-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Άσχετο, αλλά το συνεργείο είναι ένας βασικός λόγος που θα ήθελα να παραμείνω στην BMW, αφού πλέον ο τεχνικός δντης είναι και φίλος μου, οπότε έχω πάρα πολύ καλή αντιμετώπιση σε όλα τα θέματα.Τα ίδια ισχύουν και για εμένα με την Τογιότα. Εχω αποκτήσει πολυ καλή σχεση 15 χρονια με τα παιδία στην Τογιότα Μουστάκας στην Αχαρνων και ειναι ενας απο τους λόγους που δεν αλλάζω εύκολα μάρκα. Ειδικά συγκρίνοντας με νισσαν, άστο ... Ακομα κλαίω οσο και να προσπαθούν στο Σφακιανάκη.
Βασικό σήμερα να εχεις εμπιστοσύνης συνεργείο. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μάλλον κάποια πράγματα είναι και λίγο θέμα χημείας. Εγώ απολαμβάνοντας την εξυπηρέτηση του Σφακιανάκη δεν βλέπω το λόγω να πάω κάπου αλλού. Ο φίλος πιο πάνω δεν τον προτιμά γιατί έχει δυσάρεστη εμπειρία. Όσο για τα δίκαια του Στέφανου Βασίλη μη βιάζεσαι τόσο. Οπου να 'ναι θα γυρίσει από τίποτε εξορμήσεις και τότε το νήμα θα γεμίσει ξανά από τριγμούς και λοιπά συμπαραμαρτούντα. Πάντως σήμερα που μπήκα στο qq φίλου μάταια προσπαθούσα να του βρω ψεγάδι ενώ κάποιοι τριγμοί στο αυτοκίνητο αυτό των 2 ετών ήταν αντιληπτοί μόνο μετά από προσεκτική ακρόαση τύπου γίογκα! Η ποιότητα του μου φάνηκε απόλυτα ικανοποιητική και το σύστημα κλιμά όπως και το ηχοσύστημα ιδιαίτερα αποτελεσματικά.Σπύρο μην παίζεις βρε φίλε με την ηρεμία μας.
Επεςες ισως σε άψογο κομμάτι, έχουν πέσει οι απαιτήσεις σου απο το duster (να σε πείραξω και εγω λιγο, ετσι; )
Οτι και να γραφτεί προς υπεράσπιση του Qq τα έχουμε ξαναπεί.
Αυτοκίνητο λαχείο σε θέματα ποιότητας κατασκευής και συνολικά η αισθηση που σου αφήνει ειναι φθηνού αυτοκινητου. Οτι εχω οδηγήσει σε Τογιότα μετα το 2007 ειναι σαφώς ποιοτικότερο. Τα ίδια και στα ίδιας κατηγορίας οκταβια, βολβο, φορντ, vw, Opel.
Αλλα τα καλα του Qq που τα εκτιμά κυρίως η τσέπη σου αλλα με πολυ καλή διάθεση και μουσική συνάμα! -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Βρε παιδες το παιδι αναφερει για 4χ4. Μικρομεσαιο του κουτιου δε κολλαει. Εκτος αν δεν τον ενδιαφερει να ειναι ψηλο και υπαρχει μικρομεσαιο τετρακινητοΣτάλθηκε με tapa
Με ενδιαφέρει να είναι οπωσδήποτε 4χ4. Δε θα αγόραζα ποτέ duster ή qq στις δικίνητες εκδόσεις. Φορτώνεσαι όλα τα μειονεκτήματα του υπερυψωμένου αμαξώματος και δεν έχεις το βασικότερο πλεονέκτημα, την 4κίνηση. Τεσπα, άποψή μου και οποιαδήποτε άλλη δεκτή. Περί ορέξεως... Επειδή όπως προείπε και κάποιος φίλος συμφορουμίτης τα 18κ τα θεωρώ τραγικά πολλά για μεταχειρισμένο qq αμφιβόλου προελεύσεως (ας έκανε και 40κ καινούριο) μάλλον θα πάω σε καινούριο duster 1.5 dci 4wd στην πιο απλή έκδοσή του στα 19κ περίπου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σωστα ,αλλα και παλι ανελυσα το σκεπτικο μου. Ας παει στο duster γιατι σημαντικη η χρηματικη διαφορα ,σε μεταχειρισμενο μαλιστα κι ας ειναι στα σημειο καλυτερο το qq πιθανα.Με ενδιαφέρουν οι εκτός δρόμου δυνατότητες και εκεί το duster μάλλον υπερέχει. Είμαι συνειδητοποιημένος και δε θα επιζητήσω τη χλύδα, άρα δε νομίζω να απογοητευτώ. Επίσης τα qq που είδα είχαν τις απαράδεκτες (για κίνηση εκτός δρόμου) 18άρες και ήταν όλα στα 100 παρά κάτι χιλιάδες χλμ. Τέτοια σύμπτωση ή μήπως είχαν καμιά 300κ χλμ και είχε πέσει γύρισμα;
-
φίλε μου γράφεις σε λάθος thread μιας και ενδιαφέρεσαι για το προηγουμενο μοντέλο και οχι για το τρέχον στο νήμα του οποίου ειμαστε
-
οκ sorry.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Άσχετο, αλλά το συνεργείο είναι ένας βασικός λόγος που θα ήθελα να παραμείνω στην BMW, αφού πλέον ο τεχνικός δντης είναι και φίλος μου, οπότε έχω πάρα πολύ καλή αντιμετώπιση σε όλα τα θέματα.
Τα ίδια ισχύουν και για εμένα με την Τογιότα. Εχω αποκτήσει πολυ καλή σχεση 15 χρονια με τα παιδία στην Τογιότα Μουστάκας στην Αχαρνων και ειναι ενας απο τους λόγους που δεν αλλάζω εύκολα μάρκα. Ειδικά συγκρίνοντας με νισσαν, άστο ... Ακομα κλαίω οσο και να προσπαθούν στο Σφακιανάκη.
Βασικό σήμερα να εχεις εμπιστοσύνης συνεργείο.+1 και στους δυο. Ειναι βασικος λογος να μη φυγει καποιος απο τη μαρκα.
Για Γεωργουλια κι εγω καλα λογια ακουω απο φιλο που το εχει, το πηρε απο αυτον, του πηρε σε καλη τιμη ανταλλαγη παλιο και εντελως αντιεμπορικο αμαξι και τυχαινει να το χρησιμοποιει και αυτος ελαχιστα. Ποτε δε μου κατι για τριγμους παντως.
-
Προσωπικά διαφωνώ. Για εμένα όχι μόνο δεν είναι βασικός λόγος η επιλογή ενός οχήματος να γίνει γιατί μου κάνει ο τάδε αντιπρόσωπος ή το τάδε συνεργείο. Τότε θα είχα μείνει με τα κάρρα της ΤΟΥΟΤΑ...
-
Ίσως το ιδανικό να βρίσκεται στη μέση: να αποτελεί δηλαδή παράγοντα τον οποίο συνυπολογίζεις. Από την άλλη κάποια στιγμή η εγγύηση τελειώνει και ενδεχομένως μπορείς να πας το αμάξι και αλλού, εκτός αντιπροσωπίας...
Στην ιδανική περίπτωση έχεις και το αμάξι που σου αρέσει και το συνεργείο - αντιπροσωπία σε ικανοποιεί...
Πάντως, όπως έγραψε και ο Σπύρος, το να διαλέξεις toyota χωρίς να σου αρέσει το αμάξι, γιατί θα έχεις καλό service μου ακούγεται παράλογο...Θα διαλέγαμε ποτέ ένα ρούχο άσχημο μόνο γιατί πλένεται εύκολα και δεν χαλάει...; -
Προσωπικά διαφωνώ. Για εμένα όχι μόνο δεν είναι βασικός λόγος η επιλογή ενός οχήματος να γίνει γιατί μου κάνει ο τάδε αντιπρόσωπος ή το τάδε συνεργείο. Τότε θα είχα μείνει με τα κάρρα της ΤΟΥΟΤΑ...Δίκιο έχεις (εάν απαντάς και σε εμένα Σπύρο). Να το πώ ποιο σωστά: Προφανώς μου αρέσει η μάρκα που έχω (BMW), οπότε το ότι έχω ησυχάσει με το συνεργείο είναι ένας επιπλέον παράγοντας που συνυπολογίζω όταν σκέφτομαι να αλλάξω αυτοκίνητο (πάντα μεταξύ αυτοκινήτων που μου αρέσουν). Ούτε εγώ θα επέλεγα αυτοκίνητο με βάση το συνεργείο και μόνο.
-
Αν δεν είχα βρει φτηνό και καλό συνεργείο, το VW θα είχε πάρει πόδι εδώ και πάρα πολλά χρόνια
Για την κάθε μάρκα, υπάρχουν συνήθως μεγάλες διαφορές από αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο. Είχε τύχει σε γνωστό μου με Skoda Fabia να χαλάσει η οθόνη του trip computer που βρίσκεται στον πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου. Ο αντιπρόσωπος της Θεσσαλονίκης (από όπου είχε γίνει η αγορά) ζητούσε 900€ για αντικατάσταση...
Τελικά βρέθηκε άλλος αντιπρόσωπος εκτός Θεσσαλονίκης, όπου έκανε την αλλαγή και πέρασε το κόστος μέσα στην εγγύηση
Εννοείται πως ο γνωστός μου δεν ξανά πάτησε στην αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης.
Το ίδιο ισχύει τώρα και για την Nissan. Το ότι με απογοήτευσε η συμπεριφορά του Θεοχαράκη, δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα με την Nissan γενικότερα, από την στιγμή που άλλος αντιπρόσωπος με εξυπηρέτησε άψογα. Κρίμα για τον Θεοχαράκη απλά.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ίσως το ιδανικό να βρίσκεται στη μέση: να αποτελεί δηλαδή παράγοντα τον οποίο συνυπολογίζεις. Από την άλλη κάποια στιγμή η εγγύηση τελειώνει και ενδεχομένως μπορείς να πας το αμάξι και αλλού, εκτός αντιπροσωπίας...
Στην ιδανική περίπτωση έχεις και το αμάξι που σου αρέσει και το συνεργείο - αντιπροσωπία σε ικανοποιεί...
Πάντως, όπως έγραψε και ο Σπύρος, το να διαλέξεις toyota χωρίς να σου αρέσει το αμάξι, γιατί θα έχεις καλό service μου ακούγεται παράλογο...Θα διαλέγαμε ποτέ ένα ρούχο άσχημο μόνο γιατί πλένεται εύκολα και δεν χαλάει...;Ρε Βασίλη για μια ακόμα φορά είσαι αυτό που λένε στο χωριό μου 'to the point'.
ΚαλημερεςΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να σημειώσω ότι με αυτόματο κιβώτιο (και diesel και βενζίνη) υπάρχουν ακόμα κάποια αυτοκίνητα με τις παλιές τιμές, για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Πάντως, όπως έγραψε και ο Σπύρος, το να διαλέξεις toyota χωρίς να σου αρέσει το αμάξι, γιατί θα έχεις καλό service μου ακούγεται παράλογο...Θα διαλέγαμε ποτέ ένα ρούχο άσχημο μόνο γιατί πλένεται εύκολα και δεν χαλάει...;Ρε Βασίλη για μια ακόμα φορά είσαι αυτό που λένε στο χωριό μου 'to the point'.
ΚαλημερεςΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλημέρα κούκλε!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Κρίμα για τον Θεοχαράκη απλά.Απλά, βέβαια, αυτός ειναι ο κεντρικός αντιπρόσωπος και από αυτόν περνάνε και οι τρίτοι αντιπρόσωποι.
Πάντως, όπως έγραψε και ο Σπύρος, το να διαλέξεις toyota χωρίς να σου αρέσει το αμάξι, γιατί θα έχεις καλό service μου ακούγεται παράλογο...Θα διαλέγαμε ποτέ ένα ρούχο άσχημο μόνο γιατί πλένεται εύκολα και δεν χαλάει...;Το προφανές λές και απορώ πως θα μπορούσε να εκληφθεί διαφορετικά!
Μεταξύ ισάξιων/παραπλήσιων στα μάτια μου αυτοκινήτων θα προτιμήσω προφανώς αυτό που έχω καλύτερη εμπειρια είτε σαν μάρκα είτε σαν εξυπηρέτηση! -
H μεγαλύτερη 3D εκτύπωση στον κόσμο είναι… Qashqai
-
Προσωπικά διαφωνώ. Για εμένα όχι μόνο δεν είναι βασικός λόγος η επιλογή ενός οχήματος να γίνει γιατί μου κάνει ο τάδε αντιπρόσωπος ή το τάδε συνεργείο. Τότε θα είχα μείνει με τα κάρρα της ΤΟΥΟΤΑ...Το σκεπτικο εχει να κανει με το αν εχεις ηδη ακρες και καλο-φτηνο συνεργειο.
Π.χ. για τον πατερα μου. Εχω τοσες ακρες και ανθρωπους γνωστους γι ανταλλακτικα,τιμες κτλπ για τη citroen που δεν ειναι απιθανο να ξαναγοραστει ενα κι ας μην ειναι καλυτερο αμαξι απο ανταγωνιστικο επειδη ο ανθρωπος δε θα χει ν ασχοληθει με τιποτα.
-
-
Iceman που είναι το κείμενο σου;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Iceman που είναι το κείμενο σου;...στο...κυτίο παραπόνων;;;;
Νissan Qashqai J11 [2014-__]