-
200€ και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας μέχρι να βγάλεις κάρτα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω γιατί δεν την αναφέρουν όταν τους λες 'ετήσιο' σέρβις.
Ακόμα και τώρα που λόγω παλαιοτητας περνάω ΚΤΕΟ, κάθε χρόνο στο ετήσιο σέρβις την ζητάω.
10€ είναι και σίγουρα κανένας πελάτης δεν πρόκειται να τους πεί όχι ...Μα και εμένα αυτό ακριβώς μου έκανε εντύπωση.
Πηγαίνεις κάνεις το 'ετήσιο' service και ενώ είναι υποχρεωτικό προφανώς την ίδια περίοδο να βγάλεις κάρτα καυσαερίων, δε σου αναφέρουν τίποτα. Αν δεν μου το είχε αναφέρει πάνω στην κουβέντα ο γνωστός μου, θα ήμουν παράνομος και θα κινδύνευα με πρόστιμο για 10 μόλις €.
Αν ενδιαφέρεσαι για τον πελάτη, αυτά δεν τα αφήνεις στην τύχη προφανώς -
Καλησπέρα, το παρέλαβα πριν 7 ώρες!
Μέχρι στιγμής έχω κάποιες απορίες.
Σβήνω το αυτοκίνητο πηγαίνοντας μια φορά το κλειδί στο ον και μετά από λίγο ξαναπαίρνει μόνο του, είναι φυσιολογικό?
Έχουν προστεθεί αισθητήρες που προφανώς δεν είναι εργοστασιακοί. Πότε πρέπει να λειτουργούν οι αισθητήρες? Οι μπροστά όταν βάζω πρώτη και οι πίσω όταν βάζω όπισθεν?
Σε μένα οι μπροστά (μάλλον αυτοί θα είναι δηλαδή) χτυπάνε όποτε θυμηθούν και μάλιστα ακανόνιστα, δηλαδή δεν είναι ότι εντοπίζουν κάτι και ξεκινούν να χτυπάνε και όσο το πλησιάζω χτυπάνε πιο γρήγορα.
Χτυπάνε ακόμα και με πέμπτη μέσα, στον περιφερειακό! Και μάλιστα σε φανάρι χτυπάνε με νεκρά και αφού το αυτοκίνητο έχει σβήσει (start and stop)!
Επίσης μου τους έχουν βάλει πάνω από τα προβολάκια ομίχλης και όχι εκέι στην 'λακουβίτσα' που κάνει ο μπρστά προφυλακτήρας, όπως είναι δηλαδή και από το εργοστάσιο! Και είναι και μαύροι, όχι στο χρώμα του αμαξώματος! -
Καλορίζικο!
Πάντως,όλα αυτά που αναφέρεις φαίνονται λίγο περίεργα κι όχι normal... Δες καλά το manual ή ρώτα τον αντιπρόσωπο. -
Ο χρήστης costaskalas έγραψε:
Καλησπέρα, το παρέλαβα πριν 7 ώρες!
Μέχρι στιγμής έχω κάποιες απορίες.
Σβήνω το αυτοκίνητο πηγαίνοντας μια φορά το κλειδί στο ον και μετά από λίγο ξαναπαίρνει μόνο του, είναι φυσιολογικό?
Έχουν προστεθεί αισθητήρες που προφανώς δεν είναι εργοστασιακοί. Πότε πρέπει να λειτουργούν οι αισθητήρες? Οι μπροστά όταν βάζω πρώτη και οι πίσω όταν βάζω όπισθεν?
Σε μένα οι μπροστά (μάλλον αυτοί θα είναι δηλαδή) χτυπάνε όποτε θυμηθούν και μάλιστα ακανόνιστα, δηλαδή δεν είναι ότι εντοπίζουν κάτι και ξεκινούν να χτυπάνε και όσο το πλησιάζω χτυπάνε πιο γρήγορα.
Χτυπάνε ακόμα και με πέμπτη μέσα, στον περιφερειακό! Και μάλιστα σε φανάρι χτυπάνε με νεκρά και αφού το αυτοκίνητο έχει σβήσει (start and stop)!
Επίσης μου τους έχουν βάλει πάνω από τα προβολάκια ομίχλης και όχι εκέι στην 'λακουβίτσα' που κάνει ο μπρστά προφυλακτήρας, όπως είναι δηλαδή και από το εργοστάσιο! Και είναι και μαύροι, όχι στο χρώμα του αμαξώματος!Ωραία ξεκίνησες!!!
Τλπ εγώ σου εύχομαι να σου βγει διαμάντι να σαι δλδ ο τυχερός !!!
Αν αρχίσει να τρίζει τράβα καρφί αντιπροσωπεία και ξεχεσε τους παντως -
Σχετικά με τους αισθητήρες είναι λογικό να συμπεριφέρονται έτσι αφού δεν είναι εργοστασιακοι. Οι αισθητήρες λειτουργούν μόλις πάρουν ρεύμα. Στην περίπτωση των πίσω συνήθως παίρνουν ρεύμα από το φως της όπισθεν, αρα ενεργοποιούνται μόλις βάζεις όπισθεν. Για τους μπροστά όμως δεν υπάρχει παροχή ρεύματος που να λειτουργεί πχ με την 1η ταχύτητα μόνο. Αρα παίρνουν ρεύμα συνέχεια μόλις το κλειδί πάει στο ον. Μιλαω πάντα για aftermarket. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε εναν ηλεκτρολόγο και να σου βάλει ένα διακοπτακι για να κοβεις το buzzer (το ηχειακι) που πιθανότατα είναι μέσα στο ντουλαπάκι η κάτω απο το τιμόνι. Όλοι οι αισθητήρες μπορούν να βαφτουν στο χρωμα του αυτοκινήτου, αλλά είναι έξτρα δουλειά για τον εγκαταστατη. Έπρεπε να διευκρινιστεί απο τη αρχή. Τώρα μπορείς να πας σε φανοποιο η και τοπικής βαφης και να τους βαψεις. Για τη θέση τοποθέτησης ακολουθεις τις οδηγίες εγκατάστασης. Πρέπει να κοιτάνε παράλληλα με το εδαφος, η εργοστασιακή θέση μπορεί να έχει καμπύλη στο σημείο και να μην μπορεί να μπουν εκεί. Αν δεις σε κάποια αυτοκίνητα ο προφυλακτήρας για εργοστασιακους αισθητήρες είναι διαφορετικος απο αυτον χωρίς, έχει πατουρα για να μπουν
-
+1000
Προφανώς έκανε βλακεία ο ηλεκτρολόγος της αντιπροσωπείας που έβαλε aftermarket μπροστά. Στην θέση του φίλου, απλά θα απενεργοποιούσα τους μπροστά που δεν είναι έτσι και αλλιώς τόσο χρήσιμοι όσο οι πίσω.
-
Με τους τριγμούς στο ταμπλό έχει κανει κάνεις τίποτα δραστικό?
-
Ο Στέφανος. Πούλησε το QQ και πήρε την Χ1. Από τότε έχουν σταματήσει οι τριγμοί μαχαίρι!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ο Στέφανος. Πούλησε το QQ και πήρε την Χ1. Από τότε έχουν σταματήσει οι τριγμοί μαχαίρι!Χαχαχαχα!!!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαχαχα
Κλαίω να σαι καλά ρε μάγκα.... Κλαίω κι από λύπη βέβαια που πήγα και το έκανα κι εγώ τεστ το X1 και μετά πήγα και πήρα το QQ γιατί : ' έλα μωρέ compact Suv είναι όλα για κάθε μέρα το θέλω τι να δίνω τώρα + 11.000€ ' ( προ αυξήσεων)
Οοοοιχιιι κάτσε τώρα να τρίζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ και σε κάθε στροφή να κάνει το κάθισμα ( της NASA lol ) λες και θα εκτοξευτεί....
Χθες πήγα Πάτρα και είπα τλχ θα το ευχαριστηθω μέσω Ιόνιας ....αμ σε...
Μέχρι κ εκεί ετριζε
Απελπισία..... -
Τώρα και σε ταξί...
Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω δει αρκετά ταξί QQ (και στην επαρχεία).
-
Πέτυχα κι εγω ενα ταξί QQ χθες!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο Στέφανος. Πούλησε το QQ και πήρε την Χ1. Από τότε έχουν σταματήσει οι τριγμοί μαχαίρι!Χαχα
-
Ο Στέφανος. Πούλησε το QQ και πήρε την Χ1. Από τότε έχουν σταματήσει οι τριγμοί μαχαίρι!Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι λύση , αλλά ΟΚ το παν είναι να μην χαλιόμαστε για μαλακίες που με τον Α ή Β τρόπο 'διορθώνονται'
-
Μόνιμες και οριστικές λύσεις μιλάμε.
Να είστε καλά παιδιά, μου φτιάξατε το κέφι. Δεν μπορούσε να ξημερώσει κατευθείαν Σάββατο;;;Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω ανταλλαγη με ένα KIA SPORTAGE μοντέλο 2015
Έχει κανείς άποψη περί του συγκεκριμένου?
Εγώ δε το συζητάω θα ψάξω κάτι σε premium μετά για μένα αλλά επειδή το κύριο καθημερινό μου και συζύγου είναι το QQ ....δε βλέπω να την παλεύω για πολύ ακόμα. -
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Χαχαχα
Κλαίω να σαι καλά ρε μάγκα.... Κλαίω κι από λύπη βέβαια που πήγα και το έκανα κι εγώ τεστ το X1 και μετά πήγα και πήρα το QQ γιατί : ' έλα μωρέ compact Suv είναι όλα για κάθε μέρα το θέλω τι να δίνω τώρα + 11.000€ ' ( προ αυξήσεων)
Οοοοιχιιι κάτσε τώρα να τρίζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ και σε κάθε στροφή να κάνει το κάθισμα ( της NASA lol ) λες και θα εκτοξευτεί....
Μέχρι κ εκεί ετριζε
Απελπισία.....Ε δε μπορεί να είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός; δεν έχω μπει βέβαια μέσα σε ένα για να ξέρω αλλά και πάλι μου ακούγεται κάπως για καινούργιο αυτοκίνητο να τρίζει τόσο πολύ. Το έχει ένας γείτονας στο εξοχικό μου και μάλιστα είναι το δεύτερο του. το πρώτο το αναποδογύρισε στην Εθνική μετά από υδρολίσθηση με όλη την οικογένεια μέσα. Δεν έπαθε κανένας τους τίποτα. Και πήγε και αγόρασε ξανά το ίδιο. Πριν δύο χρόνια έγινε αυτό. Και για το γιο του αγόρασε το juke
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Χαχαχα
Μέχρι κ εκεί ετριζε
Απελπισία.....Ε δε μπορεί να είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός; δεν έχω μπει βέβαια μέσα σε ένα για να ξέρω αλλά και πάλι μου ακούγεται κάπως για καινούργιο αυτοκίνητο να τρίζει τόσο πολύ. Το έχει ένας γείτονας στο εξοχικό μου και μάλιστα είναι το δεύτερο του. το πρώτο το αναποδογύρισε στην Εθνική μετά από υδρολίσθηση με όλη την οικογένεια μέσα. Δεν έπαθε κανένας τους τίποτα. Και πήγε και αγόρασε ξανά το ίδιο. Πριν δύο χρόνια έγινε αυτό. Και για το γιο του αγόρασε το juke
Αν διαβάσεις το νήμα θα δεις ότι αυτά που γράφει λίγο πολύ στα περισσότερα ισχύουν, απλά αλλους δεν τους νοιάζει και τόσο!
Απο εκεί και πέρα και αν τα παραβλέψεις αυτά, το qq στο σύνολο του οικονομικό αμάξι είναι!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]