-
Εννοείται είναι σούπερ και για το απλό θα ήταν στο 5.2 αντίστοιχα νούμερα που δεν τα πετυχαίνει ο ανταγωνισμός.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
To έχω βάλει στο νήμα του AndroidAuto,αλλά το γράφω κι εδώ ως κάτοχος Scross:
Όταν κατεβάσω μια διαδρομή στο κινητό μέσω του googlemaps και μετά αμέσως τη συνδέσω στο Android Auto στο αμάξι χωρίς τα data ανοιχτά,αν αγγίξω την οθόνη του infotainment του αμαξιού για να ζουμάρω ή να σμικρύνω τη διαδρομή,μετά είναι φυσιολογικό να χάνει την πλοήγηση και να πρέπει να ξανανοίξω τα data για να την επαναφορτώσει;
-
Ξέρει κανείς πως αφαιρείται η βάση του epass από το τζάμι, χωρίς ζημία ή γρατζουνιά;
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλη μια ερώτηση αν μου επιτρέπετε.
Η ένδειξη αλλαγής ταχύτητας (4x2, 1.4) έχει μόνο βελάκι πάνω - κάτω. Είναι έτσι σε όλους ή έχει και ένδειξη ταχύτητας (3/4/5 κτλ); -
Ο χρήστης spi75 έγραψε:
Η ένδειξη αλλαγής ταχύτητας (4x2, 1.4) έχει μόνο βελάκι πάνω - κάτω. Είναι έτσι σε όλους ή έχει και ένδειξη ταχύτητας (3/4/5 κτλ);Έχει και ένδειξη ταχύτητας στην οποία βρίσκεσαι κι αν κρίνει πως δεν χρειάζεται να αλλάξεις έχει λευκή τελείτσα δίπλα.
(4χ4 1.4 manual) -
Ο χρήστης spi75 έγραψε:
Ξέρει κανείς πως αφαιρείται η βάση του epass από το τζάμι, χωρίς ζημία ή γρατζουνιά;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάρε οδοντικό νήμα ή πετονιά και πέρασε τα σύριζα με το τζαμί.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Η ένδειξη αλλαγής ταχύτητας (4x2, 1.4) έχει μόνο βελάκι πάνω - κάτω. Είναι έτσι σε όλους ή έχει και ένδειξη ταχύτητας (3/4/5 κτλ);Έχει και ένδειξη ταχύτητας στην οποία βρίσκεσαι κι αν κρίνει πως δεν χρειάζεται να αλλάξεις έχει λευκή τελείτσα δίπλα.
(4χ4 1.4 manual)Ευχαριστω.
Δηλ. Σε μενα που δεν εχει την τρεχουσα ταχύτητα, να τι θεωρήσω bug κ να το αναφέρω;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης spi75 έγραψε:
(4χ4 1.4 manual)Ευχαριστω.
Δηλ. Σε μενα που δεν εχει την τρεχουσα ταχύτητα, να τι θεωρήσω bug κ να το αναφέρω;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως το λες,μάλλον πρέπει να το αναφέρεις ως bug
Σε μένα φαίνεται όπως στο παρακάτω βιντεάκι: -
και στο δικό μου 1.4 manual GL+ 4χ4 αγορασμένο τον Νοέμβριο του 2018 μόνο το βελάκι έχει... ενώ του panormus772 που είναι το ίδιο μοντέλο με το δικό μου και αν κρίνω από τα χιλιόμετρα που βλέπω πρέπει να είναι αγορασμένο κοντά στο δικό μου έχει άλλη ένδειξη...
Επειδή λόγω κάποιον υποχρεώσεων θα καθυστερήσω να το ρωτήσω... spi75 οταν το αναφέρεις πες μας τι σου είπαν... -
Και εμένα είναι σαν του panormus 1,4 all grip gl+
-
Ο χρήστης Palio_Acropolis έγραψε:
και στο δικό μου 1.4 manual GL+ 4χ4 αγορασμένο τον Νοέμβριο του 2018 μόνο το βελάκι έχει... ενώ του panormus772 που είναι το ίδιο μοντέλο με το δικό μου και** αν κρίνω από τα χιλιόμετρα που βλέπω** πρέπει να είναι αγορασμένο κοντά στο δικό μου έχει άλλη ένδειξη...
Επειδή λόγω κάποιον υποχρεώσεων θα καθυστερήσω να το ρωτήσω... spi75 οταν το αναφέρεις πες μας τι σου είπαν...To βιντεάκι δεν είναι από το δικό μου αμάξι,αλλά οι ενδείξεις για τις αλλαγές ταχυτήτων είναι ακριβώς έτσι.
Έχω Scross 1.4 GL+ allgrip manual, μοντ. 7/2017 -
Δηλ. Σε μενα που δεν εχει την τρεχουσα ταχύτητα
Όταν έχεις κουμπωμένη την προτεινόμενη ταχύτητα τότε αυτή θα πρέπει να αναγράφεται και αυτής θα πρέπει να προηγείται μία τελεία, όπως γράφει και ο πάνορμος. Βέβαια η ένδειξη μπορεί και να χάνεται για λίγα δευτερόλεπτα απο καιρό εις καιρό (δεν έχω εντοπίσει τη σχετική συνθήκη αλλά ούτε και με προβλημάτισε ποτέ).
Στην παρακάτω φωτογραφία έχω 4η και το μηχανάκι προτείνει 6η.
-
Μίλησα τηλ με αντιπροσωπεία. Στην αρχή πήγαν να κάνουν την πάπια:
- Παιδιά, δεν μου φαίνεται η τρέχουσα ταχύτητα, ούτε το βελάκι προς τα κάτω, οταν είναι να χαμηλώσω
- Ε ειναι αναλόγως το μοντέλο. Δεν είναι όλα τα μοντέλα το ίδιο.
- Και το δικό μου μοντέλο θέλει μόνο ανέβασμα ταχύτητας; όταν πάω με 4η και 40 δεν θα έπρεπε να μου δείχνει ένδειξη να κατεβάσω;
- Καλά φέρτε το να το δούμε.
Θα τους το πάω με τα πρώτα λάδια.
-
μη πας πουθενα
καποιος το ειδε το θεμα εδω απο το βιτ κλαμπ και μια γρηγορη εδειξε οτι πραγματι στα φέις και λιφτ βιτ και προφανως στα νεα σου ξου δεν αναφερει πλεον τη ταχυτητα που εχς με τη τελιτσα, αλλα μονο βελακια απαν-κατ οταν σου προτεινει αλλαγη -
Noted.
Ερώτηση γάτε: Το update του Ινφο που έχεις προτείνει είναι συμβατό με την εγγύηση ή δίνουμε πατήματα; -
Ο χρήστης spi75 έγραψε:
Noted.
Ερώτηση γάτε: Το update του Ινφο που έχεις προτείνει είναι συμβατό με την εγγύηση ή δίνουμε πατήματα;απντέιτ του ινφο?
γατοζ ουχι στροφαρει...
ιφ μουλτι μπάι ροβερτος μποσης, then καμμια σχεση με γκαραντι, βασικα και στη παραποταμια τη σουζ, το στικακι ειναι μπάι αιλουρος, δεν ειχαν αφου -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
To έχω βάλει στο νήμα του AndroidAuto,αλλά το γράφω κι εδώ ως κάτοχος Scross:Όταν κατεβάσω μια διαδρομή στο κινητό μέσω του googlemaps και μετά αμέσως τη συνδέσω στο Android Auto στο αμάξι χωρίς τα data ανοιχτά,αν αγγίξω την οθόνη του infotainment του αμαξιού για να ζουμάρω ή να σμικρύνω τη διαδρομή,μετά είναι φυσιολογικό να χάνει την πλοήγηση και να πρέπει να ξανανοίξω τα data για να την επαναφορτώσει;
Tελικά, έτσι είναι;
Έχει γνώμη-εμπειρία κανείς; -
Έχω την εντύπωση ότι ο χάρτης που κατεβαίνει τοπικά το τηλέφωνο (ανεξάρτητα από το αν κάνεις
χρήση από android auto ή απ ευθείας) είναι όσο έχεις δει στην οθόνη. Αν θέλεις να πας
'παραπέρα' πρέπει να κατεβάσεις ξανά. -
Eυχαριστώ, fiverg
-
Κατέβασε στο Google maps του κινητού σου χάρτες των περιοχών που χρειάζεσαι. ( Από το μενού των Google maps πας στο offline maps και κατεβάζεις όποιες περιοχές θες) μετά από το Google auto λογικά θα έχεις πρόσβαση σε αυτές, απλά αν δεν είναι ανοιχτά τα data στο κινητό δεν θα έχεις συντομότερη διαδρομή και ενημέρωση για κίνηση διόδια κλπ.
Δεν ξέρω αν θα δουλέψει σίγουρα, τσεκαρε το
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS