-
Τι ποσό θεωρείται ως 'λογικό' ως προκαταβολή για παραγγελία στις μέρες μας; Έχω μείνει χρόνια πίσω...
-
Ο χρήστης regbulk έγραψε:
Τι ποσό θεωρείται ως 'λογικό' ως προκαταβολή για παραγγελία στις μέρες μας; Έχω μείνει χρόνια πίσω...Έχει διαφορά το τι θεωρεί ο καθένας μας λογικό σε σχέση με το τι ζητάνε οι έμποροι (και άρα είναι λογικό με την έννοια ότι αυτό ζητάνε όλοι). Προσωπικά θεωρώ λογικό ένα ποσό της τάξεως των 200-300 Ευρώ. Οι περισσότεορι έμποροι ζητάνε πάνω από 1.000 Ευρώ, με το συνηθέστερο να είναι το 10% της αξίας του αυτοκινήτου ή περί τις 2.000 Ευρώ. Φυσικά έχει μεγάλη σχέση και το αυτοκίνητο αλλά και ο αντιπρόσωπος.
-
Αν θυμάμαι καλά είχα δώσει κι εγώ ενα ευτελές ποσό της τάξης των 300 ευρώ για το δικό μου ντάστερ. Με την παραλαβή έδωσα το υπόλοιπο ποσό.
-
Μάλλον η αντιπροσωπεία γενικά δεν ζητάει μεγάλο ποσό.500 είχα δώσει εγώ το καλοκαίρι.
-
Το παρήγγειλα. Πριν το Πάσχα θα έχει έρθει.
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Το παρήγγειλα. Πριν το Πάσχα θα έχει έρθει.Καλή αναμονή.
Τα υπόλοιπα αφού παραλάβεις!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Με το καλο!
Για πες λεπτομερειες... Εκδοση,χρωμα,κινηση? -
1.5 dci 4x4 sportive μαύρο.
-
-
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς! Έβαλες κάτι extra ή όπως είναι η sportive ατόφια;
-
Όχι extra δεν έβαλα τίποτα εκτός του μεταλλικού χρώματος. Αν έβαζα κάτι ακόμα θα ανέβαινε η τιμή προ φόρων πάνω από τα 14000€ και θα άλλαζε κλίμακα.
-
Μπράβο! Άριστη επιλογή και στην έκδοση που πιθανότατα θα το έπαιρνα κι εγώ τώρα!
-
Με το καλό!
-
raptispan εάν θέλεις μπορείς να πείς τι προκαταβολή σου ζήτησαν;
Επίσης, υπέγραψες κάποιο συμφωνητικό με το που έδωσες την παραγγελία; -
Ο χρήστης regbulk έγραψε:
raptispan εάν θέλεις μπορείς να πείς τι προκαταβολή σου ζήτησαν;
Επίσης, υπέγραψες κάποιο συμφωνητικό με το που έδωσες την παραγγελία;Γιατι κολλατε με την προκαταβολη? Ειτε 300 ευρω ειτε 1000 δεν εχει διαφορα
-
Ναι έδωσα προκαταβολή 2000. Υπέγραψα το δελτίο παραγγελίας το οποίο είναι στο όνομά μου.
-
Καλορίζικο! Το γοργόν και χάριν έχει... ειδικά αν πρόκειται για κάτι τόσο vfm
-
Με γεία! εχει βελτιωθει πολυ εσωτερικα..... και εμενα μου εκανε καλη εντυπωση. Για τα λεφτα του ειναι 4*4 με αξιώσεις!
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Γιατι κολλατε με την προκαταβολη? Ειτε 300 ευρω ειτε 1000 δεν εχει διαφοραΔε νομίζω ότι είναι το ίδιο αν γίνει καμιά στραβή με την εμπορία, να έχεις δώσει 300 με το να τους έχεις αφήσει 1000-2000 ευρώ.Ξέχωρα,που μπορεί ο αγοραστής να περιμένει κάποιο έμβασμα ή είσπραξη στους επόμενους μήνες που θα'ρθει το αμάξι για να δώσει το υπόλοιπο και να μην μπορεί να δώσει μεγάλο ποσό στην αρχή.
Εννοείται πως αν είναι ετοιμοπαράδοτο-εντός ολίγων ημερών-,τα παραπάνω δεν έχουν νόημα.Με το καλό να έρθει και καλή παραλαβή, raptispan!
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Γιατι κολλατε με την προκαταβολη? Ειτε 300 ευρω ειτε 1000 δεν εχει διαφορα
Δε νομίζω ότι είναι το ίδιο αν γίνει καμιά στραβή με την εμπορία, να έχεις δώσει 300 με το να τους έχεις αφήσει 1000-2000 ευρώ.Ξέχωρα,που μπορεί ο αγοραστής να περιμένει κάποιο έμβασμα ή είσπραξη στους επόμενους μήνες που θα'ρθει το αμάξι για να δώσει το υπόλοιπο και να μην μπορεί να δώσει μεγάλο ποσό στην αρχή.
Εννοείται πως αν είναι ετοιμοπαράδοτο-εντός ολίγων ημερών-,τα παραπάνω δεν έχουν νόημα.Με το καλό να έρθει και καλή παραλαβή, raptispan!
Συμφωνω αλλα οταν μιλαμε για μεγαλες εταιριες ειναι λιγο τραβηγμενο. Εδω πολλες φορες οταν ερχεται το αμαξι σου λενε εξοφληση και μετα να παει στο ονομα σου η αδεια αυτοκινητου
Dacia Duster II