-
Καλορίζικο!!!
-
τεν κιού γκάις....
-
Συγχαρητήρια! Επέλεξες για τη νεαρά ένα από τα πιο παππουκλερί αυτοκίνητα! Φαντάζομαι τη χαρά της. Από την καταδίκη του αούρι κάνοντας έφεση κατέληξε πίσω από τα σίδερα του Φιατ. Τα λέμε από κοντά. Μη βαράς
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Συγχαρητήρια! Επέλεξες για τη νεαρά ένα από τα πιο παππουκλερί αυτοκίνητα! Φαντάζομαι τη χαρά της. Από την καταδίκη του αούρι κάνοντας έφεση κατέληξε πίσω από τα σίδερα του Φιατ. [emoji38]Τα λέμε από κοντά. Μη βαράς [emoji38]Γάτε, ένα δίκιο το έχει νομίζω.
Κατά τα άλλα καλοτάξιδοSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά:
http://www.businessnews.gr/article/105629/fiat-tipo-epistrefei-ananeomeno-kai-harizei-ofelos-3200-eyro -
Τελικά 17 σελίδες δημοσιεύσεων και μια γνώμη ενός ανθρώπου που οδήγησε, νοίκιασε ή αγόρασε το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει. Πολλές κακές κριτικές χωρίς να έχει έρθει καν στην Ελλάδα.
Ισχύει ότι χρησιμοποιείται περισσότερο ως εταιρικό ή ενοικιαζόμενο όχημα. Οι γνώμη πάντως σε όσους ρώτησα και το έχουν οδηγήσει είναι η καλύτερη. Το είδα στην αντιπροσωπεία σαν hatchback και sedan. Πολύ ευρύχωρο, μεγάλο πορτ μπαγκάζ, όμορφος σχεδιασμός, φουλ εξοπλισμός και καταπληκτική τιμή. Αναμένω το Euro 6b σε SW για ένα test drive και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. -
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει προσεχτικά και τις 17 σελίδες αγαπητε.
Επειδή 'συμβιώνω' με περίπου 150, μπορεί και παραπάνω, sedan 1400, το αμαξάκι αυτό για ένα μέσο οικογενιάρχη είναι απλά ιδανικό. Απίστευτα άνετο, εύκολο την οδήγηση και μέχρι τώρα, 2 χρόνια που έχει βγει το μοντελο, χωρίς προβλήματα. Γενικά το λέω αυτό έτσι μην γίνει παρεξήγηση. Μικροπροβληματάκια υπάρχουν, αλλά όχι κάτι σοβαρό και όχι επαναλαμβανόμενο που να σε βάζει σε αμφιβολίες για συγκεκριμένα 'θέματα'
Φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει σε καμία περίπτωση, ειδικά αν έχεις μέσα οικογένεια. Επίσης, θέλει προσοχή στις στροφές. Στο όριο πετάει κώλο οπότε θέλει λίγο να το προσέχεις.
Απλά το αγοράζεις με κλειστά μάτια κι αν θες περισσότερη δύναμη, έχει και πιο δυνατά μοτέρ, πετρέλαιο, νομίζω. -
πρόσφατα ήρθε και με τον 1.4 turbo 120 hp
στα 16500 με μεταλλικό σύμφωνα με το configurator με σχεδόν τα πάντα όλα μέσα -
Δεν έχει αγοράρει κανεις εδω μεσα το Tipo να μας πει εντυπώσεις?
στην Ιταλία κυκλοφόρησε και με υγρέριο αλλα εδώ δεν έχει έρθει ακόμα γιατί άραγε?
δεν θα βοηθαγε τις πωλήσεις?
τους τελευταίους μηνες αυξήθηκαν κάπως οι πωλήσεις του μοντέλου
μαλλον λόγω και χαμηλού επιτοκίου
Επίσης η Φιατ κατασκευάζει μοντελα και με φυσικό αέριο (panda, punto κ.α.)
γιατι δεν βγάζει και το Tipo με φυσικό αέριο? -
καλημέρα εχω το hatchback 1.3 diesel 2 χρόνια και 60.000 είμαι πολύ ευχαριστημένος
αρκετά καλό οικονομικό με άνετους χώρους
-
Και εμένα μου αρέσει . Το θεωρώ τίμια αγορά .
-
https://www.car.gr/25564782-fiat-tipo-street-new-5-95-p
Πήγα χθες το είδα, πήρα και προσφορά. Τιμή χώμα με εξοπλισμό που εμένα μου φάνηκε υπερπλήρης.
Φυσικά δεν είναι ρομποκαρ. Δεν έχει όλα αυτά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μπλι-μπλί-κια, οθόνες αφής, αυτοματισμούς, κάμερες, οδηγικές υποβοηθήσεις, υπενθυμίσεις για καφέ, για κατούρημα, για λουρίδες, για σκουτεράκια, για...για...για...
Αλλά έχει εξοπλισμό που το κάνει πολύ όμορφο στο μάτι και στοιχεία που το κάνουν ιδιαίτερα εύχρηστο. Δηλαδή ηχοσύστημα με κουμπιά, απλό AC, κουμπί απενεργοποίησης start/stop. Άνοιξα μηχανή, η μπαταρία βγαίνει για την πλάκα της. Βασικό για όποιον ασχολείται με φορτίσεις κλπ...
Από χώρους γήπεδο αν και μου φάνηκε ποιο 'μαζεμένο' σε σύγκριση με το Aircross. Ίσως επειδή είναι hatchback.
Θέση οδήγησης 'μέσα στο αυτοκίνητο', ειδικά με κατεβασμένο τέρμα κάτω το κάθισμα.
Φυσικά δεν είναι premium, ούτε δείχνει ακριβό μέσα, ούτε πολυτέλειες, ούτε 'μεταξωτές κορδέλες'.
Πολύ σκληρά μαύρα άγρια πλαστικά που δείχνουν αντοχής και ότι δεν χαμπαριάζουν και πολύ στην κακομεταχείριση.
Εντύπωση μου έκανε το πορτμπαγκάζ. Τεράστιο και ντυμένο όλο με μοκέτα ρε σεις!!! Μοκέτα!!! Με χώρο για ρεζέρβα, αλλά δίνουν κιτ επισκευής.
Θετικότατο το κεντρικό τούνελ με το υποβραχιόνιο. Περίμενα να είναι ψευτοκατασκευή και όμως είχε αίσθηση τσιμέντο.
Μόλις το είδα από κοντά και μπήκα μέσα με γύρισε στην εποχή του Fiat Stilo... Ωραίες εποχές.
Fiat Tipo λοιπόν... με ένα κινητήρα που για αστική χρήση είναι μια χαρά, αν και δεν θα κρύβει το Ιταλικό του ταμπεραμέντο.
-
Και εμένα μου αρέσει . Το θεωρώ τίμια αγορά .
100% για τα λεφτά του! Και από ότι έχω καταλάβει ακριβώς αυτό που θέλει ο Storm! Το street με το sport Τι διαφορές έχει? Γιατί το site της Fiat υπολειτουργει!
-
To Sport είναι φορτωμένο με εξοπλισμό και έχει body kit. Στην Ελλάδα έρχεται μόνο 1.6 diesel.
Το Street είναι μία απλή έκδοση με κάποια στιλιστικά στοιχεία που το κάνει να ξεχωρίζει. Έβγαλαν τα χρώμια και τα ασήμια και όπου μπορούσαν τα έκαναν όλα μαύρα, έβαλαν μαύρη 16άρα ζάντα, σκούρα φιμέ πίσω τζάμια, σκούροχρωμα φωτιστικά και αμέσως το αυτοκίνητο έγινε ποιο άγριο.
Σε λευκό χρώμα τα σπάει και σίγουρα σε κόκκινο ή ασημί ώστε να γίνεται αντίθεση με την 'μαυρίλα'. Πολύ φινέτσα το αυτοκίνητο.
Από εξοπλισμό έχει τα απαραίτητα (για μένα υπερπλήρης) και επιπλέον μπορούν να μπουν (εδώ Ελλάδα) προβολάκια μπροστά και κάποια ακόμη πράγματα (με τα οποία δεν ασχολήθηκα γιατί δεν με ενδιαφέρουν καθόλου).
Σε βενζίνη υπάρχει μόνο το 1.4/16V με τα 95 αλογάκια που απλά κινεί αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο.
Εμένα μου έδωσαν μία τιμή (χώμα) με επιπλέον συναγερμό, αισθητήρες πίσω και προβολάκια.
Τέλη κυκλοφορίας 160euro.
Οι τιμές χώμα αφορούν μόνο ότι έχει απομείνει σε στοκ και μόνο σε λευκό χρώμα.
Ότι μπαίνει παραγγελία από εργοστάσιο, δύο μήνες αναμονή και τιμή καταλόγου.
https://www.fiat.gr/content/dam/fiat/gr/pricelist/Pricelist_Fiat_September_2020.pdf
Αν δεν είχα το Aircross θα το αγόραζα χθες.
-
Ωραία αγορά αν δεν σε χαλάει ότι είναι Τουρκικής κατασκευής....
-
Το ήξερα ότι είναι Made In Turkey.
-
εχω ενα τετοιο 1.3 πετρελαιο. παραπανω απο τιμιο.
-
Και εμένα πέρασε από το μυαλό μου σαν υποψήφιο...το καλοκαίρι που έψαχνα αντικαταστάτη του προηγουμένου μουλαριού diesel μου...
-
Η κατανάλωση του 1,4 βενζίνη δεν θα είναι το δυνατό του σημείο.
-
Και επειδή είμαι πολύ ψαχτήρι...
Ότι αφορά το ηχοσύστημα του απλού Street. Ένα απλό ψηφιακό ηχοσύστημα 4x30W που όμως έχει όλα τα βασικά δηλ. παίζει mp3, έχει random mode, έχει βασικό equalizer, loudness και φυσικά αυξομειώνει αυτόματα τον ήχο ανάλογα την ταχύτητα, έχει και ένδειξη ώρας και εμφανίζει filename του Mp3 στην οθόνη.
Εγώ μόνο αυτά με ενδιαφέρουν σε ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Τίποτα άλλο. Ούτε καν το ραδιόφωνο και εννοείται ότι δεν ασχολούμαι με bluetooth κλπ...
Fiat Egea - Tipo