-
96 μήνες = 8 χρόνια
-
το ίδιο βλέπουμε;
140000xlm ή 60μήνες
Βρε μήπως τον μπέρδεψα τον μάστορα;
Του διάβασα αυτό που λέει στα 80.000χλμ Οδοντωτός Ιμάντας για αλλαγή (Α)
και αυτός μου έλεγε για κόστος πάνω από 250€.
Μάλλον μιλούσε για το ΚΑΔΕΝΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ (του έδωσα και κωδικό μηχανής να τσεκάρει)
και μου είπε οτι έχει ιμάντα χρονισμού που πρέπει έως τα 100.000χλμ να έχω αλλάξει). -
Ο χρήστης luckies έγραψε:
96 μήνες = 8 χρόνιαΚαλα οτι να ναι 60 μηνες λεει και εγραψα 96 κατι δεν παει καλα.... Τουλάχιστον με διορθωσες φιλε....
-
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Νέα δημοσίευσηαπό lemouz75 » 16 Απρ 2018 13:55
luckies έγραψε:
96 μήνες = 8 χρόνιαΚαλα οτι να ναι 60 μηνες λεει και εγραψα 96 κατι δεν παρι καλα.... Τουλάχιστον με διορθωσες φιλε....
Όταν τελειώσετε οι 'παλιοί/ταξιτζήδες' με τα δικά σας θέματα, αν θυμάστε και θέλετε επαναλάβετε σας παρακαλώ τι ζητάμε από τον μάστορα να δει στο 3ο service (45.000 χλμ). Κάθισα και ξαναδιάβασα τις τελευταίες..150 σελίδες του μίτου (για να φρεσκάρω και τις εμπειρίες από τα ελαστικά του καθενός και τελικά κλείνω σε αλλαγή των μανίσιων με 205/55/17 Michelin Primacy 3 αντί για 215/55/17 crossclimate που σκεφτόμουν μέχρι πρόσφατα) και κατεληξα στα εξής:
- Όλα τα φίλτρα (και να μας πει την κατάσταση του φιλτρου καυσίμου για να αντιληφθούμε των ποιότητα του χυμού που του βάζουμε)
- Τακάκια
- EGR (για πιθανό προληπτικό καθαρισμό)
- Αμορτισέρ (μέτρηση απόδοσης με ό,τι αστοχία μπορεί να έχει αυτή και έλεγχος για πιθανά δάκρυα)
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Νέα δημοσίευσηαπό lemouz75 » 16 Απρ 2018 13:55
luckies έγραψε:
96 μήνες = 8 χρόνιαΚαλα οτι να ναι 60 μηνες λεει και εγραψα 96 κατι δεν παρι καλα.... Τουλάχιστον με διορθωσες φιλε....
Όταν τελειώσετε οι 'παλιοί/ταξιτζήδες' με τα δικά σας θέματα, αν θυμάστε και θέλετε επαναλάβετε σας παρακαλώ τι ζητάμε από τον μάστορα να δει στο 3ο service (45.000 χλμ). Κάθισα και ξαναδιάβασα τις τελευταίες..150 σελίδες του μίτου (για να φρεσκάρω και τις εμπειρίες από τα ελαστικά του καθενός και τελικά κλείνω σε αλλαγή των μανίσιων με 205/55/17 Michelin Primacy 3 αντί για 215/55/17 crossclimate που σκεφτόμουν μέχρι πρόσφατα) και κατεληξα στα εξής:
- Όλα τα φίλτρα (και να μας πει την κατάσταση του φιλτρου καυσίμου για να αντιληφθούμε των ποιότητα του χυμού που του βάζουμε)
- Τακάκια
- EGR (για πιθανό προληπτικό καθαρισμό)
- Αμορτισέρ (μέτρηση απόδοσης με ό,τι αστοχία μπορεί να έχει αυτή και έλεγχος για πιθανά δάκρυα)
3o servis ειναι στα 60.000 ή στο 3ο ετος.
Εμενα μου αλλαξαν και τακακια εμπρος.Δεν ηταν στο τελος αλλα δεν ειχαν πολυ ψωμι οποτε δρομο.Κανονικα εχει φ.diesel αλλα εγω καθε 2 χρ. το αλλαζω οποτε δεν....Βαλβιδα egr δεν ζητησα να την δουν αλλα τα αμορτισερ τα μετρησα σε κτεο δωρεαν και φετος τον Γεναρη που περασα κτεο παλι στα ιδια ητανε...Λαστιχα και εγω 205/55/17 θα βαλω με επιλογες: 1.Goodyear eff grip performance που τα φοραω και τωρα και ειναι εξαιρετικά 2.Michelin Primacy 3 ή 4.... -
Είμαι στη γύρα για αγορά αυτοκινήτου τους επόμενους μήνες και αν και δε πολυσυμπαθώ τα 'ψηλά', κανόνισα να πάω να δω το suzuki κυρίως λόγω των εγκωμιαστικών σχολίων (σε όλα τα νήματα ) του γάτου (γάτε, ελπίζω να μη χάσω το χρόνο μου άδικα )
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Είμαι στη γύρα για αγορά αυτοκινήτου τους επόμενους μήνες και αν και δε πολυσυμπαθώ τα 'ψηλά', κανόνισα να πάω να δω το suzuki κυρίως λόγω των εγκωμιαστικών σχολίων (σε όλα τα νήματα ) του γάτου (γάτε, ελπίζω να μη χάσω το χρόνο μου άδικα )σαργέ,
σε 1.4 βενζινη μονον, δες αν εχει στη μεση ενα περιστροφικο και γυρνα το στο σπορτ με το που θα κατσεις.
βαλε στο γκούγκλε αγκλυ μιλφ πρωτα, δες καμμια τριχωτη και μπορει να σου αρεσει και εμφανισιακα... -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Είμαι στη γύρα για αγορά αυτοκινήτου τους επόμενους μήνες και αν και δε πολυσυμπαθώ τα 'ψηλά', κανόνισα να πάω να δω το suzuki κυρίως λόγω των εγκωμιαστικών σχολίων (σε όλα τα νήματα ) του γάτου (γάτε, ελπίζω να μη χάσω το χρόνο μου άδικα )Αν δεις ότι χωράς και ότι σου αρέσει (ή τεςπα ότι δεν σε χαλάει), τότε το 1.4Τ σε αυτόματο ή 4κίνητο (για να μείνεις στα 22Κ€) είναι top επιλογή
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Είμαι στη γύρα για αγορά αυτοκινήτου τους επόμενους μήνες και αν και δε πολυσυμπαθώ τα 'ψηλά', κανόνισα να πάω να δω το suzuki κυρίως λόγω των εγκωμιαστικών σχολίων (σε όλα τα νήματα ) του γάτου (γάτε, ελπίζω να μη χάσω το χρόνο μου άδικα )
σαργέ,
σε 1.4 βενζινη μονον, δες αν εχει στη μεση ενα περιστροφικο και γυρνα το στο σπορτ με το που θα κατσεις.
βαλε στο γκούγκλε αγκλυ μιλφ πρωτα, δες καμμια τριχωτη και μπορει να σου αρεσει και εμφανισιακα...Οκ για τον περιστροφικό.
-
Καλέ, μας έδειξε στο Traction. Το είδατε;
-
Στο 21:10 το καμάρι μας https://www.youtube.com/watch?v=N32N0q9qMeA ..... σωστά τα λένε μόνη παρατήρηση, ότι το sx4 scross είναι μεγαλύτερο απο το vitara και όχι μικρότερο όπως λένε.
-
Βέβαια το μοντέλο είναι πάνω από χρόνο διαθέσιμο. Το ότι αποφάσισαν τώρα να κάνουν αυτή την 'αναφορά', επιβεβαιώνει μόνο την πεποίθηση ότι η μαμά Suzuki, για κάποιο λόγο, δεν επιδιώκει να προωθήσει το συγκεκριμένο αμάξι.
Παρά ταύτα, έχουμε γίνει αρκετοί στους δρόμους. Αν και ακόμα να δω κόκκινο, εκτός του δικού μου, και κανένα πορτοκαλο-καφέ.Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Οι περισσότερες εταιρίες ακολουθούν αυτή την τακτική. Μια προώθηση - γνωριμία στο ξεκίνημα και μετά πουλάνε μόνα τους. Αυτό κάνει και η Suzuki εδώ και χρόνια σε όλα τα μοντέλα της.
Δε'ν κακό! -
Εντάξει, αυτό που έκανε η Σουζού δεν το κάνουν και πολλοί. Αν θυμάμαι καλά με μικρή χρονική διαφορά εμφάνισε πρώτα το scross στην θέση του sx4 και έπειτα το νέο vitara. Φτάσαμε να λέμε πως κάθε νέα ταξινόμηση του ενός κόβει από το άλλο. Τέσπα αφού δεν έδωσε στους πωλητές της από ένα κοντάρι να χτυπιούνται στην αρένα των πωλήσεων πάλι καλά. Πάλι καλά που τα βρήκαν μεταξύ τους και είναι φίλοι οι ιδιοκτήτες των μοντέλων αυτών. Υπερβάλλω; Το qq έχει βρεθεί να συγκρίνεται κατά καιρούς είτε με το ένα, είτε με το άλλο. Προσωπικά έβγαλα απόφαση τι θέλω εγώ από την Σουζού. Ένα vitara με πολλές δόσεις scross στο εσωτερικό ή ένα scross με πολλές δόσεις vitara στο εξωτερικό.
-
Η Suzuki σε απαντηση απο δημοσιογραφο ΔΕΝ τους δινει αυτοκινητα για δοκιμες...
-
Στο 21:10 το καμάρι μας https://www.youtube.com/watch?v=N32N0q9qMeA ..... σωστά τα λένε μόνη παρατήρηση, ότι το sx4 scross είναι μεγαλύτερο απο το vitara και όχι μικρότερο όπως λένε.
Ανάγνωση της μπροσούρας κάνανε τα 'παιδιά' και αυτή με ανακρίβειες (αντικειμένικές και υποκειμενικές), αποσιωπώντας μάλιστα τα πραγματικά δυνατά σημεία του υπερατού. Κοινώς, ό,τι να 'ναι. Τέσπα. (Υπερατού: Τελείωσα πρόσφατα την ανάγνωση και των πρώτων 60 σελίδων του μίτου. Τα μπινελίκια είναι απολαυστικά.)
Έχοντας πάντως όπως είπα φρεσκάρει στο μυαλό μου όλο τον μίτο:
- Έκτωρα, η πατέντα με το αφρολέξ δουλεύει; Μου έχει ρουφήξει και εμένα 2-3 φορές την πόρτα ο αέρας (στα 3 χρόνια που το έχω) και μιας και έχω μερακλώσει τελευταία λέω να ασχοληθώ και με αυτό. Αξίζει;
- Είδα ότι χύθηκε πολύ μελάνι και μπινελίκι για το παράθυρο από πολλούς. Χωρίς να θέλω να πάρω κανένα στον λαιμό μου (δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί μετεγχειρητικά η πόρτα), αλλά επειδή ανήκα στην κατηγορία αυτή, το τσίκι τσίκι με ανοιχτό ή κλειστό παράθυρο μου είχε σπάσει τον τσαμπουκά και πλέον είμαι ένας σαφώς ευτυχέστερος κάτοχος Scross, επαναλαμβάνω ότι εδώ και 2,5 μήνες το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί και όποιος αγανακτεί ακόμα να πάει να του 'πάρουνε τα μπόσικα' (Αυτά ήταν τα λόγια του μάστορα και αν και δήλωσε ότι άλλαξε και γρύλλο, δεν είμαι βέβαιος ότι αυτή ήταν η λύση αφού είχα ήδη αλλάξει έναν).
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Καλέ, μας έδειξε στο Traction. Το είδατε;Είχε πλάκα που έλεγε ότι οι νίκελ λεπτομέρειες δίνουν πρίμιουμ αέρα.... Προσέξατε ότι στην οθόνη έβγαζε κάτι spotify κ.α?
Μήπωε έγινε κάποια αναβάθμιση? -
apple car ήταν
-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
apple car ήτανΤζάμπα χάρηκα
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, lukies εδώ και 3 χρόνια δουλεύει αποτελεσματικά, έχω ενεμοθραύστες οπότε δεν έχω τρίξιμο, εάν έχεις χρόνο και διάθεση βάλε λάστιχο και στην πόρτα για καλύτερα αποτελέσματα
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS