-
Διάβαζα σε ένα διαδικτυακό σαιτ δοκιμή του qasquai και καποιος από κάτω το αποκαλούσε κουδουνιστρα.
Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει 2-3 πράγματα για την συναρμογή του και γενικώς για την ποιότητα κατασκευής του? -
Οι 260 σελίδες του παρόντος θέματος δεν σου φτάνουν? [emoji16]
-
Ναι έχω διαβάσει κάποια πραγματα.
To qasquai κουδουνίστρα.
Το vitara εσωτερικό με σκληρά πλαστικά, μικρό σε μέγεθος για οικογένεια και μειωμένη ποιότητα αλλά το πιο σημαντικο για μένα ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση κάτι που μετρα στο ταξίδι.
Το Tuscon και Sportage τεράστια και καίνε πολύ.
Το chr πίσω έχει κάτι μικρά παράθυρα για παιδιά δεν κάνει....
Το karoq με νορμαλ εξοπλισμό στα 1.5 θέλεις πανω από το όριο των 22.500-23.000.
Τι να πάρουμε στο τέλος.... -
Ο χρήστης nikos1971 έγραψε:
Τι να πάρουμε στο τέλος....
Arona Cng,τελος.-
-
Το vitara εσωτερικό με σκληρά πλαστικά, μικρό σε μέγεθος για οικογένεια και μειωμένη ποιότητα αλλά το πιο σημαντικο για μένα ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση κάτι που μετρα στο ταξίδι.
.το μειωμένη ποιότητα από πού το κατάλαβες???Από τα σκληρά πλαστικά???Γιατί το Qashqai που έχει μαλακά πλαστικά έχει αυξημένη ποιότητα??? Κριτήριο ποιότητας είναι το ποσό μαλακά είναι τα πλαστικά??Όχι το μοτέρ το δέσιμο του σασί,το στήσιμο τα ηλεκτρικά ηλεκτρονικά κλπ???Για την ηχομονωση δεν σε κατηγορώ εάν σε ενοχλεί αλλά για τα άλλα σόρρυ αλλά πλανάσαι.Πιο ποιοτικό ένα αμάξι που καίει λάδια, καίει φλάντζες κλπ....
-
Το βιταρα στο πανω μερος του ταμπλο πλεον εχει ενα μαλακο πλαστικο
-
Ο χρήστης nikos1971 έγραψε:
Ναι έχω διαβάσει κάποια πραγματα.
To qasquai κουδουνίστρα.
Το Tuscon και Sportage τεράστια και καίνε πολύ.
Το chr πίσω έχει κάτι μικρά παράθυρα για παιδιά δεν κάνει....
Το karoq με νορμαλ εξοπλισμό στα 1.5 θέλεις πανω από το όριο των 22.500-23.000.
Τι να πάρουμε στο τέλος....Στα 22 παίρνεις το grandland και σε κανα μήνα ίσως το c5 aircross. Απλά δες τι αμάξι θες το βιταρα που λες είναι πάνω από 30εκ κοντύτερο από τουσον σπορτατζ κλπ. Αν βολευεσαι με τους χώρους του βιταρα είναι εξαιρετική επιλογή. Και αν βολευεσαι στο βιταρα σίγουρα σου κάνει και το scross που είναι μεγαλύτερο και ομοίως αξιόπιστο.
Απλά κοιτάς αμάξια από δύο διαφορετικές κατηγορίες βάζοντας και βιταρα και σπορτατζ στα υποψήφια. Αν σου κάνει το βιταρα σου κάνει και τα c3 aircross 2008 crossland κοκ. Όλα αυτά είναι στα λεφτά που διαθέτεις.
Το περισσότερο αμάξι στα 22 αυτή την στιγμή είναι τα οπελ τουσον κια. Και συνδυασμός μεγαλύτερου αμαξιού με περισσότερο εξοπλισμό νομίζω κερδίζει το οπελ.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν μας λέει όμως ο φίλος τι ψάχνει..
-
Αυτό που ψάχνω είναι SUV.
Την ομορφιά του vitara ή του qasquai τους χώρους του qasquai (όχι κάτι παραπάνω δηλ tuscon, kia είναι πολύ μεγάλα για αθηνα μιας και θα είναι το μονο αμαξι μου). Την αξιοπιστία της toyota. Κάτω από 2000 γιατί δεν θέλω να πληρώνω μεγάλο σήμα.
Τo vitara το αναφέρω γιατί μπορώ να παρω τετρακίνητο και μου αρέσει πολύ εξωτερικά.
To sx4 δεν μου αρέσει, το granland δεν το έχω δει, τα stonic, kona μου φαίνονται μικρά.
Ένα μικρό rav δεν θα χάλαγε μιας και οδηγώ toyota αλλά με κόστος μέχρι 22000-23000 αλλά η toyota μας έβγαλε το chr που είτε σου αρέσει είτε όχι. Εμένα όχι.
Δηλαδή ψάχνω αυτό που μπορώ να αγοράσω σε SUV μέχρι 22.000 άντε βαριά 23.000.
Άρα
Μήκος μέχρι 4350-4400 χιλιοστα.
Κυβικά μέχρι 1600-1800
Ποιότητα, ηχομόνωση
Budget μέχρι 23.000
Όλα αυτά τα καλυπτει το qasquai (αν δεν ηταν κουδουνίστρα) ή το vitara με μοναδικά μείον (για μένα) το μήκος (χωροι δηλ) και η ηχομόνωση αλλά με υπερ την τετρακίνηση. -
Έχεις ήδη απορρίψει κάποια, κοιτάς και τα υπόλοιπα και επιλέγεις από αυτά που διαθέτουν οι εταιρίες. Το να θέλω τις ρόδες του Vitara, τις πόρτες του QQ, τα καθισματα του Rav και +20 εκατοστά μεγαλύτερο το Kona δεν στέκει. Είναι τουλάχιστον αστείο.... Μπορείς να ραψεις ακριβώς στο σώμα σου και στα γούστα σου κουστούμι αλλά όχι αυτοκίνητο! [emoji16]
Και μιλάμε για κατηγορία που ΟΛΕΣ οι εταιρίες την εκπροσωπουν με μεγάλη επιτυχία. Κάποιο σίγουρα θα σε καλύψει. -
Οποτε φιλε Νικο περνεις το Vitara και οταν πας ταξιδακι εχεις και μια μπαγαζιερα και ολα οκ...
Χωρις να τα εχω οδηγήσει ειδα απο κοντα τα Tuscon και Sportage και το μονο που εχω να πω ειναι πως η ΚΙΑ εχει κανει φοβερη δουλεια.Το αμαξι ειναι εν σύγκριση με το δικο μου S cross έτη φωτός μπροστα σε κατασκευή και ποιοτητα υλικων...Τωρα αν βγει στο δρομο και τριζουν τα πάντα δεν το ξερω ....Το Tuscon ειναι μια με δυο κατηγορίες κατω απο το Sportage.... -
cosneo η απάντηση ήταν στην ερώτηση του xplicit τι ψάχνω.
Τώρα τι θα βρω είναι κάτι άλλο.
Και όταν εψαχνα γυναίκα ήθελα όμορφη, πλουσια, τίμια, να ξερει να μαγειρευει, να μη γκρινιάζει...
Αυτά ήθελα...
Τώρα τι πηρα... χαχαχαχ κάποια από αυτά βγήκαν κάποια όχι...
Τελος παντων... τα γνωρίζω όλα αυτά... που ειπες...
Νομίζω μια λύση ειναι η τεχνική βαθμολογίας στο Πανεπιστημιο. Η τεχνική του ανεμιστηρα. -
Το καταλαβαίνω. Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει μια τεράστια λίστα επιλογών και ίσως θα χρειαστεί να συμβιβαστεις σε κάποιες απαιτήσεις. Τουλάχιστον σε κάποιες μικρής σημασίας.
-
Άρα ψάχνεις για βενζίνη. Εκ των πραγμάτων tucson και sportage τρώνε άκυρο λόγω τελών κυκλοφορίας (400). Στη θέση σου θα κοιτούσα sx4 και t-roc, είναι η μέση λύση κατά κάποιο τρόπο μεταξύ qq και vitara. Θα περίμενα λίγο για το ανανεωμένο Kadjar και το καινούριο t-cross, ή ακόμη καλύτερα θα άλλαζα κατηγορία και θα πήγαινα στο νέο Kia proceed..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το καταλαβαίνω. Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει μια τεράστια λίστα επιλογών και ίσως θα χρειαστεί να συμβιβαστεις σε κάποιες απαιτήσεις. Τουλάχιστον σε κάποιες μικρής σημασίας.Για το αυτοκίνητο ή για τη γυναίκα; [emoji41]
-
«Ω γέγονε, γέγονε» στην γυναίκα! Τώρα στο αυτοκίνητο αναφερόμαστε! [emoji16][emoji23]
-
Σου αρέσει το βιταρα αλλά το θες 20-25 εκ μακρύτερο!
Για εμένα το αμάξι που περιγράφει καλύτερα τα θέλω σου είναι το scross.
Είναι στα λεφτά σου , έχει χώρους χωρίς να είναι μαούνα , είναι οικονομικό στην αγορά στην κατανάλωση στην συντήρηση και είναι από τα πιο σβέλτα της κατηγορίας χωρίς να χάνει σε παθητική ασφάλεια και είναι αξιόπιστο. Ε τι άλλο θες;
Αλλιώς πάρε το κασκαι να καλυφθεις και από ομορφιά που χάνεις από το Σουζούκι.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χώρους χωρίς να είναι μαούνα...σημαίνει είτε στριμόκωλες μπροστά ή πίσω θέσεις είτε μικρό πορτμπαγκάζ, σωστά;
Εννοώ μήπως δεν είναι τελικά το scross που ζητά.
Το Qashqai, με μακρια πόδια μπροστά, οι πίσω δεινοπαθούν. Δεν έχει τους αναμενόμενους χώρους. -
Η αλήθεια είναι ότι τελικά το qq για τις εξωτερικές του διαστάσεις έπρεπε να είχε περισσότερο χώρο στην καμπίνα.
Το μικρότερο εξωτερικά rav 4 που είχα πριν ήταν πολύ πιο άνετο πίσω ενώ και η ομοίων διαστάσεων Χ1 που έχω τώρα είναι σαφώς πιο άνετη.
Βέβαια δεν είναι και gla το QQ αλλά θα περίμενες κάτι καλύτερο σε εκμετάλλευση χώρου. -
C3 Aircross, έχει τους μεγαύτερους χώρους στην κατηγορία του και είναι αρκετά μαζεμένο για καθημερινή μετακίνηση. Για εμενα, ό,τι καλύτερο στην κατηγορία του.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]