-
Σε μένα πάντως (firefox) τέτοια προβλήματα εμφανίστηκαν μετά την εισαγωγή των τελευταίων νέων των 4Τ στο τέλος της κάθε σελίδας.
Στην πορεία διαπίστωσα ότι τα προβλήματα οφειλόντουσαν στα plugin: ADBLOCK / FLASHBLOCK που από ότι φαίνεται δεν συνεργάζονται καλά με την νέα μορφή του φόρουμ... -
Τώρα πάντως δουλεύουν τα λινκ.
-
Σύμφωνα με το Τεχνικό Τμήμα μας, τα προβλήματα που μας αναφέρατε έχουν επιλυθεί πλήρως. Αν παρατηρήσετε κάτι άλλο, παρακαλώ να το αναφέρετε.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
-
Τα συγχαρητήριά μου στον admin και τους τεχνικούς του forum, που έλυσαν το πρόβλημα.
-
Για τεχνικους λογους και για λιγες ωρες το φορουμ δεν θα λειτουργεί.
Θα ακολουθήσει επιπλέον πληροφόρηση -
Πότε θα κάνετε την αναβάθμιση και τι θα συμβεί ακριβώς;
-
Σήμερα βράδυ η αύριο πρωί οι τεχνικοί θα προβούν σε αναβάθμιση...
-
Παιδιά, μπράβο!
Πολύ καλή η υλοποίηση της ενσωμάτωσης!
Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό!...Και μία προσωπική άποψη, όσο αφορά το κεντρικό SITE.
Στις δοκιμές ίσως κάποια στιγμή να υπήρχε και η δυνατότητα φιλτραρίσματος ανά κατασκευαστή και μοντέλο. Θα βόλευε πολύ όσους αναζητούν δοκιμές συγκεκριμένων μοντέλων. -
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Όντως αργήσαμε (μερικά χρόνια...), αλλά η κατάσταση ήταν και είναι αρκετά ζορισμένη.
Η αναζήτηση βάσει μοντέλου θα προστεθεί σύντομα.
-
Παταω αποσυνδεση ,με πεταει στο 4troxoi.gr και μου γραφει 'δεν επιτρεπεται η προσβαση'
-
Ζητούμε συγγνώμη για τα προβλήματα και ζητούμε επίσης την κατανόησή σας για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε. Η ενσωμάτωση τριών διαφορετικών sites ήταν αρκετά δύσκολη και για αυτό έχουμε ακόμα προβλήματα. Οι τεχνικοί μας όμως εργάζονται για την επίλυσή τους. Το feedback σας είναι πολύτιμο και όσα προβλήματα μας αναφέρετε, προωθούνται στο τεχνικό τμήμα.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι με τους κωδικούς του Forum μπορείτε να σχολιάζετε και τις δημοσιεύσεις στο website του Περιοδικού (www.4troxoi.gr)
-
Αναφερω προς βοηθεια σας οτι το μεσημερι δεν παρουσιαζοταν το εν λογω θεμα ενω τωρα παλι τα ιδια.
-
Όντως υπάρχει θέμα το οποίο και ερευνάται. Μερικές φορές παρουσιάζεται και σε εμάς, ενώ κάποιες άλλες όχι. Για αυτό και υπάρχει μια δυσκολία ως προς τον εντοπισμό του προβλήματος, αλλά θα το βρούμε!
-
Χάρη στην ενσωμάτωση του 4T Forum με το επίσημο site των 4τροχών, γίνεται με μια σύνδεση στο forum να αποκτήσω λογαριασμό και στο επίσημο site των 4τροχών;
-
Καλησπέρα,
Με τους κωδικούς του Forum είστε συνδεδεμένος αυτομάτως και στο website του Περιοδικού όπου και μπορείτε να σχολιάζετε τα θέματα που δημοσιεύονται.
-
Πρεπει να μεινω καμια βδομαδα Online για να το λυσετε?
-
None έχω την εντύπωση ότι λύθηκε το πρόβλημα...
-
Δεν εχει λυθει.
-
Καλησπέρα σας,
Αυτή τη στιγμή όλα εμφανίζονται να λειτουργούν σωστά. Αν όμως έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε με κάποιον Συντονιστή ή κατευθείαν με εμένα.
-
Καλησπερα και σε εσας. Θα γραψω ακριβως τι γινεται μηπως εγω δεν εχω καταλαβει κατι ή κατι εχει αλλαξει στο οποιο πρεπει να προσαρμοστω.
Δηλαδη πατωντας αποσυνδεση μετακινουμαι στο 4troxoi.gr στο οποιο βγαινει το μηνυμα'Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση
Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα.'Αν τωρα πατησω σε αλλο tab ,4tforum.gr η σελιδα ανοιγει κανονικα και ειμαι ηδη συνδεδεμενος στο forum. Αρα δε βγηκα ποτε.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]