-
το εκανα test drive με τον 1.6 multijet και πηγαινε παρα πολυ καλα, τραβηγματα, ροπη, επιταχυση
εξοπλισμος στη lounge εκδοση τα εχει ολα, ωραια εξωτερικη σχεδιαση sedan αυτοκινητο με ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες-ανεσεις μεσα και ολα αυτα σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη, εμεινα ενθουσιαμενος δεν του βρηκα κατι μειον
πιστευω οτι αξιζει μεχρι και το τελευταιο σεντς της τιμης του -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
'Παρεκκλίσεις απο την πορεία του όταν στρίβει σε ανώμαλη άσφαλτο'Δεν είναι προσωπική η ερώτηση, αλλά γενική (και προς τον δημοσιογράφο), τι ακριβώς σημαίνει αυτό??
Γιατί και το Mini που είχα (R56, Cooper S), το οποίο θεωρείται ότι έχει πολύ καλό κράτημα, σε στροφές με ανώμαλο οδόστρωμα μετατοπιζόταν οριζόντια όλο το πίσω μέρος! Το ίδιο (σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως) έκανε και η Ζ4 και διορθώθηκε όταν έβαλα την ανάρτηση του Schnitzer, η οποία δεν ήταν τόσο σκληρή αλλά είχε πολύ καλύτερη απόσβεση και έλεγχο του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
80-110 πιο γρήγορα με 4η αντί 3η..Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.. Προφανώς ψοφάει ψιλά ο diesel..Ναι συχνό το φαινόμενο στους ντιζελ.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ακομη ενα μοντελο της Φιατ,φτιαγμενο στο ποδι!!!! Προφανως απευθυνεται σε Ελλαδα-Τουρκια-Ινδια και Σια........Οτι ειναι ενα οικονομικό αυτοκινητο, δεν σημαίνει οτι ειναι φτιαγμένο στο πόδι. Κατα την γνώμη μου η φιατ ήθελε να φτιάξει ενα νεο hyundai accent, το οποίο δεν είχε καθόλου κακές πωλησεις, αλλα απο οσο φαίνεται η φιατ οτι και να βγάλει πλέον δεν πρόκειται να πουλήσει εκτος και αν γράφει 500 πάνω του (άντε ιςως και panda).
-
Έχω ξαναγράψει πως δε θεωρώ το tipo κακό αυτοκίνητο αλλά τίμια πρόταση για αυτά που σου προσφέρει στη τιμή του. Δεν είναι κακή κίνηση της Fiat, αν και στην Ελλάδα πιστεύω πως δε θα πουλήσει τόσο. Δεν μπορεί να πείσει έναν κάτοχο bravo πχ να το αλλάξει με το tipo hatchback. Και το ίδιο ισχύει όλους όσους θέλουν το κάτι παραπάνω. Αυτός είναι ο λόγος που πουλάει κυρίως τα 500 και τα Panda.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
'Παρεκκλίσεις απο την πορεία του όταν στρίβει σε ανώμαλη άσφαλτο'
Δεν είναι προσωπική η ερώτηση, αλλά γενική (και προς τον δημοσιογράφο), τι ακριβώς σημαίνει αυτό??
Γιατί και το Mini που είχα (R56, Cooper S), το οποίο θεωρείται ότι έχει πολύ καλό κράτημα, σε στροφές με ανώμαλο οδόστρωμα μετατοπιζόταν οριζόντια όλο το πίσω μέρος! Το ίδιο (σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως) έκανε και η Ζ4 και διορθώθηκε όταν έβαλα την ανάρτηση του Schnitzer, η οποία δεν ήταν τόσο σκληρή αλλά είχε πολύ καλύτερη απόσβεση και έλεγχο του αυτοκινήτου.
Και το 207GT. Πέρα-δώθε, το οποίο εμένα με φόβιζε ιδιαίτερα.
Αλλά το έκανε και στις ευθείες με ανώμαλο δρόμο και όχι μόνο στις στροφές.Πάντως αυτό που λένε για το Tipo θα ήθελα περισσότερη εξήγηση από το περιοδικό.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ακομη ενα μοντελο της Φιατ,φτιαγμενο στο ποδι!!!! Προφανως απευθυνεται σε Ελλαδα-Τουρκια-Ινδια και Σια........
Οτι ειναι ενα οικονομικό αυτοκινητο, δεν σημαίνει οτι ειναι φτιαγμένο στο πόδι. Κατα την γνώμη μου η φιατ ήθελε να φτιάξει ενα νεο hyundai accent, το οποίο δεν είχε καθόλου κακές πωλησεις, αλλα απο οσο φαίνεται η φιατ οτι και να βγάλει πλέον δεν πρόκειται να πουλήσει εκτος και αν γράφει 500 πάνω του (άντε ιςως και panda).
Εν ετη 2017 με οδικη συμπεριφορα accent 1997 ;;;;;που πας καραμητρο;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ακομη ενα μοντελο της Φιατ,φτιαγμενο στο ποδι!!!! Προφανως απευθυνεται σε Ελλαδα-Τουρκια-Ινδια και Σια........
Οτι ειναι ενα οικονομικό αυτοκινητο, δεν σημαίνει οτι ειναι φτιαγμένο στο πόδι. Κατα την γνώμη μου η φιατ ήθελε να φτιάξει ενα νεο hyundai accent, το οποίο δεν είχε καθόλου κακές πωλησεις, αλλα απο οσο φαίνεται η φιατ οτι και να βγάλει πλέον δεν πρόκειται να πουλήσει εκτος και αν γράφει 500 πάνω του (άντε ιςως και panda).
Προφανώς δεν εννοεί αυτό...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το οδηγήσες και εχει οδική συμπεριφορά παλαιού accent;
Οτι ειναι χάλια οδηγικα (οπως ηταν το accent), δεν νομίζω οτι προκύπτει απο τα διαφορα reviews που εχω διαβάσει. Οτι δεν θα ηταν κορυφαίο στον συγκεκριμενο τομέα ηταν γνωστό ακόμη και πριν βγει στην παραγωγή. -
Καπου ειχα δει τεστ αποφυγης ταρανδου του tipo και ειναι εντελως στο μεσο ορο, ασφαλες και ικανοποιητικοτατο για τα λεφτα που κοστιζει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καπου ειχα δει τεστ αποφυγης ταρανδου του tipo και ειναι εντελως στο μεσο ορο, ασφαλες και ικανοποιητικοτατο για τα λεφτα που κοστιζει.Αποτυχία για το συγκεκριμένο όπως και για τα περισσότερα κορεάτικα που η κύρια χρήση τους είναι...
ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ -
και μόνο που κατασκευάζεται τουρκία, αρκεί...
-
-
Ετσι μπραβο Χρηστο! Να χρησιμοποιεις το golf σαν σημειο αναφορας!!!
Υ.Σ. Επειδη εβγαλες γλωσσα στο ποστ του κασκαι που εκανα[emoji14] -
Μαλλον για μεσο ορο το εβαλε ο Χρηστος και οχι για σημειο αναφορας. [emoji106]
-
Το βαλα επειδη το tipo που φαινεται καλυτερο και πραγματικα κατωτερου του αναμενομενου το CLUBSPORT μαλιστα
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τη Fiat.
Αντικατέστησε το αξιοπρεπές Bravo (το οποίο αισθητικά θα μπορούσε να σταθεί ακόμη και σήμερα) με το Tipo που μοιάζει να έρχεται από προηγούμενη δεκαετία.
Ίσως πει κάποιος ότι δεν πρόκειται ακριβώς για αντικατάσταση, καθώς το Tipo είναι ένα low budget αυτοκίνητο ενώ το Bravo δεν ήταν.
Η ουσία είναι ότι η Fiat αντιπροσωπεύεται στη μεσαία κατηγορία από ένα -κατά τη γνώμη μου- κατώτερο των προσδοκιών μοντέλο. -
-
Στην Ιταλία κυκλοφορεί ήδη και με υγραέριο με τον TJET 1.4 120 hp
https://www.fiat.it/tipo/configuratore- ... ck-5-porte
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει έρθει ακόμα κ στην Ελλάδα
-
Μόνο σε μένα αρέσει το tipo τόσο σαν σχήμα όσο και σαν γενική τοποθέτηση στην κατηγορία του; την έκδοση με το υγραέριο την αγόραζα άνετα..
Fiat Egea - Tipo