-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Καταναλώσεις
Α.Ο-μέχρι Κυλλήνη, ταχύτητες έως 140, 5,6 λτ/100. Στο τρελό αλλά όμορφο νησί (έρωτας), με αναγκαστικά μικρότερες ταχύτητες, 4,8!!
Στην επιστροφή με ταχύτητες αυτοφώρου, όπου ήταν δυνατό- Ε.Ο ήταν χωρίς κίνηση, 6,8λτ/100. Από προβλήματα-τριξίματα,τίποτα. Καύσιμο, EKO AVIO.Εντυπωσιακό!
-
Ο χρήστης A4Antonis έγραψε:
Πολύ καλές οι παραπάνω πληροφορίες thanks.Εμένα μου άναψε σήμερα το **DPF **λαμπάκι μαζί με το θαυμαστικό! Το απλό (δίχως θαυμαστικό) δεν άναψε ποτέ. OK κινούμε κάθε μέρα στην πόλη 1,5-2 ώρες και σε 2,5 χρόνια έχω 37000 χλμ πάντα με v-power. Στο εξουσιοδοτημένο μου’ παν να μπει το tester πάνω και να γράψει χλμ το αμάξι σε ανοιχτό δρόμο να καθαρίσει. Τι χαζομάρα που δεν με προειδοποίησαν τα ηλεκτρονικά του; Κάπου είδα ότι η απλή ένδειξη έχει απενεργοποιηθεί από την Honda με software update διότι κάνει ούτος ή άλλος μόνο του αναγέννηση. Κακός! Περιττό να πω ότι το αυτοκίνητο έχει μπει σε emergency mode o κινητήρας και δεν τραβάει.
Η φωτογραφία δεν ειναι απο μένα και την βάζω για να δείτε την ένδειξη:
Φιλε αν θελεις διευκρινισε, εχεις το τετρακινητο με τα 160 αλογα η το δικινητο με τα 120;
Επισης εκτος απο τις 1,5-2 ωρες που γραφεις οτι το κινεις καθημερινα εντος πολης, δεν το κινουσες ποτε και καθολου σε ανοιχτο δρομο; Αν θελεις οταν λυθει το θεμα με το DPF πες μας πως λυθηκε και αν σου στοιχησε κατι. -
Το μοντέλο είναι CR-V 1.6 diesel AWD elegance με τα 160 άλογα. Το κυκλοφορώ κοντά στα 3 χρόνια και έχει περίπου 35.000 χλμ. Καθημερινές κάνει 20+20 χλμ στην Αθήνα για περίπου ,15 ώρες και με πιο ‘γρήγορο’ δρόμο την Συγγρού. Εκτός πόλης Χριστούγεννα και Πάσχα (αλλά φέτος όχι!) και κάθε ΣΚ το καλοκαίρι.
Το πρόβλημα λύθηκε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο που εμπιστεύομαι με αλλαγή λαδιών και στατικό καθαρισμό. Κόστος 170 όλα μαζί.
Επαναλαμβάνω ότι η μοναδική ένδειξη που μου έβγαλε ήταν το DPF με το θαυμαστικό που σύμφωνα με το manual πας συνεργείο. Η μηχανικός μου είπε ότι είχα κόψει άθελά μου αρκετές φορές το αυτόματο regeneration και για αυτό η αυξημένη στάθμη λαδιών και η ένδειξη με το θαυμαστικό.
Με λίγα λόγια τα diesel θέλουν μια φορά το μήνα ξεκάπνισμα (ταχύτητα >60χμλ την ώρα στις 2000 στροφές για 20-30 λεπτά). Εννοείτε ότι αν μπουν τα turbo με τις θερμοκρασίες που πιάνουν τα καυσαέρια τα καίει όλα.
-
-
Α Μ Α Ξ Α Ρ Α. Το αντίπαλο δέος του X-TRAIL. Καταναλώσεις, οδική συμπεριφορά χρηστικότητα και άνεση αναφοράς! Για την αξιοπιστία τους δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω δει κάποιες επίσημες στατιστικές... Σου χει βγει καλό;
-
Γιώργο εννοείς για να ΜΗΝ έρχεται φθορα προφανώς.
Ωραίο δείχνει με το κεραμικό. Στο swell φαντάζομαι. Ποσο πήγε ;
LED που έβαλες, ποσο; Ειχες προτζεκτορες στα φανάρια ; -
ζωρζ, λεντ? ευγε. πως? ποσον?
αρ.ες.
εγω δεν χρειαζομαι κεραμικον, συρματοπλεγμα το μαλλον. καπου εκει στα λαγκαδια και στα βουνα... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Γιώργο εννοείς για να ΜΗΝ έρχεται φιορα προφανώς.
Ωραίο δείχνει με το κεραμικό. Στο swell φαντάζομαι. Ποσο πήγε ;
LED που έβαλες, ποσο; Ειχες προτζεκτορες στα φανάρια ;Το αυτοκίνητο είχε led μόνο θέσης και πλεον έχει σε όλα τα φώτα. Κοιτάζω μια λύση και για τα φώτα ομίχλης led.
Πέρασμα στο Σ. με τις κατάλληλες γνωριμίες.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Οι σχέσεις χρειάζονται ανανέωση για να μην έρχεται φθορά.Ανανέωση για το honda , με προσθήκη LED φώτων και προσθήκη Nanolex Si3D High Density Ceramic/Glass Coat μαζί με τις απαραίτητες διορθώσεις.
Η ανανέωση θα ολοκληρωθεί με την προσθήκη Honda 3D για να ενισχύσουμε και την ακουστική εμπειρία.
ωραιο τελικά βρήκες γκαράζ γιατί είχα την αίσθηση ότι το παρκάρεις έξω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ντεν εχει γκαραζ καρντια μου.
Στην swell του φίλου Μιχάλη είναι η φώτο. -
ντεν εχει γκαραζ καρντια μου.
Στην swell του φίλου Μιχάλη είναι η φώτο.περιμενω και εγώ Tiguan και σκέφτομαι νε τη καρδιά θα το αφήνω έξω .Δεν λέω για θέμα κλοπής γιατί τα λεφτά που τα παίρνεις αλλά μη πέσει κανένας πάνω Έχεις κάνει μικτή ;
-
To καινούργιο CRV είναι καθοδόν όποτε το στοκ πωλείται σε τιμή ευκαιρίας
CRV 2WD comfort 26750
CRV 4WD elegance (160PS) 31250 (MY2015) -
To καινούργιο CRV είναι καθοδόν όποτε το στοκ πωλείται σε τιμή ευκαιρίαςCRV 2WD comfort 26750
CRV 4WD elegance (160PS) 31250 (MY2015)καποτε το κοίταζα και έκανα και test drive .Τελικα το απέρριψα γιατί απέρριψα τα diesel στην βασική έκδοση χαμηλό επίπεδο εξοπλισμού και το μοντέλο άλλαζε
-
Συγγνωμη ρε παιδια μια ερωτηση. Το στοκ MY2015 σημαινει οτι ο Σαρακακης εχει στοκαρει αυτοκινητα απο το 2015 στον Ασπροπυργο η οτι εισηγαγε αργοτερα πχ το 2016 η το 2017 μοντελα του 2015;
Γιατι οταν ψωνισα εγω τελος Δεκεμβριου του 2015 μου ειχαν πει οτι το μονο διαθεσιμο ειναι το 2WD με τα 120 αλογα γιατι το AWD με τα 160 εχει εξαντληθει. Πως γινεται τωρα ξαφνικα να ειναι διαθεσιμο AWD με τα 160 του 2015; -
Τυποποιημενο μοντέλο my15.
Το my m15 ερχοταν μεχρι αρχε 2017
Το my16 ειχε εισαχθει προς τα τελη του 2016.Δεκεμβρη 16 που αγορασα ειχε και τα δυο.
Τα my15 τα διναν σε χαμηλοτερη τιμη μαζι με ραγες οροφης δωρο.
Οι βασικοτερες διαφορες μεταξυ my15 & my16
Διαφορετικες ζαντες
Φιμε τζαμια
Ραγες οροφης.Υπηρχε και my17 , στην Ελλαδα ηρθε μονο σαν αυτοματη εκδοση. Ειναι η μονη που δεν τρέχει τα google applications.
-
Ταξιδάκι αναψυχής Σαλόνικα
1050 χλμ και στο δρόμο τα έντομα κάνανε πάρτυ.
Με κεραμικό το καθάρισμα ακόμη και στο λευκό είναι αστεία ιστορία.
Στο Βιλαπάχο ακόμα τρίβουν.
ΥΓ: Έαν έχεις παραγγείλει πιτόγυρο με τζατζίκι και ακους από το ταμειο οτι το σαντουιτς με την σαλάτα είναι έτοιμο, πόσο από εσάς θα καταλαβαίνατε οτι μιλάει για την παραγγελία σας.
-
Όλοι όσοι ζούμε από την Λάρισα και πάνω.
Τα περί ονοματολογίας γρήγορου φαγητού μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα: viewtopic.php?f=13&t=9917&start=4305 [Admin]
-
Μήπως παρήγγειλες και καμιά πίτα με καλαμάκι και κατάλαβαν ότι είσαι χαμουτζής;
-
Οι σχέσεις χρειάζονται ανανέωση για να μην έρχεται φθορά.Ανανέωση για το honda , με προσθήκη LED φώτων και προσθήκη Nanolex Si3D High Density Ceramic/Glass Coat μαζί με τις απαραίτητες διορθώσεις.
Η ανανέωση θα ολοκληρωθεί με την προσθήκη Honda 3D για να ενισχύσουμε και την ακουστική εμπειρία.
George,
Τα LED φωτιστικα ειναι τα γνησια της Honda η aftermarket? Ποσο σου στοιχησε η αγορα και ποσο η τοποθετηση;
Επισης για το ηχοσυστημα σκεφτεσαι για το εργοστασιακο της Honda; Αυτο τι αναβαθμιζει σε σχεση με το υπαρχον; Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα η αναβαθμιση του ηχου μηπως ειναι πιο VFM λυση να μπει ενα aftermarket ηχοσυστημα; -
Τα led ειναι aftermarket Philips τα οποια ομως τα βαζεις μεντις ευλογιες της Honda και του Σ.
Εαν τα βαλεις ατο Σ , ολα πακέτο 150.
Για ηχοσυστημα έχω φέρει στα μέτρα μου το honda connect , με google maps , google services & waze οποτε απλα επενδυσα στο πολυ καλο honda 3d sound.
Εαν εισαι κοντα στα δυτικα προαστεια να πιουμε εναν καφε μια μερα.
Honda CR-V 2015