-
Χαιρετώ το φόρουμ !!!! Διαβάζω καιρό τις δημοσιέυσεις , και το περιοδικό , και να που τώρα χρειάζομαι την συμβουλή σας !!!!!!
Μπαινοντας στα πρώτα -άντα , αποφάσισα να αποχωριστώ το scirocco μου , και μιας και εχω τώρα την δυνατότητα , να ανέβω σε κάτι πιο γρήγορο και πιο κουπε αυτοκίνητο ... Αποφάσισα να πάρω καινούριο , γιατί ποτέ μου δεν έχω ξαναπάρει , και θέλω να νιώσω την χαρά του ολοδικου μου αυτοκινητου . Μετα απο πολυ ψάξιμο οι επιλογές στα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι το Peugeot RCZ και το Toyota GT86 .... Δύο διαφορετικά αυτοκίνητα με μοναδικά κοινά την κατηγορία τους , και τα αλογά τους ( 200 ) . Πολλοί μου προτείνουν TT/A5 και άλλα συναφή , αλλά εκτός του ότι δεν μπορώ να διαθέσω ευρώ πάνω από 35.000 , έχω βαρεθεί να τα βλέπω στον δρόμο . Θέλω το αυτοκίνητο μου να είναι ωραίο και να έχει το γκαζάκι του , και ας μην έχει premium σήμα
Συνόψησα λίγο τα + και - που βλέπω σε κάθε αυτοκίνητοPeugeot RCZ
- Χαμηλά τέλη και φορολόγηση
- Πιο όμορφο για εμένα εσωτερικό
- Το φημολογούμενο άριστο περπάτημα των peugeut
- 4 χιλιάρικα φθηνοτερο
- Μπροσθιοκινητο
Toyota GT86
- Ατμοσφαιρικός ήχος
- Πισωκινητο
- Δεν μοιάζει με κανένα άλλο όχημα ( εκτός από το lexus lfa λιγο )
- Η αξιοπιστία ( ? ) της Toyota
- Υψηλά τέλη και φορολόγηση
- 4 χιλιάρικα παραπάνω
Εχει κανεις οδηγησει κάποιο απο τα δύο ώστε να μπορεί να εκφέρει γνωμη ; Με ποιο πιστευετε θα βγάλω περισσότερη διασκεδαση στην οδήγηση ;
-
Χαιρετώ το φόρουμ !!!! Διαβάζω καιρό τις δημοσιέυσεις , και το περιοδικό , και να που τώρα χρειάζομαι την συμβουλή σας !!!!!!
Μπαινοντας στα πρώτα -άντα , αποφάσισα να αποχωριστώ το scirocco μου , και μιας και εχω τώρα την δυνατότητα , να ανέβω σε κάτι πιο γρήγορο και πιο κουπε αυτοκίνητο ... Αποφάσισα να πάρω καινούριο , γιατί ποτέ μου δεν έχω ξαναπάρει , και θέλω να νιώσω την χαρά του ολοδικου μου αυτοκινητου . Μετα απο πολυ ψάξιμο οι επιλογές στα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι το Peugeot RCZ και το Toyota GT86 .... Δύο διαφορετικά αυτοκίνητα με μοναδικά κοινά την κατηγορία τους , και τα αλογά τους ( 200 ) . Πολλοί μου προτείνουν TT/A5 και άλλα συναφή , αλλά εκτός του ότι δεν μπορώ να διαθέσω ευρώ πάνω από 35.000 , έχω βαρεθεί να τα βλέπω στον δρόμο . Θέλω το αυτοκίνητο μου να είναι ωραίο και να έχει το γκαζάκι του , και ας μην έχει premium σήμα
- 4 χιλιάρικα φθηνοτερο
- Μπροσθιοκινητο
Toyota GT86
- Ατμοσφαιρικός ήχος
- Πισωκινητο
- 4 χιλιάρικα παραπάνω
Εχει κανεις οδηγησει κάποιο απο τα δύο ώστε να μπορεί να εκφέρει γνωμη ; Με ποιο πιστευετε θα βγάλω περισσότερη διασκεδαση στην οδήγηση ;
-
- 4 χιλιάρικα φθηνοτερο
- Μπροσθιοκινητο
Toyota GT86
- Ατμοσφαιρικός ήχος
- Πισωκινητο
- 4 χιλιάρικα παραπάνω
-
Έχοντας αλλάξει τρία ΜΧ5, εγγυώμαι ότι αν οδηγήσεις ένα καλοστημένο (και το 86 ανήκει σε αυτή την κατηγορία), η μπροστινή κίνηση δε θα μπορεί να σε συγκινήσει στο ελάχιστο.
Αν αντέχεις τα περισσότερα έξοδα του δίλιτρου και το γεγονός ότι ο Γάλλος είναι πιο όμορφος, η επιλογή είναι μονόδρομος.Να ξέρεις ότι μετά το Τσιρότο και την ροπή από χαμηλά, θα σε ξενερώσει η ατμόσφαιρα.
-
να παρεις Α5 / ΤΤ
αιωνες καλυτερα
-
Έχει ένα RCZ Hdi 2.000 στοκ η αντιπροσωπεία και θα ήταν άνετα η επιλογή μου σε αντίστοιχο δίλημμα. Είναι ευρω5 και θα το πάρεις κοψοχρονιά γιατί αν δεν το δώσουνε τώρα πότε θα το κάνουν? Κρίση έχουμε, αξίζει μια δεύτερη σκέψη.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχοντας αλλάξει τρία ΜΧ5, εγγυώμαι ότι αν οδηγήσεις ένα καλοστημένο (και το 86 ανήκει σε αυτή την κατηγορία), η μπροστινή κίνηση δε θα μπορεί να σε συγκινήσει στο ελάχιστο.
Αν αντέχεις τα περισσότερα έξοδα του δίλιτρου και το γεγονός ότι ο Γάλλος είναι πιο όμορφος, η επιλογή είναι μονόδρομος.Να ξέρεις ότι μετά το Τσιρότο και την ροπή από χαμηλά, θα σε ξενερώσει η ατμόσφαιρα.
Αν και το όνειρο μου είναι ένα καλό πισωκίνητο, το 86/BRZ είναι ιδιαίτερα άσχημο για τα γούστα μου, μέσα έξω, ειδικά όταν σταθεί δίπλα στο RCZ. Επίσης, ένα καλοστημένο προσθιοκίνητο σαν το RCZ φυσικά και συγκινεί!! και είναι και πιο αποτελεσματικό σε αυτές τις ιπποδυνάμεις, απλά ίσως είναι λιγότερο διασκεδαστικό.
Τώρα τα περί ΤΤ και Α5 (τα οποία είναι μερικές χιλιάδες ακριβότερα)... ΟΚ, πολύ καλοφτιαγμένα. Αυτά. -
Φίλε Χρήστο έχεις σκεφτεί την καινούρια BMW 220i?(Πάντως εγώ θα πήγαινα στο gt86 )Καλοτάξιδο όποιο και αν πάρεις !
-
οταν παιρνεις cayman s με 20κ και σου μενουν 12-14 στην ακρη για φορους-τελη-ζημιες σε οριζοντα πενταετιας και απλα τοτε θα τη δωσεις 10-12 και θα εχεις χασει 8κ
ενω αυτα θα τα παρεις 32-34 και στη πενταετια θα τα δινεις με το ζορι 15κμαλλον πρεπει να πιεσεις τον εαυτο σου να αναθεωρησει την αποψη του για αγορα καινουργιου. πραγματικα αν δε το παρεις τωρα το καλο φτηνο μεταχειρισμενο πισωκινητο δε θα το παρεις ποτε....
στη μια περιπτωση αγοραζεις καινουργιο ενα λιγο εως αρκετα καλυτερο αμαξι απο το σιροκο και στην αλλη αγοραζεις ισως το καλυτερο σπορ προσιτο πισωκινητο που φτιαχτηκε ποτε τα τελευταια χρονια...
υ.γ τα 86αρια εχουν βγαλει αρκετα προβληματα με το μοτερ τους αν τα πιεζεις παρα πολυ. το πεζο λογω πολλων ετων στη πιατσα τα εχουν διορθωσει αρκετα σε αυτο το θεμα. ομως και τα δυο στη πενταετια θα βγαλουν και ζημιες και θα χρειαστουν λεφτα για τη συντηρηση τους. δεν αγοραζεις γιαρις για τη λαικη ουτε σπορ γκολφ οπως ειχες. ειναι μεταξωτα βρακια και πρεπει να το εχεις στην ακρη του μυαλου σου...
-
Δύο εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Το μεν ένα είναι ένα καθαρόαιμο πισωκίνητο ατμοσφαιρικό σπορ αυτοκίνητο, το άλλο ένα γρήγορο GTi με κουπέ σχήμα. Η απάντηση είναι απλή. Αν είσαι λάτρης της ατμόσφαιρας, της πίσω κίνησης και της ανόθευτης οδήγησης, τον Ιάπωνα. Αν θέλεις ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και μουράτο GT, τον Γάλλο. Απλά να ξέρεις πως το Toyota δεν έχει την άνεση, την πολυτέλεια και το γκάζι χαμηλά του Peugeot, ενώ αντίθετα το Peugeot δεν έχει την κοφτερή συμπεριφορά, την ρυθμισιμότητα και το στροφάρισμα του Toyota. Πάντως το RCZ είναι πιο κοντά σε αυτό που ήδη έχεις κι έτσι δεν νομίζω ότι θα νιώσεις τόσο μεγάλη διαφορά. Εγώ θα έπαιρνα το... Subaru!
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μαλλον πρεπει να πιεσεις τον εαυτο σου να αναθεωρησει την αποψη του για αγορα καινουργιουΠου να μην το έλεγε πως θέλει καινούριο δηλαδή.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
υ.γ τα 86αρια εχουν βγαλει αρκετα προβληματα με το μοτερ τους
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.
-
Για τον φίλο που έγραψε για porsche , κατά καιρούς έχω σκεφθεί πιο '' εξωτικές '' επιλογές , αλλά χρειάζομαι έστω και περιορισμένους , πίσω χώρους επιβατών , και δεύτερον δεν θέλω το αμάξι μου να καίει τα άντερα του , και ένα φιλαράκι που είχε μία cayman ( την απλή ) , έπαιρνε 2.000 ευρώ τον μήνα και όμως δεν άντεξε και την πούλησε μισή τιμή σε ενάμιση χρόνο !!! Για αυτόν τον λόγο και δεν προχώρησα στην αγορά μίας granturismo που είχα βρει 50.000 ευρώ από Βουλγαρία ... Θέλω να χαρώ το αμάξι μου και όχι να βλέπω συνέχεια τον δείκτη της βενζίνης
-
δεν ξέρω για εσάς, αλλά θεωρώ το δίλημμά του πραγματικό κλπ κλπ.
χρειάζεσαι λίγη περισσότερη προπόνηση ομως, γιατί μερικοί δε φαίνονται να έχουν πεισθεί
-
+1
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν ξέρω για εσάς, αλλά θεωρώ το δίλλημα του πραγματικό κλπ κλπ.χρειάζεσαι λίγη περισσότερη προπόνηση ομως, γιατί μερικοί δε φαίνονται να έχουν πεισθεί
Φίλε μου πραγματικά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από το να λέω βλ@κειες σε ένα φόρουμ !!! Και στην τελική άν είμουν τρολλ , μπορούσα να γράψω murcielago vs r8 π.χ , να βγάλω και γέλιο βρε αδερφέ ... Στο προηγούμενο ποστ που ανέφερα την granturismo , την είχα σκεφτεί πράγματι , όχι επειδή είμαι πλούσιος και δεν ξέρω τι να κάνω τα 50.000 ευρώ μου , αλλά επειδή όταν κάποτε σου έρχεται μία ευκαιρία να πάρεις αμάξι που ούτε καν ονειρευόσουνα , φυσικό δεν είναι να σκεφθείς να εκμεταλλευθείς ότι δυνατότητα έχεις στο φουλ ( δάνειο , πούλημα το αμάξι σου , ανάληψη ότι έχεις και δεν έχεις ) εφόσον είσαι ελεύθερος με μόνη υποχρέωση να ταίζεις τον εαυτό σου ; Αλλά σκέφτηκα ότι δεν είναι εποχή για να ρισκάρω να πάρω δάνειο για μία μεταχειρισμένη maserati , που δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να την συντηρίσω ... Οπότε κατέληξα σε αυτό το δίλημμα
-
χμμ ώστε σού ειναι οικεία και η λέξη τρολλ (με 2 λ )
η γραφή σου μού θυμίζει πάντως κατι το τρολλικό, ακομα και τα ορθογραφικά σου...
και να θυμάσαι! εσύ μίλησες για τρολλ, εγώ οχι.
πες μας τώρα περισσότερα για τη μαζεράτι γιατί πριν περίπου μια δεκαετία στο τσακ δεν ευδοκίμησε μια γκίμπλι καπ...
-
Τι χρηση θα τους κανεις?
-
αφού ζητάει και καθίσματα πισω, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χμμ ώστε σού ειναι οικεία και η λέξη τρολλ (με 2 λ )η γραφή σου μού θυμίζει πάντως κατι το τρολλικό, ακομα και τα ορθογραφικά σου...
και να θυμάσαι! εσύ μίλησες για τρολλ, εγώ οχι.
πες μας τώρα περισσότερα για τη μαζεράτι γιατί πριν περίπου μια δεκαετία στο τσακ δεν ευδοκίμησε μια γκίμπλι καπ...
δεν μίλησες αλλά υπονόησες ... Και δεν είμαι κάνας χθεσινός , στα νετ καφέ πιτσιρικάς με τέτοια ασχολούμασταν Και ΔΕΝ έπαιζε η maserati , απλώς την είδα στο cars.bg , το σκέφτηκα για λίγο αλλά ποτέ δεν έκανα την σκέψη πράξη , αυτό ...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Τι χρηση θα τους κανεις?Θέλω να πηγαίνω την βόλτα μου με την παρέα ή με κοπελιά , να πηγαίνω κάνα ταξιδάκι Θεσσαλονίκη που και που , αυτά ... Και άμα έχω όρεξη να πάω σε καμιά αλάνα
Peugeot RCZ vs Toyota GT86