-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εάν σε 150000 χιλιόμετρα πρέσβη να αντικαταστήσεις το φίλτρο με κόστος κάνα 2000 και άνω δεν είναι ευκαταφρόνητο πόσο.. Τουναντίον..
Δεν είπα ότι είναι ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά είναι κάτι που θα απασχολήσει το 10-20% των αρχικών αγοραστών ΙΧ (οι υπόλοιποι θα το έχουν πουλήσει νωρίτερα) και το 100% των ταξιτζήδων. Και σε κάθε περίπτωση το έγραψα για να δείξω ότι άλλα τα κριτήρια των ταξιτζήδων και άλλα των υπολοίπων οδηγών, οπότε ας μην παίρνουμε κι ως ευαγγέλιο ότι ακούμε, αν δεν αξιολογήσουμε την πηγή μας.
δλδ harisma23 πιστευεις οτι μονο το 10-20% των αγοραστων νεων αυτοκινητων συμπληρωνει 150.000χλμ ενω οι υπολοιποι τα δινουν νωριτερα απο τα 150.000 μπορει να μη καταλαβα καλα αυτο που ειπες... ε;
- εγω να πω πως ειμαι προκατειλημενος με τα πετρελαια και αν δεν απασχολει τον οδηγο το τραβηγμα και το περιεργο κιβωτιο του υβριδικού, το υβριδικο ειναι μονοδρομος για εντος πολης και μερικες αποδρασεις εκτος αλλα με υπομονη...ε!
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Εάν σε 150000 χιλιόμετρα πρέσβη να αντικαταστήσεις το φίλτρο με κόστος κάνα 2000 και άνω δεν είναι ευκαταφρόνητο πόσο.. Τουναντίον..
Του yaris ξέρω ότι κάνει κάτω από 500 €
-
Με την ευκαιρία να γράψω ότι το facelift Yaris ειναι σαφώς πιο ποιοτικό από το pre facelift. Την αίσθηση την καταλαβαίνεις απευθείας. Μας έδωσαν προσωρινά παραδίδοντας το diesel ένα facelift diesel στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού και φαίνεται η διαφορά.
-
Ε νοείς ποιοτικό στην αίσθηση που δίνει τα πλαστικά, καθίσματα κλπ ή την ποιότητα κύλισης , ηχομόνωσης εν κινήση κλπ
Γράψε αν μπορείς κάτι παραπάνω , με ενδιαφέρει. -
Ποιότητα και υλικά καμπινας.
Θόρυβος κύλισης και κινητήρα -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Του yaris ξέρω ότι κάνει κάτω από 500 €
Καποτε ρωτησα την τιμη dpf σε αντιπροσωπεια κ μου ειχε πει 400€
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ποιότητα και υλικά καμπινας.
Θόρυβος κύλισης και κινητήραΕυχαριστώ
-
Ο χρήστης Giorellis έγραψε:
δλδ harisma23 πιστευεις οτι μονο το 10-20% των αγοραστων νεων αυτοκινητων συμπληρωνει 150.000χλμ ενω οι υπολοιποι τα δινουν νωριτερα απο τα 150.000 μπορει να μη καταλαβα καλα αυτο που ειπες... ε;Όχι, καλά κατάλαβες!
Η εμπειρία μου από τους γνωστούς μου αυτή είναι. Δεν είναι παραπάνω από 1 άντε 2 στους 10 που κρατάνε ένα καινούριο αυτοκίνητο πάνω από 150.000 km. -
Έχει μια λογική αυτή η στάση...
Δίνεις το αμάξι όσο έχει ακόμη αξία για να πάρεις αξιοπρεπή χρήματα και πριν αρχίσει να βγάζει προβλήματα που εμφανίζονται μετά από αυτό το όριο...
Για το πόσοι το κάνουν δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έχει μια λογική αυτή η στάση...
Δίνεις το αμάξι όσο έχει ακόμη αξία για να πάρεις αξιοπρεπή χρήματα και πριν αρχίσει να βγάζει προβλήματα που εμφανίζονται μετά από αυτό το όριο...
Για το πόσοι το κάνουν δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...Το αυτοκίνητο ουδέποτε αποτέλεσε επένδυση αλλά μπορείς με έξυπνες και σύντομες χρονικά κινήσεις να μετριασεις τη ζημιά.
Προσωπικά αυτό κάνω (με την εξαίρεση του rav4 που έπεσε θύμα του κράτους οπότε καταβαραθρωθηκε ξαφνικά η αξία του) και μπορώ να αλλάζω κάθε 5 κατά μέσο όρο χρόνια τα οικογενειακά αυτοκίνητα.Είναι λίγο αντίστοιχο με αυτό που κάνετε όσοι αγοράζετε μτχ με τη διαφορά ότι εγώ έχω βάλει την πρώτη φορά περισσότερα χρήματα.... Ενώ φυσικά προϋποθέτει να αγοράζεις αυτοκίνητα εμπορικά και όχι παλαβομαρες που τα οδηγούν λίγοι μερακληδες.
-
Να επανέλθω στο θέμα.
Πριν 2 ώρες παραλάβαμε το hybrid.!!!!
Αγχωθηκε η γυναίκα με το αυτόματο και την ηλεκτρική αίσθηση...
Πριν λίγο το πήρα και εγώ.
Πλάκα έχει.. Αθόρυβο, πιο ποιοτικό από το diesel αλλά πρέπει να συνηθίσεις τον τρόπο λειτουργίας και επιταχυνσης!! -
Θελουμε κι αλλες λεπτομερειες οποτε ανακαλυπτεις κατι
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ανοίγει άνετα σε ανοιχτό δρόμο. Στριβει και τσουλαει το ίδιο με το diesel. Σημειωτέον προ και μετά facelift έχουν ποιοτικές διάφορες όπως έχω πει αλλά κάνω τη σύγκριση και με το facelift επειδή για μια εβδομάδα μας είχαν δώσει ένα νέο facelift diesel (το οποίο βέβαια ως άστρωτο δεν τραβάγε το ίδιο με το δικό μας).
Άλλο στυλ φαίνεται. Απαιτεί πιο ήρεμη οδήγηση σε αντίθεση με το πυραυλακι diesel με το οποίο χωνοσουν άνετα και επιταχύνες σφαίρα.
To TSS πολύ καλό έχοντας τα ίδια καλούδια με αυτά του qq μου στην έκδοση accenta premium και πάνω....
Ιδιαίτερη αίσθηση όταν το αυτοκίνητο τσουλαει μόνο με τη μπαταρία. Θύμιζει παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή τρόλεϊ...
Αύριο θα βγούμε και παραεξω. -
Μεγειες!! Καλοτάξιδο!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ! Να στρώσει λίγο ο καιρός μόνο, έστω για λίγο να βγούμε από το πάρκινγκ.
-
http://xenakismtx.car.gr/cars/view/7447438/
Iceman7 πως σου φαίνεται η τιμη αυτού του μεταχειρισμένου;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν είναι κακή δεδομένου ότι το δικό μου πετρέλαιο το έδωσα 11300 άρα θα το βγαλουν 12500. Ιδανικά στα 13500 είναι καλή πρόταση.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! Να στρώσει λίγο ο καιρός μόνο, έστω για λίγο να βγούμε από το πάρκινγκ.Όχι ότι έστρωσε ο καιρός αλλά δεν μπορούσαμε να μείνουμε και μέσα! Έχουμε παρκάρει και τα παιδιά και αφού κάναμε μερικά χιλιόμετρα στα περίξ του Αμαρουσίου να πάρει τον αέρα του αυτόματου η σύζυγος, τώρα είμαστε Καλύβια οπότε το βγάλαμε και Αττική οδό.
Παταει καλύτερα από το pre facelift στο δρόμο και έχει ήρεμο και αθόρυβο ταξίδι. Δεν το πιεσαμε λόγω στρωσιματος. Τη διαδρομή την έκανε οδηγώντας η σύζυγος οπότε δεν μπορω ακόμα να γράψω για επιταχυνσεις αλλά δείχνει ότι είναι μόνο για ήρεμο ταξίδι χωρίς εξαρσεις.
Συστήματα κλπ οκ.
Μόνο αρνητικό οι ελαφρως μικρότεροι χώροι ποδιών για πίσω επιβάτες λόγω του μεγαλύτερου όγκου του πίσω καθίσματος που φιλοξενεί την μπαταρία καθώς και οι λιγότεροι χώροι στο κομμάτι της κονσόλας που σκεπαζει το τούνελ της μετάδοσης (είναι λιγότεροι και από το facelift πετρέλαιο)
Επίσης ερωτηματικά υπάρχουν για την ανθεκτικότητα των μαύρων ταινιών στις πόρτες και στην πίσω κολόνα μιας και το αυτοκόλλητο δεν φαίνεται πολύ σόι. Ηδη πριν το πάρω είχε ξεφτίσμα στο φιλέτο της πόρτας συνοδηγού και σήμερα διαπίστωσα και ένα πολύ μικρό στο σημειο που το αυτοκόλλητο της πίσω κολόνας ακουμπάει στο τζάμι του πορτ μπαγκαζ.
Αμφότερα θα επισκευαστούν εντός εγγύησης (βασικά το πρώτο που το είχα δει εξαρχής δεν μπόρεσε να φτιαχτεί χθες επειδή λόγω μεμβρανων δεν μπορούσαν να κατέβουν τα τζάμια). -
iceman7 καλοτάξιδο το εργαλειο...και ως απαιτητικος που εισαι με τα αυτοκινητα ανυπομονώ να διαβασω μια συνολική γνωμη για το νεο υβριδικο μελος...
-
Ευχαριστώ πολύ!
Να κάνω και ένα μικρό update τώρα που κάτσαμε καβούρι για καφέ!
Από Καλύβια μέχρι εδώ οδηγησα εγώ.
Πολύ καλή ποιότητα κύλισης, αίσθηση αυτοκινήτου ανώτερης κατηγορίας, όχι θόρυβος ή τριγμοι...
Για χαλαρή βόλτα το αμάξι είναι άψογο. Κατανάλωση με ταχύτητες από 60 έως 110 κατά μήκος της παραλιακής στο 4,3
Για κάτι πιο απαιτητικό όμως σε ανοιχτό δρόμο το diesel είναι μονόδρομος.
Με την επιφύλαξη ότι μιλάμε για εντελώς άστρωτο αμάξι δεν υπάρχει δύναμη για σβελτη οδήγηση και κάποια βιαστικη προσπεραση.
Toyota Yaris 2013 (Mk3)