-
Σε πολλές περιπτώσεις η όροι της εγγύησης αλλάζουν με το που παρέλθει η διετία. Δες τι θα σου πούνε και ενημέρωσε μας..
-
https://www.drive.gr/news/nea-montela/renault-epanafortizomeno-ybridiko-megane
Και υβριδικό Megane e-tech 5θυρο που δεν αποκλείεται την επόμενη χρονιά να εισαχθεί Ελλάδα αναφέρεται.
-
Facelift & υβριδικά μέσα στο 1ο τρίμηνο του 21.
-
Εαν όμως πάρουν και οι τιμές την ανιούσα όπως στα άλλα 2 μοντέλα, τότε άκλαφτο το βλέπω δυστυχώς.
-
Ενα θυμα των suv.....
Φιλε Φανη τα 25 και 30 χιλιαρικα ομως που κοστιζουν καποια suv ο Ελληνας τα σκαει......
Στο σημερινο Μεγκαν οι τιμες ειναι μεσα στον ανταγωνισμο.....
-
Παιδιά καλημέρα. Σε megane iv 1.5 dci 2017, είχα και εγώ πρόβλημα με τα αμορτισέρ, Έκαναν 'χρουτς χρουτς¨σε χαμηλές ταχύτητες. Πήγα στην αντιπροσωπεία πριν κανά χρόνο και μου τα άλλαξαν εντός εγγύησης και όλα καλά, Εδώ και καμιά εβδομάδα όμως το ξανάκουσα σε μικρό βαθμό βέβαια. Να ξαναπάω να μου τα αλλάξουν? Ισχύει ακόμα η εγγύηση?
Λοιπόν, μετά από την πρώτη αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας με ειδικό γράσσο, που δεν έγινε τίποτα απολύτως, έγινε αντικατάσταση των εμπρός αμορτισέρ για δεύτερη φορά μέσα σε 16 μήνες εντός εγγύησης και ο ενοχλητικός ήχος εξαφανίστηκε.
-
Grand Coupe δεν εισάγεται πλέον στην Ελλάδα;
Στη σελίδα της Renault δεν υπάρχει πια...Εννοείται πως μιλάμε για το προηγούμενο μοντέλο.Το facelift δεν έχει έρθει ακόμα,παρόλο που κυκλοφορεί στην υπόλοιπη Ευρώπη...
-
Ότι έχει μείνει στην ισστοσελίδα είναι το στοκ του προ-facelift Megane.
Grand coupe στη facelift εκδοχή ξανά.
-
Τι γίνεται με το ανανεωμένο megane; Από πέρυσι εχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Εδώ θα το δούμε ή δεν....
-
Θεωρητικά θα το δούμε και θεωρητικά άμεσα.
-
Εξαιρετικο αυτοκινητο και πανεμορφο.....Δεν ξερω γιατι δεν επεισε.
-
Εξαιρετικο αυτοκινητο και πανεμορφο.....Δεν ξερω γιατι δεν επεισε.
Γιατί ή προηγούμενη γενιά πήγε κουβά και η νέα είναι πλ ακριβή για αυτά που προσφέρει... Πρακτικά είναι στα ίδια επίπεδα με το Golf του 12...
-
Μήπως γιατί έχει αυτό το απαίσιο led πίσω που είναι σαν Χριστουγεννιάτικο decoration που βάζεις στη στέγη για να τη βγεις στο γείτονα;!
Από τα χειρότερά μου!
-
Προσωπικά δεν μου αρέσει λόγω όγκου.
Δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τον ανταγωνισμό, αλλά φαίνεται τεράστιο.
-
Παιδια ολα αυτα που λετε νομιζω δεν ισχυουν....Οι τιμες παντα ηταν μεσα στον ανταγωνισμο.Το Γκολφ ας πουμε ηταν παντα πιο ακριβο ενω και το Φοκους πλεον απο 19 και ανω (τυχαια παραδειγματα)....
Τα ,led θεμα γουστου,αλλωστε οι πισω τα βλεπουν οχι ο οδηγος....:)
Ογκος;Αστρα,Λεον,Φοκους και Κορολλα ειναι σχεδόν ιδια....
-
Πιο όμορφο ήταν το megane από το απερχόμενο 308. Οποιος δεν το έβλεπε δεν έχει γούστο.
-
Η ομορφια εχει διαφορετική έννοια για τον καθένα μας lap....
Ας πουμε εσενα σ αφεσει το Σουίφτ εμενα οχι......:)
-
Δεν έχεις γούστο
-
-
Τελικα εχω ή δεν εχω γουστο;....:)
Renault Megane IV