-
..... Duster όμως ένα!
-
Την αξια του 4κουνου, ωστοσο το δικουνο ντουστ πραγματικα μπορει να τα καταφερνει μια χαρα σε σημεια που αλλα δικουνα, μη πω και 4κουνα δεν. Εμενα ζητημα να μου ελλειψε πανω απο μια ή δυο φορες στα τοσα χρονια που το χω η 4κινηση. Αντιθετα κερδισα σε μειωμενες φθορες, μειωμενη καταναλωση και σε πλουσιοτερο τοτε εξοπλισμο.
-
Dublin wrote:
Το απλό 90 άλογα γιατί το αναφέρουν καν;
- και γιατί έχει ίδιες τιμές με το LPG ;
Μάλλον τρέχει προωθητικό με δωρεάν τον εξοπλισμό του LPG.
-
Το duster είχε και προνομιακό επιτόκιο. Ισχύει ακόμα ;
Δεν ξερω αν ειναι αυτά τα προνομιακά με πακέτο την μεικτή ασφάλιση κτλ.
-
21000 το 1.3 150 4χ2 και η αγορά θα έστρωνε χαλί. Μόνο ανόητοι κολλημένοι με φίρμες και άλλα εγγαστρίμυθα θα είχαν σοβαρο λόγο να μη το πάρουν. Γιατί? Μα γιατί συνολικά είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και όχι μια από γιουβέτσι σα κάτι γατάκια (λέγε με b cuv). Βλέπω το 1.5 dci 4x2 και λέω για 4 κολοκάμερες γτπ και μια τυφλή γωνία να τσιμπά 2-3 χιλιαρικα σε σχέση με το δικό μου? Γελοιότητες.
-
Το duster είχε και προνομιακό επιτόκιο. Ισχύει ακόμα ;
Δεν ξερω αν ειναι αυτά τα προνομιακά με πακέτο την μεικτή ασφάλιση κτλ.
ενα νταστερ δεν εχει τιποτε προνομιακο. τιποτε.
-
Είχε πάντα το προνόμιο να δίνει τόσα πολλά με τόσα λίγα. Τώρα δε ξέβρω γατούλι. Εκεί που συ θα άφηνες μάσκα και πλαινους μασπιέδες για τους οφρόντες του μέλλοντος εγώ κούτσα κούτσα θα πέρναγα με ταπεινό, χαμηλό προφίλ. Να θείξω εδώ πως επίσης η επιλογή με τις δεκαεξάρες με πήγε πολύ όμορφα τόσα χρόνια. Ακούω τώρα πως και δαυτο έχει αλλάξει και μόνο αρνητικό το βλέπω.
-
Στους 1.3 TCe θα προστεθούν κι άλλες εκδόσεις/ εκδοχές τους αμέσως επόμενους μήνες.
-
Το πήρες σαν επίσημη απάντηση αυτό; Γιατί εμένα όταν τους ρώτησα μου είπαν πως η γκάμα είναι αυτή που υπάρχει στη σελίδα και δεν γνωρίζουν για τα υπόλοιπα... Μακάρι να ισχύει αυτό που λες.
-
Το πήρες σαν επίσημη απάντηση αυτό; Γιατί εμένα όταν τους ρώτησα μου είπαν πως η γκάμα είναι αυτή που υπάρχει στη σελίδα και δεν γνωρίζουν για τα υπόλοιπα... Μακάρι να ισχύει αυτό που λες.
Τα λεγόμενα του samatistas αποτελούν πάντα εγγύηση....Άσε τους άλλους να..ξύνονται!!!
-
Οκ μακάρι! Αν και φοβάμαι πως όταν αποφασίσουν να το φέρουν μπορεί να δούμε καμία τιμή 26 χιλιάρικα να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο
Μήπως εσείς οι Dacia gurus γνωρίζετε αν υπάρχει περίπτωση να βάλουν και διαμορφωτή στο ελληνικό site; Ή τώρα ζητάω υπερβολικά πολλά; Χαχα
-
Σκέφτομαι το αυτόματο 13άρι με τους 150 στα 21500.
Τί γνωρίζουμε για το αυτόματο 6τάχυτο EDC? Είναι αξιόπιστο? Είναι smooth?
Σε ποια άλλα αμάξια μπαίνει?
(Φαντάζομαι αυτόματο test drive δύσκολο να βρεθεί αν όχι αδύνατον...)
Μόνο από dsg γνωρίζω που μου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας (ακόμη και αν κοστίζει παραπάνω μακροπρόθεσμα...)
-
4Χ4 αυτόματο θα υπάρξει; Θα έλεγε αν υπήρχε τέτοια έκδοση; Ο 1.3 τι τέλη πληρώνει και πόσο καίει;
-
Είναι τελείως ακατάλληλο το αυτόματο διπλού συμπλέκτη για εκτός. Δε νομίζω να βγει τέτοια έκδοση.
Για αυτόματο 4χ4 το Vitara αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος
-
Είναι τελείως ακατάλληλο το αυτόματο διπλού συμπλέκτη για εκτός. Δε νομίζω να βγει τέτοια έκδοση.
Για αυτόματο 4χ4 το Vitara αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος
+1
-
Για οφ ροντ το ντουστ. (Χιχιχι)
-
Πριν μερικούς μήνες ζήτησα ένα test drive από το site της dacia, δηλώνοντας μάλιστα και μια ημερομηνία ένα μήνα και κάτι αργότερα για να μην τους αγχώσω κιόλας.
Με έγραψαν κανονικά.
Λίγο καιρό αργότερα περνούσα από μία renault και είδα ένα duster δοκιμής απ'έξω οπότε είπα να δοκιμάσω.
Αφού με καλωσόρισε ο πωλητής (της χρονιάς...) και του είπα για ποιό μοντέλο ενδιαφέρομαι του ανέφερα και για την αίτηση test drive που έμεινε αναπάντητη.
'Αποκλείεται' μου λέει, 'πως λέγεστε;'
'Τάδε'
Κοιτάζει στον υπολογιστή του,
'Όχι, αποκλείεται, δεν βλέπω κάποια αίτηση από σας.'
Κάπως άρχισα να ζεσταίνομαι...
'Ξέρετε, δε γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα σας, αλλά εγώ την αίτηση την έκανα...'
'Όχι, όχι, δεν βλέπω κάτι εδώ...'
'Εσείς προσωπικά βλέπετε τις αιτήσεις test drive για duster; Σας ρωτάω γιατί εδώ είναι Renault;'
O τιτανοτεράστιος πωλητής μου απαντά με στόμφο:
'Όλοι ξέρουν πως η dacia ανήκει στη renault, εμείς τα χειριζόμαστε όλα...'
Κάπου εκεί άρχισα να ζεσταίνομαι περισσότερο...
'Δηλαδή αν θέλω να δω ενα ibiza πρέπει να πάω στην volkswagen;'
Με κοίταξε περίεργα λες και ήμουν εγώ που τον έπιασα από τα μούτρα με το που μπήκα μέσα.
Τέλος πάντων, δεν κρίνω το αυτοκίνητο αρνητικά επειδή έπεσα σε στόκο πωλητή, αλλά αν στο πρώτο επίπεδο επαφής βλέπεις τέτοια συμπεριφορά με χαζές δικαιολογίες λες και πήγα να τους ζητήσω λεφτά, τότε δε νιώθω και μεγάλη σιγουριά αν χρειαστώ, ας πούμε, κάτι στα πλαίσια της εγγύησης.
Με ενδιέφερε η έκδοση 1.3 λίτρα, 130 hp, 4x4 που έβγαινε γύρω στα 17μιση χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά αλλά την σταμάτησαν για Ελλάδα (άλλο ένα χειροκρότημα παρακαλώ...) και αύξησαν και πολύ τις τιμές για λιγότερα specs από πριν.
Τώρα, μετά το face lift, επανέφεραν την 130άρα έκδοση αλλά χωρίς τετρακίνηση.
Αν θες 4χ4 μόνο ντίζελ.
Και οι τιμές όλο ανεβαίνουν...
Καλά το είπε ένας φίλος λίγες σελίδες πριν, η renault την είδε premium, η dacia πάει για mainstream και τη θέση της για budget επιλογή θα πάρει η lada!
Από μένα χαίρεται και αντίο σας.
-
Στις τιμές που λες όποιος πρόλαβε- πρόλαβε.. Έχουν εκτοξευτεί δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό..
-
κριμα γιατι ειχε καλες τιμες και καλα προιοντα για τις τιμες τους
-
Πήγα και είδα το νέο dacia facelift prestige diesel 4x2, νομίζω ότι έχει γίνει αρκετή καλή δουλίτσα εσωτερικά σχετικά με τον προκάτοχό.μου άφησε πολύ καλή εντυπωση.θεωρω ότι θα παίξει Ελλάδα πολύ δυνατα αν βγάλουμε στην άκρη το όνομα. (Το βλέπω και για αντί qashqai )Άλλωστε μην ξεχάσουμε ότι και η kia όταν πρωτοηρθε Ελλάδα όλοι τα κοιταγανε στραβά και δείτε εξέλιξη σήμερα...
Τέσπα +1 από μένα στη dacia για την εξέλιξη της.
ΥΓ μου κάνει εντύπωση ότι δεν μπορώ να βρω review στο youtube για το facelift.τοσο πολύ το σνομπαρουν οι έξω?
Dacia Duster II