-
Τέρμα κλειστό και σε ταχύτητες 100+
Δεν είναι κάτι δυνατό, αν παίζει το ράδιο δεν το πολυκαταλαβαίνω...
...Αν δεν παίζει όμως...! -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Μόλις γύρισα από την βδομάδα διακοπών στην Κέρκυρα...
S-Cross AllGrip...the ultimate vacation vehicleΑν δεν ξέρετε από Κέρκυρα....ΠΟΛΥ σκατόδρομος...
Στενούρια, απότομες στροφές, ανεβακατέβασμα στο βουνό με S-άκια. Σίγουρα θα τα κατάφερνα και με ένα 2χ4. Αλλά σίγουρα ΟΧΙ τόσο καλά και τόσο, πως να το πω,... τόσο ξέγνοιαστα. Δεν προβληματίστικα ΠΟΥΘΕΝΑ.Συνήθως βοηθά η 4κινηση στις διακοπές, αλλά ειδικά για την Κέρκυρα, υπερβάλλεις λίγο. Είναι από τα πιο βατά νησιά, με ελάχιστους χωματόδρομους για τις παραλίες και αυτούς πολύ βατούς (π.χ. Χαλικούνας). Το πρόβλημα είναι οι πολλές λακκούβες παντού, αλλά εκεί δεν χρειάζεται 4κίνηση!
Ένα απρόσμενο πλεονέκτημα της μπαγαζιέρας είναι ότι κάνει σκιά στο αυτοκίνητο και χωράει φουσκωμένα στρώματα-σωσίβια για τη μεταφορά.
Υ.Γ. Ωραίο χρώμα και σπάνιο για αυτό το μοντέλο -
Τέρμα κλειστό και σε ταχύτητες 100+
Δεν είναι κάτι δυνατό, αν παίζει το ράδιο δεν το πολυκαταλαβαίνω...
...Αν δεν παίζει όμως...!Οκ το ίδιο λεμε..,ειναι ακόμα τα λάστιχα φρέσκα θα φυγει οταν 'ξεραθουν-παλιωσουν'και σληρυνουν....μετα δεν θα το κάνει.Εμενα δεν το κάνει πλέον. Λογικά και του συνοδηγου στο κάνει...εμένα το έκανε. Κλειστό τέρμα βάλε το χέρι σου στο πάνω μέρος του τζαμιου ενω είσαι μέσα και σπρωξε προς τα έξω το τζάμι, λογικά θα το ακουσεις.Don't worry φεύγει μόνο του.
-
Λοιπόν, ψήνομαι για MAD ενισχυτικά και μία τετράδα BFGoodrich Urban Terrain T/A 215/60R17. Ξέρουμε κανέναν που θα κάνει σωστή δουλειά με καλή τιμή στην Αθήνα?
-
Ρε παιδιά, γρήγορη ερώτηση. Το googlαρα αλλά δεν το βρήκα. Πόσα λίτρα λάδι παίρνει η μηχανή?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Αν ειναι Diesel 5,5 με το φιλτρο...
-
Ρε παιδιά, γρήγορη ερώτηση. Το googlαρα αλλά δεν το βρήκα. Πόσα λίτρα λάδι παίρνει η μηχανή?Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ο 1.4 βενζίνης 3,3 λίτρα μαζί με το φίλτρο.
-
Thanx
-
Για ένα συνεργείο Σουζούκι στην Τερψιθέα Σταυρούπολη έχεις κανείς εμπειρία; Άργησα να κλείσω για σέρβις και ο δικός μου κάνει διακοπές.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tkin, εξαιρετικο παιδι αλλα δεν ξερει το μοτερ....δηλαδη λαδια φιλτρα οκ αλλα για βαριες δουλειες...καληνυχτα.
Steve για τα mad εγραψε πριν απο μερικα posts o Εκτωρας...ειναι ο αρχηγος μας!
-
Για το σέρβις των 80.000 ενδιαφέρομαι. Ανατολικά εκτός από Νταλιάνη και παπαβραμιδη ποιος άλλος παίζει;
-
Έκτωρα τα mad που τα έβαλες και πόσο; Κάνουν για το facelift? Στον Φωκά που ρώτησα μου είπε ότι δεν κάνουν και ότι η εταιρεία βγάζει μόνο για μοντέλα 13-16. Το τσέκαρα στο site της εταιρείας και ισχύει.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Έκτωρα τα mad που τα έβαλες και πόσο; Κάνουν για το facelift? Στον Φωκά που ρώτησα μου είπε ότι δεν κάνουν και ότι η εταιρεία βγάζει μόνο για μοντέλα 13-16. Το τσέκαρα στο site της εταιρείας και ισχύει.Για Αθήνα ρώτησε εδώ: http://www.amorteam.gr/findmoreaboutmad.html
-
Μόλις ανακάλυψα ότι ξέχασα από χτες το βράδυ το φως της πλαφονιερας στο on. Φαίνεται ότι αν είναι στο on, ακόμα και αν κλειδώσεις, δεν σβήνει. Πήρε κανονικά μπρος σήμερα το πρωί, αλλά ποιός ξέρει πόση μπαταρία ξόδεψε.
-
Τίποτα, σιγά την κατανάλωση που έχει ένα λαμπάκι.
-
Τα 2;
[emoji14]Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ανατολικα tkin υπαρχει ο Χαχοπουλος στην Καλαμαρια.
Ειναι θεος στα alfa romeo αλλα φτιαχνει και τα δικα μας που μοιαζουν πολυ.Οι αλφιστι τον ξερουν.
-
Τα 215/60/17 θα χωράνε στον μπροστινό θόλο;
-
Εχω παρει τηλεφωνο 3 φορες αντιπροσωπεια για κοστος αλλαγης ιμαντα και με εχουν γραμμενο.
Αμοιβαια τα αισθηματα μαγκες, aftermarket και εξωτερικα συνεργεια μεχρι να σβησει ο ηλιος.
-
Μάλλον θα το αφήσω μετά την άδεια το σέρβις να γυρίσει ο δικό μου με παίρνει από χλμ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
SUZUKI SX4 SCROSS