-
Σορυ για το off topic αλλά τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει στον server του 4t που φιλοξενεί το φόρουμ χαμηλές ταχύτητες. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Επίσης με την ευκαιρία να ρωτήσω σχετικά με την πρόσβαση στο φόρουμ τον οποίο επισκέπτονται καθημερινά. Παλιά εμπαινα μέσω Tapatalk που με είχε σώσει. Από τότε που σταμάτησε να λειτουργεί το φόρουμε το Tapatalk μπαίνω μέσω browser κινητού που μου κάνει την ζωή δύσκολη. Πχ όταν θέλω να απαντήσω κάνοντας παράθεση ένα σχόλιο, όταν πατήσω αποθήκευση ώστε να δημοσιευτεί το σχόλιο μου με πάει στο τέλος του φόρουμ και χάνω την μπάλα γιατί δεν θυμάμαι πότε που βρισκόμουν πριν κάνω την δημοσίευση. Υπάρχει μήπως κάποιος εναλλακτικός τρόπος πρόσβασης στο φόρουμ που δεν γνωρίζω?Ρωτάω εδώ γιατί το thread έχει χρήστες που είμαι πολύ ενεργοί και ίσως κάποιος έχει κάτι να προτείνει. Ευχαριστώ.
-
-
Για τον σέρβερ το γνωρίζει το τεχνικό τμήμα του περιοδικού και προσπαθούν.
-
Δυσυτχώς για το κινητό δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του browser από το κινητό, αφού το tapatalk δεν λειτουργεί με αυτή τη πλατφόρμα.
-
-
Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση.
-
Έχει στρώσει λίγο. Εσένα ακόμα σου είναι τόσο αργό όσο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα?
-
θέλει ώρα ... ελάχιστα καλύτερα !
-
θέλει ώρα ... ελάχιστα καλύτερα !
δυστυχώς είναι ακόμη απελπιστικά αργό.
-
Καλημέρα σας κύριοι,
Δικαιολογημένα τα παράπονά σας. Αλλάξαμε host και έχουμε ακόμα προβλήματα. Καταβάλουμε προσπάθειες ώστε να 'περάσουμε με 6η σπασμένη' που θα έλεγε ο Διευθυντής μας, ο Στρατισσίνο. Λίγη υπομονή παρακαλούμε απλά.
Ευχαριστούμε,
4ΤF -
Είμαστε τυχεροί αν περιμένουμε ΜΟΝΟ 10 έως 20 δευτερόλεπτα μετά από ένα κλικ. Όταν μπαίνω από κινητό σβήνει η οθόνη λόγω της αναμονής... ελπίζω δεν το βάλατε σε free hosting service... πολύ δυσάρεστη και για μας ή κατάσταση, αντί να σας 'ευχαριστούμε για τη φιλοξενία' να βλέπουμε πως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, απ' την επιλογή μιας λάθος πλατφόρμας στη πρακτικά 'μη λειτουργία' με το μέτρο του 2021. Είναι απορίας άξιο, αν κάποιος ήθελε επίτηδες να καταστρέψει το φόρουμ, τί θα είχε κάνει διαφορετικά...
-
GGAB wrote:
Έχει στρώσει λίγο. Εσένα ακόμα σου είναι τόσο αργό όσο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα?
Καλησπέρα. Ναι σέρνεται. Τώρα για να ανοίξει και να δω την ερώτηση σου μέτρησα 12'
-
Καλησπέρα. Ναι σέρνεται. Τώρα για να ανοίξει και να δω την ερώτηση σου μέτρησα 12'
12' καλά είναι...έχει στρώσει! Εμένα κάνει κοντά στα 30'!!
-
-
Μάλλον όλα αυτά τα διαφημιστικά και banner που ξεφυτρώνουν αριστερά-δεξιά/πάνω-κάτω το κάνουν ακόμη πιο αργό.
Απ'την άλλη, πιθανά είναι απαραίτητα για την επιβίωση του forum.
-
Τραίνο πάει... Ποιο γρήγορο και από πριν gj
-
Ο χρόνος απόκρισης από κλικ σε κλικ έχει πέσει κάτω από 30 δευτερόλεπτα, πολλές φορές κάτω κι από τα 20' !
Εντυπωσιακά γρήγορο !
Όταν πέσει κάτω από τα 5' ας μου στείλει κάποιος μια ειδοποίηση, να ξανασυνδεθώ!
ΓΤΠ τελείως.
-
Νομίζω γινόμαστε γραφικοί λέγοντας τα ίδια και τα ίδια.
Κυριολεκτικά πιλιου μου θύμισες τα παιδικά χρόνια στο εξοχικό που περίμενα καρτερικά να συνδεθώ για να παίξω ονλαιν παιχνίδια.
Αντί να χαρούμε αυτή τη στιγμή,σιχτιρίζουμε.Σκεφτειτε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε παράλληλα με το φόρουμ των 4 τροχών: Πατάς στο τοπικ του 2008 περιμένοντας να δεις τα νέα ποστ του δουβλι και του Άλεξ φτιάχνοντας ένα εσπρεσσακι. Μπαίνεις να δεις το τριήμερο Μπαν του Λαπη και για να επιστρέψεις εκεί που ήσουν προλαβαίνεις να βάλεις μια σκούπα στο σπίτι να μη γκρινιάζει και η γυναίκα. Έχεις γράψει το ποστ σου και περιμένεις να ανέβει ,πας άνετος να κάνεις την ανάγκη σου χωρίς βιασύνη αν κάποιος σου έχει ήδη απαντήσει.
Σκεφτείτε πριν 15 χρόνια είχαμε 1mbps στο σπίτι και νιώθαμε θεοί,η 24αρα ήταν τότε για τους λεφτάδες ένα πράγμα όπως είναι τώρα η 200αρα.Το 3g ήταν φοβερό αλλά ήρθε το 4g και του εκλασε.Σε μια 15ετια θα έχουμε 6g ή 7g έτσι άπληστοι που είμαστε.
-
Το παράξενο είναι ότι στις 8/3 που έγραψα ότι πάει τραίνο όντως είχε διορθωθεί και πήγαινε καλά! Τώρα βλέπω ότι 2 μέρες τώρα σέρνεται πάλι
-
Ξαναμπήκα να δω τί παίζει...
ΝΤΡΟΠΗ θα έπρεπε να υπάρχει, όταν η φίρμα
καταντάει ένα τεχνολογικό φόρυμ ρεντίκολο, σε ότι αφορά τα 'Τεχνικά Θέματα' που αντιμετωπίζει.
Είναι προφανώς ηθελημένο όλο αυτό, απ' την υποβάθμιση της πλατφόρμας του φόρουμ μέχρι σήμερα.
Το κόλπο έπιασε, για όσο αυτό το χάλι θα συνεχίζεται, εγώ την κάνω σαν τον Κούγια, αποχωρώ, πηδώντας πάνω από ανοιχτή καγκελόπορτα...
Αν τα πράγματα αλλάξουν, σφυρίξτε μου...
-
Από την στιγμή που δεν πληρώνετε, είναι τουλάχιστον αστείο να έχετε απαιτήσεις. Μας φιλοξενούν εδώ κύριοι, αν δεν το έχετε καταλάβει, δεν μας χρωστάνε κιόλας. Κούρασε η κριτική...
-
Ψυχραιμία piliou είναι εκνευριστικό αυτό με το forum τελευταία και την ταχύτητα του και σε καταλαβαίνω γιατί συμπάσχω αλλά κακά τα ψέμματα φιλοξενούμενοι τσαμπατζήδες είμαστε, όχι συνδρομητές.. μακάρι να βρεθεί λύση το ταχύτερο. 'Εχω παρατηρήσει ότι τα post έχουν λιγοστέψει και πιστεύω ένας λόγος είναι η δυσλειτουργία της πλατφόρμας.
Γιατί λές ότι είναι όλο αυτό ηθελημένο ? Μας σαμποτάρει ο Κούλης ?
-
Από την στιγμή που δεν πληρώνετε, είναι τουλάχιστον αστείο να έχετε απαιτήσεις. Μας φιλοξενούν εδώ κύριοι, αν δεν το έχετε καταλάβει, δεν μας χρωστάνε κιόλας. Κούρασε η κριτική...
Επειδή δεν έχω ακόμη απεξαρτηθεί πλήρως, και καμιά φορά υπάρχουν και χρήσιμα πράγματα να μάθει κανείς κι ενδιαφέροντες άνθρωποι να συζητήσει, μπαίνω μια δυο φορές τη μέρα να δω αν έχει αλλάξει κάτι...
Αυτό με το 'τζάμπα ίντερνετ' το λέει μόνο όποιος δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί το ίντερνετ σήμερα. Αν ήταν 'τζάμπα' δεν θα είχε γίνει και η μετάβαση στη παρουσα, δυσλειτουργική για φόρουμ, πλατφόρμα.
Για τη κούραση των 'ευχαριστημένων' δεν υπάρχουν λόγια.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]