-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Έχετε κάτσει ποτε πισω απο παλαιό ταξι, πούλμαν ή φορτηγό η ακομα χειρότερα σχολικό , για να δείτε τι ντουμάνι βγάζουν; Ή παλια βενζινοκίνητα που απο τον καπνό που βγάζουν αν ειςαι πιςω τους δεν μπορεις να αναπνευςεις; Ας καθαρίσουν πρώτα με αυτα κ αφήστε στην άκρη τα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα. Εδώ κυκλοφορούν κινητοι καρκίνοι, τα euro 5 κ 6 diesel μας μαράνανε...Να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Έχετε κάτσει ποτε πισω απο παλαιό ταξι, πούλμαν ή φορτηγό η ακομα χειρότερα σχολικό , για να δείτε τι ντουμάνι βγάζουν; Ή παλια βενζινοκίνητα που απο τον καπνό που βγάζουν αν ειςαι πιςω τους δεν μπορεις να αναπνευςεις; Ας καθαρίσουν πρώτα με αυτα κ αφήστε στην άκρη τα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα. Εδώ κυκλοφορούν κινητοι καρκίνοι, τα euro 5 κ 6 diesel μας μαράνανε...
Να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου !!
+1000
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Έχετε κάτσει ποτε πισω απο παλαιό ταξι, πούλμαν ή φορτηγό η ακομα χειρότερα σχολικό , για να δείτε τι ντουμάνι βγάζουν; Ή παλια βενζινοκίνητα που απο τον καπνό που βγάζουν αν ειςαι πιςω τους δεν μπορεις να αναπνευςεις; Ας καθαρίσουν πρώτα με αυτα κ αφήστε στην άκρη τα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα. Εδώ κυκλοφορούν κινητοι καρκίνοι, τα euro 5 κ 6 diesel μας μαράνανε...
Τωρα που το είπες, του έριξα λιγο αγιασμό που ειχα παρει το πρωι, μερα που ειναι
Ευχαριστω παιδια και χρονια πολλα με υγεια να έχουμε
Υγεια κ στις ντιζελοτρατες μας που θα έλεγε κ ο φίλος μου ο Δίας, για να μας βγάλουν πολλα οικονομικά km στου δύσκολους καιρούς που διανύουμε !
-
Kοίταγα ένα site με βελτίωσεις για το Scross (και συγκεκριμένα για 1.4 boosterjet) :
https://www.br-performance.lu/en-lu/chi ... stage=8435
https://www.br-performance.lu/en-lu/chi ... t/brp-eco/
Είναι νωρίς για να σκεφθώ κάποιο tuning,αλλά εντελώς πληροφοριακά,μου έκανε απορία πως ενώ και τα δύο προγράμματα (stage1 και eco) ενώ δίνουν ίδια ροπή 280Nm,αφ'ενός το ένα κοστίζει 100 ευρώ φθηνότερα -χωρίς όμως να γράφει για αύξηση ιπποδύναμης κατά 15hp όπως στο stage1- κι αφ'ετέρου αναφέρει για μείωση κατανάλωσης ~14% (μου φαίνεται υπερβολικό) στο eco σε σχέση με το stage1 -
Οσό είσαι εντός εγγύησης δεν θα το σκεφτόμουν.... Έχεις και 140.... Άλλοι με 115 τι να πουν? [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Οσό είσαι εντός εγγύησης δεν θα το σκεφτόμουν.... Έχεις και 140.... Άλλοι με 115 τι να πουν? [emoji16]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
+1
Εννοείται,για αυτό είπα πως είναι νωρίς,απλώς.. ενημερώνομαι. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Kοίταγα ένα site με βελτίωσεις για το Scross (και συγκεκριμένα για 1.4 boosterjet) :
https://www.br-performance.lu/en-lu/chi ... stage=8435
https://www.br-performance.lu/en-lu/chi ... t/brp-eco/
Είναι νωρίς για να σκεφθώ κάποιο tuning,αλλά εντελώς πληροφοριακά,μου έκανε απορία πως ενώ και τα δύο προγράμματα (stage1 και eco) ενώ δίνουν ίδια ροπή 280Nm,αφ'ενός το ένα κοστίζει 100 ευρώ φθηνότερα -χωρίς όμως να γράφει για αύξηση ιπποδύναμης κατά 15hp όπως στο stage1- κι αφ'ετέρου αναφέρει για μείωση κατανάλωσης ~14% (μου φαίνεται υπερβολικό) στο eco σε σχέση με το stage1Νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει -ή σε άλλο forum, δεν θυμάμαι ?- οι χάρτες cruising και WOT διαφέρουν στο τρόπο λειτουργίας, αφού έχουμε closed-loop και open-loop αντίστοιχα. Ενώ στους πρώτους έχουμε ένα target AFR και η ECU προσπαθεί να το πετύχει, στο wot έχουμε κατευθείαν χρόνους ψεκασμού. Άρα μπορούμε ταυτόχρονα να έχουμε φτωχότερο target AFR σε cruising -που το αυτοκίνητο περνάει το 95% του χρόνου του- αλλά και αύξηση ιπποδύναμης -που συμβαίνει στον WOT χάρτη. Το πρόβλημα είναι φυσικά στις μεταβάσεις μεταξύ χαρτών, στο τι συμβαίνει στο πάτα-άσε, και εκεί φαίνονται τα απλά από τα καλά προγράμματα. Επίσης, τα διάφορα '+' προγράμματα έχουν ακόμα πιο επιθετικές ρυθμίσεις χρονισμού, άρα και ανάγκη καλύτερης βενζίνης, για μεγαλύτερη ιπποδύναμη και ροπή, πάντα όμως στον Open-loop χάρτη.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μια χαρά είναι τα ελληνικά καύσιμα και εξάγουμε και στο εξωτερικό. Όποια παγαποντιά γίνεται είναι από κάποιους κακούς πρατηριούχους.
Με άλλες προδιαγραφές προφανώς
Όχι βέβαια.
-
Τωρα που το είπες, του έριξα λιγο αγιασμό που ειχα παρει το πρωι, μερα που ειναι
Υγεια κ στις ντιζελοτρατες μας που θα έλεγε κ ο φίλος μου ο Δίας, για να μας βγάλουν πολλα οικονομικά km στου δύσκολους καιρούς που διανύουμε !
Εσένα σε πάω και λόγω Ιταλίδας!
-
Έχετε κάτσει ποτε πισω απο παλαιό ταξι, πούλμαν ή φορτηγό η ακομα χειρότερα σχολικό , για να δείτε τι ντουμάνι βγάζουν; Ή παλια βενζινοκίνητα που απο τον καπνό που βγάζουν αν ειςαι πιςω τους δεν μπορεις να αναπνευςεις; Ας καθαρίσουν πρώτα με αυτα κ αφήστε στην άκρη τα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα. Εδώ κυκλοφορούν κινητοι καρκίνοι, τα euro 5 κ 6 diesel μας μαράνανε...Σωστος φιλε οπως και τα ολα αυτα που καινε πιο πολυ λαδι απο βενζινη... Αληθεια ποτε ειπαμε οτι πρεπει να αλλαχτεί ο καταλυτης??? Τα ταξι που βγάζουν το DPF και τα λαμογια τους πρατηριουχους....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εσένα σε πάω και λόγω Ιταλίδας!
Να σαι καλα ρε Δια κ χρονια πολλα!
Ξερεις πόσες φορες σε εχω μνημονεύσει οταν το μοτέρ εχει 'τελειώσει' στις 4000 σαλ κ εχω πει 'ρε λουστη μου Α οδηγάω ή κανα ταξι'; Αν εχεις οδηγηςει τους παλιούς TS τρελαίνεσαι...
Ας όψονται τα km άνα έτος κ οι λοιπές υποχρεώσεις...
Ευτυχώς υπαρχει το τιμόνι, το πλαισιο κ οι αναρτήσεις να μου το θυμίζουν.
Είπαμε , υπεράνω χρημάτων βενζίνη. Μονο που αυτο το 'υπεράνω' δεν υπαρχει στις μέρες μας... -
Χρόνια πολλά φίλε μου! Να χαίρεσαι τα υπόλοιπα καλά της Giulietta! Τουλάχιστον θα γελάς στις στροφές όταν οι 'γρήγοροι' βενζινοκίνητοι θα κόβουν...
-
Τα πρώτα προγράμματα για τον boosterjet δίνουν stage 1 170 άλογα.Και φυσικά εάν περιμένουμε λίγο θα το φορέσουν όλα τα Swift Sport που θα πουληθούν στην Ελλάδα και παγκοσμίως . Οπότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.Παντως 170 άλογα σε 900 κιλά αμάξι θα έχουν πολύ γέλιο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά είναι τα ελληνικά καύσιμα και εξάγουμε και στο εξωτερικό. Όποια παγαποντιά γίνεται είναι από κάποιους κακούς πρατηριούχους.
Με άλλες προδιαγραφές προφανώς
Όχι βέβαια.
Δηλαδή εσυ πως εξηγείς τα 1 με 2 λίτρα διαφορά σε ντίζελ αμάξι ανάμεσα στην Ελλάδα και πχ Γερμανία σε παρόμοιες συνθήκες ?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Οι οδικές συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές. Από τις υψομετρικές διαφορές μέχρι τις ταχύτητες εντός πόλης. Μόνο στην Autobahn τα ανοίγουν. Κι εγώ στην Αγγλία έκαιγα λιγότερο από ότι εδώ σε βενζίνη.
-
Στην πόρτα του οδηγού, υπάρχει κενό ανάμεσα στο λάστιχο του παραθύρου και στο πλαστικό πάνελ της πόρτας. Φαίνεται ότι τα εσωτερικά κλιπάκια, αν τα πατήσω κλείνουν και μετά ξεκουμπώνουν από μόνα τους. Στην πόρτα του συνοδηγού είναι πολύ πιο σωστά και με καλύτερη συναρμογή.
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Στην πόρτα του οδηγού, υπάρχει κενό ανάμεσα στο λάστιχο του παραθύρου και στο πλαστικό πάνελ της πόρτας. Φαίνεται ότι τα εσωτερικά κλιπάκια, αν τα πατήσω κλείνουν και μετά ξεκουμπώνουν από μόνα τους. Στην πόρτα του συνοδηγού είναι πολύ πιο σωστά και με καλύτερη συναρμογή.Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;
Για κάποιο λόγο έχουν ξεκαβαλήσει τα πάνω κλιψ. Δεν είναι τίποτα. Έχω βγάλει το πάνελ μόνος μου 2 φορές όταν έψαχνα έναν τριγμό και ξέρω.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Για κάποιο λόγο έχουν ξεκαβαλήσει τα πάνω κλιψ. Δεν είναι τίποτα. Έχω βγάλει το πάνελ μόνος μου 2 φορές όταν έψαχνα έναν τριγμό και ξέρω.
Και γω ξέρω γιατί και εγώ έχω βγάλει το πάνελ. Το θέμα είναι ότι όταν τα πατάω τα πάνω κλιπ, κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν. Και δεν ξέρω αν ήταν έτσι ΠΡΙΝ βγάλω το πάνελ για πρώτη φορά. Πάντως δεν φαίνεται να θέλουν να 'κάτσουν'
-
Αν ψάξετε θα βρείτε πολλά απλα μετα απο 4χρ τα εχω συνηθίσει αυτα...
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Και γω ξέρω γιατί και εγώ έχω βγάλει το πάνελ. Το θέμα είναι ότι όταν τα πατάω τα πάνω κλιπ, κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν. Και δεν ξέρω αν ήταν έτσι ΠΡΙΝ βγάλω το πάνελ για πρώτη φορά. Πάντως δεν φαίνεται να θέλουν να 'κάτσουν'
alnotas και steve1978
Και σε μένα που δεν έχω πειράξει τα πάνελ,από τη μεριά του οδηγού κάπως έτσι είναι (εντάξει, ίσως κάπως λιγότερο,αλλά υπάρχει το διάκενο).Αντίθετα,στο συνοδηγό εφαρμόζει σχεδόν πλήρως.Υ.Γ. Πάλι μου 'κανε κάτι κολπάκια το AndroidAuto,αλλά μετά από 1-2 επανεκιννήσεις τελικά έστρωσε.Μήπως υπάρχει καμιά πιο stαble,νεότερη μορφή;
SUZUKI SX4 SCROSS