-
Off topic ναι αλλά με τρέλα να βρεθούμε από κοντά και να μιλάνε για ώρες με μεζέ και ποτό !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
http://auto2day-gr.blogspot.gr/2016/01/ ... ra_29.html
-
Καλησπέρα και πάλι μετά από καιρό (υποχρεώσεις γαρ!).
28 και κάτι χιλιάδες χλμ, και είμαστε σε τέλεια κατάσταση.Ορισμένες φορές παρκάρω δεξιά, και ανάβω τσιγάρο και το χαζεύω.
Έκανα αλλαγή λαδιών χθες, και πήρα δείγμα για την blackstone (blackstone oil analysis).Τα δείγματα μου ήρθαν δωρεάν, και ταξίδεψαν ένα μήνα από Αμέρικα για να έρθουν. Θέλω να ελέγξω την κατάσταση του μοτέρ μετά από 30,000 χλμ περίπου.
Αυτά είναι τα νέα παιδιά.
Προσοχή στους δρόμους! -
Για εμενα το καλύτερο αμάξι που υπάρχει για την ελλαδα. Στην του τετρακίνητη έκδοση ντίζελ φορτωμένο με εξοπλισμό.....23 χιλιάρικα.....οταν για να πάρεις 1000αρακι γκολφ βενζινουλας θέλεις 19!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
+1 και εννοείται ότι τέτοια οχήματα τα παίρνεις πάντα τετρακινητα... Αλλιώς πάρε hatchback
-
Καλή βδομάδα! Ανακλησούλα ...
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλή βδομάδα! Ανακλησούλα ...Μη το διαβάσει ο iceman.
Με τέτοια προβλήματα ξεκίνησε και το QQ. Τελικά μόνο Toyota
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μη το διαβάσει ο iceman.
Αλλα πρεπει να βαλεις το χερι πολυ πιο βαθεια στην τσεπη...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μη το διαβάσει ο iceman.
Αχel έγραψες!
-
Βρε δεν ντρέπεστε λέω εγώ[emoji38]Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά οι ανακλησεις είναι πιο υπεύθυνες από το κάνω την πάπια ή το να το δοκιμάσουμε πρώτα και μετά να δούμε, ειδικά όταν μιλάμε για πολύ συχνά θέματα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βρε δεν ντρέπεστε λέω εγώ[emoji38]Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά οι ανακλησεις είναι πιο υπεύθυνες από το κάνω την πάπια ή το να το δοκιμάσουμε πρώτα και μετά να δούμε, ειδικά όταν μιλάμε για πολύ συχνά θέματα.Εδώ ο iceman7 εχει ποοολυ δικιο..
-
Λες και έχει βαρέσει η κρίση και τις αυτοκινητοβιομηχανίες και έχουν ξεκινήσει να κόβουν θέσεις εργασίες από τους δοκιμαστές!
-
Βιάζονται στην κυκλοφορία νέων μοντέλων λόγω ανταγωνισμού και τα βγάζουν και σύντομα και με μικρούς χρόνους παραγωγής.
Εδω βγάζουν στο σαντερλαντ ένα qq το λεπτό, σιγά μην κάτσουν να αλλάξουν τη γραμμή παραγωγής για διορθώσεις και σιγά μην δοκιμάζουν όλα όσα βγαίνουν. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βρε δεν ντρέπεστε λέω εγώ[emoji38]Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά οι ανακλησεις είναι πιο υπεύθυνες από το κάνω την πάπια ή το να το δοκιμάσουμε πρώτα και μετά να δούμε, ειδικά όταν μιλάμε για πολύ συχνά θέματα.+1
-
Να πω την αλήθεια κιόλας ειδικά για καποια πολυ κοινά θέματα και με το Qq μας θα προτιμούσα προληπτική ανάκληση παρά χάσιμο χρόνου ....
-
Οι ανακλήσεις κοστίζουν. Για το λόγο αυτό γίνονται όταν διαπιστώνονται σοβαρά θέματα με ρύπους ή την ασφάλεια των οχημάτων. Δεν γίνονται επειδή στους 100 ιδιοκτήτες βρέθηκαν κάποιοι να ακούνε ήχους ή συντονισμούς ή νιώθουν πως το αμάξι τους είναι στοιχειωμένο.
-
Σπύρο δεν μιλάμε για τέτοια θέματα προφανώς.
-
Σε πειράζω βρε φίλε! Ηθελα να δω αν είσαι εδώ και να σου πω την καλημέρα μου!
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλή βδομάδα! Ανακλησούλα ...Να σημειώσω ότι αφορά τα πολύ πρώτα που κυκλοφόρησαν (από ότι καταλαβαίνω από τα vin που είναι χιλιάδες κάτω από του δικού μου...) και είναι για το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος στα πολύ εξοπλισμένα της σειράς...(αν επέμβει και υπάρξει ψιλο-τρακάρισμα τύπου 'του τον ακούμπησα', μουλαρώνει και πρέπει να σβήσεις - ανάψεις κινητήρα με κίνδυνο να σε πιάσει... ).
Και το θέμα με το dpf είναι για τα πολύ πρώτα, όχι φυσικά ότι δεν έχουν θέμα γενικά με το dpf όλα......για να βοηθήσω τον 'παγωμένο' φίλο μήπως συγχωρέσει το QQ, τρίζει και το vitara...
Πρώτα από τη θήκη για τα ψιλά που δεν έχει μαλακό υπόβαθρο και έτσι κοπανάνε στην πρώτη βαθειά λακούβα (κάτι που όμως δείχνει βαθειά κοινωνική ευαισθησία προς τον πάκι του φαναριού!) , και αρκετά από το foot rest όταν φοράω αθλητικά παπούτσια (...και αυτό έχει την ψυχοπνευματική προέκταση του, δεν φοράω πλέον αθλητικά για να πάω στο πιτόγυρο-πάρτυ της κυριακής...).
Επίσης η κατανάλωση, φευ, δεν έμεινε κάτω από τα 8. Πλέον 8.2 και ανεβαίνει...
Suzuki Vitara 2015