-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι δε με ξεχασατε, αλλα εχει αρχισει λιγο να με κουραζει και ειχαν περασει αρκετες μερες.
και τι προβλημα υπαρχει πως σε δείχνει;
Προφανώς και δεν θέλει να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι δε με ξεχασατε, αλλα εχει αρχισει λιγο να με κουραζει και ειχαν περασει αρκετες μερες.
και τι προβλημα υπαρχει πως σε δείχνει;
Προφανώς και δεν θέλει να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του.
Α!Εννοείς απο τον υπολογιστή που μπαίνει,οκ!
-
Μηπως πρεπει να ορισετε κι αλλους Mods ?
δεν βλεπω συχνη/επαρκη την παρουσια τους εδω μεσα
δεν κατηγορώ καποιον, απλα μαλλον ο αριθμος των διαχειριστων ειναι ανεπαρκης για τις αναγκες του φορουμ -
ε; Έγινε κάτι Alex;
-
σου στελνω πμ Νικο
-
**Η Διαχειριστική Ομάδα είναι πλέον 5μελής. Επαρκής αριθμός ατόμων για την όσο το δυνατό καλή τήρηση του κανονισμού, ελέγχου και διατήρησης της σωστής λειτουργίας του forum. Ωστοσο ο πλήρης έλεγχος δεν μπορεί να είναι δυνατός λόγω της μεγάλης έκτασης και ποσότητας θεμάτων του forum. Σ''αυτό βέβαια επικαλούμαστε και την βοήθεια των υπολοίπων μελών του forum να προβαίνουν είτε με report σε συγκεκριμένο ποστ είτε με pm σε κάποιο μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας ακόμα και σε άσχετα με εκείνους θέματα αν τυχόν εντοπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Αυτό το χρονικό δε διάστημα ας λάβουμε υπόψιν και τις ολιγοήμερες διακοπές.
**@alexandros.K αν έχεις παρατηρήσει κάτι που ξέφυγε από την προσοχή μας ενημέρωσε μας με pm και θα επιληφθούμε του θέματος. Ευχαριστώ.
-
Alex η νέα διαχείριση και οι νέοι διαχειριστές έχουν δείξει ότι κινούνται άκρως αντικειμενικά, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις και ξαφνικές αποφάσεις.
Αν έχει προκύψει κάτι, είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν την πρέπουσα σημασία.
Ειδικά αν δεν τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας του χώρου.Οπότε όλα υπό έλεγχο.
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
...........Πόσοι χρήστες Manker υπάρχουν;
memberlist.php?mode=viewprofile&u=55360 καθολικός συντονιστής
memberlist.php?mode=viewprofile&u=56770 εγγεγραμμένο μέλος -
**Το παρατήρησα και εγώ αυτό μετά το ποστ μου.
Ενας είμαι.
Μάλλον λογω κάποιων θεμάτων στο προφίλ μου βρέθηκα διπλός. Ο Admin θα μεριμνήσει να με κάνει πάλι έναν. ** -
Τρελλλλλαινομαι..! Αποφασισε να μ αφηνει να αποσυνδεομαι
-
Exω μια βδομαδα που δεν μπορω να κανω αποσυνδεση.
-
Linux?
Ξανα τα ιδια εδω... -
Εδώ και μια εβδομάδα όταν πατάω σύνδεση με πάει σε μια άλλη σελίδα.
Για να συνδεθώ πρέπει να πάω σε κάποιο topic και να πατήσω το κουμπί απάντηση για να με πάει στην σωστή οθόνη σύνδεσης -
Το ίδιο και σε μένα...
Κάνω Login στην κεντρική σελίδα των 4Τροχών και όταν από εκεί πάω στο φόρουμ είμαι πάλι εκτός σύνδεσης.Οπότε κάνω και εγώ αυτό:
Για να συνδεθώ πρέπει να πάω σε κάποιο topic και να πατήσω το κουμπί απάντηση για να με πάει στην σωστή οθόνη σύνδεσης
-
Όταν είστε συνδεδεμένοι στους 4Τ αλλά όχι στο Φόρουμ, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από την κεντρική σελίδα των 4Τ, να επανασυνδεθείτε και μετά να πατήσετε το κόκκινο σηματάκι του Φόρουμ πάνω δεξιά.
-
Σήμερα με Login από την κεντρική σελίδα των 4Τ με έβαλε κατευθείαν στο φόρουμ...
-
Θα ηθελα τις γνωσεις σας αν υπαρχει καποια διαφορα στο να συνδεομαι στο φορουμ απο smartphone microsoft σε σχεση με τον υπολογιστη,δηλ. ενω ανοιγω την σελιδα 4τροχοι και παταω forum συνδεση μου διχνει οτι συνδεομαι μου ανοιγει το λογαριασμο μου αλλα μετα ενω στην αρχικη σελιδα 4τροχοι διχνει οτι ειμαι συνδεμενος στο φορουμ μου λεει σφαλμα.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
-
Κάνε αποσύνδεση από το 4troxoi.gr και ξανάκανε σύνδεση.
-
Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Tapatalk από το Store της MS. Είναι πιο βολικό στα fora σε σχέση με τον browser.
-
Δεν λέει να φύγει το μήνυμα 'Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης στη σελίδα' ενώ κάνω αποσύνδεση. Για να αποσυνδεθώ πρέπει την ώρα που εμφανίζεται το μήνυμα, να πατήσω σύνδεση για να συνδεθώ με το site των 4τροχών και στην συνέχεια να αποσυνδεθώ από το site, ώστε να αποσυνδεθώ και από το forum. Μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]