-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εδώ πάντως: http://www.telegraph.co.uk/cars/nissan/ ... ai-review/Γράφουν πάρα πολύ καλά σχόλια για το QQ, ακόμα και για την ποιότητα!
Αν δεν παινεψεις το σπίτι σου..... [emoji41]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εδώ πάντως: http://www.telegraph.co.uk/cars/nissan/ ... ai-review/
Γράφουν πάρα πολύ καλά σχόλια για το QQ, ακόμα και για την ποιότητα!
Αν δεν παινεψεις το σπίτι σου..... [emoji41]
Εννοείς επειδή κατασκευάζεται στην Αγγλία;
Πάντως τον 'πρώτο' πολλοί τον ζηλεύουν!
Κ ακόμη περισσότεροι τον... αγοράζουν!Πάντως μέσα στο 17' απαιτείται φρεσκαρισμα κ χρήση των κινητήρων με τα 160 άλογα!
-
Επίσης σύμφωνω στα αρνητικά που γράφει ο axel πλην του τελευταίου όπου δεν έχω άποψη γιατί έχω άλλη έκδοση.
Στα θετικά δεν έχω άποψη για χώμα και κακούς δρόμους γιατί η όλη ποιότητα κατασκευής δε αποτρεπει να το σκισεις.
Επιβεβαιώνω πάντως τα περί ευθυβολου. Χθες στην ευθεία της θηβας με 170 και δεν το καταλαβαίνες ότι πήγαινες με τόσα αν δεν κοιτάζες το καντράν -
Στέφανε δε μιλάμε για σκίσιμο, αλλά απλά για κίνηση σε πατημένο χωματόδρομο. Μη το φοβάσαι, αντέχει!
Εντωμεταξυ, το τελευταίο διάστημα άκουγα έναν έντονο συντονισμό στο ρελαντί. Λόγω του start stop δεν το πολύ είχα προσέξει, αλλά γινόταν διαρκώς και πιο έντονο. Σκέφτηκα το φιλτροκούτι, αλλά θυμόμουν ότι είχαν βάλει προληπτικά στην αντιπροσωπεία υφασμάτινη ταινία στο ένωμα για να το αποφύγουμε.
Σήμερα του έκανα ένα τεστάκι και πρόσεξα ότι μόλις έδινες ελάχιστο γκάζι ο θόρυβος σταματούσε.
Ανοίγω το καπό με την μηχανή αναμένη και διαπιστώνω ότι παρά την υφασμάτινη ταινεία που είχαν βάλει από την αντιπροσωπέια, ο σωλήνας του φίλτρου συντόνιζε στο ένωμα του. Κλασσικά βιδούλα όπως το είχα δει στις φωτογραφίες από την Αγγλία και όλα ΟΚ.
Μου μένει μόνο τώρα το άτιμο το τρίξιμο στα αριστερά του ταμπλό. Ακόμη δεν μπορώ να εντοπίσω το σημείο.
Φοβάμαι μήπως καταφύγω τελικά σε δραστικές λύσεις! -
Εδώ σε χάλια άσφαλτο πας και κουδουνίζει ολόκληρο, όπως και πολλα αλλα, απλα δε θέλω να του μείνει κανα ακομα κουσούρι ...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έβαλα επίσης στα τζάμια το Rain-X, το οποίο είναι απίστευτο. Μόλις πιάσεις τα 50Kmh αρχίζουν να γλιστρούν οι σταγόνες και από τα 80 και πάνω δε μένει τίποτα στο τζάμι! Πολύ καλή φάση
Εγω εχω αυτο εδω το Provision Rain Clear και ειναι επισης τρομερο..
Δουλευει το ιδιο.. πανω απο τα 50 γλυστρουν και μπορω να σου πω οτι δεν μενει κατι στο τζαμι απο τα 60 κιολας..
Το εχω καταευχαριστηθει το χειμωνα με τις βροχες.
Μονο που οταν το εχω βαλει προσπαθω να ελαττωσω τη χρηση των υαλοκαθαριστηρων γιατι οσο να ναι το βγαζει λιγο λιγο...
Καθε ποτε το ανανεωνεις εσυ και ποσες φορες περιπου το χρονο το βαζεις? -
Πρώτη φορά το αγόρασα, οπότε θα δείξει η πράξη κάθε πότε θα το ανανεώνω.
Το μόνο που ανησυχώ για αυτά είναι μήπως κάνουν ζημιά στα πλαστικά ή το χρώμα αν ακουμπήσουν κατά την εφαρμογή.
-
Μπα εγω δεν εχω τετοιους φοβους αν και παρολ'αυτα προσπαθω κατα την εφαρμογη του να μην ακουμπαω τα λαστιχα του παμπριζ. Για το χρωμα δεν υπαρχει λογος να ακουμπησει. Μονο σε γυαλι πρεπει να εφαρμοζεται και για μενα προσωπικα το βαζω μονο στο μπροστα παμπριζ.
Εγω μονο το φθινοπωρο-χειμωνα το βαζω και συνολικα θα το βαλω 2-3 φορες παντα μετα το πλυσιμο. Συνηθως καπου στον 1,5 - 2 μηνες κραταει.. Τωρα για παραδειγμα δεν το εχω βαλει ακομα γιατι δεν εχουν αρχισει οι βροχες εδω που μενω.
-
Καλημέρα,
Έχω κάνει την παραγγελία και το αναμένω τις επόμενες ημέρες.
Θα ήθελα να ρωτήσω:
Λόγω μικρών παιδιών θα ήθελα να βάλω καλύμματα από την πρώτη μέρα για ευνόητους λόγους.
Τι έχετε να μου προτείνετε από την προσωπική σας εμπειρία στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο?
Θα ήθελα κάτι καλό ποιοτικά αλλά να μη ξεφύγω πολύ στην τιμή.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης sotathan έγραψε:
Καλημέρα,Έχω κάνει την παραγγελία και το αναμένω τις επόμενες ημέρες.
Με γειά....ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
Για πές λεπτομέρειες: αντιπρόσωπο που το πήρες, χρώμα, έκδοση (κινητήρα και εξοπλισμού) και σε τι τιμή το πήρες? Σου έκαναν κάποιο δώρο (π.χ. μεταλλικό, επέκταση εγγύησης κλπ.)
-
Σε ευχαριστώ.
Από Alpha Auto Team, λευκό χρώμα, 1.5D, Acenta Con, 24000.
Δώρα: συναγερμός, αισθητήρες παρκαρίσματος, φιμέ τζάμια, πατάκι πλαστικό πορτ μπαγκαζ.Πώς σας φαίνεται η τιμή?
Έχετε κάμια πρόταση για καλύμματα που ρώτησα πιο πάνω? -
Μια χαρά είναι η τιμή!
Δεν έχω ιδέα για καλύμματα....ίσως κάποιος κάτοχος QQ.
-
Σε ευχαριστώ.Από Alpha Auto Team, λευκό χρώμα, 1.5D, Acenta Con, 24000.
Δώρα: συναγερμός, αισθητήρες παρκαρίσματος, φιμέ τζάμια, πατάκι πλαστικό πορτ μπαγκαζ.Πώς σας φαίνεται η τιμή?
Έχετε κάμια πρόταση για καλύμματα που ρώτησα πιο πάνω?Με το καλό να παραλάβεις!
Για καλύμματα πολύ καλή δουλειά κάνουν στην ΠΑΝΚΑΡ
http://www.pancarshop.gr/ -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο sotathan.
Σήμερα μου κοπάνησε μηχανακι για δεύτερη φορά τον καθρέφτη του QQ.
Υποθέτω πως αν έκανα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, θα μου είχε συμβεί αρκετές φορές παραπάνω. Το ύψος του καθρέφτη είναι στο ίδιο ακριβώς ύψος με τους καθρέφτες με τα παπάκια. Οι οδηγοί τους έχουν συνηθίσει να περνάν οι καθρέφτες τους πάνω από τους καθρέφτες των υπόλοιπων αυτοκινητων, οπότε όταν συναντήσουν το QQ, στο οποίο οι καθρέφτες είναι και σχετικά μεγάλοι, δεν αργεί να γίνει η ζημιά.
Ο τρόμπας βέβαια που με χτύπησε σήμερα, γύρισε εντελώς ανάποδα τον καθρέφτη, γιατί τον κοπάνησε με το κουτί του delivery που κοπανούσε και όχι με τον καθρέφτη του.
Ευτυχώς μου έκανε μόνο ένα μικρό γδάρσιμο. Μεγαλύτερη ζημιά δεν εντόπισα μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να τσεκάρω μόνο αν λειτουργεί ΟΚ η ηλεκτρική ρύθμιση. -
Σε ευχαριστώ.Από Alpha Auto Team, λευκό χρώμα, 1.5D, Acenta Con, 24000.
Έχετε κάμια πρόταση για καλύμματα που ρώτησα πιο πάνω?Παρα πολυ καλη τιμη. Εμενα το καλοκαιρι μου ειχαν πει 24800 το αξεντα λευκο και 25600 περιπου το αξεντα κον λευκο με αισθητηρες και ατακι πορτμπαγκαζ
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Σε ευχαριστώ.
Από Alpha Auto Team, λευκό χρώμα, 1.5D, Acenta Con, 24000.
Έχετε κάμια πρόταση για καλύμματα που ρώτησα πιο πάνω?Παρα πολυ καλη τιμη. Εμενα το καλοκαιρι μου ειχαν πει 24800 το αξεντα λευκο και 25600 περιπου το αξεντα κον λευκο με αισθητηρες και ατακι πορτμπαγκαζ
Τρέχει μεχρι τέλη Νοέμβρη προσφορά σε ετοιμοπαράδοτα γι αυτο διαβάζεις αυτές τις τιμές.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο sotathan.Σήμερα μου κοπάνησε μηχανακι για δεύτερη φορά τον καθρέφτη του QQ.
Υποθέτω πως αν έκανα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη, θα μου είχε συμβεί αρκετές φορές παραπάνω. Το ύψος του καθρέφτη είναι στο ίδιο ακριβώς ύψος με τους καθρέφτες με τα παπάκια. Οι οδηγοί τους έχουν συνηθίσει να περνάν οι καθρέφτες τους πάνω από τους καθρέφτες των υπόλοιπων αυτοκινητων, οπότε όταν συναντήσουν το QQ, στο οποίο οι καθρέφτες είναι και σχετικά μεγάλοι, δεν αργεί να γίνει η ζημιά.
Ο τρόμπας βέβαια που με χτύπησε σήμερα, γύρισε εντελώς ανάποδα τον καθρέφτη, γιατί τον κοπάνησε με το κουτί του delivery που κοπανούσε και όχι με τον καθρέφτη του.
Ευτυχώς μου έκανε μόνο ένα μικρό γδάρσιμο. Μεγαλύτερη ζημιά δεν εντόπισα μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να τσεκάρω μόνο αν λειτουργεί ΟΚ η ηλεκτρική ρύθμιση.Μιλάμε πλέον για κανίβαλους μεσα στις μεγάλες πόλεις. Προςωπικα δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με μεγαλο αμάξι. Εισαι πάντα στην τσίτα με τα καλόπαιδα στα δίτροχα που αν μπορούσαν θα μας καβαλούσαν κιολας, τις ηλίθιες με τα κινητά και τους βαρύμαγκες (ταρίφες κλπ)
Δεν βοηθάει και ο όγκος του QQ που θα μπορούσε να ειναι πιο μαζεμένο και δεν θέλει πολυ. -
Τι κατανάλωση έχει το αυτοκίνητο στα 120-130χλμ/ωρα με τον 1,5 D ? ?
-
Γύρω στα 5 lt/100km
-
Αναλόγως.
Σε γενικές γραμμές νομίζω αυτός που λέει ο axel ισχύει.
Σε κάποιες περιπτώσεις μου χει γράψει 4.5 ( μόνος μου με άδειο το αυτοκίνητο ) και σε άλλες λίγο πάνω από 5 ( με την οικογένεια και φορτωμένο )Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]