-
Μια παρατήρηση επείδη έχουν γραφτεί στον ειδικό τύπο αρκετές ανακρίβιες για το σύστημα πολυμέσων της honda.
Για να το αξιολογήσεις θα πρέπει να έχεις διαβάσει το περιεκτίκο εγχειρίδιο των 600 σελίδων (στα ελληνικά παρακαλώ , κάθε ελπίδα το εγχειρίδιο αυτό να περιέχε τέσσερις πέντε γλώσσες είναι μάταια στον κόσμο της honda)
KAI TO ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
Για τους μη έχοντες σχετικές γνώσεις σας παραπέμπτω στο παρακάτω link, το όποιο περιέχει εκλαικευμένες οδηγίες επιβίωσης όταν σε πιάσει κόψιμο σε δημόσιο χώρο στην Ιαπωνία.
http://sushimou.gr/odhgos-epibiwshs-sth ... -toyaleta/
Όταν δεν μπορεις να αντιληφθείς την οικολογική αξία της φωνής της πριγκίπισσας, τότε θα σου φανεί πολύπλοκο ένα πολύ δυνατό σύστημα πολυμέσων.
Οι παρακμιακοί δυτικοί θα περιμένουν το carplay για να παίξει το iphone, στο όποιο φυσικά ξηγιέται αλμυρό φυστίκι η Apple στο πολύ ανώτερο google maps ώστε να σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις το ημιτελές Apple maps.
-
Το νταβατζιλικι ομως της honda να πληρωνεις τα updates στους χαρτες ειναι μεγιστο φαουλ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το νταβατζιλικι ομως της honda να πληρωνεις τα updates στους χαρτες ειναι μεγιστο φαουλΚανείς Ιάπωνας που σέβεται τον εαυτό του δεν χρησιμοποιεί το navi της Honda.
Google maps μέσω της hdmi.
Τα εργοστασιακά navi είναι για τις νοικοκυρές που πάνε τα παιδιά στο σχολείο .
-
Αυτο που εγραψες δεν αναιρει βεβαια αυτο που εγραψα...
Επισης οταν αγοραζω ενα καινουργιο αυτοκινητο το αγοραζω για να χρησιμοποιησω οτι προσφερει οχι για να μου ειναι αχρηστο αυτο που προσφερει. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο που εγραψες δεν αναιρει βεβαια αυτο που εγραψα...
Επισης οταν αγοραζω ενα καινουργιο αυτοκινητο το αγοραζω για να χρησιμοποιησω οτι προσφερει οχι για να μου ειναι αχρηστο αυτο που προσφερει.Είναι μέρος της ανοιχτής δομής του λειτουργικού. Για το μη έχοντες γνώση , τα περισσότερα είναι κλειδωμένα για λόγους ασφαλείαςις (πχ δεν παίζει το hdmi ενώ οδηγάς για να μην τσουγκράνε οι νοικοκυρές περιμένοντας τα παιδιά στο σχολείο).
Γύρνα πισω στο link για την Γιαπωνέζικη τουαλέτα. Υπάρχει αυτός που θα ψάχνει απεγνωσμένα μόνο το κουμπί για το καζανάκι.
Υπάρχει και αυτός που θα βρει την σωστήη ένταση για την φωνή της πριγκίπισσας και θα έχει μια απολαυστική εκκένωση.http://sushimou.gr/odhgos-epibiwshs-sth ... -toyaleta/
-
Ουτε για χεσιμο αυτα τα honda τελικα
Σε πειραζω , αντε με το καλο να παραλαβεις! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ουτε για χεσιμο αυτα τα honda τελικα
Σε πειραζω , αντε με το καλο να παραλαβεις!Ο φίλος ο γάτος μας έλεγε την μίση αλήθεια για το κλάσιμο στα honda.
-
Το άρθρο για την ιαπωνική τουαλέτα είναι όλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Το άρθρο για την ιαπωνική τουαλέτα είναι όλα τα λεφτά+1000
-
Χαζεύοντας την γερμανική σελίδα της Honda για αξεσουάρ είδα οτι έχει βγάλει ειδικό promotion για το CRV
(οι κανονικές τιμές του CRV είναι λίγο χαμηλότερες στην Γερμανία σε σχέση με Ελλάδα )
Η Honda δίνει 4000 extra εκπτωση σε όποιον αγοράσει honda έχοντας ανταγωνιστικό αυτοκίνητο .
Σκέτη κατάθλιψη σε σχέση με το τι αγοράζουμε εμείς.
-
Εντυπώσεις μετά από 140 αστικά και μόνο χιλιόμετρα.(Σήμερα βεβαία θα εχει το βράδυ το κυνήγι της χιονονιφάδας και θα πάει για πρώτη φορά εκτός Αθηνών.
Εξαιρετικός κινητήρας, Οικονομικός κάτω από 7lt (6,9) μέσα στην πόλη εώς τώρα με το eco ενεργοποιημένο .
Παραδόξως ,το μέγεθος του δεν δημιουργεί θέματα και με τα βοηθήματα που έχει παρκάρει ευκολότερα από το Avensis (είναι πιο κοντό, πιο φαρδύ και χωρίς ουρά ). Λίγη προσοχή θέλουν οι καθρέπτες οι όποιοι εξέχουν αρκετά.
Το μόνο άξιο λόγου αρνητικό σημείο που έχω βρει είναι οτι κάνει μικροαναπηδήσεις με μικρές ανωμαλίες , εκεί το Avensis πέρναγε αέρινα. Από την άλλη εννοείτε οτι παρά το ύψος του είναι gti σε στρίψιμο σε σχέση με το Avensis.
Αναμένω να το δω και σε ανοικτό δρόμο.
-
Περιπέτειες με την γιαπωνέζικη τουλέτα μέρος 2
Πρώτο μεγάλο ταξίδι με το CRV σήμερα (Αθήνα-Ηγουμενίτσα) Σύζυγος δυο παιδία, 600 λίτρα αποσκευές και για πρώτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια όχι μπαγκαζίερα (χώρεσαμε +1 πόντος στο CRV)
Ο υπογραφών είχε την κακή ιδεά να λάβει αέρα στα λάστιχα μαζί με την BP Ultimate. (Το πρωι είχε τέσσερις (4) βαθμούς).
Alarm στο δρόμο, στάση στην άκρη , διάβασμα στο manual , θέλει βαθμονόμηση σε κάθε προσθήκη αέρα στα ελαστικά ( πήρα κάτω από την βάση, δεν το θυμούμουν)Ξεκινάω βαθμονόμηση, ξανά alarm (παλι αδιάβαστος πιάστηκα όταν βαθμονομείς πρέπει να πηγαίνεις με max 100 χιλιομετρα).
Ξανα βαθμονόμηση αφού ευχαριστήσω τους εθνικούς εργολάβους που δεν έχουν παραδώσει το κομμάτι Κιάτο-Ριο ακόμη και έτσι το να πηγαίνεις μέχρι 100χμ την ώρα μπορεί να μοιάζει και φυσιολογικό.
Στα καλά τώρα.
Βρήκα την ιδανική διαδρομή για το crv. Το κομμάτι Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα είναι κομμένο και ραμένο για το honda. Πηγαίνεις με 6η 100-120 , στο οροπέδιο της ροπής, απολαμβάνοντας το γαλάζιο του Ιονίου με εξαιρετικές συνθήκες (λόγω και του αντικυκλώνα που μας έχει μπαστακωθεί και έχει χαρίσει πολύ κρυο στην Ανατολική Ελλάδα). Την τελειότητα των συνθηκών την χαλάσανε δυο-τρεις κάφροι με πινακίδες ΙΝ*, προφανώς δεν συμμερίζονται τις ίδιες ιδεες για το τι σημαίνει απολαυστική οδήγηση , οι οποίοι περάσανε με +140.
Η ανάρτηση είναι όσο σφικτή χρειάζεται για τις ανοικτές καμπές ώστε να εκμεταλλευτείς την φόρα χωρίς να ταλαιπωρήσεις την οικογένεια.Στο ταμείο
- Κατανάλωση από 6,9 μέσα στην πόλη, όταν φτάσαμε Ηγουμενίτσα είχε πέσει στα 5,5.
- Εξαιρετικός κινητήρας. Οποτε χρειάστηκε προσπέρασμα το οροπέδιο της ροπής χαρίζει σιγουριά.
3)Εξαιρετική πρακτικότητα (Πρώτη φορά χωρίς μπαγκαζίερα τα τελευταία 7 χρόνια)
Πλην
Μεταξεταστέος στο Μάθημα Εγχειρίδιο του Honda CRV
-
Καλοτάξιδο να ειναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τι ακριβώς κάνεις στη βαθμονόμηση?? Έχει να κάνει με αισθητήρες πίεσης??
Καλοτάξιδο!! -
Τι ακριβώς κάνεις στη βαθμονόμηση?? Έχει να κάνει με αισθητήρες πίεσης??
Καλοτάξιδο!!Αντρεα αν ειναι σαν το δικο μου μολις βαλεις τη σωστη πιεση πας στις πιεσεις ελαστικων και πατας οκ
-
Πάντως το βιβλιο οδηγιών, αν και κατατοπιστικό, ειναι υπερβολικά μεγαλο, αναφέροντας οδηγίες για το βενζινοκίνητο, diesel, χειροκίνητο, αυτόματο κιβώτιο, δεξιοτίμονο.αριστεροτίμονο. Αποτελεσμα 600 σελίδες.Αλλα μονο στα Ελληνικά.
Στο δικό μας-160diesel, χωρίς το econ, η κατανάλωση εχει σταθεροποιηθεί στο 6,6/100 χλμ. Καλά με δεδομένο οτι εχω βαρύ πόδι. -
Nam
Το κανεις calibrate σε καθε προσθήκη αέρα;
-
Τι κουλό είναι αυτό να κάνει calibrate σε κάθε προσθήκη;
-
Γιαυτό ρώτησα, μου φαίνεται περίεργο
-
Γιαυτό ρώτησα, μου φαίνεται περίεργοΕπειδή και έμενα μου φάνηκε περιέργο, αυτό που λεει πρακτικά το εγχειρίδιο είναι ¨Με κάθε προσθήκη άερα να ενημερώνεις το deflation system. Λογικό μου ακούγεται.
Calibration χρειάζεται έαν δεν γίνει η παραπάνω διαδικασία και σου βγάλει alarm το σύστημα. Σβήνεις το σφάλμα και κάνεις restart to σύστημα.
Honda CR-V 2015