-
Merc μπορεί να μην είναι αλλά και το Vitara σαν όνομα έχει την ιστορία του. Και είναι αξιόλογη...
Καλοταξιδο!
-
Κώστα μου αμάξια ειναι, σιγά μην τα περιμένεις και κανα χρονο. Ούτε για ferrari δεν θα περίμενα τόσο. Οτι παίζει στο ράφι και αν, αλλιώς πάμε άλλου !
-
Μην κάνετε σαν χήρες στο κρεββάτι. Επειδή ακριβώς είναι αυτοκίνητο και θα συνυπαρχεις μαζί του για χρόνια, αξίζει να το περιμένεις για να έρθει όπως πραγματικα το θέλεις. Εκτός αν υπάρχει άμεση ανάγκη μεταφορικού μέσου.
-
και γιατι να μην περιμενεις για ενα αυτοκινητο που επιλεγεις εσυ ο ιδιος ;
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
και γιατι να μην περιμενεις για ενα αυτοκινητο που επιλεγεις εσυ ο ιδιος ;agree!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κώστα μου αμάξια ειναι, σιγά μην τα περιμένεις και κανα χρονο. Ούτε για ferrari δεν θα περίμενα τόσο. Οτι παίζει στο ράφι και αν, αλλιώς πάμε άλλου !Σε κανένα αμάξι μου δεν μπήκα σε διαδικασία αναμονής αλλα μαλλον θέμα τύχης ή σύμπτωσης, πάντα έβρισκα αμέσως έκδοση χρώμα κλπ που ήθελα.
Στην Ferrari μάλλον αναγκαστικά θα έμπαινα γιατί νομίζω δεν έχουν ετοιμοπαραδοτες... lol!!!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην κάνετε σαν χήρες στο κρεββάτι. Επειδή ακριβώς είναι αυτοκίνητο και θα συνυπαρχεις μαζί του για χρόνια, αξίζει να το περιμένεις για να έρθει όπως πραγματικα το θέλεις. Εκτός αν υπάρχει άμεση ανάγκη μεταφορικού μέσου.και γιατι να μην περιμενεις για ενα αυτοκινητο που επιλεγεις εσυ ο ιδιος ;
+1
-
Ευχαριστώ για τις ευχές , οταν δινόταν η παραγγελία δεν υπήρχε τίποτα σε ετοιμοπαράδοτο και η αναμονή είναι περίπου 2 μήνες. Η καραβιά ήρθε το Γενάρη και περιμέναμε αρκετοί (οχι ολοι) να πάρει παράταση το μέτρο της απόσυρσης το οποίο έγινε μόλις ! αρχές Απριλίου.Την απόσυρση την πληρώσαμε σε ψυχική οδύνη
Anyway το vitara ειδικά στο πρόγραμμα sport τα σπάει...
Σκέψεις ακύρωσης ομολογώ υπήρχαν αλλά στα 25κ τι ανάλογο παίρνεις ? εγώ οχι πάντως opel mokka -ssangyong tivoli... ακόμη και το παλαιό mitsu asx βγαίνει πιο ακριβό. -
Καλησπέρα παιδιά....καιρό έχουμε να τα πούμε.....το vitara μια χαρά...έφθασα στο service ήδη στα 15000 χλμ
-
Καλοτάξιδο trail.
Το έχω κάνει 38,000 χλμ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.Επειδή μαζευτήκαμε πολλοί/πολλές, να δώσω τα φώτα μου στο στρώσιμο:
α) Με το που βγαίνουμε απο αντιπροσωπεία, ξεχνούμε θείους,γιαγιάδες,φίλους κλπ....θα πέσει το μάτι.
Φεύγουμε με το αίσθημα δίπλα (ή και μόνοι μας να μη μας πρήζει), για Σέρρες(όσοι απο Σαλόνικα). Είναι καλός δρόμος.Για Χαλκιδική είναι αισχρός, για Κατερίνη χάλια αλλά παλεύεται και για ασπροβάλτα καλός αλλά έχει διόδια.
Πίνουμε καφέ, κρυώνει για 2 ώρες και επιστροφή σπίτι. Τα παραπάνω μέχρι τα 1000χλμ. Όχι πάνω απο 100-150χλμ τη μέρα και προς θεού, όχι μέσα στην πόλη. Το κιβώτιο θα στρώσει τις μικρές ταχύτητες καθώς γυρίζουμε σπίτι.β) Τα πρώτα λάδια στις 10,000. Μετά κάθε 5,000 αλλαγή.Το φίλτρο πετρελαίου κάθε 15,000 και κάθε 30,000 τις βαλβολίνες.
γ) Σε κάθε εκκίνηση, περιμένουμε ρελαντί 2 λεπτά. Το ίδιο και όταν πρόκειται να το σβήσουμε.Αν βιάζεται ο φίλος/φίλη/γκόμενα/πορνοστάρ κλπ τη στέλνουμε από κει που ήρθε γιατί λεφτά για αυτοκίνητα δεν παίζουν κάθε μέρα.(το τελευταίο υπενθύμιση για τους σαβουρογάμ**ες)
δ) Μέχρι τις πρώτες 10,000, ποτέ πάνω απο 3,000 στροφές.Η μηχανή θα χρειαστεί πάνω απο 30,000 να στρώσει σχεδόν πλήρως, διότι είναι πετρέλαιο και τα λάδια που φοράει είναι C2(τέζα αντιτριβικά).
ε) πειράματα με λάδια όχι.Μου είπε ο πεθερός ο ταρίφας, η μάνα του ξαδέρφου μου, ο μπατζανάκης μου και τέτοια μακριά. Ποτέ μη κρατάς λάδι πάνω από 10,000 χλμ. Γυφτιές και τσιγκουνιές θα τις πληρώσεις αργότερα.
στ) Για το λάδι και τη συντήρηση ξέρεις εσύ και μόνο εσύ επειδή διαβάζεις 4Τ και το λένε όλοι εδώ μέσα, ο μπάμπης ο σουγιάς και ο japanese1.
στ') Να περνάς και από το thread τεχνικά θέματα και βελτιώσεις ....έχει παιδιά με φοβερές γνώσεις π.χ Quadra21.
Καλό Πάσχα σε όλους.
-
Τα παραπάνω που στηρίζονται; Υπάρχει μηχανολογική μελέτη; Διότι οι κατασκευαστές λένε ότι ξεκινάμε αμέσως και δεν περιμένουμε στο ρελαντί (επειδή στο ρελαντί αργούν να ζεσταθούν τα πάντα και όσο δουλεύουν κρύα έχουν μεγαλύτερες φθορές) και τα χλμ αλλαγής ελαίου δεν τα ορίζουν στις 5.000. Δυο παραδείγματα απλά αναφέρω.
ΥΓ: Τι κακό έχει ο δρόμος προς Κατερίνη;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Καλοτάξιδο trail.
Το έχω κάνει 38,000 χλμ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.Επειδή μαζευτήκαμε πολλοί/πολλές, να δώσω τα φώτα μου στο στρώσιμο:
α) Με το που βγαίνουμε απο αντιπροσωπεία, ξεχνούμε θείους,γιαγιάδες,φίλους κλπ....θα πέσει το μάτι.
Φεύγουμε με το αίσθημα δίπλα (ή και μόνοι μας να μη μας πρήζει), για Σέρρες(όσοι απο Σαλόνικα). Είναι καλός δρόμος.Για Χαλκιδική είναι αισχρός, για Κατερίνη χάλια αλλά παλεύεται και για ασπροβάλτα καλός αλλά έχει διόδια.
Πίνουμε καφέ, κρυώνει για 2 ώρες και επιστροφή σπίτι. Τα παραπάνω μέχρι τα 1000χλμ. Όχι πάνω απο 100-150χλμ τη μέρα και προς θεού, όχι μέσα στην πόλη. Το κιβώτιο θα στρώσει τις μικρές ταχύτητες καθώς γυρίζουμε σπίτι.β) Τα πρώτα λάδια στις 10,000. Μετά κάθε 5,000 αλλαγή.Το φίλτρο πετρελαίου κάθε 15,000 και κάθε 30,000 τις βαλβολίνες.
γ) Σε κάθε εκκίνηση, περιμένουμε ρελαντί 2 λεπτά. Το ίδιο και όταν πρόκειται να το σβήσουμε.Αν βιάζεται ο φίλος/φίλη/γκόμενα/πορνοστάρ κλπ τη στέλνουμε από κει που ήρθε γιατί λεφτά για αυτοκίνητα δεν παίζουν κάθε μέρα.(το τελευταίο υπενθύμιση για τους σαβουρογάμ**ες)
δ) Μέχρι τις πρώτες 10,000, ποτέ πάνω απο 3,000 στροφές.Η μηχανή θα χρειαστεί πάνω απο 30,000 να στρώσει σχεδόν πλήρως, διότι είναι πετρέλαιο και τα λάδια που φοράει είναι C2(τέζα αντιτριβικά).
ε) πειράματα με λάδια όχι.Μου είπε ο πεθερός ο ταρίφας, η μάνα του ξαδέρφου μου, ο μπατζανάκης μου και τέτοια μακριά. Ποτέ μη κρατάς λάδι πάνω από 10,000 χλμ. Γυφτιές και τσιγκουνιές θα τις πληρώσεις αργότερα.
στ) Για το λάδι και τη συντήρηση ξέρεις εσύ και μόνο εσύ επειδή διαβάζεις 4Τ και το λένε όλοι εδώ μέσα, ο μπάμπης ο σουγιάς και ο japanese1.
στ') Να περνάς και από το thread τεχνικά θέματα και βελτιώσεις ....έχει παιδιά με φοβερές γνώσεις π.χ Quadra21.
Καλό Πάσχα σε όλους.
Εισαι γ@μ@τος...
Και για να μην παρεξηγηθω, δεν γελαω με αυτα που γραφεις, (με πολλα απο αυτα συμφωνω) αλλα με τον τροπο που τα γραφεις. Θα μπορουσες να κανεις εκπομπη αυτοκινητου σε στυλ top gear, με ελληνικο στυλ (Σαλονικιοτικο).. Να' σαι καλα νυχτιατικο.. -
Τελικά το S θα προσφερθεί και σαν 2wd
Εδώ το review ατην μακρινή Αυστραλία
http://www.carsguide.com.au/car-reviews ... rive-40823Βέβαια να σημειώσω
- Το περίεργο επίπεδο εξοπλισμού (δεν έχει auto collision system, θερμαινόμενα καθίσματα κλπ) αλλά έχει τα περισσότερα από τα άλλα (και gps)
- Τη χαμηλότερη τιμή κατά 4000 δολλάρια au, δηλαδή 3000 euro. Στην ελληνική αγορά σημαίνει 21000 αυτόματο και 19000 manual. Εξαιρετική τοποθέτηση....
- Προσφέρεται μόνο με αυτόματο (στην Αυστραλία...), που μπορεί να είναι εξαιρετικό σαν aisin, αλλά στερεί επιδόσεις καθώς δεν είναι διπλού συμπλέκτη
- Ακόμη και έτσι, δίνουν ένα 8.4 0-100 μετρημένο...
-
Να σαι καλά αδερφέ makwolf. Χουλιαμάς να γίνεται!
Συγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν, αλλά είχα απογευματινή ημίγυμνη φωτογράφιση για το Cosmopolitan.
Ιταλέ, o δρόμος από Σαλόνικα μέχρι διόδια Αιγινίου είναι για την κομμένη τη γέφυρα.Έχει αφεθεί στην τύχη του λόγω του ότι ανήκει στο δημόσιο. Απ'τα διόδια και μετά, ανήκει σε ιδιώτη, και είναι στρωμένος σωστά εκτός απο τις γέφυρες που έχει απόκλιση το ένα διάζωμα με το άλλο πάνω απο 4-5 εκατοστά.
Ηρακλής, ο γνωστός και μη εξαιρετέος.
-
Την Πέμπτη γύρισα από Αθήνα και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα από Κατερίνη, πλην της γέφυρας του Αξιού που όπως είπες είναι άστα να πάνε. Το εξοργιστικό ήταν τα 12 διόδια της διαδρομής και τα €30,5 τους... Ειδικά σε περιοχές όπου δεν υπάρχει καν αυτοκινητόδρομος!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Την Πέμπτη γύρισα από Αθήνα και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα από Κατερίνη, πλην της γέφυρας του Αξιού που όπως είπες είναι άστα να πάνε. Το εξοργιστικό ήταν τα 12 διόδια της διαδρομής και τα €30,5 τους... Ειδικά σε περιοχές όπου δεν υπάρχει καν αυτοκινητόδρομος!!!και μόνο να σε σταματάνε 12 φορές είναι σπαστικό...πόσο μάλλον να πρέπει και να πληρώνεις...
Άσχετο : Κυριακή φεύγοντας από Θεσ/νίκη έκανα μισή ώρα για να βγω από την πόλη...Και μετά...λιγότερο από 2 ώρες μέχρι τα Γιάννενα...Πώς την παλεύετε με την κίνηση;;;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
και μόνο να σε σταματάνε 12 φορές είναι σπαστικό...πόσο μάλλον να πρέπει και να πληρώνεις...
Πάρε πομποδέκτη! Εχω σωθεί .. έχω σε κάθε αυτοκίνητο από ένα της ΑΟ και ένα για το Τμήμα μέχρι Λαμία και είμαι αρχηγός! Καμία καθυστέρηση απολύτως, φόρτωμα και έλεγχος υπολοίπου ηλεκτρονικά!
Ειδικά τα καλοκαίρια που πάντα οριακά προλαβαίνω το φέρυ από Αρκίτσα για Αιδηψό με έχει σώσει!
Για το ότι πληρώνω δεν φωναζω καθόλου! Μόνο απαίτηση έχω για ακόμα καλύτερη υπηρεσία! Αλίμονο αν γκρινιάζουμε που έχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτοκινητοδρόμους και δεν πάμε στους καρόδρομους! -
Τους ίδιους δρόμους έχουμε που είχαμε 10 χρονια πριν. Τότε τα διόδια ήταν 5 για την ίδια διαδρομή. Αλλά έπρεπε να πλουτισουν οι διάφοροι Μπομπολες βλέπεις...
-
Δεν είναι ίδιοι οι δρόμοι και το ξέρεις. Μην λαικιζουμε έτσι. Σε κάθε περίπτωση προτιμώ να έχω ασφαλείς δρόμους και να χρηματοδοτω και την κατασκευή νέων και ας πλουτιζει και κάποιος στην πορεία. Δεν υπάρχει κάτι κακό στον πλούτο ούτε στο κέρδος.
-
Πάντως προχθές γυρίζοντας από Εγνατία με βροχή σε διάφορα σημεία ο δρόμος είχε κρατήσει πολλά νερά - μικρές λιμνούλες - που ιδίως σε πιο χαμηλά αμάξια δημιουργούσαν έντονο πρόβλημα και έκοβαν γερά, για να μην 'φύγουν'...Σε κάποια σημεία ακόμη και το πιο ψηλό σχετικά δικό μου 'πλατσούρισε'...Για να μην σχολιάσω το τι νερά σήκωνε από το 'καταπληκτικό οδόστρωμα' το κάθε μπροστινό αμάξι με αποτέλεσμα να μην βλέπει τίποτα ο πίσω του...
Αυτός είναι σύγχρονος αυτοκινητόδρομος;;
Suzuki Vitara 2015