-
Ιδεα μου ειναι η το qq.....δεν ειναι κ πολυ σταθερο στα 140χλμ + ?
Απο προσφατο ταξιδι Λευκαδα Αθηνα οπου στο καλο κομματι Πατρων Κορινθου ενιωθα μεγαλη ασταθειαSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Απο προσφατο ταξιδι Λευκαδα Αθηνα οπου στο καλο κομματι Πατρων Κορινθου ενιωθα μεγαλη ασταθειαSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
είσαι κάτοχος και εσυ οδηγούσες;;;
-
Ποια έκδοση έχεις; Η μόνη που δεν μου είχε φανεί 'σταθερή' ήταν η Tekna που έκανα test drive με τις 19άρες ζάντες, επειδή οι τροχοί διάβαζαν διαρκώς και με λεπτομέρεια τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος.
Με το Energy με τις 16άρες που φοράω, μου φαίνεται από τα πιο σταθερά αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει. Και σε ταχύτητες πολύ πάνω από τα 140 και σε δυνατούς πλευρικούς ανέμους, παρά το ύψος του.
-
Acenta με 17ρες
Ισως δεν εχω συνηθισει το υψος...ισως φταιει που ερχομαι απο slk που δεν ενιωθα ανεμο ουτε 9 μποφορ να ηταν ..lol...παντως καπως μου φανηκε! Ελαφρυ και λιγο ασταθες....Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Acenta με 17ρες
Ισως δεν εχω συνηθισει το υψος...ισως φταιει που ερχομαι απο slk που δεν ενιωθα ανεμο ουτε 9 μποφορ να ηταν ..lol...παντως καπως μου φανηκε! Ελαφρυ και λιγο ασταθες....Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Λογικά φταει που πριν είχες χαμηλό αυτοκίνητο.
Σε γενικές γραμμές ευθυβολο είναι για crossover το qq -
Acenta με 17ρες
Για να νιωθεις ανετα στα 140+ με τετοιο ειδος αυτοκινητου θες πανω απο 50000€....... λχ Χ6
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Acenta με 17ρες
Για να νιωθεις ανετα στα 140+ με τετοιο ειδος αυτοκινητου θες πανω απο 50000€....... λχ Χ6
...υπερβολή...
με 160 πάνε ακόμη και τα σούπερ μίνι πια... -
Το θεμα δεν ειναι αν πανε αλλα .......πως πανε!
-
Προφανώς έχει διαφορετική αίσθηση του φόβου ο κάθε οδηγός.
Προσωπικά νιώθω ότι το QQ έχει πολύ χαλαρά τα 160. Και μέχρι την τελική του είναι επίσης πολύ σταθερό, καμιά αστάθεια ή ανησυχία. Περισσότερο ανησυχώ μήπως πεταχτεί τίποτα στον δρόμο και δεν προλάβω να αντιδράσω.
-
Εγω με 17ρες ζαντες νοιωθω πολυ ασφαλης και στην ευθεια με 140 και στις στροφες. Σε σχεση με το κοντο rav που ειχα πριν ειναι πολυ πιο σταθερο σε ολες τις περιπτωσεις
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
-
Είναι πολύ λίγα τα suv που αξίζει να τα πας συνεχόμενα πάνω από τα 150. Το qq μπορεί να μην είναι μέσα σε αυτά αλλά δεν είναι και να τρομοκρατήσε αν χρειαστεί να το κάνεις. Από τα πιο σταθερά μάλιστα θα έλεγα στην κατηγορία.
-
Έχω την εντύπωση ότι το όριο το βάζει ο 1.5 κινητήρας και όχι το στήσιμο του αυτοκινήτου. Όταν είχα οδηγήσει το 1.6 με τα 130, μου είχε κάνει εντύπωση πόσο εύκολα μάζευε χιλιόμετρα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.
-
Και εμένα μου φαίνεται πολύ σταθέρο στα 160+ και τα έχει και πολύ άνετα από πλευράς δύναμης, αλλά το δικό μου είναι 1.600 και έχει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω. Προφανώς παίζουν ρόλο και τα δύο.
-
Και εγω για το 1.6 4χ4 μιλαω
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
-
Χαρακτηστικο ολων των suv των χρηματων αυτων... Τεσπα μην αρχισω τωρα.....
-
-
https://www.autoblog.gr/2017/02/09/dika ... us-rypous/
-
Υπερασπιση απεναντι στα vag?
Εχει ξανακουστει για τη renault παντως! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υπερασπιση απεναντι στα vag? [emoji38]
Εχει ξανακουστει για τη renault παντως!Τωρα θα σε φτιαξω εσενα γιατι πας γυρευοντας[emoji14]
Για πηγαινε στο fiat tipo -
Νissan Qashqai J11 [2014-__]