-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
#73, 1o σε οσα τσιχλοφουσκαδικα εχουν στη λιστα....
#072 Ford Focus ST 0:51.802 Jani
#073 Suzuki Vitara S 0:51.828 Csabi
#074 Lexus LS500h 0:51.832 JaniΤι να μας πει το γατάκι του γάτου;
http://www.newsauto.gr/news/ena-nissan- ... ton-kosmo/ -
Επηρα και ποδιες...
αυτη
https://www.sump-guard.co.uk/steel-sump ... -2015-2015
και αυτη
https://www.sump-guard.co.uk/steel-dife ... -2015-2015
κατι σαν καποτες ειναι για ανωριμους με προβληματα προωρης εκσπερματωσης... ηταν και αυτη στις δυσκολες μερες...
ΑΛΛΑ ο τυπος τις εχει τζαμπα και με δωρεαν μεταφορικα μεχρι τελος μηνα... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Επηρα και ποδιες...
αυτη
https://www.sump-guard.co.uk/steel-sump ... -2015-2015
και αυτη
https://www.sump-guard.co.uk/steel-dife ... -2015-2015
κατι σαν καποτες ειναι για ανωριμους με προβληματα προωρης εκσπερματωσης... ηταν και αυτη στις δυσκολες μερες...
ΑΛΛΑ ο τυπος τις εχει τζαμπα και με δωρεαν μεταφορικα μεχρι τελος μηνα...Καλορίζικες και καλοφόρετες,γάτε!
Υ.Γ. Είδα έδωσες link και για τους Scrossάδες. Grazie!
-
κοριτσα...
μου σημαδεψαν το ες στη πορτα (επεσε ενα μηχανακι στο φαναρι και εγδαρε ο καθρεπτης του τη πορτα του οδηγου)
μου εδωκαν το λοιπον ενα μάνιουαλ νι-βι, βρωμιαρικο με τεσσερο, γι ελ πλους νοικιαρικο στον καθενα
με 43κ, που ειχε χεσει μεσα οποιος εμπηκε.
κρισεις απο τη λεβεντια μου (οταν σε λεω λεβεντια μη ξεχνας πως εισαι μαλακας μπάι χριστιανοπουλος)- οσο σκισμενο και αν ειναι, δεν τριζει. ουτε εκει που ειναι το ρολοι. που δεν ξερω αν ειχε και το επηρανε, γιατι εχει μια τρυπα. που εβαλα το χερι μεσα να δω τι εχει. δεν ητανε υγρη και την αφηκα.
- μεχρι το τωρα καταναλωσις στα 8.5. οσο και η μπενζιν. μη σου πω και πιο πανω. θα παιξω τζοκερ το πεντε. εκεινο το στρογγυλο ολο εκει μου σταματαει.
- μπαινεις στο παρκιν το πουρνο, δεν εχεις προλαβει να χεσεις και ακους το κροταλισμα. φτανεις γραφειο στο ενα κωλομερι και τρεχεις...ιδιο συμπτωμα με δονητη. οχι απο αυτους, απο τους αλλους για το τσιμεντο. μονο σε γάτους συμβαινει?
- ασχετον. εκει κατω, απο το γιου ες μπι, εχει μια γαματη θηκη για πακετο τσιγαρα. που τα αλλα που εχω δεν εχουν γιατι εβαλαν κατι κουμπια κωλο-θερμανσης.
- κλειδι. κλειδι... κλειδι..... ξεπεσαμε...
- το αριστερο τελικα εχει και αλλη χρηση εκτος του να γλυστραει. αναβει φωτα, ξεχασμενο τοχα
- το σπορτ μοντ δουλευει και εδω. βασικα μονο αυτο. χωρις απο τετοιο μεχρι δυο κέι νομιζεις οτι κανεις πεταλια σε βελαμος. και η σοκερ μομ ερχεται στη διασταυρωση...
- μαλακα, μαλακα πιο μαλακα... αναρτησεις για αιμοροίδες. σε εξαρση. τιντουτορε?
- κονβερς. μοδα αλλα γλυστραει. οπως τα κοντι μετα απο 43κ.
- αψηλα παει. μεχρι το πεντε. το τζοκερ. μπορει καπου αναμεσα και καλυτερα απο μπενζιν.
- φορας κουστουμι, εχεις υψηλη συναντηση. κατεβαινεις και λες στο παιδι να σου βαλει. υγρο. και παιρνει μια μυρωδια το γκι λαρος σαν σομπα στη δομνιστα με -20
- τιμονι. αλαφρον. σαν το χωμα που θα χεις απο πανω σου αν πας σε στροφυλικι να μπεις. πως το ες διαφερει?
- τα μπιπ-μπιπ εχουν μια καποια μυρωδια φραουλας. σε τραβανε. χωρις τα σενσιορια ομως, παρκαρεις με γκαπ-γκουπ. καλυτερα.
- οταν εισαι γιαπωνας, εισαι λιγο κολλημενος. επειδη δεν εχει καρτουλα το τζι-πι-ες δεν σημαινει οτι βαζεις ενα αδειο κουτι στο μουλτιμηντια που ετσι ειναι μονομηντια. βαλε μια φωτο του γατου ρε αδελφε...
- εχετε σκυψει ποτες μπροστα της? πονηρά? ετσι γονατιζει στα φρενα...
- σκεψου μια πουτανα. που εχει μπει μεσα της ο καμπος του μαραθωνα απο πακι. και ειναι ακομη σφιχτη σαν παρθενοπη. ετσι ειναι το σαλονι. αν και υφασμα. με βαση το αμπγιουζ που εχει φαει, ειναι σαν καινουργιο.
- ημεις οι παλαιοι, το δεξι μας το προσεχουμε και το ξυνωμε τρυφερα. μου εμεινε μονο του. η χειρα χωνεται σε μια καφεδοτρυπα. σε 23 χιλιαρικα αμαξι να μην εχει χεροακουμπι?
- ασχετο με το ιδιο σε αυτοματο... που συχνως οδηγω. και απο μαλακοτητα αλλα και απο τραβηγματα. και εξοπλισμο στο ιδιο λεβελ. το άουτο τα εχει ολα, ετουτο τπτ.
-
Ρε παιδια, ας κερασει καποιος τον γατο ενα φονταν, ενα προφιτελολ, ενα παγωτο, καατι τελοσπαντων!
Αδου βλεπετε ρε ειναι καλλιτεχνης!!!Γεια σου ζωγραφε Γκατοζ!!!
-
-
ρε συ, έπρεπε να το διαβάσω 4 φορές για να τα καταλάβω όλα... Ισχύουν όλα όσα λες μέσες άκρες (πλην της κατανάλωσης, εγώ με στρωτή οδήγηση, μισή ώρα μποτιλιάρισμα κάθε μέρα και 80 συνολικά km απόσταση τα 50 στην ΑΟ, έχω 5 στρογγυλό και με τα 225 Latitute Cross)..
Το΄χουμε πει, το αυτόματο έχει πιο κοντό κιβώτιο στις πρώτες σχέσεις, συνίσταται κιόλας αν κάποιος το θέλει να τραβάει τρέιλερ. Πάντως και το manual diesel, αν δεις τις μετρήσεις μέχρι τα 110 σε 3η-4η είναι σχεδόν μαζί με το S, αλλά εσύ είσαι γκαζοφονιάς και πας από 140 και πάνω, λογικό είναι να σου φαίνεται πιο αργό. Εντύπωση μου κάνει αυτό με τον εξοπλισμό, τι έχει παραπάνω το auto GL+ από το manual GL+;
Αν κάποιος πάντως δεν θέλει την οικονομία του ντίζελ (ρε συ ούτε η γυναίκα μου που ποτέ δεν έβαζε πάνω από 4η, περισσότερο από 6.7 μέση δεν είχε γράψει...) το αναμενόμενο face lift με τον 1.4 turbo σε πιο νορμάλ τιμές από αυτές του S θα είναι super vfm επιλογή, ειδικά αν κάποιος δεν θέλει και 4κίνηση.
-
Καταρχάς περαστικά του γάτου. Από εκεί και μετά θα πρέπει να οδηγώ δίχως αύριο για να δω μέση κατανάλωση 8,5 και πάλι δύσκολο. Στηρίζω fiverg.
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
@gatozρε συ, έπρεπε να το διαβάσω 4 φορές για να τα καταλάβω όλα... Ισχύουν όλα όσα λες μέσες άκρες (πλην της κατανάλωσης, εγώ με στρωτή οδήγηση, μισή ώρα μποτιλιάρισμα κάθε μέρα και 80 συνολικά km απόσταση τα 50 στην ΑΟ, έχω 5 στρογγυλό και με τα 225 Latitute Cross)..
Το΄χουμε πει, το αυτόματο έχει πιο κοντό κιβώτιο στις πρώτες σχέσεις, συνίσταται κιόλας αν κάποιος το θέλει να τραβάει τρέιλερ. Πάντως και το manual diesel, αν δεις τις μετρήσεις μέχρι τα 110 σε 3η-4η είναι σχεδόν μαζί με το S, αλλά εσύ είσαι γκαζοφονιάς και πας από 140 και πάνω, λογικό είναι να σου φαίνεται πιο αργό. Εντύπωση μου κάνει αυτό με τον εξοπλισμό, τι έχει παραπάνω το auto GL+ από το manual GL+;
Αν κάποιος πάντως δεν θέλει την οικονομία του ντίζελ (ρε συ ούτε η γυναίκα μου που ποτέ δεν έβαζε πάνω από 4η, περισσότερο από 6.7 μέση δεν είχε γράψει...) το αναμενόμενο face lift με τον 1.4 turbo σε πιο νορμάλ τιμές από αυτές του S θα είναι super vfm επιλογή, ειδικά αν κάποιος δεν θέλει και 4κίνηση.
Τζωρτζιο,
το λεω για τις ενδιαμεσες οτι παει οπως το ες ισως και καλυτερα...
το άουτο εχει αισθητηρες βροχης/φωτων, θερμαινομενα, κέιλες, λεντ φωτα και ειδοποιηση μπρέικ κατι... και για καποιο αγνωστο εις εμενα λογο, ειναι σκληροτερον. ισως επειδη ειναι νεοτερον και σχετικως παρθενοπη ακομη.
στη καταναλωση ενας γκατοζ αποτελει το αουτλάιερ ενος στατιστικου δειγματος. αν και βρωμιαρικο, λιγοστροφο, τερματιζει λιαν ευκολως εκει ψηλα στο τζοκερ-πεντε. οταν δουλευεις το λοιπον τη μηχανουλα ωσαν μπενζιν, τοτες καιει παραπανω απο μπενζιν. τρομαξα να μαθω ντοτ νετ, δεν θα μαθω και ντηζελ στα πεντηκονται και ενα... -
το σημερον παρελαβα απο σουζ τη νεα τη πορτα
και εβαλον και τας ποδιας
μενει δοκιμη επι σκληρου. εδαφους.
εδωκα και το βρωμιαρικο πισω
με μεση στα 8.1 τελικως
το δηλαδης, το βρωμικο ειναι 25% τουλαχιστον οικονομικοτερον της βενζινας με βαση το τσιπικον εις τιμην του μαζουτ.
...αλλα απο γατοζ εγινα ανθρωπος - μαλλον - εδιωξα τον κραταλια...
διαφωνει βεβαιως αυτος που καθομαι επανω και τα ανεπτυγμενα ογκίδια του φλεβικού του ιστού που τον περιβαλλουν. ες ειναι ταφ. και μπρουταλ. και με τα ψιλο ον-οφ ακομη πιο πολυ... -
ποδιαι το ερωτημα...
οπως αι σχολικαι, κρυβουν τας εντασεις της εφηβειας.
και προστατευουν τον μαλακα οδηγον οταν το καρφωνει εις βουνα με πετρες με την αποψη οτι θα περασει...
ευτυχως ητο κοντα τρακτερ φιλου και μας εξεκολλησε απο το πετραδακι-πετραδακι-το βιταρα-το-χωσα
εχαλασεν μονον η ηλεκτροστατικη.
των ποδιών... -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πως τα κατάφερες να κολλήσεις εσύ βρε θηρίο? Κάτι δεν μου βγαίνει σωστά...Μπορεί να το πήγε εκεί που θα κολαγε και wragler
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν είναι δύσκολο. Τα πάντα κολλάνε!!! Έχει τύχει να τραβάω άρμα μάχης από τον βούρκο!!!
-
Εχω την αίσθηση ότι ο φίλος μας ο γάτος δεν έπεσε σε βούρκο. Κάτι άλλο γατίστικο πήγε να κάνει μάλλον. Σαν τις γάτες που όταν αποφασίζουν να περάσουν κάθετα ένα δρόμο δεν κοιτούν ούτε δεξιά, ούτε αριστερά!
-
Καλημέρα!.
Μηπως υπαρχει καποια πληροφόριση αν προκειται να εισαχθεί το vitara με τον κινητήρα των 1,4 σε gl+ έκδοση
και όχι μονον σαν 1,4s όπως τώρα;.
Είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκ/του, εχω σχεδόν κατασταλάξει στο vit αλλά δεν γουστάρω τον 1,6 μιας και θελω κινητήρα βενζίνης. -
Υπάρχει και σε 1.6 βενζίνης ατμοσφαιρικό.
-
Ο χρήστης keltis2000 έγραψε:
Υπάρχει και σε 1.6 βενζίνης ατμοσφαιρικό.Λεει οτι δε γουσταρει 1.6
-
το δε γουστάρω μεταφράζετε σε θελω πιο 'φρεσκο μοτέρ' δηλαδή αποδοτικότερο ελέο τούρμπο
και χαμηλότερων τελών κυκλοφορίας λόγω χαμηλότερων ρύπων. -
α κατάλαβα, εγώ το ερμήνευσα οτί δεν θέλει τον 1.6 diesel ...
-
Σε νιώθω , και εγώ ήθελα τον 1.4 βενζίνης αλλά δεν μπορούσα καν να πλησιάσω την τιμή του vit S , και πήρα τον 1.6 βενζίνης.
Suzuki Vitara 2015