-
Γιατι ρε καταιγιδα θα αγορασεις αυτοκινητο;
-
Άμεσα όχι φυσικά.
-
Πολύ ωραίο χρωματάκι, ωραίες οι πινελιές του tech pack , λαστιχακι θερινό turanza t005 , πυραυλάκι με 150 αλογάκια, αν έρθει και 4Χ4 έτσι με λογικές τιμές να πω ποιό Vitara μετά ή θα φάω ξύλο;
Youtube VideoSent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πολύ ωραίο χρωματάκι, ωραίες οι πινελιές του tech pack , λαστιχακι θερινό turanza t005 , πυραυλάκι με 150 αλογάκια, αν έρθει και 4Χ4 έτσι με λογικές τιμές να πω ποιό Vitara μετά ή θα φάω ξύλο;
Youtube VideoSent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
καπτεν κερκ, γατοειδες διαπιστωνει πιθανως
α) δε θες, αλλα φαου πλαστικ σμελ αντι το ιδρωτακι της ουχουρα με τη μαυρη τη πωπαρα. σε στοιχειωνει το 60ις μινι ε?
β) επαγγελμα λογιστη, ήτοι πεταμε κατι στον πελατη ως προτασις και οταν ερθει το προστιμον, ας προσεχε... αφου απο εμας εισαι, μη το κρυβεις, μη λες κατι που δε θα καμεςΑρΕς
καλον, χρυσον το ντουστ.
1.εις βασικας εκδοσεις μονον. αλλιως οταν τα εχεις βρει ή με τη κυρά ή με την αλλη ή με τον αλλον (sic) για δις εβδομαδιαια εκτονωσις.
2. αν 1 αρνησις = τρουε, σκεψου, δευτερα, πουρνο, ηλιος, θερμασμενον υπογαστριον. και μετα ορας το ντουστ το βι εφ εμ. και τη χοντρη στη δου στο εισοδημα. και μετα θυμασαι το βρακακι που σου εδειξε η κική στη τεταρτη δημοτικου. 30 χρονια να δεις χαρα κι ακομα τυρανιεσαι -
Γάτε προσκυνώ!
Profiler είσαι ρε στο criminal minds;
Δεν υπάρχουν λόγια!
Είσαι θεός!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο γατούλης είναι αξιολάτρευτος όσον αφορά τον τρόπο που γράφει και θα έπρεπε να έχει κατοχυρώσει τουλάχιστο μια στήλη σε ένα απο τα περιοδικά του χώρου. Ωστόσο με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια σύγκρισης το θρυλικό βιτ δεν δύναται να υπερκεράσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του ντουστ. Αυτά πάντα στην σύγκριση του πως βγαίνουν έκαστο από το εργοστάσιο. Γωνίες, ύψος εισαγωγής αέρα κλπ συνδυασμένα με ροπάτα μηχανικά σύνολα και θεόκοντες σχέσεις εξασφαλίζουν ακόμη και σε προσθιοκίνητα ντουστ αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά στο χώμα. Για τα πλαστικά ναι, εκεί το ντουστ έχει μειονέκτημα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο της κατηγορίας και όχι μόνο με το βιτ. Μειονέκτημα έχει και στο θέμα της τεχνολογίας (με ότι αυτό περικλείει σε θέματα ενσωμάτωσης σύγχρονων συστημάτων ασφάλειας). Παρεμπιπτόντως παρόλο που δεν το συνηθίζω χρειάστηκε να καβαλήσω μια μέρα με το ντουστ ένα ψηλό πεζοδρόμιο. Το ίδιο έκανε και με αντίστοιχη σχετική ευκολία το χαμηλότερο βιτ που πάρκαρε δίπλα μου. Με μια διαφορά όμως... Ενας τρομακτικός ήχος έκανε τον ιδιοκτήτη να πάθει κάτι που έφερνε σε ολίγη από... έμφραγμα. Η ρημάδα η εξάτμιση βρήκε για τα καλά στην κόχη του πεζοδρομίου και σχημάτισε ένα μεγαλοπρεπές Λ
Φιλάκια!!!! -
https://www.youtube.com/watch?v=SBuAkzEWvWM
Η τετρακίνηση του γάτου είναι ελαφρώς καλύτερη.Γενικά από όσα σχετικά βίντεο έχω παρακολουθήσει τα σουζούκια έχουν την καλύτερη τετρακίνηση. -
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=SBuAkzEWvWM
Η τετρακίνηση του γάτου είναι ελαφρώς καλύτερη.Γενικά από όσα σχετικά βίντεο έχω παρακολουθήσει τα σουζούκια έχουν την καλύτερη τετρακίνηση.Στα ρολερς, γιατί στο πραγματικό offroad το duster το παιρνει αέρα το vitara
-
Στον πραγματικό κόσμο οι μεταβλητές είναι πάρα πολλές. Για παράδειγμα, αν κάπου κωλώνει η τετρακίνηση, μπορείς να περάσεις με φόρα, αρκεί το ύψος και οι γωνίες σου να το επιτρέπουν. Από την άλλη μπορεί να έχεις ύψος-γωνίες, αλλά να βρεθούν κρεμασμένοι οι τροχοί και να μείνεις επί τόπου αν η τετρακίνηση δεν μπλοκάρει τους τροχούς που σπινάρουν.
-
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 1#p3285441
Αγαπητοί dusterακηδες τα φώτα σας παρακαλώ και από εδώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαλέχτε! Από 13980e!
Κινητήρες για όλα τα γούστα 1.3turbo 130/150ps,1.6/110ps, 1.5diesel 115psΚαι όποιος θέλει 4χ4 από 15800euro ... 1.6 Ambiance.
http://www.dacia.gr/files/NEO_DUSTER/BR ... NT-new.pdf
-
Πολύ καλές τιμές, ειδικά βλέπωντας τις εκδόσεις 4χ2 με 150 άλογα. Γμτ πάλι για 4χ2 θα πήγαινα εγώ...
-
Έχω ξεχωρίσει:
Sportive 1.3/130ps 15980e
Sportive 1.3/150ps 16680e
Sportive 1.6/110ps 14980e
Sportive 1.6/110ps 4x4 17080eΦυσικά η έκδοση Sportive δεν την ξεχώρισα τυχαία. Υπάρχουν λόγοι.
Και φυσικά σε ασημένιο χρώμα.
Και φυσικά με εξτρά εξοπλισμό τα μαύρα πλαστικά σε φτερά και κάτι άλλα πραγματάκια που έχω ξεχωρίσει.Μάλλον θα κατέληγα στην σταθερή αξία της ατμόσφαιρας 1.6/110ps/4x4 και ας μην βάζει φωτιά στο δρόμο.
Αν ήθελα φωτιές στο δρόμο θα πήγαινα σε άλλη κατηγορία.Αναρωτιέμαι αν το Duster το 2022 θα είναι αυτό ή αν θα έχει αλλάξει.
-
Ούτε για αστείο δεν θα συζητούσα τον αρχαίο πλέον ατμοσφαιρικό 1.6 σε καινούριο αυτοκίνητο.
Πόσο μάλλον σε 4Χ4, με την αυξημένη μετωπική επιφάνεια, βάρος και απώλειες. Ο επιτάφιος σε ρόδες...
-
Μόνο την κατανάλωση θα έβαζα στα μείον του 1,6 που μάλλον είναι μεγαλύτερη από τα τουρμπατα. Στα λοιπά αν και παλιός κινητήρας πλέον, τουλάχιστον στο προηγούμενο QQ είχε πολύ νεύρο αλλά τον χαντακωνε το κοντό 5αρι κιβώτιο και ήταν εξαιρετικά αξιόπιστος αν δεν τον πειραζες με αέρια, ορυκτα κλπ.
Για το Duster αν ήθελα να κρατήσω χαμηλά την τιμή αγοράς του και να είναι πραγματικό vfm αυτό θα επέλεγα με bonus την 4κινηση. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μόνο την κατανάλωση θα έβαζα στα μείον του 1,6 που μάλλον είναι μεγαλύτερη από τα τουρμπατα. Στα λοιπά αν και παλιός κινητήρας πλέον, τουλάχιστον στο προηγούμενο QQ είχε πολύ νεύρο αλλά τον χαντακωνε το κοντό 5αρι κιβώτιο και ήταν εξαιρετικά αξιόπιστος αν δεν τον πειραζες με αέρια, ορυκτα κλπ.
Για το Duster αν ήθελα να κρατήσω χαμηλά την τιμή αγοράς του και να είναι πραγματικό vfm αυτό θα επέλεγα με bonus την 4κινηση.Ο 1.6 από όσο θυμάμαι έχει και απαγορεύτηκα τέλη κυκλοφορίας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα σοβαρά καθόμαστε και συζητάμε πόσο καλή επιλογή είναι ένας κινητήρας 20ετίας; Ξεπερασμένος τελείως σε απόδοση, κατανάλωση, ρύπους και ποιότητα λειτουργίας...
-
Κοιτα αν εχει και διπλο βολαν, όντας τετρακυλινδρος θα είναι πολιτισμένος.
Αυτος ο 1,3 150 άλογακια ωραιος φαινεται
-
Δεν θα έρθει ο 1.3 (έστω ο 130) με 4χ4;
Kαλή η sportive,αλλά -κατά τη γνώμη μου-,λείπουν κάποια σημαντικά που έχει η prestige (π.χ. αυτ.κλιματισμός,multiview κάμερα,κεντρ.υποβραχιόνιο μπροστά,blind spot assist)
-
Το Prestige για μένα έχει φάει άκυρο γιατί έχει:
- Μπρος-πίσω πλαστικές ποδιές σατινέ δηλ. πλαστικά χρωμέ. Από μένα άκυρο.
- Χρώμιο σατινέ πλαστικά καλλύματα εξωτερικών καθρεπτών.
- Χρώμιο σατινέ στις μπάρες οροφής.
- Υποβραχιόνιο μούφα. Είναι υποβραχιόνιο βιδωμένο στο κάθισμα του οδηγού. Αν κάποιος θέλει κανονικό υποβραχιόνιο πρέπει να βγάλει το εργοστασιακό και να αγοράσει άλλο υποβραχιόνιο. Και το κάθισμα θα μείνει με μία τρύπα.
Το απλό AC μου είναι ποιο εύκολο στην χρήση. Με τους αυτοματισμούς δεν τα πάω καλά....
Εγώ Sportive ασημένιο με μαύρα προστατευτικά γύρω-γύρω.
Dacia Duster II