-
Αν εχει οντως 17350 με περισσοτερο εξοπλισμο απο τωρα σιγουρα θα κανει θραυση αν το μαθει και ο κοσμος σωστα. Το εχει μαθει το ελληνικο κοινο. Ακομα εξακολουθουν να με ρωτανε εξω ασχετοι πως παει το οχημα κλπ. Αυτο κατι δειχνει. Δισταζουν καποιοι λογω μαρκας, ενω ταιριαζει παρα πολυ στις αναγκες της Ελλαδας. Απο την αλλη το 20500 παει πολυ ψηλα σε σχεση με το 17350
-
Οντως πολυ καλες οι τιμες αν ισχυουν. Πιστευω οτι θα τα παει πολυ καλα σε πωλησεις. Αναβαθμησμενη ποιοτητα εσωτερικου (οτι εχω ακουσει) και πιο ομορφο εξωτερικα.
Αν εψαχνα αυτοκινητο σ'αυτη την κατηγορια θα ηταν η πρωτη μου επιλογη. Ατιμη κριση..... -
Αλλάζει ο συντελεστής τέλους ταξινόμησης με βάση την εργοστασιακή τιμή και το εκτοξεύει το Prestige. Στους άλλους κινητήρες δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Με το ζόρι και διαπραγματεύσεις σώσανε το Sportive.
-
Αν οντως βαλανε ολον τον εξτρα εξοπλισμο στην prestige δεν ειναι κακη η τιμη, μιας και τωρα εχει πολλα εξτρα..
Το 17350 ειναι σουπερ τιμη θα βαλει και εμας τους παλιους σε σκεψεις.. -
Το τι έχει η κάθε έκδοση το γνωρίζουμε??
Η prestige 1.5 dci αλλά 4χ2 πόσο μπορεί να κοστολογείται?
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Σα μέγεθος είμαι σαφώς υπέρ της 16άρας αλλά σαν εμφάνιση δε μου πολυαρέσουν. Οι 17άρες είναι πολύ ομορφότερες. Γι' αυτό και μόνο ίσως τις προτιμούσα. Βέβαια αν αύξαναν κανένα συντελεστή με την καμία. Αλλά μια ζάντα μπορείς να την πάρεις και ξεχωριστά (πιο ακριβά βέβαια γιατί σου μένουν και οι παλιές). Ίδωμεν.Για εκτός δρόμου 16αρες... αμα θες 17-18-19αρες πάρε κανα κασκάι 2wd
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Σα μέγεθος είμαι σαφώς υπέρ της 16άρας αλλά σαν εμφάνιση δε μου πολυαρέσουν. Οι 17άρες είναι πολύ ομορφότερες. Γι' αυτό και μόνο ίσως τις προτιμούσα. Βέβαια αν αύξαναν κανένα συντελεστή με την καμία. Αλλά μια ζάντα μπορείς να την πάρεις και ξεχωριστά (πιο ακριβά βέβαια γιατί σου μένουν και οι παλιές). Ίδωμεν.
Για εκτός δρόμου 16αρες... αμα θες 17-18-19αρες πάρε κανα κασκάι 2wd
Σωστός!Ετσι ακριβώς!
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Σα μέγεθος είμαι σαφώς υπέρ της 16άρας αλλά σαν εμφάνιση δε μου πολυαρέσουν. Οι 17άρες είναι πολύ ομορφότερες. Γι' αυτό και μόνο ίσως τις προτιμούσα. Βέβαια αν αύξαναν κανένα συντελεστή με την καμία. Αλλά μια ζάντα μπορείς να την πάρεις και ξεχωριστά (πιο ακριβά βέβαια γιατί σου μένουν και οι παλιές). Ίδωμεν.
Σωστός!Ετσι ακριβώς!
+1
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Το τι έχει η κάθε έκδοση το γνωρίζουμε??Η prestige 1.5 dci αλλά 4χ2 πόσο μπορεί να κοστολογείται?
Λεπτομέρειες ούτε εγώ έχω. Ούτε για τιμές ούτε για ακριβή εξοπλισμό, πέρα από τα στοιχεία που προανέφερα.
Αλλά μέσα στη βδομάδα θα δημοσιευτούν όλα σε περιοδικά,ιστοσελίδα,αντιπροσωπείες.
-
Με τις τιμές που διαβάζω παραπάνω θεωρώ εξασφαλισμένη την επιτυχία του ... και την πολύμηνη αναμονή. Τριπλοβαρδιες θα χρειαστούν στο εργοστάσιο! [emoji3]
Μ' αρέσει η εμφάνιση του! -
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Κατά πρώτον συμφωνώ ως προς το μέγεθος. Το γράφω άλλωστε και από πάνω. Κατά δεύτερον το ξεχείλωσες (κατανοητό ότι μιλάς καθ' υπερβολή αλλά και πάλι...). Δηλαδή αν κάποιος θέλει μια πιο όμορφη ζάντα και κάνει μια υποχώρηση να πάει σε 17άρα (γιατί περί υποχώρησης πρόκειται για το σκοπό του δεδομένου οχήματος) αυτόματα σημαίνει ότι θα του άρεσε ακόμα περισσότερο μια... 19άρα και ένα απλά υπερυψωμένο όχημα; Δε νομίζω. Μάλλον σημαίνει αυτό που γράφω: ότι 'Οι 17άρες είναι πολύ ομορφότερες. Γι' αυτό και μόνο ίσως τις προτιμούσα.' (παρόλο που ως μέγεθος οι 16άρες είναι σίγουρα καταλληλότερες).
-
Μόλις αναρτήθηκαν οι τιμές και οι εκδόσεις.
Βλέπω όμως ότι στην sportive αναφέρει ζάντες 16' Cyclade αλλά στην prestige έχει κουκκίδα τόσο στην 16' Cyclade όσο και στην 17' Maldive. Τυπογραφικό άραγε ή να μπορούμε άραγε να επιλέξουμε όποια θέλουμε; -
17350 η sportive. 19150 η prestige. Επεσα μεσα τελικα.. για το 19ρι
Φοβερες τιμες εξοπλισμοι..
-
Πρώτη (θετική) εντύπωση: πολύ καλές τιμές! Πρόχειρα κοιτώντας, στο diesel βλέπω ότι κράτησε τις ίδιες τιμές με το απερχόμενο μοντέλο στη Sportive έκδοση και έβγαλε και την Prestige, πιο ακριβή μεν αλλά με καλύτερο εξοπλισμό! Δεύτερη εντύπωση (αρνητική): δεν έρχεται ο 1.2TCe. Κουλό! Αν θες βενζίνη μόνο στον ατμοσφαιρικό 1.6.
Πήρα τηλέφωνο σε κάποια αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι (μάλλον) δεν πρόκειται να έρθει γιατί είναι υπό τροποίηση (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), εν ολίγης θα βγει κάποια νέα έκδοση (ίσως με τον 1.3TCe) οπότε ο υπάρχον κινητήρας αποσύρεται σιγά σιγά και δεν είχε νόημα να τον φέρουν. Πιθανότατα θα έρθει ο νέος κινητήρας κάποια στιγμή στο μέλλον εάν κι εφόσον κτλ. Αυτά με κάθε επιφύλαξη...
-
Για αυτά που προσφέρει -και για συνειδητοποιημένους οδηγούς- είναι σχεδόν ευκαιρία αυτές οι τιμές.
-
Έλα ντε που είναι το τουρμπακι βενζίνη οεο;;;
Το μοναδικό δίλημμα κατά την άποψη μου είναι prestige dci με EDC ή prestige DCI 4x4.
Δεν βρίσκω κάτι να λείπει από τα prestige με μια γρήγορη ματιά που έριξα.
Έτσι δεν είναι ;
Μόνο χρωμα , χάρτες και...δερμάτινα υπάρχουν ως extra , δεν είδα ηλιοροφή αν έχει.Οπότε με λιγο κάτω από 20000€ με το κλειδί στο χέρι έχεις το 4Χ4 και με λιγο κάτω από 21000 το αυτόματο.
Κάνω λαθος;Άντε τώρα να δεις το...Arona , το Stonic και το Aircross αν είσαι λιγο ορθολογικός σε φιλοσοφία και τρόπο ζωής. (Ίσως μόνο το Scross να είναι ανταγωνιστικό)
Δεν βρίσκω προσωπικά κάποιο deal breaker εκτός ίσως από επιδόσεις για κάποιους και ίσως ψυχολογικά εκείνο το crash test στην κεντρική κολώνα.
Μεγάλο αστερίσκο για τον νέο 1.2 turbo που αναφέρει ο φίλος παραπάνω και ίσως να αξίζει να περιμένει κάποιος , ειδικά αν είναι και ελάχιστα πιο φθηνό. Θα πρέπει να το παλέψουν σε αυτό να έρθει με EDC και 4Χ4 μαζί αν γίνεται μεχρι 22000€ ( εκτός αν δεν συνεργάζεται το 4Χ4 με EDC)
Πολλά μπράβο στην Ελληνική Dacia πάντως που πέτυχε τέτοια διαμόρφωση σε τέτοιες τιμές.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Πρώτη (θετική) εντύπωση: πολύ καλές τιμές! Πρόχειρα κοιτώντας, στο diesel βλέπω ότι κράτησε τις ίδιες τιμές με το απερχόμενο μοντέλο στη Sportive έκδοση και έβγαλε και την Prestige, πιο ακριβή μεν αλλά με καλύτερο εξοπλισμό! Δεύτερη εντύπωση (αρνητική): δεν έρχεται ο 1.2TCe. Κουλό! Αν θες βενζίνη μόνο στον ατμοσφαιρικό 1.6.Πήρα τηλέφωνο σε κάποια αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι (μάλλον) δεν πρόκειται να έρθει γιατί είναι υπό τροποίηση (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), εν ολίγης θα βγει κάποια νέα έκδοση (ίσως με τον 1.3TCe) οπότε ο υπάρχον κινητήρας αποσύρεται σιγά σιγά και δεν είχε νόημα να τον φέρουν. Πιθανότατα θα έρθει ο νέος κινητήρας κάποια στιγμή στο μέλλον εάν κι εφόσον κτλ. Αυτά με κάθε επιφύλαξη...
Πάντως στις άλλες αγορές ο 1.2 υπάρχει κανονικά τώρα που το βλέπω.
Μήπως έγινε κάποια διαπραγμάτευση εδώ , γιατί οι τιμές για DCI είναι ασυναγώνιστες παντού.
Ίσως να είπαν δώστε προώθηση στον 1.6 σε καλά εξοπλιστικά πακέτα με μεγάλο περιθώριο κέρδους για την Μαμά Dacia , και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για τον 1.5 dci για εσάς.
Αφήστε εκτός τον 1.2 για να μην θάψουμε τον 1.6, ή διαλέξτε που θα σας βοηθήσουμε, ή μόνο στο DCI ή μόνο στο μικρό τουρμπακι, και στα 2 δεν γίνεται, πιο πιθανό το τελευταίο σκεπτικό μάλλον.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Πολύ καλά και τα 18 χιλιάρικα για την δικίνητη έκδοση diesel Prestige!
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πάντως στις άλλες αγορές ο 1.2 υπάρχει κανονικά τώρα που το βλέπω.Μήπως έγινε κάποια διαπραγμάτευση εδώ , γιατί οι τιμές για DCI είναι ασυναγώνιστες παντού.
Ίσως να είπαν δώστε προώθηση στον 1.6 σε καλά εξοπλιστικά πακέτα με μεγάλο περιθώριο κέρδους για την Μαμά Dacia , και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για τον 1.5 dci για εσάς.
Αφήστε εκτός τον 1.2 για να μην θάψουμε τον 1.6, ή διαλέξτε που θα σας βοηθήσουμε, ή μόνο στο DCI ή μόνο στο μικρό τουρμπακι, και στα 2 δεν γίνεται, πιο πιθανό το τελευταίο σκεπτικό μάλλον.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι αυτή η πολιτική (για τον 1.2TCe) ισχύει για όλη την Ευρώπη, όχι για την Ελλάδα συγκεκριμένα. Σε ερώτησή μου γιατί πωλείται τότε ο 1.2 σε άλλες χώρες μου είπαν πως έχει να κάνει ίσως με το ότι το Duster εκεί ήταν διαθέσιμο νωρίτερα κι άρα δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία τροποποίησης του κινητήρα.
Δε με πολυέπεισε η απάντηση ομολογουμένως, πιο πιθανό μου φαίνεται το σενάριο που είπες (να μην κανιβαλίσουν τις πωλήσεις του 1.6 ή και του diesel). Από την αν πρόκειται να έρθει αναβαθμισμένος 1.2TCe (ή 1.3TCe) ίσως αξίζει να περιμένει κάποιος που θέλει βενζίνη, αλλά ποιος ξέρει κατά πόσο ισχύουν αυτές οι πληροφορίες...
PS: Αυτόματο και 4x4 δε συνδυάζονται στο Duster (μέχρι στιγμής τουλάχιστον).
-
20.100 το prestige 4χ4 με μεταλλικό χρώμα + τα έξοδα μου είπαν.
Dacia Duster II