάννενα σήμερα το πρωί στις 7.30: -8,5 βαθμοί κελσίου...
Καλημέρα και καλή βδομάδα! -
https://s29.postimg.org/9896eeb7r/15595645_10210964328085500_1023737187_o.jpgΓιάννενα σήμερα το πρωί στις 7.30: -8,5 βαθμοί κελσίου...
Καλημέρα και καλή βδομάδα!Ζέστη έχετε!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Βασίλη!!
-
Με την ευκαιρία του post του Βασίλη, τι θερμοκρασίες πρέπει να δούμε για να υπάρχει θέμα με υγρά ψυγείου, μπαταρία, καύσιμο κλπ λόγω ψυχους;
Τα αυτοκίνητα μας εδώ προορίζονται για πιο νορμάλ συνθήκες και πάντα φοβόμουν τέτοια απρόοπτα το χειμώνα (ένας επιπλέον λόγος που δεν πάω πουθενά χειμώνα. Ένα χιόνι ή ένας παγετός να σε πιάσει και καθηλωθηκες, ειδικά αν δεν ξέρεις από τέτοια) -
Χωρίς να έχω γνώσεις πάνω στο αντικείμενο αναφορικά με συγκεκριμένες τιμές νομίζω ότι οι θερμοκρασίες στην Ελλάδα δεν συνιστούν κίνδυνο ούτε απαιτούν κάποια ειδική μεταχείριση για τα αυτοκίνητά μας Στέφανε! Μην κλείνεσαι μέσα πασά μου! Απόλαυσε τη ζωή!
Μόνο αλυσίδες να έχεις και πας όπου θες άφοβα! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με την ευκαιρία του post του Βασίλη, τι θερμοκρασίες πρέπει να δούμε για να υπάρχει θέμα με υγρά ψυγείου, μπαταρία, καύσιμο κλπ λόγω ψυχους;
Τα αυτοκίνητα μας εδώ προορίζονται για πιο νορμάλ συνθήκες και πάντα φοβόμουν τέτοια απρόοπτα το χειμώνα (ένας επιπλέον λόγος που δεν πάω πουθενά χειμώνα. Ένα χιόνι ή ένας παγετός να σε πιάσει και καθηλωθηκες, ειδικά αν δεν ξέρεις από τέτοια)Δεν υπαρχει θεμα με τα υγρα γιατι εχουν χημικα μεσα που δεν τα αφηνουν να παγωσουν κατω απο το 0. Βασικα αυτην ειναι η διαφορα αν εισαι >0 ή
-
Να έχουν τα αυτοκίνητα μας θέμα με την ζέστη και τον ήλιο ΟΚ, αλλά με το κρύο δε νομίζω. Τι να πουν και όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι που ζούνε πιο Βόρεια
BMW X1 2016