-
Εχω παρστηρησει τον τελευταιο καιρο, καποια ανθρωποειδη να οδηγουν αριστερο ρευμα εθνικης με 110-120 και να μην κανουν δεξια για να προσπερασεις.
Για να εντεινω το κομπλεξ τους να τους ενημερωσω οτι ολοι εμεις οι σουζουκαρεοι θα φτασουμε στον προορισμο μας και το καπω για ελεγχο λαδιου θα το ανοιξουμε μια φορα το μηνα και αν. Σε αντιθεση με τις εν λογω φριτεζες που μετα απο ταξιδι στην εθνικη θα ψαχνετε να βρειτε μερη για να συμπληρωσετε λαδι.
Προς γνωση και μονο.Συμμορφωση απο γαιδουρια δεν περιμενω.
-
Πες τα. Τι παθανε; και ειναι και νεοι, οχι παππουδια
-
Σημεια και τερατα της εποχης μας, Lap.
Δυστυχως. -
Έχω ένα του 14’ πετρέλαιο το οποίο αγόρασα πριν λίγους μήνες μτχ με 60000 χλμ
Ο τύπος έβαζε κάτι πρόσθετα καυσίμου και αντιμυκητιακό. Εγώ έχω κάνει έξι γεμίσματα και 2500 χλμ χωρίς να προσθέσω κάτι.
Βάζω της AVIN το action.
Εσείς βάζετε κάτι;
Θα πρέπει να βάλω λέτε;
Το αυτοκίνητο κάνει καθημερινά τουλάχιστον 50 χλμ 80/20 εθνική με κίνηση.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Και εγώ τα 3 πρώτα χρόνια έβαζα μετά σταμάτησα. Αν βάζεις από το καλό ντίζελ μην βάζεις τπτ άλλο.
Φίλε αν επιτρέπεται πόσο το πήρες; αν θες απαντησε μου σε πμ.
Καλοταξιδο με 60000 ακόμα δεν έχει στρώσει καλά καλα για ντίζελ. Άρχοντας είσαι!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nacho sotomayor ,λεφτα για πετρελαια και απειρα χιλιομετρα.
-
Γεια και χαρά σε όλους.
έχω διαβάσει πολλές από τις προηγούμενες σελίδες και είπα να γράψω κι εγώ κάτι.
Έχω ξεκινήσει την διαδικασία για αγορά SX4 SCROSS 1.4 ALL GRIP(βενζίνη) . Μετά από έρευνα δεν βρήκα κάτι που να είχε συνολικά το πακέτο που παρέχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή ( ).
Πάντως από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω οι περισσότεροι από εσάς είστε ευχαριστημένοι με αυτήν την επιλογή. -
Καλησπέρα. Αγόρασα το 1,4 allgrip πέρσι το Γενάρη. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα, έβγαλε το καλοκαίρι το γύρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας χωρίς να πει κιχ με κατανάλωση γύρω στα 7 λτ/100. Και εγώ πιστεύω ότι για αυτά που προσφέρει δεν παίζεται η τιμή του. Αν θα άλλαζα κάτι, θα άλλαζα το κιβώτιο να πήγαινα σε αυτόματο να μην είχα να ασχολούμαι με αλλαγές ταχυτήτων. Πάντως αν το άλλαζα, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.
-
Η πλειοψηφία εδώ μέσα είναι κάτοχοι ντίζελ του κινητήρα της φιατ. Και για αυτό το αμαξι μιλάμε.
Αυτός ο κινητήρας έχει μια απολαυστική 3η ταχύτητα που γεμίζει και καταπίνει μέτρα και κάνει γρήγορες και ασφαλείς προσπεράσεις στα 50-80 χλμ που περνάνε όλοι οι οδηγοί καθημερινά.
Έχει ένα ελαφρύ σασί χωρίς εκπτώσεις όμως στην παθητική ασφάλεια.
Και ένα τιμόνι με σχετικά καλή πληροφόρηση που σφίγγει όσο ανεβαίνει η ταχύτητα.
Και όταν αλλάξεις και τα 50αρια λάστιχα με 55αρια ξεχνας και το κοπανημα του πίσω άξονα.
Εκείνο που μου λείπει είναι λίγη χλιδα από οθόνες αφής και καλύτερος πιο σταθερός λεβιές ταχυτήτωνΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συμφωνώ με τα παραπάνω παιδιά,συν ότι θα ήθελα ένα λίγο πιο ακριβείας τιμόνι (όντως σφίγγει ελαφρώς στο mode sport,αλλά η αίσθηση υπολείπεται λίγο) και μια πιο σύγχρονη οθόνη καντράν (όχι απαραίτητα ψηφιακή,αλλά πιο σύγχρονη)
Κατα τ'άλλα πολύ καλό και σίγουρα σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις παρόμοιο εξοπλισμό,4κίνηση,κατανάλωση (ακόμη και στο βενζίνης.
1.4 μηχανικό allgrip, 7/17' -
Και φυσικά για τον 1.6 ντίζελ πάντα μιλαμε για το οικονομικότερο σύνολο από κατανάλωση σε 1.6 ντίζελ της κατηγορίας και μαζί με το παλιό 1.5 κασκαι τα οικονομικότερα της κατηγορίας ( αλλά φυσικά το εσκρος είναι γρηγορότερο παντού του κασκαι 1.5).
Όσο για το τιμόνι οποίος μπει σε κάτι γαλλικά τύπου αιρκρος γκραντλαντ κλπ θα εκτιμήσει το Σουζούκι.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
1,4 all grip. Το μόνο που θα άλλαζα είναι λίγο το τιμόνι θα το ήθελα πιο άμεσο και ακριβείας. Για τα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο.
-
Μια και λεμε τα καλα ας πουμε και τα κακα του αυτοκινητου...Οσο και αν μας αρεσει εχει τα θεματακια του...Επισκεψη εχθες σε αντιπ/εια για τον καλοκαιρινο ελεγχο...Τσεκαρα την μικρη διαρροη απο την επιστροφη των αναθυμιασεων και συνεχιζει να δακρυζει (για να φτιαχτει θελει κατεβασμα το σασμαν οποτε οταν γινει αλλαγη δισκο πλατο) και επισης στην μπροστινη μερια του καρτερ 'υγρασια' που την θεωρουν φυσιολογικη για diesel....Μιλαμε για αυτοκινητο 5,5 ετων και με 99.800χλμ με 100% σε ασφαλτινη χρηση και τα 98,000 εχουν γινει εκτος πολης...Ο κινητηρας της Fiat ειναι μαλλον πολυ soft και απ' οτι μου ειπαν εχουν τα περισσοτερα diesel πολλα θεματα....
-
Μου κάνει εντύπωση που λέτε για το τιμόνι. Σε ένα μεγάλο τεστ ντραιβ που είχα κάνει περισυ -αν θυμάμαι καλά- το είχα βρει εξαιρετικό! Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ η οδήγηση του.
Με βάση ποιο αμάξι το συγκρίνετε; -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που λέτε για το τιμόνι. Σε ένα μεγάλο τεστ ντραιβ που είχα κάνει περισυ -αν θυμάμαι καλά- το είχα βρει εξαιρετικό! Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ η οδήγηση του.
Με βάση ποιο αμάξι το συγκρίνετε;Εγώ να πω την αλήθεια δεν είμαι δίκαιος απέναντι του. Για δεύτερο αυτοκίνητο έχω ένα 900 κιλά 120 άλογα με coilover XYZ μπάρες θόλων κλπ που βέβαια είναι πολύ απόλυτο . Και το τιμόνι είναι ξυράφι οπότε είμαι περισσότερο απαιτητικός από ότι πρέπει. Το τιμόνι που μου άρεσε πολύ ήταν του καινούργιου focus. Δεν έχω οδηγήσει ακόμα το civic για να ξέρω.
Sargus δεν ήξερα ότι έχεις οδηγήσει το sx4. Πάντως θυμίζει περισσότερο hatch πάρα crossover. -
Ναι, το έχω οδηγήσει και μου άρεσε πολύ. Βέβαια όπως είπες και εσύ, πιο πολύ θύμιζε χατς!
Το civic -όπως έχω ξαναπεί- το θεωρώ ανώτερο από το καινούργιο focus σε όλους τους τομείς. Προσωπική άποψη πάντα, έτσι; Αντιθέτως, μου άρεσε υπερβολικά πολύ το προηγούμενο focus (mk3,5). Τι να πεις;
Ο λόγος που δεν πήρα το sx4 παρότι το συμπάθησα πολύ (και παραδόξως μου αρέσει και πολύ εμφανισιακά!) είναι ότι προτιμώ λίγο καλύτερη ήχομόνωση και προσλαμβάνουσα στιβαρότητα από αυτή που προσφέρει. Μόνο αυτό δεν ήταν του γούστου μου. -
Ελιν crystal diesel....κουφετο καυσιμο.
Οικονομικο και καλο.Ιαπωνας η κορεατης για τωρα για μετα για αυριο για παντα.
Suzuki ειναι αξιοπιστη. -
Καλό σαν σύνολο, αλλά έχει θέματα συναρμογής (τριγμοί) που τα θεωρώ απαράδεκτα για αμάξι αυτής της τιμής και μάρκας. Προσωπικά δεν θα το ξαναγόραζα (στα 22.000 που έδωσα) γιατί μου έχει δημιουργήσει μια κακή εντύπωση με τα τριξίματα του (τρίξιμο στο ανεβοκατέβασμα παραθύρων οδηγού συνοδηγού, τρίξιμο απο την θήκη των γυαλιών, τρίξιμο απο συντονισμό μεταξύ 1500-2000 στροφών κλπ).
Που δηλαδή να είχα συνέχεια στο χώμα τι είχαν να ακούσουν τα αφτιά μου... -
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
τρίξιμο στο ανεβοκατέβασμα παραθύρων οδηγού συνοδηγού, τρίξιμο απο την θήκη των γυαλιών, τρίξιμο απο συντονισμό μεταξύ 1500-2000 στροφών κλπΣυμφωνώ και προσαυξάνω. Τα 4 μείον για μένα
- Τριξίματα
- Κιβώτιο
- Θέση (κάθισμα) οδήγησης
- Κοπάνημα του πίσω άξονα.
-
To ελιν diesel crystal δεν υποσχεθηκε ποτε αυξηση αποδοσης κινητηρα η αυξημενα οκτανια,οπως κανουν αλλα καυσιμα.
Με σεμνοτητα αναφερει λιπανση κινητηρα και αντιμικροβιακη δραση.Και τα δυο πολυ σημαντικα για τη ζωη του εργοστασιου.
SUZUKI SX4 SCROSS