-
Ερωτηση: πηγε κανενας απο δω μεσα για σερβις στον Σ. στις 20/9 το πρωι με αμαξι που ο αριθμος κυκλοφοριας τελειωνει σε ....78; Γιατι αν ειναι καποιος απο δω μεσα θελω να του δωσω συγχαρητηρια, ειναι πολυ μερακλης.
Ενημερωση: πηγα για σερβις απλο (λαδια - ξυδια) στον Σ. και μου ειπαν για φαγωμενα τακακια και εμπρος δισκοπλακες. Επειδη ημουν υποψιασμενος οτι κατι τρεχει με τα φρενα τους ειχα πει να τα τσεκαρουν και την προηγουμενη φορα που ειχα παει (Μαιος 2018) αλλα μου ειχαν πει τοτε ολα ΟΚ. Τωρα πως γινεται μεσα σε 10.000 χλμ απο ΟΚ να φαγωθηκαν τελειως τα τακακια και να πηρα και τις εμπρος δισκοπλακες στη μασχαλη, ο Θεος και η ψυχη τους. Εχετε το νου σας παντως να τους λετε να τσεκαρουν επισταμενα τα τακακια σας σε καθε σερβις για να μην πατε κι εσεις τοσο νωρις για δισκοπλακες.
Bonus Info: Δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτα τακακια εμπρος και περιμενα 2 ωρες να φερουν απο αλλο αντιπροσωπο...
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Ερωτηση: πηγε κανενας απο δω μεσα για σερβις στον Σ. στις 20/9 το πρωι με αμαξι που ο αριθμος κυκλοφοριας τελειωνει σε ....78; Γιατι αν ειναι καποιος απο δω μεσα θελω να του δωσω συγχαρητηρια, ειναι πολυ μερακλης.Ενημερωση: πηγα για σερβις απλο (λαδια - ξυδια) στον Σ. και μου ειπαν για φαγωμενα τακακια και εμπρος δισκοπλακες. Επειδη ημουν υποψιασμενος οτι κατι τρεχει με τα φρενα τους ειχα πει να τα τσεκαρουν και την προηγουμενη φορα που ειχα παει (Μαιος 2018) αλλα μου ειχαν πει τοτε ολα ΟΚ. Τωρα πως γινεται μεσα σε 10.000 χλμ απο ΟΚ να φαγωθηκαν τελειως τα τακακια και να πηρα και τις εμπρος δισκοπλακες στη μασχαλη, ο Θεος και η ψυχη τους. Εχετε το νου σας παντως να τους λετε να τσεκαρουν επισταμενα τα τακακια σας σε καθε σερβις για να μην πατε κι εσεις τοσο νωρις για δισκοπλακες.
Bonus Info: Δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτα τακακια εμπρος και περιμενα 2 ωρες να φερουν απο αλλο αντιπροσωπο...
Πότε θα κανονίσουμε χοντικό καφέ;;
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Πότε θα κανονίσουμε χοντικό καφέ;;Οποτε θετε
-
george1977 εγραψε
Καλησπέρα από Κύπρο...
Μετά από αρκετές δοκιμές έχω απορρίψει την λύση του HDMI καθώς δεν βολεύει ιδιαίτερα. Είναι προτιμότερο να τρέχεις κατευθείαν στο android της εφαρμογές παρά να τις μεταφέρεις μέσω HDMI στην οθόνη του connect.(ασε που χαλάει εύκολα το καλώδιο HDMI)Συμφωνω, αλλα προκειται για εφαρμογη navigation. Να την εγκατσστησω στο Android του αυτοκινητου αλλα πως θα δουλεψει χωρις δεκτη GPS αφου ειναι 2015 μοντελο?
Ευχαριστω[/quote] -
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
george1977 εγραψε
Καλησπέρα από Κύπρο...
Μετά από αρκετές δοκιμές έχω απορρίψει την λύση του HDMI καθώς δεν βολεύει ιδιαίτερα. Είναι προτιμότερο να τρέχεις κατευθείαν στο android της εφαρμογές παρά να τις μεταφέρεις μέσω HDMI στην οθόνη του connect.(ασε που χαλάει εύκολα το καλώδιο HDMI)Συμφωνω, αλλα προκειται για εφαρμογη navigation. Να την εγκατσστησω στο Android του αυτοκινητου αλλα πως θα δουλεψει χωρις δεκτη GPS αφου ειναι 2015 μοντελο?
Ευχαριστω[/quote]
και το 2015 έχει Gps δέκτη.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Ερωτηση: πηγε κανενας απο δω μεσα για σερβις στον Σ. στις 20/9 το πρωι με αμαξι που ο αριθμος κυκλοφοριας τελειωνει σε ....78; Γιατι αν ειναι καποιος απο δω μεσα θελω να του δωσω συγχαρητηρια, ειναι πολυ μερακλης.Ενημερωση: πηγα για σερβις απλο (λαδια - ξυδια) στον Σ. και μου ειπαν για φαγωμενα τακακια και εμπρος δισκοπλακες. Επειδη ημουν υποψιασμενος οτι κατι τρεχει με τα φρενα τους ειχα πει να τα τσεκαρουν και την προηγουμενη φορα που ειχα παει (Μαιος 2018) αλλα μου ειχαν πει τοτε ολα ΟΚ. Τωρα πως γινεται μεσα σε 10.000 χλμ απο ΟΚ να φαγωθηκαν τελειως τα τακακια και να πηρα και τις εμπρος δισκοπλακες στη μασχαλη, ο Θεος και η ψυχη τους. Εχετε το νου σας παντως να τους λετε να τσεκαρουν επισταμενα τα τακακια σας σε καθε σερβις για να μην πατε κι εσεις τοσο νωρις για δισκοπλακες.
Bonus Info: Δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτα τακακια εμπρος και περιμενα 2 ωρες να φερουν απο αλλο αντιπροσωπο... [emoji38]
Τα τακάκια όταν φαγωθούν τελείως και για 700 περίπου χλμ πριν αρχίσουν να χαράσσουν δισκοπλακα έχουν πάνω τους ένα λαμακι το οποίο αρχίζει να γρατζουνα και το ακούς σαν να σέρνεις κάποιο σύρμα με το αμάξι. Μετά από 700 χλμ αφού αρχίσει αυτός ο θόρυβος ξεκινά να τρωει δισκοπλακα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Honda CR-V Hybrid .
*Θα είναι διαθέσιμο τόσο με την κίνηση στον εμπρός άξονα όσο και με σύστημα τετρακίνησης AWD. Το κινητήριο σύνολο θα αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο, δίλιτρο i-VTEC βενζινοκινητήρα που θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα.Η συνδυασμένη ισχύς θα είναι στα 184 PS, με τις τιμές της ροπής να ορίζονται στα 315 Nm! Στην έκδοση με την κίνηση στον εμπρός άξονα, οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για μέση κατανάλωση 5.3 lt/100 km και εκπομπές ρύπων στα 120 g/km, ενώ στην τετρακίνητη έκδοση, αυτές διαμορφώνονται σε 5.5 lt/100 km και 126 g/km.* .
-
Πωπω αυτό το υβριδικό το λιγουρεύομαι!
-
Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση για υβριδικό; Αυτά είναι νούμερα που πετυχαίνει το ντήζελ
-
Καλά είναι, αν τα κρατήσει αυτά τα 5,3-5,5 λίτρα.
-
Δίλιτρος βενζινοκινητήρας και ογκώδες αμάξωμα, πόσο χαμηλότερη κατανάλωση να έχει; Ειδικά αν οι μετρήσεις είναι και με τα καινούργια πρότυπα, λογική μου φαίνεται η κατανάλωση.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση για υβριδικό; Αυτά είναι νούμερα που πετυχαίνει το ντήζελΣε ανοικτό δρόμο το diesel είναι ασυναγώνιστο.
Όμως η ποιοτητα λειτουργίας του υβριδικού κινητήρα και η απόδοση του σε αστικές διαδρομές είναι σε αλλη κλάση.
-
george1977 εγραψε:
και το 2015 έχει Gps δέκτηΣαν να λεμε δηλαδη πως αν εγκαταστησω μια εφαρμογη Navigation θα εχω κανονικα GPS στο αυτοκινητο?
Τοτε για ποιο λογο το μοντελο με Navigation κοστιζε 1000+ ?? Λογω εγκατεστημενης εφαρμογης, ενα 'χαρτακι' επι πλεον δηλαδη? Κατι δεν καταλαβαινω..Οσο για το διλιτρο υβριδικο που συζητατε εσεις οι 'πεινασμενοι', (χωρις παρεξηγηση, κι εγω ειμαι, για το καινουριο μοντελο), ξεχνατε μαλλον το 'κ@λοπιασιμο' των 4000Ε περιπου του φορου πολυτελειας που θα πληρωσετε σε διαστημα 10 χρονων, γι αυτο, το 1,5 λιτρο ειναι 'οτι πρεπει'. Σε μια χωρα σαν την ελλαδα 'δεν παιζουν' με τα διλιτρα..
-
Πολύ σωστό αυτό για τα διλιτρα!
Το κακό είναι τα 163 group co2/km και η 400αρα που τα ακολουθεί αλλά και η αύξηση του τέλους ταξινόμησης.
Όσο το βλέπω το καινούριο τόσο πιο πολύ απαισιόδοξος είμαι για την πορεία του. Όταν βγουν τιμές θα δούμε σίγουρα. -
Πολυ σωστα. Ολο αυτο (φορος πολυτελειας+τελη κυκλοφοριας) ειναι ενα απαραδεκτο 'φορομπηχτικο πακετο', αλλα και μεγαλο ρισκο, για καθε ανθρωπο (στην Ελλαδα) που σεβεται την τσεπη του. Οσο για την αυξηση του τελους ταξινομησης, γι αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι, αν δεν κανω λαθος μας ερχεται απο εξω..
-
οπως εχει κλιμακα για τα τελη κυκλοφοριας βασει ρυπων, υπαρχει και διπλη κλιμακα για το τελος ταξινομησης αναλογα με λιανικη τιμη προ φορων ΚΑΙ ρυπους. Αυτο με τους ρυπους δεν ξερω ποσο καιρο ισχυει.
Αν πατε στη σελιδα 5 θα δειτε οτι με 163 το νεο crv θα παιξει σε τελος ταξινομησης στο 20.8% ή στο 31.2% (!!!!). Ελπιζουμε να ερθει με λτπφ
-
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
george1977 εγραψε:
και το 2015 έχει Gps δέκτηΣαν να λεμε δηλαδη πως αν εγκαταστησω μια εφαρμογη Navigation θα εχω κανονικα GPS στο αυτοκινητο?
Τοτε για ποιο λογο το μοντελο με Navigation κοστιζε 1000+ ?? Λογω εγκατεστημενης εφαρμογης, ενα 'χαρτακι' επι πλεον δηλαδη? Κατι δεν καταλαβαινω..Οσο για το διλιτρο υβριδικο που συζητατε εσεις οι 'πεινασμενοι', (χωρις παρεξηγηση, κι εγω ειμαι, για το καινουριο μοντελο), ξεχνατε μαλλον το 'κ@λοπιασιμο' των 4000Ε περιπου του φορου πολυτελειας που θα πληρωσετε σε διαστημα 10 χρονων, γι αυτο, το 1,5 λιτρο ειναι 'οτι πρεπει'. Σε μια χωρα σαν την ελλαδα 'δεν παιζουν' με τα διλιτρα..
Μέσα στο παρόν θέμα έχει την διαδικασία πως κάνεις εγκατάσταση το google maps ή το waze στο Honda Connect και παίζει κανονικότατα. Έαν παίρνεις και data από το κινητό έχεις και live δεδομένα.
H honda απλά ένα λογισμικό βάζει ,της κακιάς ώρας κατά την γνώμη μου και μάλιστα πρέπει να πληρώσεις να βάλεις νεους χάρτες , βρε ουστ.
-
dettol εγραψε:
οπως εχει κλιμακα για τα τελη κυκλοφοριας βασει ρυπων, υπαρχει και διπλη κλιμακα για το τελος ταξινομησης αναλογα με λιανικη τιμη προ φορων ΚΑΙ ρυπους. Αυτο με τους ρυπους δεν ξερω ποσο καιρο ισχυει.Ο συντελεστης των ρυπων (σε κατηγοριες) εχει μπει στον υπολογισμο του τελους ταξινομησης εδω και δυο χρονια. Εγω μιλαω για καποιον νεο υπολογισμο που θα ισχυσει για ολα τα νεοεισαγομενα (προφανως απο το 2019) για ολη την Ευρωπη και θα προκαλεσει καποια αυξηση τιμων. Ολες οι αντιπροσωπειες μου το ανεφεραν ψαχνοντας προσφατα, πριν καταληξω στο CRV, οπως Nissan, Suzuki, Ford..και γι αυτο τον λογο δεν υπαρχουν τωρα αυτοκινητα διαθεσιμα.
-
george1977 εγραψε:>george1977 εγραψε:
Μέσα στο παρόν θέμα έχει την διαδικασία πως κάνεις εγκατάσταση το google maps ή το waze στο Honda Connect και παίζει κανονικότατα. Έαν παίρνεις και data από το κινητό έχεις και live δεδομένα.
H honda απλά ένα λογισμικό βάζει ,της κακιάς ώρας κατά την γνώμη μου και μάλιστα πρέπει να πληρώσεις να βάλεις νεους χάρτες , βρε ουστΣ ευχαριστω για την πληροφορια. Εχω διαβασει τις πληροφοριες που μας εχεις δωσει, δεν ενδιαφερομαι για το google maps, το Help ενδιαφερομαι να χρησιμοποιω. Ελπιζω να καταφερω να το εγκαταστησω.
-
εχεις δικιο, αλλα με τον τροπο μετρησης κατα wltp καποια αυτοκινητα αλλαξαν κατηγορια τελους ταξινομησης (και τελη κυκλοφοριας) εν μια νυκτι.
Σχετικα με νεο τροπο υπολογισμου (με αυξηση τιμων) δεν εχω ακουσει κατι. Εχω διαβασει εισηγησεις απο την ευρωπαικη ενωση να επαναυπολογιστουν οι φοροι στα αυτοκινητα ωστε με την μεταβαση σε wltp να μην βρεθουν ζημιωμενοι οι καταναλωτες. Αν γινοταν αυτο, μαλλον θα ηταν κινηση προς μειωση των φορων (μιας και οπως ειπα εχουν αυξηθει λογω wltp) παρα αυξησης. Βεβαιως, επειδη στην ελλαδαρα το κρατος αρπαζει απο οπου μπορει, σιγα μην γινει κατι τετοιο ή και να γινει θα γινει μετα απο αρκετο καιρο.
Αυτοκινητα (απο οσο γνωριζω) δεν εφερναν, και ουτε καν τιμοκαταλογους εβγαζαν, μεσα στο καλοκαιρι, διοτι λογω της ισχυς wltp απο 1/9 δεν ειχαν ιδεα τι θα γινει με τελη και τελος ταξινομησης. Τωρα που εχει καπως κατασταλαξει το πραγμα, εχουν βγει καινουριοι τιμοκαταλογοι (π.χ. vw, skoda, hyundai απο εταιρειες που με ενδιαφερουν τα μοντελα τους και το εχω παρακολουθησει).
Honda CR-V 2015