-
Ευχαριστώ Σπύρο μου! Τέτοιες αβλεψίες διορθώνονται εύκολα ευτυχώς...αλλά καλό είναι ν' αποφεύγονται. Τώρα...ξεπερνώ την πίκρα μου στην υπέροχη Σιθωνια...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πάντως από οσα βλέπω το αμάξι έχει σιγουρα off road δυνατότητες...απλά δεν ξέρω ποσες...Πολύ μεγάλες! Έχει δυνατότητες πολύ μεγαλύτερες από όσο θα το πάει ο μέσος χρήστης (λόγω φόβου μην μείνει ή να μην κάνει ζημιά), που περιορίζονται από τα ελαστικά. Όμως πραγματικά είναι πολύ πιο off road από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Έχω ξαναγράψει ότι Χ1 (το προηγούμενο), Χ3 και Χ6 τα έχω πάει σε μέρη που δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρουν (είχαμε ένα Navara stand by ) και όμως πέρασαν!
-
Αυτό βλέπω...πριν λίγη ώρα σπρωχναμε 3-4 γομαρια σε παραλία της Βουρβουρου 2-3 αμάξια Σερβων που κόλλησαν στην άμμο...κ με ρωτάει η σύζυγος: Εμείς θα βγούμε;
Της είπα ότι αν δεν βγούμε 'αέρα πατέρα' θα πρέπει να ζητήσω πίσω τα λεφτά της 4κίνησης από την bmw... -
Ρε Βασίλη όλοι Χαλκιδική πήγαμε φέτος ;
Εγώ σήμερα έφυγα από παραλια Ελιας και είμαι Θεσσαλονίκη μέχρι Παρασκευή. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ρε Βασίλη όλοι Χαλκιδική πήγαμε φέτος ;
Εγώ σήμερα έφυγα από παραλια Ελιας και είμαι Θεσσαλονίκη μέχρι Παρασκευή.Αλήθεια;; Κρίμα...αν το ήξερα κ μπορούσες να πίναμε έναν καφέ γαμωτο...Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι Κυριακή εκτός απροόπτου - με τις μικρές ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις - κ μετά επιστρέφω Γιάννενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις πάλι προς Σιθωνια ή κάπου σχετικά κοντά;
-
Είμασταν 10 μέρες Σιθωνία και αύριο γυρνάμε Αθήνα. Το περασμένο Σάββατο ήμουν Βουρβουρου.... Καλά να περνάτε!!!
-
Ευχαριστούμε! Επιφυλάσσομαι τότε για κάποια κάθοδό μου στην Αθήνα!
-
Αν κ το σχόλιό μου αφορά όλα ή έστω τα περισσότερα suv κ όχι μόνο την Χ1 οι καλοκαιρινές εξορμήσεις μου σε κακοτράχαλες παραλίες κ σε ορισμένες ορεινές περιοχές εκτός από απόλυτα αγχολυτικες - όταν τα άλλα χαμηλά οχήματα είτε κολλούσαν είτε κοπαναγαν - μου έδιναν κ μια αίσθηση ότι το αμάξι είναι φτιαγμένο ΚΑΙ για τέτοια χρήση κ βρίσκεται στο.. στοιχείο του! Χαίρομαι να πηγαίνω σε τέτοια μέρη!
-
Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ με Χ3 (Ε83), όσες φορές έχω πάει σε χωματόδρομους, παραλίες και γενικότερα σε όχι extreme off road κατάσταση, όχι μόνο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, αλλά τις βόλτες αυτές τις έχω κατά ευχαριστηθεί ! Πολύ σημαντική η απόσταση από το έδαφος και το σύστημα κατάβασης! Που να είχα και πιο κατάλληλα λάστιχα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ακριβώς όπως τα λέτε και οι 2 είναι. Πιστεύω ότι ένα SUV/Crossover (με 4κίνηση καλύτερα) είναι το ιδανικό όχημα για την Ελλάδα, με το οδικό δίκτυο που έχουμε (χάλια δρόμοι και πολύ μεγάλο επαρχιακό δίκτυο με χωματόδρομο). Κάθε χρόνο έχω βρεθεί σε νησιά (και όχι μόνο) που θα ήθελα να πάω σε ορισμένα μέρη και παραλίες που απλά δεν μπορώ, ενώ με ένα SUV θα πήγαινα άνετα. Και δεν μιλάω για όταν είχα την Ζ4 που έβρισκε και μέσα στην Αθήνα (και δεν έμπαινε ούτε μέσα στο γκαράζ μου!) , αλλά και με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που είχα.
-
Δεν ξέρετε τι λέτε μου φαίνεται....
Τα suv/crossover δεν στρίβουν, δεν έχουν κρατήματα και δεν έχουν και παθητική ασφάλεια.....
Δεν μπορώ να καταλάβατε γιατί τα αγοράσατε....
Ασχετοι όλοι σας....
[emoji12] [emoji14] [emoji12] [emoji14] [emoji12] [emoji14] [emoji12] [emoji14] [emoji12] [emoji14]Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδω στο νησι γινεται του suv το κάγκελο.
Χ6, χ1, χ3, Audi, Range Rover....
Πολυ πιο ομορφη η νεα χ1 απ τη παλια.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αν κ το σχόλιό μου αφορά όλα ή έστω τα περισσότερα suv κ όχι μόνο την Χ1 οι καλοκαιρινές εξορμήσεις μου σε κακοτράχαλες παραλίες κ σε ορισμένες ορεινές περιοχές εκτός από απόλυτα αγχολυτικες - όταν τα άλλα χαμηλά οχήματα είτε κολλούσαν είτε κοπαναγαν - μου έδιναν κ μια αίσθηση ότι το αμάξι είναι φτιαγμένο ΚΑΙ για τέτοια χρήση κ βρίσκεται στο.. στοιχείο του! Χαίρομαι να πηγαίνω σε τέτοια μέρη!
X1 fwd φίλου μου που το πήγε παραλία...Sent from my iPad using Tapatalk
-
Fwd όπως έγραψες!
Εγώ μιλάω για χ drive... -
Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να συμβεί και σε οδηγό που έχει αυτοκίνητο με τετρακίνηση από κάποιο λάθος χειρισμό ή απειρία ή και τα δύο μαζί .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στη φωτο η προηγούμενη x1 δεν είναι?
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εδω στο νησι γινεται του suv το κάγκελο.Που suvαλα Αίγινα;
-
Τηνο!
-
X1 fwd φίλου μου που το πήγε παραλία...
Η δική μου 4κινητη πάντως όσες φορές δοκιμάστηκε σε άμμο, εννοείται με λίγη προσοχή - π.χ. δεν πλακωθηκα στα γκάζια ούτε έκανα σπασμωδικές κινήσεις - δεν έδωσε καν υποψία κολλήματος...
-
Για εμενα το μεγαλυτερο προβλημα της Χ1 αυτη την στιγμη ειναι η τιμη της. Χτες πηρα προσφορα για την sDrive 18i με αυτοματο, μεταλλικο και πακετο advantage στα €37.000!!! με €1.000 λιγοτερα αγοραζω το Tiguan 2.0tdi dsg 4motion και με καλυτερο εξοπλισμο!!! Ειναι γνωστο οτι ειμαι bmwδακιας (8 αυτοκινητα της εταιριας εχουν περασει απο την οικογενεια), αλλα ακομα και εγω δεν μπορω να χωνεψω ουτε να δικαιολογησω αυτες τις τιμες!
BMW X1 2016