-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Αυτό έχω πρώτη επιλογή αλλά και τα 35800 είναι πολλά. Από την άλλη δε νομίζω να με καλύψει αυτό με τα 120. Το Tucson είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το tiguan είναι εκπληκτικό εσωτερικά αλλά και πολύ όμορφο εξωτερικά. Μπέρδεμα.Δε περιμενεις και το 3008? μπορει να σου κανει κλικ αφου δεν εχεις με καποιο κολλημα. Εσωτερικα φαινεται να ειναι καλυτερο απ ολα...
-
Τι σύγκριση να υπαρχει μεταξύ γαλλικού συνόλου και δη μοντέλου που ο προκάτοχος του βγήκε αρκετά προβληματικός και made in Japan Honda ;
-
Δε συζητάω για γαλλικό ούτε με 50% έκπτωση
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι σύγκριση να υπαρχει μεταξύ γαλλικού συνόλου και δη μοντέλου που ο προκάτοχος του βγήκε αρκετά προβληματικός και made in Japan Honda ;Που είναι λέει made το Honda?
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι σύγκριση να υπαρχει μεταξύ γαλλικού συνόλου και δη μοντέλου που ο προκάτοχος του βγήκε αρκετά προβληματικός και made in Japan Honda ;Νταξ μη παρεις giulia εσυ γιατι η alfasud σκουριαζε.
Που ειναι φτιαγμενο το honda?!
Τι συγκριση? Στο ενα μπαινεις σ αεροπλανο μεσα απ οτι φαινεται και στο αλλο σε αμαξι που μοιαζει με αμαξι 1,5 γενια πισω...
Τι συζηταω μαζι σου ομως, δε βλεπεις περα απ τη μυτη σου επανειλλημενα...Ο ενδιαφερομενος να φανταστω κοιταει μεταξυ αλλων για τιγκουαν γι αξιοπιστια και δε παιρνει γαλλικο μ εκπτωση 50%.
-
Δε συζητάω για γαλλικό ούτε με 50% έκπτωσηΠολύ σωστός... και με επιχειρήματα τα γνωστά...
-
Φίλε όταν τα Honda σε έχουν βγάλει ασπροπροσωπο εδώ και μια 10ετια, τα έχεις σίγουρα ως πρώτη επιλογή. Οσο για την πεζο επιτρεψε μου να μην τη γουστάρω μία. Δε χρειάζεται να παραθέσω επιχειρήματα γιαυτό.
-
Φίλε όταν τα Honda σε έχουν βγάλει ασπροπροσωπο εδώ και μια 10ετια, τα έχεις σίγουρα ως πρώτη επιλογή. Οσο για την πεζο επιτρεψε μου να μην τη γουστάρω μία. Δε χρειάζεται να παραθέσω επιχειρήματα γιαυτό.Συμφωνώ μαζί σου για την αξιοπιστία των honda
Συμφωνώ και για τα peugeot, ούτε εγώ τα συμπαθώ.
Αλλά είμαστε σε forum και ο σκοπός είναι να επιχειρηματολογούμε για να κερδίζουν οι αναγνώστες από όσα καταγράφονται και αγνοούν. Εδώ διαφωνώ μαζί σου. -
Ακριβώς αυτό Βασίλη. Σε ένα site για το αυτοκίνητο τέτοιου είδους αφοριστικές απόψεις δεν βοηθούν. Όσο για την αξιοπιστία δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο επειδή κάποτε... Ειδικά για αυτό τον παράγοντα σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τρόποι αλλα και τα μέρη που οδηγούμε ένα αυτοκίνητο, όπως και αν αυτό συντηρείται σωστά. Στο τελευταίο σωστά δεν εννοώ μόνο την τακτική συντήρηση αλλά και την εργασία των εκάστοτε συνεργείων. Φυσικά και τα honda είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλά αυτοκίνητα και ως χρήστης χρόνια ενός από αυτά έχω καλά λόγια. Ως εκεί όμως.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όσο για την αξιοπιστία δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο επειδή κάποτε... Ειδικά για αυτό τον παράγοντα σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τρόποι αλλα και τα μέρη που οδηγούμε ένα αυτοκίνητο, όπως και αν αυτό συντηρείται σωστά. Στο τελευταίο σωστά δεν εννοώ μόνο την τακτική συντήρηση αλλά και την εργασία των εκάστοτε συνεργείων. Φυσικά και τα honda είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλά αυτοκίνητα και ως χρήστης χρόνια ενός από αυτά έχω καλά λόγια. Ως εκεί όμως.Πλέον όλες οι εταιρίες έχουν παρουσιάσει τα προβλήματά τους. Τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο Σπύρο μου! Πάντα διατηρώ επιφυλάξεις ακόμη και παρά το γεγονός ότι στον στενό αλλά και ευρύτερο κύκλο μου η peugeot και η citroen ακόμη περισσότερο εδώ και περίπου 20 χρόνια μου έχουν δώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παραδείγματα αναξιοπιστίας...Βλέπεις πολλοί φίλοι μου αλλά και συγγενείς είχαν πάρει τα 208, 308, τα rallye και τα saxo (καμιά 10αριά...), zx με λιγότερα ή περισσότερα προβλήματα όλοι τους. Ο πατέρας μου και ο πεθερός μου μέσα σε αυτούς.
Και πάλι, όμως, δεν είμαι αφοριστικός απέναντι στις εταιρίες, γιατί το σήμερα μπορεί να είναι διαφορετικό αναφορικά με την αξιοπιστία. Πάντως όσο μου αρέσει η σχεδιαστική τολμηρότητα των γάλλων με χαλάνε άλλα πράγματα όπως η ποιότητα στο εσωτερικό, τα ηλεκτρονικά και συχνά και το στήσιμο των αυτοκινήτων τους... -
Απλά να αναφέρουμε ότι το απερχόμενο 3008 ταλαιπώρησε πολύ κόσμο! Και εδώ να διαβάσει κανείς θα βγάλει συμπεράσματα!
Προσωπικά και έχοντας καεί από Πεζώ (που το παίζει και δήθεν premium) μόνο το 108 επειδή είναι τογιότα aygo βασικά και επειδή δεν το παντρεύτηκα με το leasing και σε 4 χρόνια θα φύγει! -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ακριβώς αυτό Βασίλη. Σε ένα site για το αυτοκίνητο τέτοιου είδους αφοριστικές απόψεις δεν βοηθούν. Όσο για την αξιοπιστία δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο επειδή κάποτε... Ειδικά για αυτό τον παράγοντα σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τρόποι αλλα και τα μέρη που οδηγούμε ένα αυτοκίνητο, όπως και αν αυτό συντηρείται σωστά. Στο τελευταίο σωστά δεν εννοώ μόνο την τακτική συντήρηση αλλά και την εργασία των εκάστοτε συνεργείων. Φυσικά και τα honda είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλά αυτοκίνητα και ως χρήστης χρόνια ενός από αυτά έχω καλά λόγια. Ως εκεί όμως.Τα αυταποδεικτα δε χρειάζονται κανενός είδους επιχείρημα. Βρείτε κανέναν παλιό κάτοχο του 3008 και συζητήστε μαζί του.
-
Τα αυταποδεικτα δε χρειάζονται κανενός είδους επιχείρημα. Βρείτε κανέναν παλιό κάτοχο του 3008 και συζητήστε μαζί του.
Τρομερή επιχειρηματολογία...
-
Παρτο εσύ. Κανείς δε θα σε εμποδίσει. Και για να μη λες, αισθητικά παίρνει άριστα.
-
Τραγούδα!
-
Φίλε geiasou είμαι ανάμεσα σε crv 4wd, Tucson dct με τα 141 άλογα και tiguan 1.6.. Έχω μπλεχτει. Τι να προτιμήσω;Φιλε sugarman θα σου πω τη γνωμη μου. Εγω εχω το CRV του 2015 με τα 120 αλογα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δε θα το αλλαζα με κανενα, ισως να επαιρνα την πιο δυνατη εκδοση με τα 160 αλογα αλλα 1 χρονο τωρα η εξτρα ιπποδυναμη μου εχει χρειαστει μονο 1 φορα.
Το Tuscon ηταν και στα δικα μου υποψηφια προς αγορα στην αρχη γιατι μου αρεσε εμφανισιακα αλλα ποιοτικα και μηχανολογικα ειναι μια κατηγορια κατω απο το CRV οποτε αποκλειστηκε νωρις.
Το καινουργιο Tiguan το ειδα στην προσφατη εκθεση Αυτοκινηση και για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσε. Και εξωτερικα και εσωτερικα. Αλλα προσωπικα δε θα πηγαινα σε VAG τοσο για λογους αξιοπιστιας (φιλη μου αλλαξε κινητηρα ολοκαινουργιου Golf TSi γιατι ραγισαν τα χιτωνια ) και λογω του οτι ειναι 'παρτουζοεταιρια' δηλαδη κοινες πλατφορμες, κοινα μοτερ, κοινα ανταλλακτικα με 3-4 αλλα μοντελα γεγονος που προσωπικα με ξενερωνει. Σε ενα φαναρι αυριο μεθαυριο θα σταματησεις διπλα σε ενα Q3, σε ενα Kodiaq, και σε ενα Ateca και θα εχετε ολοι το ιδιο αμαξι. Ασε που μετα το dieselgate της VW εχω χασει πασα ιδεα για το πως αντιμετωπιζουν τους καταναλωτες που τους σκανε 25 και 30 χιλιαρικα για ενα αμαξι...
Στη θεση σου θα πηγαινα στη Honda. Το θεμα ειναι αν θελεις να παρεις το υπαρχον μοντελο η να περιμενεις ως το 2018 που θα ερθει στην Ελλαδα ο αντικαταστατης. Προσωπικα προτιμω να αγοραζω καινουργιο αμαξι μονο αν ειναι facelift. Δηλαδη οταν εχει μεινει στην αγορα 3-4 χρονια, εχουν βρεθει τα ελαττωματα του, εχουν βελτιωθει απο την εταιρεια και ειναι πλεον ωριμο μηχανολογικα και κατασκευαστικα. Με τα facelift σπανια θα βρεθεις προ εκπληξεως. Πχ. Οσοι πηραν το καινουργιο RAV4 κλαινε που στα crash test αποδειχθηκε οτι η πλευρα του συνοδηγου ειναι χαρτινη και γινεται σμπαραλια. Οι ιδιοκτητες του ολοκαινουργιου Renegade ειδαν το αμαξι τους στο emergency braking να κανει εντο. Ολα αυτα πιθανοτατα θα διορθωθουν στα facelift μοντελα.
Για αυτους τους λογους στη θεση σου θα επαιρνα το CRV 1.6 με τα 160 αλογα σε επιπεδο εξοπλισμου Elegance. Για μενα εξαιρουμενων των premium crossover ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει σημερα στην αγορα. Αν δε χρειαζεσαι την υψηλοτερη ιπποδυναμη και την (κακη ειναι η αληθεια) τετρακινηση της Honda πηγαινε στο 120αρι με εξοπλισμο Comfort που ειναι το πιο value for money μοντελο. Ελπιζω να βοηθησα..
-
Είσαι καταπληκτικός. Ευχαριστώ πολύ.
-
εχω πλέον > 2.5κ χιλιόμετρα.Στα θετικά ο κινητήρας-160αλογα και με βαρύ ποδι (εκανα και 200χλμ/ωρα -χωρις λειτουργία econ), η κατανάλωση 6,7 λτ/100. Η τετρακίνηση ικανοποιητική για ηπιες καταστασεις. Δεν μου αρεσει το μέγεθος- δεν εχω συνηθίσει τοσο μεγαλα αμαξώματα. Bασικά το Honda ειναι της συζύγου, εκει η κατανάλωση ειναι στα 5,8 λτ/100.
-
Φίλε geiasou αξίζει κάποιος να δώσει τα 3000 παραπάνω για να πάρει τη μέτρια 4κινηση (όπως λένε όλοι και πραγματικά δεν ξέρω το λογο) και το σαφώς πιο δυνατό μοτέρ; Κάνω αρκετά ταξίδια και με πολλά μπαγκάζια. Οικογένεια 4μελης.
-
Για τα 3 χιλιάρικα παραπάνω μάλλον θα τα έδινα για τον κινητήρα αλλά ο geiasou που το έχει είναι πιο αρμόδιος ν' απαντήσει.
Για τη μέτρια (τουλάχιστον) τετρακίνηση δες εδώ:
Honda CR-V 2015