-
Δεν γίνεται, είναι δικαίωμα του καθενός να διαγραφει ότι θέλει από το διαδίκτυο. Δικαίωμα στην ψηφιακή λήθη. Κάπως έτσι ονομάζεται.
-
@antoniokon said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Ερώτηση προς τους mod και admin...
Υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, να μην μπορεί κανένα από τα μέλη, να διαγράφει τις αναρτήσεις του?
Τεχνικά δεν γνωρίζω, γιατί οι συντονιστές δεν έχουμε διαχειριστικές προσβάσεις στην πλατφόρμα. Ίσως να γίνεται από τους διαχειριστές, δεν το γνωρίζω. Σε άλλες πλατφόρμες που γνωρίζω (π.χ. vbulletin) γινεται οι διαχειριστές να ορίσουν ότι τα μέλη δεν έχουν δικαίωμα edit και διαγραφής των αναρτήσεών τους. Αυτά για τα τεχνικά. Νομικά δνε έχω ιδέα!!
-
-
"Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο εν ζωή άτομο. Διαφορετικές πληροφορίες οι οποίες, εάν συγκεντρωθούν όλες μαζί, μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση ενός συγκεκριμένου ατόμου, αποτελούν επίσης δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα."
"Παραδείγματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
όνομα και επώνυμο·
διεύθυνση κατοικίας·
ηλεκτρονική διεύθυνση, π.χ. όνομα.επώνυμο@εταιρεία.com·
αναγνωριστικός αριθμός κάρτας·
δεδομένα τοποθεσίας (π.χ. η λειτουργία δεδομένων τοποθεσίας σε κινητό τηλέφωνο)·
διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP)·
αναγνωριστικό cookie*·
το αναγνωριστικό διαφήμισης του τηλεφώνου σας·
δεδομένα που φυλάσσονται από νοσοκομείο ή γιατρό, που θα μπορούσαν να είναι ένα σύμβολο που προσδιορίζει αποκλειστικά ένα άτομο."*πηγή: https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/reform/what-personal-data_el
Αν οι αναρτήσεις που διαγράφονται αφορούν σε κάτι σχετικό με τα παραπάνω, ΚΑΛΩΣ διαγράφονται...
-
Συνήθως τέτοια είναι, προσωπικών δεδομένων, προσωπικές περιγραφές ιδιωτικής ζωής κτλ ή άσχετα.
Για παράδειγμα σήμερα που είδες πολλά που είχαν σβηστεί ήταν διότι ξεσκίσαμε ένα νήμα με εκτός θέματος συζήτηςη. Ο criuser φταίει που απαντά όπου βρει...
-
Επεσε καθάρισμα στο Οδήγησα, έχασα και 10 λάικ...
Εμ τους αφήνετε να παραπαίουν σε ονειρώξεις, εμ μας σβήνετε και όσους τους ανακαλούμε στην τάξη...
Δεν πειράζει, αλλά πρέπει κάπως να φαίνεται το σβήσιμο, γιατί μου δίνει ειδοποίηση στο μενού και μετά μου λέει ότι το πόστ τάδε δεν υπάρχει και ψάχνω να δω τι έγινε...
Οπότε μία ενημέρωση δεν θα έβλαπτε...
-
Καλησπέρα,
επειδή κάποιοι έχετε παρεξηγήσει τον ρόλο των συντονιστών σας ξεκαθαρίζω τα εξής:
Βοηθάμε εθελοντικά στην ομαλή λειτουργία του 4tforum στον ελεύθερο χρόνο μας.
Εκ τον πραγμάτων είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα θέματα και επεμβαίνουμε σε όσα έχει γίνει αναφορά, σε χρόνο που θα μπορέσουμε. Μην έχετε αυταπάτες ότι επειδή κάνατε μια αναφορά θα γίνει άμεση επέμβαση γιατί
Α. εργαζόμαστε
Β. έχουμε προσωπικές υποχρεώσεις
Γ. έχουμε οικογένειες
Δ. μπορεί να μην έχουμε πρόσβαση για πολλούς λόγουςΑπό εδώ και πέρα όμως όσοι δεν σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί και όσοι δεν σέβονται τους άλλους χρήστες θα έρχονται αντιμέτωποι με ποινές άμεσα και χωρίς προειδοποίηση.
Καλό μεσημέρι σε όλους
-
Καλησπέρα σας, συγχαρητήρια για την συμβολή σας.
Μπορείτε να μου απαντήσετε, εάν ένας συντονιστής του forum επιδοκιμάζει συκοφαντίες που αναφέρονται σε οικογένειες μελών είναι αποδεκτό απο το περιοδικό και την διεύθυνση του;
Τέλος, η διαχείρηση του forum δύναται να φιλοξενεί συγκεκριμένες συκοφαντίες κατά μελών που τις αναπαράγουν;
Ευχαριστώ.
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Μπορείτε να μου απαντήσετε, εάν ένας συντονιστής του forum επιδοκιμάζει συκοφαντίες που αναφέρονται σε οικογένειες μελών είναι αποδεκτό απο το περιοδικό και την διεύθυνση του;
Τέλος, η διαχείρηση του περιοδικού μπορεί να φιλοξενεί συγκεκριμένες συκοφαντίες μελών και να τις αναπαράγουν;
Ευχαριστώ.
με ολο τον σεβασμο, αλλα εφαγες κολλημα με αυτο το θεμα. Ριξε μπλοκ οπου δεν γουσταρεις και παμε παρακατω
-
This post is deleted! -
Σημειώνω από τους κανόνες του forum.
Απαγορεύονται μεταξύ άλλων
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών, υβριστικών ή ομοφοβικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.
Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου. -
Τέλος, η διαχείρηση του forum δύναται να φιλοξενεί συγκεκριμένες συκοφαντίες κατά μελών που τις αναπαράγουν;
Ευχαριστώ.
Δεν έχεις κάνει αναφορά στα ποστ, εγώ δεν τα έχω δει αυτά που αναφέρεις, και δεν θα ψάξω να τα βρω.
-
Έχω κάνει αναφορά, 2 τον αριθμό σε συγκεκριμένο ποστ. Με ειδοποίησαν ότι έκαναν και αλλοι.
-
Υπήρξε τιμωρία, και διαγραφή των προσβλητικών χαρακτηρισμών σε αυτά.
Πάμε παρακάτω
-
Σωστά, και είχα όλη την καλή διάθεση να πάμε παρακάτω. Χωρίς κανένα υπαινιγμό ουτε καν αναφορά. Αλλά υπήρξε νέα δημοσίευση που αναφέρει πως δεν ανακαλεί καμία από τις προσωπικές επιθέσεις και δυσφημίσεις.
Και σας ρωτώ, ποια η πολιτική της διαχειρησης όταν κάποιος γυρίζει και αναφέρει δημόσια προς ένα μέλος, πως δεν ανακαλεί τίποτα από όσα τον οδήγησαν σε ποινή; Το θεωρείτε ως ανανέωση των λόγων που τον οδήγησαν σε ποινή ή όχι;Δεν θα έπρεπε να ''πάει παρακάτω'' αυτός που έκανε το παράπτωμα και οχι αυτός που το δέχεται ξανα;
Ούτε καν μια επίπληξη προς συμμόρφωση προς αυτόν που το συνεχίζει δεν θα κάνετε μετά από απανωτά reports διαφόρων μελών;
-
Σωστά, και είχα όλη την καλή διάθεση να πάμε παρακάτω. Χωρίς κανένα υπαινιγμό ουτε καν αναφορά. Αλλά υπήρξε νέα δημοσίευση που αναφέρει πως δεν ανακαλεί καμία από τις προσωπικές επιθέσεις και δυσφημίσεις.
Και σας ρωτώ, ποια η πολιτική της διαχειρησης όταν κάποιος γυρίζει και αναφέρει δημόσια προς ένα μέλος, πως δεν ανακαλεί τίποτα από όσα τον οδήγησαν σε ποινή; Το θεωρείται ως ανανέωση των λόγων που τον οδήγησαν σε ποινή ή όχι;Δεν θα έπρεπε να πάει παρακάτω αυτός που έκανε το παράπτωμα και οχι αυτός που το δέχεται;
Ούτε καν μια επίπληξη προς αυτον που το συνεχίζει δεν θα κάνετε μετά από απανωτά reports διαφόρων μελών;
Συντονιστής είμαι όχι διαχειριστής.
Αυτό που λες δεν το έχω δει και δεν θα ψάξω να το δω. Μπορείς να κάνεις αναφορά. -
Έχετε δικιο, είναι στην σελίδα 401 του θέματος με τις οικοδομες και κατοικίες.
Η επίμαχη φράση σβήστηκε από τον @fanis75 στις 9:15 σήμερα το πρωί χωρίς κάποια επίπληξη ότι το μέλος συνεχίζει την συκοφάντηση και δεν ''πάει παρακατω''.
Αλλά αυτό δεν είναι δικό μου θέμα να λύσω.
Εγώ θα ''πάω παρακάτω'' οπως λέτε, αλλωστε δεν είχα κανέναν σκοπό να ταλαιπωρήσω το forum και τους εθελοντές του, απλώς όπως είδατε η επίθεση σε τρίτα άτομα συνεχίστηκε εκ νέου και έπρεπε να ζητήσω εξηγήσεις.
Για τους χαρακτηρισμούς είμαι πολύ ελαστικός και δεκτικός και δεν θα αναφέρω τίποτα. Ούτως ή άλλως είναι στα πλαίσια της έντονης συζήτησης και αφορούν εμένα, οποτε, ναι ......πάμε παρακάτω.
Σας ευχαριστω.
-
Έχετε δικιο, είναι στην σελίδα 401 του θέματος με τις οικοδομες και κατοικίες.
Η επίμαχη φράση σβήστηκε από τον @fanis75 στις 9:15 σήμερα το πρωί χωρίς κάποια επίπληξη ότι το μέλος συνεχίζει την συκοφάντηση και δεν ''πάει παρακατω''.
Αλλά αυτό δεν είναι δικό μου θέμα να λύσω.
Εγώ θα ''πάω παρακάτω'' οπως λέτε, αλλωστε δεν είχα κανέναν σκοπό να ταλαιπωρήσω το forum και τους εθελοντές του, απλώς όπως είδατε η επίθεση σε τρίτα άτομα συνεχίστηκε εκ νέου και έπρεπε να ζητήσω εξηγήσεις.
Για τους χαρακτηρισμούς είμαι πολύ ελαστικός και δεκτικός και δεν θα αναφέρω τίποτα. Ούτως ή άλλως είναι στα πλαίσια της έντονης συζήτησης και αφορούν εμένα, οποτε, ναι ......πάμε παρακάτω.
Σας ευχαριστω.
Αναφορά έκανες στην συνέχεια που έδωσε? όχι είναι η απάντηση.
Γιατί πιστεύεις ότι θα διαβάσουμε εμείς το συγκεκριμένο θέμα? -
Φυσικά, δύο φορές κιόλας! Όχι μονάχα μια. Μιλάω για τη συνέχεια όπως και εσείς. (Μια με τεκμηρίωση της ένστασης μου και μια για τον χρήστη ως επιθετικό, πάντα στην συγκεκριμένη δήλωση). Με ενημέρωσαν πως το έκαναν και αλλά μέλη. Δεν έχω κάποιο προσωπικό θέμα με το μέλος, θεωρώ πως είχε μια άτυχη στιγμή θυμικού. Τεσπα, αυτα μάλλον είναι θέματα δικά σας και της πλατφόρμας, δεν τα γνωρίζω. Εγώ σας λέω το τι εκανα. Παμε παρακάτω.
-
Εδώ και καιρό δεν μου έρχονται notifications
Υπάρχει βλάβη?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]