-
Εάν δεν σου είναι κόπος βγάλε μία φωτογραφία να δούμε πως φαίνεται από μακριά το ταμπλό.
Επίσης η USB δουλεύει σωστά ; Φαντάζομαι ότι συνδέεται και στο ίντερνετ για να κατεβάζει νέους χάρτες
ΥΣ. Ποιας χρονολογίας scross έχεις ?
-
Θα βγάλω στην πρώτη ευκαιρία. Έχει μια usb στο ντουλαπάκι και η δική μου η αρχική στον τεμπέλη που δουλεύει κανονικά. Και έχει και μια κάρτα για να συνδέσεις ξεχωριστή σιμ 4g. Φυσικά το δουλεύω ως hot spot από το κινητό για ίντερνετ ή με wifi σπιτικό στην πυλωτη. Είναι ένα κανονικό android tablet που κατεβάζεις τα πάντα από play store έχει δικό του πρόγραμμα πλοήγησης το igo και φυσικά Google maps που δουλεύουν μετά το άναμμα off line.
Επίσης έχει την μεγαλύτερη ανάλυση που βρήκα εκεί έξω. Είναι 8πυρηνο στα 2.2 με 4gb ram 32gb rom android 10.
Και από όσα είδα είναι το μόνο που έχει επώνυμο κατασκευαστή την Lenovo (δεν μιλάω για pioneer κλπ) . Ενδεχομένως και κάποια που είναι ίδια με λίγο χαμηλότερη τιμή και λίγο πιο υποβαθμισμένα χαρακτηριστικά να είναι από το ίδιο εργοστάσιο απλά να μην παίρνουν το όνομα της φίρμας.
Του 2014 είναι. -
Παιδιά το mild hybrid 129 hp τι κατανάλωση έχει στα ταξίδια;
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Θα βγάλω στην πρώτη ευκαιρία. Έχει μια usb στο ντουλαπάκι και η δική μου η αρχική στον τεμπέλη που δουλεύει κανονικά. Και έχει και μια κάρτα για να συνδέσεις ξεχωριστή σιμ 4g. Φυσικά το δουλεύω ως hot spot από το κινητό για ίντερνετ ή με wifi σπιτικό στην πυλωτη. Είναι ένα κανονικό android tablet που κατεβάζεις τα πάντα από play store έχει δικό του πρόγραμμα πλοήγησης το igo και φυσικά Google maps που δουλεύουν μετά το άναμμα off line.
Επίσης έχει την μεγαλύτερη ανάλυση που βρήκα εκεί έξω. Είναι 8πυρηνο στα 2.2 με 4gb ram 32gb rom android 10.
Και από όσα είδα είναι το μόνο που έχει επώνυμο κατασκευαστή την Lenovo (δεν μιλάω για pioneer κλπ) . Ενδεχομένως και κάποια που είναι ίδια με λίγο χαμηλότερη τιμή και λίγο πιο υποβαθμισμένα χαρακτηριστικά να είναι από το ίδιο εργοστάσιο απλά να μην παίρνουν το όνομα της φίρμας.
Του 2014 είναι.Για άλλη μια φορά το s cross δείχνει την αξία του. Έχω την αίσθηση ότι και τα δικά μου ηχεία είναι τα ίδια διότι όσο και αν τα βάλω ψηλά δεν παραμορφώνουν ενώ αν φτιάξεις το equaliser έχει πολύ βαθύ μπάσο σε σημείο που ψάχνεις να δεις αν υπάρχει κάποιο μικρό subwoofer.
Α ρε Σουζούκι ....ουσιαστική ποιότητα.
-
Ενα ουσιαστικό αυτοκίνητο σε αυτήν την έκδοση.
Σκεφτείτε τώρα με το δεύτερο μεγάλο φειςλιφτ με νέο εσωτερικό με νέες οθόνες, εξοπλισμό ασφαλείας κτλ ...
Αν κρατήσει το ίδιο σύστημα διεύθυνσης τότε θα έχει ως αρνητικό μόνο την αίσθηση στο τιμόνι που είναι ίδια και στα υπόλοιπα Σουζούκι όπως έχω γραψει. Γενικώς αν σ αρέσει η υψηλή ποιότητα στο τιμόνι, εκεί πάσχουν. Στα άλλα είναι απολαυστικαΕρώτηση: αυτός ο κινητήρας δέχεται lpg?
https://www.autogreeknews.gr/suzuki-dokimes/12903-dokimi-suzuki-sx4-s-cross-1-0-boosterjet-112-hp
-
Η παρακάτω λάμπα άραγε ξέρει κανείς αν κάνει για το μοντέλο του 2014 ; ξέρω ότι παίρνει h4 αλλά δεν ξέρω αν χωραει. Κάποια άλλη που έβαλε κάποιος φίλος και είναι ευχαριστημένος;
Ερώτηση που έκανα σε μαγαζί λένε δεν ξέρουν αν χωράει.https://www.skroutz.gr/s/30943526/NovSight-H4-N37-12-24V-120W-2τμχ.html?from=catspan
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σε αυτοκινητόδρομο με 130 km/h στο acc και έως 150 για μικρά χρονικά διαστήματα σε προσπεράσεις βλέπω 6,2 στην οθόνη.
Σε επαρχιακό δίκτυο κάτω από 6. -
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σε αυτοκινητόδρομο με 130 km/h στο acc και έως 150 για μικρά χρονικά διαστήματα σε προσπεράσεις βλέπω 6,2 στην οθόνη.
Σε επαρχιακό δίκτυο κάτω από 6.Αν φτάνεις μόνο 6.2 με έως 150 είναι εξαιρετικά!!
-
Καλησπέρα
Γνωρίζεται γιατί κατέβηκε από το suzuki.gr το scross ;
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σε επαρχιακό δίκτυο κάτω από 6.Αν φτάνεις μόνο 6.2 με έως 150 είναι εξαιρετικά!!
Κυρίως με 130 και σποραδικά -για να γινει γρήγορα η προσπέραση- με έως 150
-
This post is deleted! -
@nikolaos2020 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα
Γνωρίζεται γιατί κατέβηκε από το suzuki.gr το scross ;
Δες τα σχολια παραπάνω....έρχεται αντικαταστάτης.
-
Το νέο scross
-
@ssivakas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το νέο scross
Δείχνει να έχει φαρδυνει και ίσως μακρύνει λίγο και να έχει αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος.
-
Βιομηχανικός κατάσκοπος είσαι :
Facelift λοιπόν.... -
Νομίζω ότι έχει αλλάξει μόνο η γρίλια, o προφυλακτήρας και τα φωτιστικά. Στο πλάι παραμένει ίδιο. Οι ζάντες είναι αυτές που φορούσε η GL+.
-
Μήπως είναι το Αcross αυτό στην φωτο?
-
-
Αυτή είναι η πιο πλούσια έκδοση και μάλλον 4χ4 οι ζάντες είναι οι ίδιες πράγματι πρέπει να έχει μεγαλώσει το μήκος!
Στα πλάγια όμως φαίνεται ίδιο.Φήμες γράφουν πως το suzuki scross θα είναι το toyota corola cross link text
-
@ssivakas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Και πίσω φαινεται να έχει αλλάξει κατι...και μίκρυνε το πλαϊνό φινιστρίνι?
SUZUKI SX4 SCROSS