-
Καλό νέο! Από πού το έμαθες;
-
Κάτσε όμως να το δούμε και στην πραγματικότητα...
-
Θα είναι πολύ καλή κίνηση και για την εταιρεία αλλά και τους υποψήφιους κατόχους. Σε αντίθετη περίπτωση τιμολογιακά θα έπρεπε να μπει για τα καλά στα χωράφια των qq, kadjar όπου θα έχανε στις συγκρίσεις για πολύ κόσμο.
-
Είδα τις νέες τιμές στη Γαλλία και στην Ιταλία. Οι Ιταλικές μοιάζουν με τις τρέχουσες της χώρας μας, οπότε ταιριάζει με την πληροφορία του samatistas.
Εγώ έχω δύο ερωτήσεις:
-
Γιατί ο κινητήρας 1.5 dCi - 110hp ενώ είναι ο ίδιος που φοράει και το qasqhai, στο duster έχει πολύ περισσότερες εκπομπές ρύπων (και επομένως και τέλη κυκλοφορίας) ;
-
Στις ξένες ιστοσελίδες της μάρκας υπάρχει configurator για το duster. Λέτε πλέον να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα; Συγκεκριμένα βλέπω ότι πέραν της κάθε έκδοσης, μπορείς να προσθέσεις επιλεκτικά αξεσουάρ (πχ clima στην comfort για να μη χρειαστείς να πας στην prestige).
-
-
Για το δεύτερο ερώτημα ως πιο απλό αν αντιληφθούμε πως κινείται η μάρκα όλα αυτά τα χρόνια μάλλον θα δούμε εκ νέου τρεις εκδόσεις του μοντέλου για κάθε μηχανικό σύνολο με το οποίο δύναται να εφοδιαστεί και ως εκεί... Αυτό μάλλον οφείλεται στην μικρή αγορά που εμφανίζει η χώρα μας.
Για το πρώτο ερώτημα έχει να κάνει ίσως με την χαρτογράφηση του κινητήρα και τα παρελκόμενα του που συμβάλλουν στην μείωση των ρύπων. Απλά το υποθέτω και δεν γνωρίζω κάτι. Τον ίδιο κινητήρα ας πούμε φορά στην βενζίνη 1.2 με άλλα του ομίλου αλλά ενώ στο duster είναι 125 ίππων, στο kadjar είναι 130 ίπποι η ισχύς του. -
Εχει περισσοτερους ρύπους γιατι εχει και μεγαλυτερη καταναλωση απο το qq. Λογω αεροδυναμικης κλπ
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Εχει περισσοτερους ρύπους γιατι εχει και μεγαλυτερη καταναλωση απο το qq. Λογω αεροδυναμικης κλπΣωστή παρατήρηση αλλά είναι μόνο αυτό; Δεν ξέρω αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω.
-
Πολλά παίζουν ρόλο. Βάρος, σχέσεις μετάδοσης, αεροδυναμική, λάστιχα κλπ.
-
Από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.
Δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι τιμές γιατί προσπαθούν και για καλύτερα από αυτό που έγραψα.
Αλλά προς το παρόν ας μείνουμε στο περίπου +1.000 από τις τελευταίες πεσμένες που είναι το ρεαλιστικό σενάριο. -
Το στοιχημα ειναι αν η φουλ εκδοση 4x4 diesel θα εχει λιανικη προ φορων κατω απο 14χιλ. Δηλαδη 18 χιλ τελικη. Γιατι αν εχει 14001 λιανικη προ φορων τρωει εξτρα φορα ενα 600ρι. Δηλαδη παει στα 18600
-
Αύριο παρουσιάζεται στο δίκτυο αντιπροσώπων.
Από βδομάδα θα διανεμηθούν εκθεσιακά. -
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada
Τα πρωτα duster που ηρθαν
Δε φαινεται καποιο με τις 17ρες. Ή ειναι οι μεσαιες εκδοσεις ή δε βαλανε 17ρα στη φουλ εκδοση για να κρατηθει χαμηλα η τιμη.. -
Πλέον θα έχει 3 εξοπλιστικά επίπεδα ανά κινητήρα.
Θα έρθει μία πολύ φουλ, η Prestige.
Αύριο ίσως έχω πληροφορίες για τιμές. -
Ελπίζω φουλ εξοπλισμένο, 4x4 με EDC και τον 1.5 dci να μην ξεπερνά με το κλειδί στο χέρι τα 23.000€ , ζητάω πολλά;
Αν είναι έτσι θα μπει σφήνα στις φουλ εξοπλισμένες εκδόσεις του b-seg (π.χ Arona 1.5 πολύ γκάζι , με full Led , 18αρες όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα αλλά όχι τετρακίνηση ,DSG, τόσο μεγάλους χώρους, Captur , C3 aircross ,Stonic,Kona ανάλογα εξοπλισμένα ) και στις πρώτες εξοπλιστικά εκδόσεις της μεγαλύτερης κατηγορίας ( Sportage , Kuga , Karoq , -Kodiaq the party it's over από ότι είδα - QQ , Kadjar )
Άντε να δούμε!
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Ελπίζω φουλ εξοπλισμένο, 4x4 με EDC και τον 1.5 dci να μην ξεπερνά με το κλειδί στο χέρι τα 23.000€ , ζητάω πολλά;Μάλλον πολλά ζητάς γιατί δε βγαίνει έκδοση 4x4 με EDC.
Πάντως το δικίνητο με EDC στην Prestige θα μου έκανε (αρνητική) εντύπωση να πηγαίνει 23k. Κάνα 4χίλιαρο κάτω κάτι γίνεται. Εξαρτάται βέβαια πώς εννοείς το full εξοπλισμένο. Την πλούσια έκδοση (αυτή εννοώ εγώ) ή την πλούσια συν ό,τι extra υπάρχει; Εκεί εξαρτάται τι θα προσθέσεις (π.χ. κλιματισμός και περιμετρικές κάμερες είναι νομίζω extra και στην Prestige).
Εκτός αυτού περιμένουμε μελλοντικές εκδόσεις με καλύτερο εξοπλισμό, νομίζω break assist (ίσως φέρει και ένα αστέρι ακόμα στο Euro NCAP) και στο απώτερο μέλλον (καλά εκεί ίσως μιλάμε για facelift) τον 1.3TCe που ανακοινώθηκε πρόσφατα.
-
Ναι εννοώ τα πάντα επάνω και από extra .
Δεν το ήξερα πως το αυτόματο δεν συνδυάζεται με τετρακίνηση.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Κι αυτό σχετικό είναι. Υπάρχουν extra που δε συνδυάζονται με άλλα (π.χ. κάποιες μάσκες) κτλ. Σε κάθε περίπτωση θα δούμε σύντομα.
-
Θα ρισκαρω να πω τιμη για την καλυτερη εκδοση prestige η οποια θα εχει 16ρες ζαντες με ναβι 19 χιλιαρικα για το 4x4 diesel και ιδια τιμη για το 4x2 diesel αυτοματο. Extra θα ειναι περιμετρικη καμερα, blind spot, δερματινα καθισματα κ.α.
Edit https://www.car.gr/12561332-dacia-duste ... 10-hp-2018 να και η πρωτη αγγελια. Απο 15000 το 4χ2 manual diesel απο 17250 το 4x4 diesel γραφει
-
Σα μέγεθος είμαι σαφώς υπέρ της 16άρας αλλά σαν εμφάνιση δε μου πολυαρέσουν. Οι 17άρες είναι πολύ ομορφότερες. Γι' αυτό και μόνο ίσως τις προτιμούσα. Βέβαια αν αύξαναν κανένα συντελεστή με την καμία. Αλλά μια ζάντα μπορείς να την πάρεις και ξεχωριστά (πιο ακριβά βέβαια γιατί σου μένουν και οι παλιές). Ίδωμεν.
-
Λοιπόν...
Επίσημα οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με τις υπάρχουσες. Από 13.700 περίπου.
Δεν έχω ακόμη ακριβή νούμερα.
Ξέρω μόνο ότι η 1.5 DCi 4x4 Sportive έχει και πάλι 17.350, με περισσότερο εξοπλισμό λόγω νέου μοντέλου.
Θα υπάρχει όπως και έως τώρα μία έκδοση κάτω.Η prestige έχει τα πάντα όλα. 17αρες, blind spot κλπ κλπ
Η 1.5 DCi 110 4x4 Prestige έχει 20.500.Στην έκθεση που τα έμαθα είχαν ήδη εκθεσιακό μαύρο. Το χρώμα δε νομίζω ότι του πάει γιατί χάνει τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες και την επιβλητικότητά του.
Το εσωτερικό είναι με πιο καλά υλικά, minimal και πιο στιβαρό από το απερχόμενο.
Οι πόρτες έχουν πολύ πιο βαριά αίσθηση από το απερχόμενο.
Δεν το περιεργάστηκα περισσότερο.Θα βγάλουν άμεσα test drive οπότε θα το περιεργαστώ τότε λεπτομερώς.
Θεωρούν ότι με όλα τα δεδομένα το μοντέλο θα κάνει θραύση.
Dacia Duster II