-
Τα έχω κάνει αυτά.
Ποιο είναι το όριο του Session timeout/expire που έχετε ορίσει στην phbb για ανενεργό login; -
Από tapatalk, δε μπορώ να μπώ. Μου λέει πως είναι λάθος τα credentials και πως έχω υπερβεί τις maximum προσπάθειες εισόδου. Υπάρχει κάποια λύση;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα έχω κάνει αυτά.
Ποιο είναι το όριο του Session timeout/expire που έχετε ορίσει στην phbb για ανενεργό login;Δεν έχουμε ορίσει όριο. Αυτό που αναφέρετε όμως συμβαίνει συνήθως αν έχετε αποσυνδεθεί εσείς, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα (π.χ. αν έχει αποσυγχρονίσει στιγμιαία το DSL σας).
Από tapatalk, δε μπορώ να μπώ. Μου λέει πως είναι λάθος τα credentials και πως έχω υπερβεί τις maximum προσπάθειες εισόδου. Υπάρχει κάποια λύση;
Καθαρισμός cache του tapatalk αρχικά. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, αφαιρέστε το Φόρουμ και ξαναπεράστε το.
-
Όσο αφορά το πρόβλημα του session timeout/expire διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με την έκδοση Firefox 56.0.1 που χρησιμοποιώ με Windows 7. Το πρόβλημα διαπιστώθηκε και χθες βράδι. Στα 10 λεπτά με πετάει εκτός του forum.
Σε Windows 10 και Firefox Quantum δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, ούτε φυσικά με Windows XP και Firefox 52.9.0esr που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν 20 μέρες επί πολλά χρόνια.
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες. -
Καλημερα, απο την αρχη της εγγραφης μου στο φορουμ αντιμετωπιζω προβληματα καθε φορα που το επισκεπτομαι.
Τις περισσοτερες φορες και ειδικοτερα οταν μπαινω απο ενα διαφορετικο Η/Υ απο αυτον που συνδεθηκα τελευταια φορα δεν γινεται αυτοματη συνδεση. Οταν προσπαθησω να συνδεθω ξανα, παραπεμπομαι στο site www.4troxoi.gr οπου εκει καποιες φορες παλι φαινομαι συνδεδεμενος, οποτε πρεπει να αποσυνδεθω και να ξανασυνδεθω πριν επιστρεψω στο forum.
Τελος τους τελευταιους 2 μηνες δεν μπορω να συνδεθω καθολου απο το κινητο μου. Μολις παταω για συνδεση μου βγαζει σφαλμα στην επομενη σελιδα.Εχει καταντησει λιγο κουραστικη η κατασταση. Αντιμετωπιζουν κι αλλοι τα ιδια προβληματα?
-
Ο χρήστης tharis έγραψε:
Καλημερα, απο την αρχη της εγγραφης μου στο φορουμ αντιμετωπιζω προβληματα καθε φορα που το επισκεπτομαι.
Τις περισσοτερες φορες και ειδικοτερα οταν μπαινω απο ενα διαφορετικο Η/Υ απο αυτον που συνδεθηκα τελευταια φορα δεν γινεται αυτοματη συνδεση. Οταν προσπαθησω να συνδεθω ξανα, παραπεμπομαι στο site www.4troxoi.gr οπου εκει καποιες φορες παλι φαινομαι συνδεδεμενος, οποτε πρεπει να αποσυνδεθω και να ξανασυνδεθω πριν επιστρεψω στο forum.Καλησπέρα σας,
Το θέμα που αναφέρετε όντως εμφανίζεται μετά από αλλαγή υπολογιστή ή αποσύνδεσης από το internet (π.χ. αποσυγχρονισμός του DSL). Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση από την διαδικασία που ήδη ακολουθείτε.
Τελος τους τελευταιους 2 μηνες δεν μπορω να συνδεθω καθολου απο το κινητο μου. Μολις παταω για συνδεση μου βγαζει σφαλμα στην επομενη σελιδα.
Αφού συνδέεστε κανονικά από υπολογιστή το πρόβλημα εντοπίζεται στον browser του κινητού. Δοκιμάστε άλλον browser ή/και την εφαρμογή tapatalk.
-
Ο χρήστης tharis έγραψε:
Εχει καταντησει λιγο κουραστικη η κατασταση. Αντιμετωπιζουν κι αλλοι τα ιδια προβληματα?Εγώ πάντως το ίδιο πρόβλημα δεν το έχω επιλύσει. Πλέον έχω περάσει στον Waterfox και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Δεν προλαβαίνω να γράψω ένα μήνυμα και όταν πατάω αποστολή είμαι αποσυνδεδεμένος και φυσικά έχει χαθεί και το μήνυμα. Έχω κάνει τα πάντα, οπότε το έχω παρατήσει το θέμα.
Το κουφό είναι ότι σε άλλα φόρουμ δεν έχω αυτό το πρόβλημα.
-
Κι εγω σε κανενα αλλο forum δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο θεμα.
Για το κινητο πρεπει να φταει το view mode για smartphone και tablet. Οταν το γυρναω σε προβολη για υπολογιστη συνδεεται κανονικα.Κριμα παντως να υπαρχουν τετοια προβληματα σε ενα τοσο ενεργο forum..
-
προσπαθώ να συνδεθώ με tapatalk και μου λέει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός ενώ σε browser δουλεύει κανονικά
-
Δοκιμάστε να αδειάσετε την cache του tapatalk. Αν δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή.
-
Ξέρω οτι μπορεί να είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά δεν μπορώ να βρω πως κάνουμε παράθεση σε ανάρτηση άλλου μέλους... Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Ξέρω οτι μπορεί να είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά δεν μπορώ να βρω πως κάνουμε παράθεση σε ανάρτηση άλλου μέλους... Μπορεί κανείς να βοηθήσει;Με το 'κουμπάκι' πάνω δεξιά στο μήνυμα που θές να κάνεις παράθεση και γράφει 'παράθεση'.
-
Ούτε εγώ μπορώ να κάνω παράθεση αφού δεν μου δίνει αυτήν την επιλογή.
-
Είστε νέα μέλη ακόμη, γι'αυτό.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δηλαδή μετά από πόσα χρόνια θεωρείται κάποιος παλιό μέλος ?
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Δηλαδή μετά από πόσα χρόνια θεωρείται κάποιος παλιό μέλος ?Νομίζω πως έχει να κάνει με τον αριθμό των δημοσιεύσεων. Μια και είσαι στις 98, δοκίμασε να κάνεις δύο - τρεις διαδοχικές ακόμη και μιας τελείας (.) στο παρόν νήμα, μήπως και ξεκλειδώσεις την δυνατότητα αυτή.
-
Εγώ με 100 post πάντως τέτοιο κουμπί δεν βλέπω...
-
Εάν δεν είναι θέμα αριθμού δημοσιεύσεων (που νομίζω πως είναι!) ίσως ευθύνεται ο browser που χρησιμοποιείς.
-
Έχω δικιμάσει από Mozilla, Chrome και Safari...
0/3 -
Ααα. Τόσο καλά δηλαδή... Ελπίζω να δει τη συζήτηση μας κάποιος από τους διαχειριστές...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]