-
το ντουστ ειναι βασικα κορυφαια επιλογη, κατι σαν τη Melissa McCarthy = δεν δειχνει νάις αλλα εχει προσοντα
αλλα τετρακινητο μονον.
παιρνεις που παιρνεις την ασχημη για τη προικα, να εχει και πισω κινηση τουλαχιστον. -
Τα κανει ολα και συμφερει
-
Γάτε εξωτερικά ειδικά αρέσει σε πολύ κόσμο. Ποιοτικά αναβαθμίστηκε πάρα πάρα πολύ. Δείχνει και είναι στιβαρό. Βασικά σε κάνει να θες να το καβαλήσεις και να το ρίξεις στα δύσκολα (χιόνια, λάσπες, χωματόδρομους). Και για το μέγεθός του προσφέρει χώρους που θα καλύψουν τους περισσότερους. Το προτιμώ από vitara και s-cross.
Θα εκπλαγώ αν δεν πουλήσει πολύ στην Ελλάδα με τέτοιες τιμές (για την Ευρώπη το θεωρώ δεδομένο).Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
το ντουστ ειναι βασικα κορυφαια επιλογη, κατι σαν τη Melissa McCarthy = δεν δειχνει νάις αλλα εχει προσοντα
αλλα τετρακινητο μονον.
παιρνεις που παιρνεις την ασχημη για τη προικα, να εχει και πισω κινηση τουλαχιστον.Μερακλής ο γάτος!!!
Έσκασα στα γέλια μόλις γκουγκλαρα το όνομα της κυρίας!Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Πάντως να ξέρεις. Όπου υπάρχει αντιπροσωπεία Renault υπάρχει και duster.
Η πλάκα είναι ότι ούτε στο site της renault είναι ο συγκεκριμένος. Πέρασα σήμερα τυχαία απ' έξω (είναι έξω από την πόλη), είδα το σήμα της renault και της dacia (έχει και seat, isuzu, volvo και δεν θυμάμαι ποια άλλη) και είχε μερικά sandero καινούρια παρκαρισμένα στο προαύλιο. Η έκθεση ήταν κλειστή, από το συνεργείο ένας τεχνικός μου είπε ότι φέρνει τα dacia αλλά ακόμα δεν τους έχουν στείλει το νέο duster
Καλαμάτα να υποθέσω;
-
Βασικα η dacia πουλαει καλα σε πολλες χωρες που διαθετει και μεγαλυτερη γκαμα μοντελων. Στην Ελλαδα οχι τοσο,ισως λογω μικροτερης γκαμας μοντελων,ισως λογω εισαγωγεα,ισως λογω προκαταληψεων,δεν ξερω. Ουσιαστικα το duster ειναι μακραν το πιο καλοπουλημενο μοντελο της στην Ελλαδα και τωρα τελευταια εχω αρχισει και βλεπω και πολλα sandero stepway...
-
#samatistas# μέσα είσαι. Δεν ξέρω τι παίζει, θα πάρω τηλέφωνο την δεύτερα να μάθω.
Στην Αθήνα πήγα να το δω στην Συγγρού, είχαν ένα εκθεσιακό sportive και όχι test drive ακόμα.Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γάτε εξωτερικά ειδικά αρέσει σε πολύ κόσμο. Ποιοτικά αναβαθμίστηκε πάρα πάρα πολύ. Δείχνει και είναι στιβαρό. Βασικά σε κάνει να θες να το καβαλήσεις και να το ρίξεις στα δύσκολα (χιόνια, λάσπες, χωματόδρομους). Και για το μέγεθός του προσφέρει χώρους που θα καλύψουν τους περισσότερους. Το προτιμώ από vitara και s-cross.
Θα εκπλαγώ αν δεν πουλήσει πολύ στην Ελλάδα με τέτοιες τιμές (για την Ευρώπη το θεωρώ δεδομένο).Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κοιτα, εμενα δε μου αρεσει
...εχει ομως προσοντα η mia
τα σουζ ειναι κατι τετοιο
ουτε γκομεναρες, ουτε φακλανες. έι βι τζι.με το ντουστ θα γουσταρα να ξυπνησω να παω για ορτυκια και να παρω εναν ελληνικο απο καφενειο-σταση κτελ.
με το σουζ παιρνεις φρέντο απο τη γειτονια.
με μια alfa φτιαχνεις οπως ο σπυρος μονος σου...R.S.
και το αιρ κροςςςςςςς
-
#samatistas# μέσα είσαι. Δεν ξέρω τι παίζει, θα πάρω τηλέφωνο την δεύτερα να μάθω.
Στην Αθήνα πήγα να το δω στην Συγγρού, είχαν ένα εκθεσιακό sportive και όχι test drive ακόμα.Δεν είναι ούτε εξουσιοδοτημένο Renault ούτε Dacia και πιθανότατα ούτε και άλλων εταιρειών που φέρει τα σήματά τους.Πιο παλιά ήταν όλων αυτών. Φέρνει μέσω αθηναικής εξουσιοδοτημένης αντιπροσωπείας. Φέτος πάντως έχει δώσει πολλά Dacia.
Δύσκολα επομένως να δεις και οποιοδήποτε test drive. Η Αθηναική που συνεργάζεται έχει td. Οπότε το οδηγάς Αθήνα αν ανεβαίνεις και στο παραδίδουν εκεί να μην τρέχεις.
-
Έχουμε διαφορετική οπτική γάτε. Το duster θα έλεγα ότι είναι πιο φρέσκο, όχι πιπίνι αλλά μια αθλητική 40αρα. Σε καμία περίπτωση φακλάνα σαν την Melissa. Έχει αρμονικές αναλογίες. Το vitara έχει ωραία φάτσα αλλά από πίσω δεν. Το fl s-cross μόνο με σακούλα στην μούρη...
Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δεν είναι ούτε εξουσιοδοτημένο Renault ούτε Dacia και πιθανότατα ούτε και άλλων εταιρειών που φέρει τα σήματά τους.Πιο παλιά ήταν όλων αυτών. Φέρνει μέσω αθηναικής εξουσιοδοτημένης αντιπροσωπείας. Φέτος πάντως έχει δώσει πολλά Dacia.Δύσκολα επομένως να δεις και οποιοδήποτε test drive. Η Αθηναική που συνεργάζεται έχει td. Οπότε το οδηγάς Αθήνα αν ανεβαίνεις και στο παραδίδουν εκεί να μην τρέχεις.
Οι εταιρείες με τις οποίες δεν έχει πλέον άμεση επαγγελματική σχέση γιατί του επιτρέπουν να διατηρεί τα λογότυπά τους?
Μου έκανε εντύπωση γιατί είδα τουλάχιστον 2 sandero stepway με ζελατίνες στο προαύλιο.
Αθήνα ανεβαίνω συχνά, δεν είναι πρόβλημα. Πάντως θα πάρω και από αυτόν μια προσφορά ανταλλαγής για το τωρινό μου αυτοκίνητο, παλιά έδινε καλές τιμές. Αν και θα προσπαθήσω να το πουλήσω μόνος μου. Στο καινούριο προφανώς θα μου δώσει στην καλύτερη ότι και ο Αθηναίος.Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γάτε γελάω μόνος μου που διαβάζω τα γραφόμενα σου.
'με το ντουστ θα γουσταρα να ξυπνησω να παω για ορτυκια και να παρω εναν ελληνικο απο καφενειο-σταση κτελ.
με το σουζ παιρνεις φρέντο απο τη γειτονια.
με μια alfa φτιαχνεις οπως ο σπυρος μονος σου...'Συμπέρασμα: Είμαι ένας 'αλφίστας' σε ξένο σώμα 'duster'
-
Έχουμε διαφορετική οπτική γάτε. Το duster θα έλεγα ότι είναι πιο φρέσκο, όχι πιπίνι αλλά μια αθλητική 40αρα. Σε καμία περίπτωση φακλάνα σαν την Melissa. Έχει αρμονικές αναλογίες. Το vitara έχει ωραία φάτσα αλλά από πίσω δεν. Το fl s-cross μόνο με σακούλα στην μούρη...Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντικειμενικά το vitara είναι το πιο ωραίο απ'τα 3.
Το duster δεν είναι φακλάνα, αλλά είναι σίγουρα νταρντάνα.
Το scross είναι η 'ασκημούλα' με την οποία όμως αν πας... θα σου κάνει το πιο αξέχαστο μπιπΓια να σας αποδείξω όμως το ΠΩΣ μια λεπτομέρεια καμιά φορά κάνει την διαφορά, και επειδή σήμερα ξύπνησα με καλλιτεχνικές ανησυχίες σας προσκαλώ όλους στο νήμα του scross να δείτε και να κρίνετε...
-
Εντάξει ο γάτος λέει άσχημο το αιρκρός και του αρέσει το Σκρος που είναι η Γεωργία βασιλειάδου στα βαθειά της γεράματα....
Η μούρη το Σκρός και η μούρη του Σπόρτατζ πάνε σετάκι με σακκούλες χάρτινες για την
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Αντικειμενικά το vitara είναι το πιο ωραίο απ'τα 3.Αντικειμενικα σε κάτι υποκειμενικο?
Μπαααα!Αντικειμενικα (μπορεί να) είναι σε περιπτώσεις που και η αγορά δεν τα αποδέχτηκε. Πχ Multipla, Aztek κλπ.
-
Πάντως το νέο duster με τόσο καλές τιμές σε κάνει να αναρωτιέσαι... Λαθραία τα φέρνουν ή τα φτιάχνουν φυλακισμένοι και έχουν έτσι χαμηλό κόστος; Ετσι μου ρχεται... να πάω να πάρω ένα από δαυτα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ετσι μου ρχεται... να πάω να πάρω ένα από δαυτα.Άντε και έχεις αργήσει μου φαίνεται....
-
Καλημέρα φίλε Alatar. Όπως και εσύ έτσι κι εγώ δεν είμαι της σχολής να ζηλεύω αυτό που δεν έχω. Χαίρομαι την ζωή με αυτό που με συντροφεύει.
-
Οι εταιρείες με τις οποίες δεν έχει πλέον άμεση επαγγελματική σχέση γιατί του επιτρέπουν να διατηρεί τα λογότυπά τους?
Μου έκανε εντύπωση γιατί είδα τουλάχιστον 2 sandero stepway με ζελατίνες στο προαύλιο.
Αθήνα ανεβαίνω συχνά, δεν είναι πρόβλημα. Πάντως θα πάρω και από αυτόν μια προσφορά ανταλλαγής για το τωρινό μου αυτοκίνητο, παλιά έδινε καλές τιμές. Αν και θα προσπαθήσω να το πουλήσω μόνος μου. Στο καινούριο προφανώς θα μου δώσει στην καλύτερη ότι και ο Αθηναίος.Γιατί δεν τους χαλάει σε μια πόλη μεγάλη σαν τη Καλαμάτα έστω και έμμεσα να σπρώχνουν κανένα κομμάτι, από το να εξαφανιστούν εντελώς μέχρι να βρουν νέους εξουσιοδοτημένους.
Ναι. Παραδίδει αλλά τα παραγγέλνει από αθηναικό εξουσιοδοτημένο.
Αν σου δώσει καλή ανταλλαγή φυσικά και να το κάνεις. Αλλά συνήθως αξίζει να το πούλησεις μόνος σου ότι αυτοκίνητο κι αν είναι αυτό. Στους εμπόρους θα χάσεις από 500-1000 σίγουρα.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
και το αιρ κροςςςςςςς
Dacia Duster II