-
Βασικά εσύ έλεγες αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 χλμ ή κάθε εξάμηνο ενώ ισχύει κάθε 15.000 χλμ ή μια φορά το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και ελάχιστα χιλιόμετρα να κάνει κάποιος, πρέπει να αλλάξει τα λάδια μια φορά το χρόνο.
-
Επαναλαμβάνω ότι δεν το λέω εγώ, το γράφει στη σελίδα 4 στο βιβλιαράκι 'Βιβλίο Συντήρησης και Αρχείο Συντήρησης'. Εάν δεν ήταν για την εγγύηση, προσωπικά θα τα άλλαζα μόνο μία φορά το χρόνο.
6 μήνες/ 15.000 χλμ* Λάδι κινητήρα & φίλτρο λαδιού
- Όποιο έρθει πρώτο
Στις δύσκολες συνθήκες αναφέρει μεταξύ άλλων την κίνηση στην πόλη και την επαναλαμβανόμενη οδήγηση για μικρές αποστάσεις, κάτι από το οποίο δεν γλιτώνει σχεδόν κανένας κάτοικος μεγάλης πόλης. Με αυτόν τον τρόπο σε αναγκάζουν να πηγαίνεις πιο συχνά στο συνεργείο.
-
Δεν ξέρω τι λέει το βιβλιαράκι αλλά όλοι οι αντιπρόσωποι nissan και όλοι οι κάτοχοι qq αλλάζουν λάδια μια φορά το χρόνο ή στα 15.000 χλμ. Πάντως όχι στο εξάμηνο. Εσύ προτιμάς να ακολουθείς το βιβλιαράκι και να τα αλλάζεις ανά εξάμηνο. Κάτι το οποίο είναι περιττό αν δεν έχεις συμπληρώσει τα χιλιόμετρα που πρέπει. Εκτός και αν στο εξάμηνο κάνεις πολλά χιλιόμετρα οπότε καλά κάνεις.
-
Το qashqai 1.6 dig (βενζίνη) έχει την ίδια τιμή με το 1.6 d, δηλαδή +5000 από το 1.2 dig. όπως βλέπω στο site της nissan
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/e ... an-qashqai
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/epese-apo-ntalika-sto-8riasio-ena-olokenourgio-nisan-qashqaiΣτάλθηκε από το GT-I9195 μου
εντάξει.....δεν θα το πάρει αυτός που το είχε παραγγείλει!!!!!!
θα το πάρει ο αμέσως επόμενος!!!!
-
Ξέρει κανείς εάν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) το nissan qashqai owners manual και το nissan connect manual?
-
Χθες καθώς φόρτωνα και έκανα μια δοκιμή με μια δύσκολη βαλίτσα κοντά στην μέση του πορτμπαγκάζ βρήκε η κλειδαριά πάνω της και έσπασε ένα κομμάτι πλαστικό από το εσωτερικό της. Μα τελείως ψεύτικα τα κάνουν πλέον ρε γαμώτο? Κόλα στιγμής και όλα καλά. Αναρωτιέμαι αν πάει κομπλέ με την κλειδαριά γιατί σκέφτομαι να το αλλάξω. Τα νεύρααααααα μουουουου!
-
Χθες καθώς φόρτωνα και έκανα μια δοκιμή με μια δύσκολη βαλίτσα κοντά στην μέση του πορτμπαγκάζ βρήκε η κλειδαριά πάνω της και έσπασε ένα κομμάτι πλαστικό από το εσωτερικό της. Μα τελείως ψεύτικα τα κάνουν πλέον ρε γαμώτο? Κόλα στιγμής και όλα καλά. Αναρωτιέμαι αν πάει κομπλέ με την κλειδαριά γιατί σκέφτομαι να το αλλάξω. Τα νεύρααααααα μουουουου!
-
αν το μήνυμα δεν είναι τρολάρισμα...τότε δε χωρούν σχόλια!
-
Καλησπερα. Ξερουμε διαθεσιμοτητα και αναμονη για QQ Accenta Connect και Accenta Premium? Αναφερομαι σε Αθηνα.
-
Για το 1.6 dci accenta connect,πριν από 30-40 μέρες η αναμονή είχε κατέβει αισθητά συγκριτικά με κάποιους μήνες πριν...ο πωλητής μου είχε πει περίπου ενάμιση μήνα αναμονή για το ανθρακί χρώμα.Παίζει ρόλο και αυτό.
-
Αν και αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα, και εμείς που ρωτήσαμε για Energy 1.5 πριν κανά μήνα από εκεί που η αναμονή ήταν 3-4 μήνες, πλέον έχει πέσει στις 20 ημέρες.
-
Πρόταση για καλό αντιπρόσωπο; Πειραιά κατά προτίμηση;
-
Κασιός Περιστέρι. Εχει και seat, εγω είχα μείνει ικανοποιημένος και απο sevice και όλα.
-
Λογικα ο Κυριακουδης στον Πειραια πρεπει να ειναι καλος
-
Ο χρήστης christosjr1 έγραψε:
Πρόταση για καλό αντιπρόσωπο; Πειραιά κατά προτίμηση;Σε πρόσφατη κουβέντα στο qgc αναφέρθηκε ότι ο Κυριακούδης δεν έδινε κάποιο δώρο με την αγορά!!!!
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις σε κάποιον μεγάλο που έχει μεγάλες πωλήσεις και άρα άλλα περιθώρια ώστε να πετύχεις την καλύτερη τιμή.
Εγώ το πήρα από Σφακιανάκη στην Κηφισίας και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και από τον πωλητή και από τα δώρα και από την εξυπηρέτηση!
Αν θες λεπτομέρειες με pm... -
Πρόταση για καλό αντιπρόσωπο Θεσσαλονίκη;
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ερώτηση ακόμα. Η έκδοση acenta premium περιλαμβάνει και το connect;
-
Ο χρήστης christosjr1 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ερώτηση ακόμα. Η έκδοση acenta premium περιλαμβάνει και το connect;Ναι.!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]