-
Αγγελε, και λεφτά να έχεις δεν είναι απαραίτητο να τα ρίξεις στο δρόμο. Ειδικα όταν έχεις απέναντι σου πάντοτε το κράτος που θα κοιτάξει να στα πάρει.
Και εγώ την πάτησα μια φορά με το rav που είχα αγοράσει 36500 ευρώ και θεώρησα κοροϊδία να πληρώνω 1000 ευρώ με το καλημέρα κάθε χρόνο και ας είχα τα λεφτά.
Ε άλλα τόσα λεφτά δεν τα ξαναδινω για αμάξι ακόμα και έξαψηφιο εισόδημα αν είχα..... -
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Σημερα κανοντας μια βολτα στην βροχερη Λευκαδα μετα το φαγητο - να χαλαρωσει η μικρη να κοιμηθει - μου καθεται να ακολουθω ενα new Bmw X1 X-line ( αυτο που ψηνομουν ασχημα και με κολλησε η νεα φορολογια και η αυξηση σχεδον 4.500€ )και να με ακολουθει ενα SLK ( αυτο που ειχα )....
Και μπαινοντας σε φιλοσοφειν mood αναρωτιεμαι....τελικα παιρνοντας το QQ που ειναι 'ψιλοκαλο' σε ολα....αλλα δεν σου κανει αυτο το ' κλικ' που μου κανουν εμενα τα αλλα δυο....καλυπτεις μεν τις αναγκες σου, αλλα εισαι και λιγο αποητευμενος στο τελος?
Υ.Γ. : Σαφως και ολοι εχουμε σοβαροτερα προβληματα κ θεματα απο τον συλλογισμο μου...απλα στο πνευμα της κουβεντας το γραφω
Υ.Γ.2 : Τα ειχα τα €€ για την Χ1 (εστω κ τσιμπημενη)..την λυπηθηκα λιγο που θα της εκανα 2000χλμ+ το μηνα και θα την ' ξεπαστρευα' νωρις ( ισως χαζος συλλογισμος)Κώστα απόλαυσε το αμάξι σου και μην κάνεις δεύτερες σκέψεις.
Καλά να είσαι και όταν το βαρεθείς βλέπεις τι θα πάρεις.
Σκέψου εξάλλου και τα λεφτά που γλύτωσες. Κάνε ένα ταξιδάκι με την οικογένεια σου πιο καλά θα τα χαρείς -
Καλο ειναι μωρε το QQ...και ομορφο!! Που για μενα το να βλεπω το αμαξι και να μου αρεσει εμφανισιακα παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο...
Απογοητευση λιγο στην ποιοτητα εχω νιωσει ..τριγμους κτλ , επιδοσεις δυναμη κτλ ηξερα που πηγαινα συνειδητα roadster top ποιοτητας ειχα με 160αλογα δεν περιμενα τπτ κοντα σε αυτο, απλα η Nissan το παιξε πολυ αρπαχτη αυτη τη φορα νομιζω και σπαστηκα αρκετα.
Οσο για το χρηματικο θεμα οκ...δεν εχω κανενα τρελο εισοδημα, απλα καλο control απο παλια , λεφτα στην ακρη μην τυχει τπτ και αξιοπρεπη για τα σημερινα δεδομενα μισθο...
Δεν ανοιχτηκα γιατι θεωρησα πολλα τα €€ για 1500diesel στο X1 και για χρηση καθημερινου ιχ...
Τλπ..θα δειξει, αν μου τη σβουριξει θα δωSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δυστυχώς αν κάνεις συμβιβασμό, πάντα θα το βλέπεις μπροστά σου.Ισχύει.
Φυσικά δε σημαίνει οτι ειναι 'κακός' ο συμβιβασμός. Εκει που θα χάσεις σε κατι, θα κερδίσεις κάπου άλλου.
μεγάλη αλλαγή απο slk σε Nissan κασκάι , αλλα απο την αλλη και τα χρήματα που κράτησες κάπου άλλου θα τα χρειαστείς.
Είχες λόγους που έκανες τη συγκεκριμένη επιλογή , συνεπώς τωρα μη κανεις δεύτερες σκέψεις!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Eat my Dust υβριδικά γατάκια!
Κοζάνη - Θεσσαλονίκη (με θερμοκρασία κοντά στο μηδέν), με κατανάλωση 3.1lt/100Km
-
Εσύ το τερμάτισες
-
15.000χλμ εχω κανει...η μεση καταναλωση ειναι στο 4.9 - 5lt
Αυτο τωρα ΠΩΣ το εκανες ρε φιλε????Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Πανεύκολο!
Όλη η μαγκιά κρύβεται στο κόκκινο σύμβολο με το θαυμαστικό, στα αριστερά της φωτογραφίας και περιλαμβάνει 20 λεπτά προετοιμασίας και μια ρεζέρβα ανάγκης με όριο μέγιστης ταχύτητας τα 80Kmh!!!
Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να βάλεις το cruise control στα 80 και να απολαύσεις την διαδρομή!
Μέχρι την Βέροια μάλιστα, το σκορ ήταν ακόμη καλύτερο, στα 2.8lt/100Km. Αφού λέω στο τέλος να δεις που το αμάξι θα μου επιστρέψει καύσιμοΗ βλακεία είναι πως βγαίνοντας από Κοζάνη σταμάτησα σε ένα άνοιγμα στα δεξιά του δρόμου να βγάλω το μπουφάν για να μην ζεσταθώ στον δρόμο και μόλις ξεκινώ ακούω κλασσικό περιοδικό ήχο, που σήμαινε ότι κάτι καρφώθηκε στο λάστιχο. Η φάση είναι πως η βίδα πέτυχε το λάστιχο για 2 εκατοστά, λίγο πιο αριστερά να είχα σταματήσει το είχα γλιτώσει.
Οπότε μετά ξεφόρτωνε μπαγάζια για να βγάλω την ρεζέρβα και κάτσε άλλαζε λάστιχο στους μηδέν βαθμούς Κελσίου. Στο τρέξιμο μου πάνω, ξέχασα ότι έπρεπε να ξεβιδώσω τα μπουλόνια όσο ήταν κάτω η ρόδα και παιδευόμουν μετά να τα βγάλω. Ευτυχώς σε 20 λεπτάκια είχα τελειώσει. Δεν πήγαν χαμένα τόσα pit stops που έχω παρακολουθήσει στην F1
Η χρονιά αυτή πάντως, δε μπήκε καλά για το QQ μας. Την Δευτέρα μείναμε από μπαταρία, σήμερα πάθαμε την ζημιά με το λάστιχο. Ελπίζω να περιοριστούμε σε αυτά!
ΥΓ. Κώστα πολύ καλή η κατανάλωση σου. Εγώ είμαι σταθερά στα 5.5lt πλέον.
-
Στο :
' Όλη η μαγκιά κρύβεται στο κόκκινο σύμβολο με το θαυμαστικό, στα αριστερά της φωτογραφίας και περιλαμβάνει 20 λεπτά προετοιμασίας και μια ρεζέρβα ανάγκης με όριο μέγιστης ταχύτητας τα 80Kmh!!! '.......καπου σε χανω!!
( Το συμβολο τι εννοει by the way....haha!!)Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Έπαθε λάστιχο και πήγαινε με τη ρεζέρβα ανάγκης, οπότε δε μπορούσε να πάει πάνω από 80χιλ/ώρα.
Το θαυμαστικό μάλλον είναι η σχετική προειδοποίηση.Κορυφαία επίδοση axel, αλλά πως την πάλεψες να κάνεις το ταξιδι με τέτοια ταχύτητα. Τα νεύρα τσατάλια θα μου είχαν γίνει
Καλά κάνω εγώ και βγάζω το μπουφάν πριν ξεκινήσω
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Στο :
' Όλη η μαγκιά κρύβεται στο κόκκινο σύμβολο με το θαυμαστικό, στα αριστερά της φωτογραφίας και περιλαμβάνει 20 λεπτά προετοιμασίας και μια ρεζέρβα ανάγκης με όριο μέγιστης ταχύτητας τα 80Kmh!!! '.......καπου σε χανω!!
( Το συμβολο τι εννοει by the way....haha!!)Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Σύμβολο για χαμηλή πίεση ελαστικών!
-
Αυτό που λέει ο Στέφανος. Επειδή η ρεζέρβα δεν έχει φυσικά μετρητή πίεσης του ελαστικού, σου βγάζει διαρκώς αυτή την ένδειξη στο ταμπλό.
Ανδρέα δε το ρισκάρεις να πας με πάνω από 80. Οπότε cruise control και υπομονή. Πρακτικά βέβαια, η διαφορά στον χρόνο να ήταν ένα μισάωρο επιπλέον, όχι και κάτι φοβερό.
Η φάση είναι ότι σε κάποια σημεία στην Κοζάνη ο δρόμος είχε αρχίσει να πιάνει χιόνι σε κάποια σημεία και ήλπιζα να μην χρειαστεί να βάλω τίποτα αλυσίδες, γιατί μπροστά είχα μόνο ένα κανονικό λάστιχο
Σχετικά με τις λάμπες που είχα αναφέρει νωρίτερα, τελικά η μεσαία σκάλα του QQ παίρνει πράγματι Η11. Αντικατέστησα τις εργοστασιακές (Philips είδα ότι ήταν) με τις Osram Nightbreaker Unlimited. Θεωρητικά είναι πιο φωτεινές και φωτίζουν μακρύτερα, πρακτικά δεν είδα κάποια διαφορά, οπότε τζάμπα τα λεφτά Πιθανότατα λόγο σχήματος του φωτιστικού (projector).
Η διαδικασία αλλαγής πολύ εύκολη, ζήτημα να μου πήρε 10 λεπτά, απλά είναι πολύ κοντά τα καλώδια και ζορίζονται αρκετά κατά την διαδικασία της αλλαγής επειδή είναι τσίμα τσίμα. Θα μπορούσαν πιστεύω να δώσουν 5 πόντους επιπλέον ώστε να αλλάζεις τις λάμπες πιο εύκολα.
-
Για όσους δε ξέρουν αμα σβήσεις το κινητήρα μόλις βγείς από τη Κοζάνη θα φτάσεις στα Μάλγαρα χωρίς να χρειαστεί να τον ανάψεις (για τέτοια κατηφόρα μιλάμε!)
-
Δεν παρακολουθείς το j11 forum και θα σε μαλώσω για αυτο αντι για τα πειράγματα που μου κανεις. !!! ..................
Εξ ου και η λίγη χρήση άρα τελολογικα οχι μονο και η απολύτως λογική πώληση αλλα και σε πρώτη φάση η μη αντικατάσταση του με καποιο αλλο παρά τη (χλιαρή ακομα) γκρίνια της γυναίκας οτι αποφάσισα μόνος χωρις να της πω κατι και 'στερώντας' απο αυτήν και τα παιδια την 'κούρσα' και τις εν δυνάμει εκδρομές (που ειναι ο Steve τωρα να χώσει !!!)...Πραγματικά απολαυστικό ποστ...το διάβασα 3-4 φορές να το ευχαριστηθώ...κρίμα για εμάς τους αναγνώστες του φόρουμ που το πούλησες πάντως...
-
Δοκιμή της βελτίωσης που προσφέρει η Nissan Ελλάδας.
Που είναι οι παλιοί καλόι 4Τροχοί να έχουν έχουν μια καμπύλη ροπήςhttp://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/dokimazoyme-nissan-qashqai-12-dig-t-135-ps
-
Στο νετ αναφέρουν ότι στη Γενεύη τον Μάρτιο θα εμφανιστεί το f/l με αισθητικές αλλαγές βάσει εκείνου του περσινού concept και πολύ τεχνολογία.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο νετ αναφέρουν ότι στη Γενεύη τον Μάρτιο θα εμφανιστεί το f/l με αισθητικές αλλαγές βάσει εκείνου του περσινού concept και πολύ τεχνολογία.Καλύτερη ποιότητα κατασκευής και συναρμογης θα βοηθούσε περισσότερο....
-
Στο νετ αναφέρουν ότι στη Γενεύη τον Μάρτιο θα εμφανιστεί το f/l με αισθητικές αλλαγές βάσει εκείνου του περσινού concept και πολύ τεχνολογία.
Καλύτερη ποιότητα κατασκευής και συναρμογης θα βοηθούσε περισσότερο....
Να τους το πω και αν μπορούν να κάνουν κάτι...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλύτερη ποιότητα κατασκευής και συναρμογης θα βοηθούσε περισσότερο....
Να τους το πω και αν μπορούν να κάνουν κάτι...
Υποτίθεται ότι θα το έκαναν πιο premium... [emoji1]
-
Ρωτήσατε ήδη στο κατάλληλο θέμα, εδώ είστε εκτός θέματος. Επίσης οι πολλαπλές ερωτήσεις σε διάφορα θέματα δεν εξυπηρετούν σε κάτι. [Admin]
Νissan Qashqai J11 [2014-__]