-
μιστερ εκ στόουν σίτυ
βαλε lat cross
ειναι πιο ασφαλτινα
και αντεχουν στο ποικιλο τα παντα, ακομη και την ανηφορα με το σχιστολιθο στο κρυμμενο δρομακι απο το σημειο που βλεπεις παζαρι σχιστου, μεχρι τις κολωνες της δεη επανω. βεβαια με το σου ξου θα εβρισκες εκει, οπως και στη κατηφορα με τις πετρες πριν, οπως και στο δυσκολο το κομματι στο γηπεδο του ατταλου που ειναι κλειστο κλπ. και θα εσκιζες απλο λαστιχο σε πολλα σημεια.
ή βαλε ασφαλτινα και ανεβαινε ποικιλο με τα ποδια οπως εγω, 23.5km ειναι η γυρα απο αίολο- κεραιες - δεξια για κουμουνδουρου-πανω απο δαφνι και πισω απο τον μεσαιο δρομο στις κεραιες και 42.5 αν πας απο αιολο-ζεφυρι-κεραιες-απο τους ακρινους κουμουνδουρου και πισω επισης απο ακρες....παντως για εκτος και εντος, βρηκα την υγεια μου εκτος απο τα μισελιν και με το κιτ της έιμπαχ.
μιλαμε δεν ειναι τα +3.5 που πηρε σε υψος, παταει πολυ καλυτερα και στριβει επισης. αλλη κλαση πιγιοτητας.
μπαινουν τα ιδια στο σουξου
τα μαντ - οχι οι ενισχυσεις αλλα το πληρες σετ - ειναι πολυ σκληρο και αφηνει θεματα προς επιλυση στα κρεμασματα με αποστατες μεγαλους.
οσο για αμορτισερια κανω ενα πειραμα με b6 bilstein που εχω παραγγειλει και θα σας πω καθοτι φοραμε τα ιδια ακριβως. προβληματακι η τιμη τους, 30 δεκαρικακια τα πισω μονο...ΑρΕς
λεμουζιε καλοριζικος -
@ gatoz
Μία ερώτηση εάν γνωρίζεις αφού φοράμε τα ίδια σε αμορτισέρ και ελατήρια που οφείλεται η διαφορά στο ground clearence. μεταξύ sx4 - vit? . Πάντως εάν μπορούσα να επίβεβαιωσω με κωδικούς ότι είναι τα ίδια του sx4 με του vitara και ειδικά του vitara 2016 και μετά που προφανώς είναι το ίδιο αμάξι σε fl. Τότε υπάρχει και coilover έτοιμο που βγάζει η ΧΥΖ ΓΙΑ ΤΟ vitara του 2016 και πιθανόν κάνει στο sx4Διαφορά στο στρίψιμο παρότι ψήλωσε πως την αντιλαμβάνεσαι στην πράξη?
-
Καλοταξιδα φιλε λεμουζιανε!
Τρενο εισαι τωρα να ξερεις!
Μια ερωτηση: τα εμπρος αμορτισερ κατσανε κανονικα; Ειχες θεμα με τους κωδικους;
Καφεδακι για τα νεα σου!
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Έχει αναβαθμίσει κάποιος ανάρτηση;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τι εννοείς ακριβώς?
Θα ήθελα να είχα κάποιες ρυθμίσεις κυρίως όσον αφορά την απόσβεση πίσω.
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω με ρυθμιζόμενα πίσω γι αυτό ρωτάω.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
https://forum.xda-developers.com/genera ... st79616613
Νέο firmware λέει για το Infotainment.
Το έβαλε κανείς; -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Καλοταξιδα φιλε λεμουζιανε!Τρενο εισαι τωρα να ξερεις!
Μια ερωτηση: τα εμπρος αμορτισερ κατσανε κανονικα; Ειχες θεμα με τους κωδικους;
Καφεδακι για τα νεα σου!
Φιλε ευχαριστώ...Οχι κανένα θεμα ολα οκ και οι πρώτες εντυπώσεις ΑΡΙΣΤΕΣ.....
-
Φιλε dolomites, εχεις ανεβει απο Βενετια στο Ινσμπρουκ μεσω των βουνων; Εξου και το nickname?
-
Ιαπωνα, εσυ που τα εχεις δοκιμασει ολα τα σκληρα, για πεεεε.
Ποια η βαλβολινη που συνιστάς στα σουζουκι;
-
Φιλε και συναγωνιστη Λαπ, προτεινω για scross και vitara μονοτυπη 75w GL-4.
Βιταμ το σαζμαν.Κατι αλλο:
http://www.autogreeknews.gr/nea/polla-d ... provlimataΤο ενα-δυο καναμε εδω.....βαρεθηκα στην κορυφη ρε σεις,δεν παει αλλο.
-
Όχι. Αλλά έφτασα μέχρι εκει και έμεινα με ανοιχτό στόμα με τις βουνσρες! Κληρονομιά από χιονοδρομικο φόρουμ το όνομα.
Υπόψιν το τεστ είναι για το παλιό sx4. Ελπίζω να έχει την ίδια τύχη και το δικό μας!
Πληροφορία: ιμάντα χρονισμού βάζουμε skf; Πχ https://www.todos.gr/skf-antlia-nerou-s ... vkmc021992.
Βρήκα συνεργείο που μάλλον θα εμπιστευτώ.Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
...Κατι αλλο:
http://www.autogreeknews.gr/nea/polla-d ... provlimataΤο ενα-δυο καναμε εδω.....βαρεθηκα στην κορυφη ρε σεις,δεν παει αλλο.
60,71% Ανάρτηση και άξονες.
Εγώ άλλαξα τα πίσω αμορτισέρ στα !!60000
και έβαλα και κρουστήρες στα ελατήρια.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Όχι. Αλλά έφτασα μέχρι εκει και έμεινα με ανοιχτό στόμα με τις βουνσρες! Κληρονομιά από χιονοδρομικο φόρουμ το όνομα.Υπόψιν το τεστ είναι για το παλιό sx4. Ελπίζω να έχει την ίδια τύχη και το δικό μας!
Πληροφορία: ιμάντα χρονισμού βάζουμε skf; Πχ https://www.todos.gr/skf-antlia-nerou-s ... vkmc021992.
Βρήκα συνεργείο που μάλλον θα εμπιστευτώ.Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θυμάμαι καλά σε καφεδοσυζητηση με Japan και Θρυλικό Εκτωρα η SKF λέει πως δεν κόβεται με τίποτα... Προσοχή όχι ότι δεν αλλάζει αλλά είναι πιο ανθεκτικος... Γνώμη μου βάλε τον αλλά μεγάλο ρόλο παίζει το μαστορη θυμάσαι τι σου είπα για τον Χαχοπουλο....
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
https://forum.xda-developers.com/general/connected-car/suzuki-slda-t3326937/post79616613#post79616613Νέο firmware λέει για το Infotainment.
Το έβαλε κανείς;Το εβαλα σήμερα, αλλα κατεληξα να κανω factory reset. Δεν διαβαζε καθολου το κινητο, δεν ειχα ουτε aa ουτε mirror. Μετα το factory επανηλθαν.
Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
@ gatoz
Μία ερώτηση εάν γνωρίζεις αφού φοράμε τα ίδια σε αμορτισέρ και ελατήρια που οφείλεται η διαφορά στο ground clearence. μεταξύ sx4 - vit? . Πάντως εάν μπορούσα να επίβεβαιωσω με κωδικούς ότι είναι τα ίδια του sx4 με του vitara και ειδικά του vitara 2016 και μετά που προφανώς είναι το ίδιο αμάξι σε fl. Τότε υπάρχει και coilover έτοιμο που βγάζει η ΧΥΖ ΓΙΑ ΤΟ vitara του 2016 και πιθανόν κάνει στο sx4Διαφορά στο στρίψιμο παρότι ψήλωσε πως την αντιλαμβάνεσαι στην πράξη?
η διαφορα ειναι ελαχιστη, προφανως λογω βαρους.
βρες τους κωδικους σου και σου επιβεβαιωνω εγω αν ειναι ακριβως ιδιοι. αν ειναι, υπαρχει κιτ χαμηλωμα σε 130 ευρωπουλα...
η διαφορα στο στριψιμο εχει να κανει με τη προοδευτικοτερη αντιδραση απο την απειρα καλυτερη πιγιοτητα των ελατηριων -
@gatoz
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Τα LC τα σκεφτόμουν αλλά και αυτά δεν βγαίνουν στην μαμά διάσταση (215/55/17), μόνο τα κούπερ είδα ότι υπάρχουν και επειδή το αμάξι είναι καινούριο λέω να μην αλλάξω το προφιλ ακόμα, λόγω εγγύησης.
Για τον ίδιο λόγο δεν με βλέπω να αλλάζω και τα ελατήρια στα κοντά, παρόλο που το θέλω πολύ. Σκέφτομαι να στείλω ένα μαιλ στην σουζούκι μήπως και πάρω καμιά επίσημη απάντηση για το αν χάνω εγγύηση προχωρόντας σε αυτές τις αλλαγές (λάστιχα και ελατήρια).
Όσον αφορά το Ποικίλον κάπου σε έχασα. Εγώ ανεβαίνω από τα γηπεδάκια στο Γρηγορίου και κινούμαι συνήθως ανάμεσα στις κεραίες και το καματερό. Ανεβαίνω με το αυτοκίνητο και μετά ξεκινάει η περιπλάνηση στα μονοπάτια.
-
τα lc 225/55/17 ειναι στα νομιμα απο σουζ ορια αλλαγης διαστασης (1.5%)
απο εγγυηση δεν θα εχεις θεμα με αυτα.
με τα ελατηρια θα εχεις.
...στο ποικιλο εχεις μαρκαρει πολυ μικρο δειγμα...
φτανει προς τη μερια του καματερου πανω απο το γηπεδο του ατταλου, με ασφαλτο απο τη μια μερια και με εξαιρετικα τεχνικο κομματι για τετρα απο την αλλη, την οποια αλλη αν συνεχισεις εχει μερικα ωραια αναχωματα για παιχνιδι αναβασης-καταβασης.
στην αλλη μερια, αν και δεν φαινεται αν δεν ανεβεις τερμα, ο δρομος συνεχιζει με υπολοιματα παλιας ασφαλτου. λιγο πιο κατω διακλαδωνεται και δεξια μπορεις να βγεις ειτε ασπροπυργο ειτε αν κανεις αριστερα 160 μοιρες στο τελος της κατηφορας στη λιμνη κουμουνδουρου και αν συνεχισεις απο εκει κυκλωνεις το βουνο και επιστρεφεις κεραιες. αν μετα τις κεραιες στην επομενη διασταυρωση πας ισια και δεν στριψεις πουθενα, θα βγεις σε ενα αδιεξοδο ψηλα σε βουνο που βλεπει σχιστο και σκαραμαγκα. εκει καπου μισοφαινεται ενα δρομακι πολυ δυσκολο που θελει ψηλωμενο ή κοντα για να βγει πανω αυτοκινητο. μπορεις να μαρκαρεις απο γουγλη διαδρομες, εχει παρα πολλες.
για σκυλο μαλιστα, δοκιμασε να ακολουθησεις το δρομακι του πανε τα ποδηλατα τρέιλ θα γουσταρετε αφεντικο και σκυλοι πολυ. -
Γάτε το 225 μου φαίνεται λίγο υπερβολή για την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου μας, μπορεί και να είναι δικιά μου λανθασμένη εντύπωση.
Στα του Ποικίλου τώρα, έχω μαρκάρει την περιοχή που πάω πιο συχνά. Νομίζω ότι κατάλαβα περίπου τι λες, από τις κεραίες και πέρα προς σκαραμαγκά έχω πάει μόνο με Jimny.
Με τα σκυλιά όντως πάμε συχνά από τα μονοπάτια των ποδηλατών και είναι φανταστικά.
Πάντως κερνάω καφέ ή μπύρα στο τέρα για ανταλλαγή πληροφοριών!
(ήσουν μέλος και στο αλφίστι ή κάτι θυμάμαι λάθος?) -
Παίδες επειδή φεύγω για δουλειά στο εξωτερικό, πουλάω ράγες οροφής και μπαγκαζιέρα της suzuki που δίνει για το Scross, αχρησιμοποίητες. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τα δώσω.
-
Ρωτησε κανεις αν τα πισω παραθυρα τα φιμε ειναι απλως σκουρα ή παρεχουν και προστασια απο τον ηλιο?Πριν 2 χρονια που εβαλα μεμβρανες στα μπροστινα μου ειπαν οτι απλως εινα σκουρα...
-
Δεν ξέρω για το sx4 συγκεκριμένα, αλλά μέχρι τώρα σε όσα αμάξια εχω ρωτήσει, τα πίσω φιμε ΔΕΝ παρέχουν προστασία έναντι του ήλιου. Μόνο ιδιωτικότητα.
SUZUKI SX4 SCROSS