-
δεν εχω παρει ποτε προσφορα απο την Nissan αλλα μηπως το εξτρα ποσο ειναι για μεταλλικο χρωμα, τελη ταξινομισης μεταφορικα , τελη κυκλοφοριας κτλ ;
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
δεν εχω παρει ποτε προσφορα απο την Nissan αλλα μηπως το εξτρα ποσο ειναι για μεταλλικο χρωμα, τελη ταξινομισης μεταφορικα , τελη κυκλοφοριας κτλ ;Δες εδώ
viewtopic.php?t=58694
-
Όπως θα σου πει και ο iceman 32500€ για QQ είναι πολλά λεφτά!
Πλησιάζεις επικίνδυνα στα χωράφια της BMW X1 (sDrive16d -> από 31.200 ευρώ - 29.770 ευρώ με απόσυρση) που είναι άλλης κλάσης αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όπως θα σου πει και ο iceman 32500€ για QQ είναι πολλά λεφτά!Πλησιάζεις επικίνδυνα στα χωράφια της BMW X1 (sDrive16d -> από 31.200 ευρώ - 29.770 ευρώ με απόσυρση) που είναι άλλης κλάσης αυτοκίνητο.
Την ξέχασα ήδη την Techna, δεν θέλω να πάω τόσο ψηλά. Acenta Premium ,τέλος!
Είμαι ανάμεσα στον 1.5 - 25250€ και τον 1.6 - 27780€ ... -
Εγώ θα πρότεινα τον 1.6.
2.500 ευρώ σήμερα δεν είναι λίγα, αλλά τα παραπάνω άλογα μπορεί να τα ψάχνεις για τα επόμενα 10-15 χρόνια κάθε φορά που θα θέλεις λίγη παραπάνω δύναμη στο αμάξι... -
Ο χρήστης georgemv έγραψε:
Έχει βάλει κανείς κάποιον από τους 2 επίσημους κοτσαδόρους της αντιπροσωπείας στο καινούργιο Qashqai? Ψάχνω να βρω το ταμπελάκι με τα στοιχεία του κοτσαδόρου και δεν το βρίσκω πουθενά πάνω του...Μήπως μπορεί να σχολιάσει κάποιος με κοτσαδόρο Nissan αυτό;
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Πλησιάζεις επικίνδυνα στα χωράφια της BMW X1 (sDrive16d -> από 31.200 ευρώ - 29.770 ευρώ με απόσυρση) που είναι άλλης κλάσης αυτοκίνητο.
Είμαι ανάμεσα στον 1.5 - 25250€ και τον 1.6 - 27780€ ...τόσα λεφτά για qq;;;;;;
ενα υπερυψωμένο,προσθιοκίνητο,4θυρο αυτοκίνητο της σειράς είναι.........
αφού όμως βρίσκουν και πουλάνε.....βαράνε στο ψαχνό! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τόσα λεφτά για qq;;;;;;
ενα υπερυψωμένο,προσθιοκίνητο,4θυρο αυτοκίνητο της σειράς είναι.........
αφού όμως βρίσκουν και πουλάνε.....βαράνε στο ψαχνό!+1
Εχοντας οδηγησει μερικα crossover/suv της αγορας γενικοτερα, αλλα και το νεο qq σε 1.5 accenta και 1.2 techna, θεωρω οτι με βαση και την κατηγορια-κοστος που τοποθετουνται στην αγορα, το συγκεκριμενο μοντελο -για τα Ελληνικα δεδομενα-δρομους παντα- αξιζει/συμφερει(?) να διαθεσει κανεις μεχρι 21-22κ δηλαδη αναλογα τα διανυθεντα χλμ ανα ετος, ειτε την καλοεξοπλισμενη εκδοση accenta 1.5 πετρελαιο, ειτε την αντιστοιχη σε 1.2 βενζινη...
-
Είμαι ανάμεσα στον 1.5 - 25250€ και τον 1.6 - 27780€ ...Βρε να σου δώσω το δικό μου....
Acenta Premium 1,5 μαύρο μεταλλικό, με 6300 χλμ, πληρωμένα τέλη, με δέρματινο σαλόνι, ένα σωρό αξεσουάρ, επέκταση εγγύσης στα 6 χρόνια και προστασία χρώματος 9Η ceramic pro στα 24.000, να γλυτώσεις 1250 ευρώ μετρητά και να πάρεις και extra αξίας 4.000 τουλάχιστον επιπλέον;;;
Αν θες pm me! -
Γιατι το πουλας;
-
Δεν έχω τρελαθεί καθώς είχα καλύτερο αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας. Ειπα να κάνω downgrade για λόγους οικονομίας αλλά δεν κάνω χλμ, οπότε κρίμα να μένει για 1-2 φορές ετησίως που πραγματικά το χρειαζόμαστε!
Απλά δεν καίγομαι και γι' αυτό δεν το έχω βάλει ακόμα στο car.
Από τη νέα χρονιά που θα κοπεί η απόσυρση και θα πάρουν αυξήσεις θα πουληθεί πιο εύκολα! -
Παραπονιοσουν νομιζω για κακη ποιοτητα κατασκευης;
Τι αμαξι ειχες πριν?
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Είμαι ανάμεσα στον 1.5 - 25250€ και τον 1.6 - 27780€ ...Βρε να σου δώσω το δικό μου....
Acenta Premium 1,5 μαύρο μεταλλικό, με 6300 χλμ, πληρωμένα τέλη, με δέρματινο σαλόνι, ένα σωρό αξεσουάρ, επέκταση εγγύσης στα 6 χρόνια και προστασία χρώματος 9Η ceramic pro στα 24.000, να γλυτώσεις 1250 ευρώ μετρητά και να πάρεις και extra αξίας 4.000 τουλάχιστον επιπλέον;;;
Αν θες pm me!Χεχε..αν ήταν μπλέ, θα σου είχα στείλει ήδη pm..!
-
Χεχε..αν ήταν μπλέ, θα σου είχα στείλει ήδη pm..!Και εγώ gun metallic ή άσπρο ήθελα αλλά δεν είχε ετοιμοπαράδοτο.... οπότε πήρα ότι είχε διαθέσιμο στο ράφι
Εχω την άποψη ότι το αμάξι είναι καταναλωτικό προϊόν, οπότε πρέπει να υπάρχει διαθέσιμο.... παραγγελιες μόνο στα super cars... μία φορά δέχθηκα να περιμένω 2 μήνες και επειδή θα με καθυστερούσε 2 εβδομάδες ακύρωσα τα πάντα και πήρα cash το ποσό της ανταλλαγής που του είχα ήδη δώσει!
Σκέψου το πάντως μιας και τόσα λεφτά είναι κρίμα να τα δώσεις για καινούργιο.... -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Παραπονιοσουν νομιζω για κακη ποιοτητα κατασκευης;
Τι αμαξι ειχες πριν?Παράπονα υπάρχουν γενικά από πολλούς αλλά φτιάχνονται!
Η αίσθηση όμως μετά το RAV δεν μπορεί να διορθωθεί (όπως και η μία με την άλλη μάρκα και το support της, βέβαια) -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Παραπονιοσουν νομιζω για κακη ποιοτητα κατασκευης;Σε ποιο forum από όλα;;;
-
Iceman7 τα αξεσουάρ πως τα έβαλες? εμένα μου είπαν ότι δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα σε κάποια έκδοση, την παίρνω όπως είναι μόνο(τον ρώτησα για πανοραμική οροφή στο acenta). Τα εξωτερικά νικελ κτλ. φαντάζομαι είναι άλλο πράγμα..αυτά εννοείς?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δερμάτινο σαλόνι 920 ευρώ από εισαγωγέα απευθείας.
Μετά chrome pack (όπως θα δεις στις φωτό) και κιτ αυτόματης αναδίπλωσης καθρεπτών στον αντιπρόσωπο (400 ευρώ). Κάλυμμα πορτ μπαγκάζια, πατάκια και συναγερμό δώρα, αγορά επέκτασης εγγύησης 610 ευρώ με την αγορά.
Φιμέ, ανεμοθραύστες after market, αμορτισέρ για άνοιγμα καπω το πήρα από group buy του αγγλικού φόρουμ και το τοποθέτησα μόνος, ενώ την προστασία με ceramic pro με 7 χρόνια εγγυηςη στην επιστήμη αντιπροσωπεία αντί 800 ευρώ ..... -
Από αυτά τα έξτρα παίζει και να βγάζουν οι εταιρείες μεγαλύτερο κέρδος από ότι από το ίδιο το αυτοκίνητο. Και το θέμα είναι ότι είναι λεφτά που χάνεις σε περίπτωση που αποφασίσεις να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου.
-
Προφανώς και δεν τα παίρνεις πίσω σε πώληση αλλά όπως και να έχει μεταξύ δύο ιδίων θα προτιμούσα αυτό που είχε τα έξτρα και όχι το βασικό. Δεδομένου πόσο πολύ έχει πουλήσει το αμάξι και πόσα μτχ θα παίζουν σε λίγο καιρό καλύτερα έτσι.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]