-
Κριτικές για το 1500αρι βενζίνης έχω γραψει κ εγώ κ άλλοι χρήστες. Κάνε μια αναζήτηση κ εάν έχεις πρόσθετες απορίες να βοηθήσουμε!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Κριτικές για το 1500αρι βενζίνης έχω γραψει κ εγώ κ άλλοι χρήστες. Κάνε μια αναζήτηση κ εάν έχεις πρόσθετες απορίες να βοηθήσουμε!Φίλε emperor τα έχω διαβάσει εξονυχιστικα. Απλά 33000 είναι αυτά, θέλω μια επιβεβαίωση.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Afex εσύ το έχεις κανει test drive?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Παιδιά, αξίζει τα λεφτά του αυτό?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8293440/
Θα κλαιω τα λεφτά μου? Πόσο χάλια να είναι η ανάρτηση του? Με ψήνει το αυτόματο κιβώτιο. Θυμίζω πως περιμένω και απάντηση για το
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8051819/ αλλά είναι αμφίβολο αν πωληθει.
Μεταπωλητικα θα κρατήσει αξία με λίγα χιλιόμετρα? Θυμίζω επίσης έχω 4μελη οικογένεια με 2 μωρά για τα θέματα πρακτικοτητας , ευχαριστώSent from my iPad using Tapatalk
Το πανω είναι αμαξι test drive. Συν το αυτοματο. Το κατω εχει καλυτερο εξοπλισμο αλλα δεν εχει αυτοματο.
-
στη Γερμανια τα αντιστοιχα μεταχειρησμενα, οταν εχουν αυτοματο εχουν διπλασια τιμη για να καταλαβεις την μεταπωλητικη του αξια. Τεραστια λοιπον διαφορα ειναι τρομερο συν το αυτοματο
Το πρωτο λογω του αυτοματου ειναι ετη φωτος καλυτερο, ασε που μου φαινεται καλυτερος ο εξοπλισμος. Μονο μην εχει τρακαρει φοβαμαι. Τωρα βεβαια να μπεις σε τετοιο ρισκο για 3 χιλαρικα ή εστω 5 και να μην παρεις καινουργιο;;;;; -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Afex εσύ το έχεις κανει test drive?Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι είναι Θεσσαλονίκη και είμαι Καλαμάτα. Θα πάει ένας φίλος μου να το δει αυριο. Θα ήθελα την x1 με αυτόματο και τον 18i κινητήρα. Να κοιτάξω για καινούργιο λέτε, χωρίς διακοσμητικό πακέτο. Δηλαδή 18i, συν αυτόματο, συν κλιματισμο συν καθρέπτες αναδιπουμενους δεν πάει 35000€ και?
-
Εγω θα σου προτείνω να κανεις test drive μια X1 18i με αυτόματο και να αποφασίσεις αν σου κανει αυτός ο συνδυασμός. Από εκεί και πέρα εγω θα προτιμούσα ενα ελαφρός μεταχειρισμένο φορτωμένο με πολλα extra.
-
Εγώ παντα λεω καινουριο> μεταχειρισμένο.
Τα μτχ ειναι λαχεία και δε θα εδινα τοσα χρηματα σε μεταχειρισμένο όχημα. Αλλωστε μη κοιτας τιμες καταλόγου, στις αντιπροσωπείες θα παρεις αλλες προσφορες
-
Δες πρώτα ότι σου κάνει το αμάξι. Πρέπει να το κάνεις test drive ο ίδιος. Εάν περιμένεις ένα πολύ καλά στημένο αμάξι με πολύ καλούς χώρους για την κατηγορία, πολύ καλή ποιότητα και συμβιβάζεσαι με απλά αξιοπρεπείς επιδόσεις με σχετικά υψηλή κατανάλωση (9άρια + μέσα στην πόλη...) τότε έχεις πέσει μέσα. Εάν ζητάς αρκετά παραπάνω σε επιταχύνσεις και δύναμη νομίζω ότι θα πρέπει να πας σε 2λιτρο και μάλιστα σε 20άρι...(20i ή 20d), γιατί to 18i/18d με τα 150 άλογα δεν έχει μεγάλες διαφορές από το Χ1 με τα 136 άλογα...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δες πρώτα ότι σου κάνει το αμάξι. Πρέπει να το κάνεις test drive ο ίδιος. Εάν περιμένεις ένα πολύ καλά στημένο αμάξι με πολύ καλούς χώρους για την κατηγορία, πολύ καλή ποιότητα και συμβιβάζεσαι με απλά αξιοπρεπείς επιδόσεις με σχετικά υψηλή κατανάλωση (9άρια + μέσα στην πόλη...) τότε έχεις πέσει μέσα. Εάν ζητάς αρκετά παραπάνω σε επιταχύνσεις και δύναμη νομίζω ότι θα πρέπει να πας σε 2λιτρο και μάλιστα σε 20άρι...(20i ή 20d), γιατί to 18i/18d με τα 150 άλογα δεν έχει μεγάλες διαφορές από το Χ1 με τα 136 άλογα...Το οδήγησε ο φίλος μου σήμερα και του φάνηκε καλή η ανάρτηση και η άνεση. Και στα 170 κμ/h πολύ άνετα και ήσυχα στην καμπίνα. Πάντως αν έφτιαχνα x1, θα έβαζα τον 18i αυτοματο, πακέτο travel και advantage συν αναδιπλ καθρέπτες, edc και led φώτα. Θα ζητήσω και μια προσφορά αλλά πρέπει να φτάνει τα 37000-38000€
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Θα κλαιω τα λεφτά μου? Πόσο χάλια να είναι η ανάρτηση του? Με ψήνει το αυτόματο κιβώτιο. Θυμίζω πως περιμένω και απάντηση για τοM-Pack και 19' ζάντες είναι απαράδεκτος συνδυασμός, ειδικά για τους Ελληνικούς δρόμους (πέρα από το κόστος αντικατάσταση των ελαστικών 19'). Ειδικά σε Χ1 που είναι SAV-οικογενειακό αυτοκίνητο, ο ενδεδειγμένος συνδυασμός είναι 17' και κανονική ανάρτηση (ή EDC εάν μπορείς αν την πληρώσεις και αν την συντηρήσεις).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα κλαιω τα λεφτά μου? Πόσο χάλια να είναι η ανάρτηση του? Με ψήνει το αυτόματο κιβώτιο. Θυμίζω πως περιμένω και απάντηση για τοM-Pack και 19' ζάντες είναι απαράδεκτος συνδυασμός, ειδικά για τους Ελληνικούς δρόμους (πέρα από το κόστος αντικατάσταση των ελαστικών 19'). Ειδικά σε Χ1 που είναι SAV-οικογενειακό αυτοκίνητο, ο ενδεδειγμένος συνδυασμός είναι 17' και κανονική ανάρτηση (ή EDC εάν μπορείς αν την πληρώσεις και αν την συντηρήσεις).
Θα το δοκιμασω από κοντά την άλλη εβδομάδα και θα σας πω. Όπως είπα φίλος μου που το οδήγησε του φάνηκε άνετο. Αν δεν κάτσει αυτό μετά θα πάω σε tiguan...
-
Φιλε μου μεταξυ αυτου και νέου Tiguan σαφέστατα το vw.
Αυτο το αμαξι εχει καψει το χαρακτηρα του. Με το Tiguan θα κανεις περισσοτερα πραγματα, ο δε συνδυασμος οπως σου ειπαν της 19' ζάντας ειναι λιγο fail.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Φιλε μου μεταξυ αυτου και νέου Tiguan σαφέστατα το vw.Αυτο το αμαξι εχει καψει το χαρακτηρα του
Τι εννοείς με αυτό ;
-
Εννοώ ότι απο όχημα που μπορεί να κινηθεί και off road, μ αυτο το πακέτο έχει γίνει καθαρά road
-
Σωστή παρατήρηση! Αν κ έχει ξεκάθαρα στήσιμο για άσφαλτο...
-
15Αύγουστο χθες κ ανέβηκα σε μοναστήρι σε ορεινο Δωδωνοχωρι στα Γιάννενα. Κανένα απολύτως πρόβλημα με χωματόδρομους, ανηφόρες κ κατηφορες...Σε κάποια φάση βρήκα στο πλάι του δρόμου χοντρή πέτρα στο μέγεθος μικρής γροθιας κ με επιασε τάση για πειραματισμό! Το ανέβασα κ το προχώρησα για αρκετά μέτρα με μικρή βέβαια ταχύτητα δίχως να κολλήσει ή να ζοριστει πουθενα. Ο,τι του έχω ζητήσει μέχρι στιγμής το έχει φέρει εις πέρας χωρίς να ενεργοποιήσω τίποτα έξτρα (τα οποία πρέπει κ να ψάξω αφού δεν τα θυμάμαι από την παρουσίαση που μου είχαν κάνει...)
Πάντως από οσα βλέπω το αμάξι έχει σιγουρα off road δυνατότητες...απλά δεν ξέρω ποσες...Φαντάζομαι κάποιοι θα πειραματιστούν ακόμη περισσότερο κ θα δούμε τα αποτελέσματα στο YouTube!
-
Σε τρώει ο πισινος να κανεις καμία ζημιά ή γρατσουνια.... [emoji41]
Πάντως αν θες μια συμβουλή που έμαθα από τα παιδιά στο rav4club...
Ποτέ off road μόνος. Παντα οργανωμένα και με παρέα. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σε τρώει ο πισινος να κανεις καμία ζημιά ή γρατσουνια.... [emoji41]
Πάντως αν θες μια συμβουλή που έμαθα από τα παιδιά στο rav4club...
Ποτέ off road μόνος. Παντα οργανωμένα και με παρέα.Ζημιά πρόλαβα ήδη να κάνω πριν λιγες μέρες Στέφανε...Μετά από απίστευτη γκρίνια των μικρών κ με το κεφάλι μου να κοντεύει να σπάσει από πονοκέφαλο δεν πρόσεξα στην είσοδο του γκαράζ του πατέρα μου στο χωριό κ χτύπησα την πίσω πόρτα...Το χτύπημα δεν φαίνεται πολύ - πρέπει να πας κοντά για να το δεις - αλλά δεν μπορώ να αφήσω το αμάξι έτσι κ έκλεισα ήδη ραντεβού για την επόμενη Δευτερα για δουλειά φανοποιειου...Ελπίζω μαζί με βάψιμο πόρτας να καθαρίσω με κανα 200αρι-250αρι...
Για το off road έχεις δίκιο...είχα παρέα.
-
Φίλε Βασίλη καλημέρα. Περαστικά για τη μπέμπα και να είναι αυτή η τελευταία γρατζουνιά της.
BMW X1 2016