-
Για να μην ενιωθες ανημπορος θα μπορουσες να ειχες αλυσιδες στο αμαξι σου και θα πηγαινες πιο μακρυα απ οσο με ενα 4x4 χωρις αλυσιδες
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Για να μην ενιωθες ανημπορος θα μπορουσες να ειχες αλυσιδες στο αμαξι σου και θα πηγαινες πιο μακρυα απ οσο με ενα 4x4 χωρις αλυσιδεςΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχα στο σπίτι. Εγώ δεν ήξερα οτι θα χιονίσει τοσο πολύ τόσο γρήγορα. Τόσο χιόνι δεν ειχα δεί στα 38 μου χρόνια. Εσύ που το ξερες, έπρεπε να μας το πεις... Αλλά το κράτησες για τον εαυτό σου...τσ τσ τσ
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Για να μην ενιωθες ανημπορος θα μπορουσες να ειχες αλυσιδες στο αμαξι σου και θα πηγαινες πιο μακρυα απ οσο με ενα 4x4 χωρις αλυσιδες
Είχα στο σπίτι. Εγώ δεν ήξερα οτι θα χιονίσει τοσο πολύ τόσο γρήγορα. Τόσο χιόνι δεν ειχα δεί στα 38 μου χρόνια. Εσύ που το ξερες, έπρεπε να μας το πεις... Αλλά το κράτησες για τον εαυτό σου...τσ τσ τσ
Τωρα που τη πατησες φροντισε το χειμωνα να τις εχεις μαζι σου γιατι αν ξαναγινει παλι ανημπορος θα εισαι και ας εχεις 4x4
-
Ειρήνη ημίν! Σίγουρα οι αλυσίδες για το χιόνι βοηθάνε,σίγουρα το 4χ4 βοηθάει σε δύσβατα εδάφη χιόνι,λάσπη κ.λ.π. και σίγουρα ο συνδυασμός 4χ4,αλυσίδες,λάστιχα είναι ακόμη καλύτερα.
Θυμάμαι πριν 15-16 χρόνια είχα αποκλειστεί με χιόνι στο Κ.Υ. που έκανα αγροτικό με ένα Punto.Eίχα αλυσίδες,κατάφερα να πάω καμιά 10-12χλμ -μετά από 1μησι ώρα στο ιατρείο του χωριού- και μέχρι εκεί,αλλά πιστεύω αν είχα και 4χ4 θα ήταν πιο καλά.Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Έφθασα τα 1800χλμ. μετά από μια έξοδο το ΠΣΚ σε Βόλο-Πήλιο (Αγριά-Άφησσος).Ικανοποιημένος από το αμάξι (άρχισα και τα ανεβάσματα στις 4000+ σ.α.λ.),καλό τράβηγμα,αξιοπρεπές κράτημα στις ανοιχτές καμπές της Εθνικής και καλή συνολική κατανάλωση για άστρωτο ακόμη κινητήρα(6,9 lt/100km,το είχα μηδενίσει προ ταξιδιού).Εκτίμησα πολύ τα Full Led φώτα του το βράδυ και τον αυτόματο φωτισμό στα tunnel.Διευκρίνιση: Το εν λόγω ταξίδι (περίπου 700χλμ), έγινε σε mode sport για 90% της απόστασης και το υπόλοιπο 50-60χλμ. σε auto.Tο αναφέρω,για να αξιολογηθεί με βάση αυτό η κατανάλωση και τα συμπεράσματα από την οδηγική αίσθηση.
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αγορά τις ρεζέρβας για το S-Cross 1.4 ?
Γιατί από όσο ξέρω το αυτοκίνητο δεν έχει ρεζέρβα αλλά κιτ.
Επίσης πόσο κοστίζουν τα service ?Σε κάποια site είδα πως κοστίζει γύρω στα 150 ευρώ (περιλαμβάνει και σετ με γρύλλο μαζί).Μπορείς όμως να βρεις από βουλκανιζατέρ μια παρομοίων διαστάσεων ρεζέρβα με τη γνήσια και να κάνεις τη δουλειά σου,με μικρότερο κόστος.
Όσο αφορά το service, είναι νωρίς ακόμη να γνωρίζει κάποιος,γιατί δε νομίζω πως έχουν κλείσει το 1 έτος αγοράς.
-
http://www.drive.gr/news/kosmos/skandal ... ergostasia
Λέτε να έχουμε πρόβλημα? -
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
http://www.drive.gr/news/kosmos/skandalo-kobe-steel-akatallila-metalla-se-iaponika-ergostasia
Λέτε να έχουμε πρόβλημα?Στα crash test 5αρη έπαιρνε.μια Χαρά είμαστε....
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
http://www.drive.gr/news/kosmos/skandalo-kobe-steel-akatallila-metalla-se-iaponika-ergostasia
Λέτε να έχουμε πρόβλημα?Δυστυχώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε ποια αυτοκίνητα επηρρεάζονται (μοντέλα και ποιας παραγωγής) και σε ποια σημεία έχουν τοποθετηθεί τα ακατάλληλα μέταλλα.
Στα crash test 5αρη έπαιρνε.μια Χαρά είμαστε....
Αυτό δεν λέει τίποτα, γιατί μπορεί το μέταλλο εκτός προδιαγραφών να έχει τοποθετηθεί σε διαφορετική παρτίδα αυτοκινήτων.
Το θέμα είναι μόλις στην αρχή του και πολύ πιθανόν να έχει τεράστια συνέχεια και πάρα πολλά απόνερα.
-
Μετά από μισό αιώνα ζωής στην Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω την κουλτούρα κάποιον λαών.
Ρε φίλε κάνεις την στραβή σου, βγαίνεις και το ανακοινώνεις;
Kαι λες ότι θα βοηθήσεις για να φανερωθεί η αλήθεια;
Θέλεις βγουν στο φως όλα τα στοιχεία;
Δεν σκέπτεσαι την οικογένεια σου, τους φίλους σου, τους ψηφοφόρους σου; -
Το πιο πιθανό είναι ότι τα εκτός προδιαγραφών μέταλλα μπήκαν σε μη δομικά μέρη (καπό, φτερά, πόρτες κλπ) και σε μεταλλικά εξαρτήματα και όχι στο σασί. Επίσης δεν σημαίνει ότι είναι επικίνδυνα, απλά είναι κατώτερης ποιότητας από αυτό που διαφήμιζαν. Πιο πολύ οικονομικό είναι το σκάνδαλο δηλαδή.
-
Αν δείτε το βίντεο από το εργοστάσιο esztergom, suzuki,
εκεί που κατασκευάζονται τα vitara και s-cross, στο σημείο 0:40 και έπειτα, φέρνει μέταλλο στο εργοστάσιο μια νταλίκα με αυτοκόλλητο εμπορεύματος VOEST.... είναι η Αυστριακή εταιρεία Voestalpine ,
https://www.voestalpine.com/stahl/en
που επίσης προμηθεύει με μέταλλο την mercedes στο Kecskemét, Hungary,(εκεί φτιάχνεται η A-class) και την Audi στο Gyor, Hungary.
Για τα μοντέλα από Japan, i dont know lads.
-
Από ότι διάβασα δεν είναι η Suzuki μέσα στις εταιρίες που προμηθευόντουσαν μέταλλα.Η Toyota ,Ford Peugeot ,Mazda ,Boeing κ.α.
Μια άκυρη ερώτηση χωρίς να με δείρετε.Η Suzuki είχε παλιά κάθε 7,500 χλμ Service και το δήλωνε και στο service manual.Στο service manual του sx4 το δηλώνει ετήσιο χωρίς χλμ.Αλλαξαν τα πράγματα?
-
Καλές πωλήσεις σημειώνει το s-cross στην Ελλάδα κατά το μήνα Σεπτέμβριο (384 αυτοκίνητα) 8ο στην κατηγορία του
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/files/2017-9-seg.pdf
Εντύπωση μου κάνει πως το qashqai δεν είναι στο seqment 'DUAL PURPOSE' άλλα στο seqment 'C'
-
Πετάει η κατηγορία!
-
Ο χρήστης ssivakas έγραψε:
Καλές πωλήσεις σημειώνει το s-cross στην Ελλάδα κατά το μήνα Σεπτέμβριο (384 αυτοκίνητα) 8ο στην κατηγορία τουhttp://www.seaa.gr/sites/seaa/files/files/2017-9-seg.pdf
Εντύπωση μου κάνει πως το qashqai δεν είναι στο seqment 'DUAL PURPOSE' άλλα στο seqment 'C'
Αρκετά καλά,αν συνυπολογίσουμε πως έχει να αντιμετωπίσει 'ενδοοικογενειακά' και το Vitara.
Για να είμαστε όμως πιο σωστοί,αυτές (384) είναι οι πωλήσεις του 9μήνου του 2017 κι όχι του Σεπτεμβρίου (44) -
Κατάφερα να ρίξω την κατανάλωση στα 8,5 με 8,7. Με ενεργοποιημένο το start-stop είδα και 8.2. (Αυτά για οδήγηση μόνο εντός πόλης).
-
Πολύ καλή κατανάλωση για κίνηση μέσα στην πόλη!
ΥΓ: Ενδεικτικά, το Fiat Panda (1.2 - 60 άλογα και πολύ ελαφρύ) που φημίζεται για την οικονομία του, στα 10.000χλμ που το έχω με κίνηση μόνο μέσα στην πόλη (και λίγο Α.Ο) είναι τα 7.2λτ/100χλμ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πολύ καλή κατανάλωση για κίνηση μέσα στην πόλη!ΥΓ: Ενδεικτικά, το Fiat Panda (1.2 - 60 άλογα και πολύ ελαφρύ) που φημίζεται για την οικονομία του, στα 10.000χλμ που το έχω με κίνηση μόνο μέσα στην πόλη (και λίγο Α.Ο) είναι τα 7.2λτ/100χλμ.
Έχω το 1.4 boosterjet fwd.
-
Εγώ παιδιά με τον 1,0 boosterjet η κατανάλωση είναι 5,7 λτ/100χλμ. ΆΡΙΣΤΟ!!
-
Με 1,6d εντός πόλης μόνο (4 εβδομάδες περίπου) γράφει 6,2λτ/100χλμ
SUZUKI SX4 SCROSS